Bitcoin Forum
April 20, 2019, 11:32:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 221809 times)
CarlOrff
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 439



View Profile
February 10, 2018, 09:45:01 AM
 #2581

Hello dstm,

Thank you for your great work. I have been using your software to mine for a while.
I would like to ask, if it possible to make your software "restart" after a cuda memory fail on a gpu.
I have several rigs running and I am not always checking on them, it`s not nice to see that I had one rig not working for a entire night or day because there was a error.
This happens more in rigs where I have 6 different gpu`s from nvidia, it`s not easy to find the best OC. So if, a error happens, it should be logged and the mining should restart. That way I would check for the logs and know that I should reduce a OC on a gpu but i wouldn`t lost several hours of mining.

Thank you very much and keep the good work.

Sorry about my poor english.
There is no Cuda errors here, but an overclok issue..
It is not a DSTM miner issue but an overclock issue.
If you want no overclock issue and don't have to lost entire nights or days of mining, you know and have the solution : reduce you or stop your overclok.

Bitcoin + privacy respect = BitcoinZ (topic BitcoinZ)
The only decentralized crypto that complements Bitcoin on privacy.
You missed Bitcoin in 2009 ? Do not miss BitcoinZ in 2018 !
1555759958
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555759958

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555759958
Reply with quote  #2

1555759958
Report to moderator
"The nature of Bitcoin is such that once version 0.1 was released, the core design was set in stone for the rest of its lifetime." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Atronoss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
February 10, 2018, 10:56:18 AM
 #2582

Hello dstm,

Thank you for your great work. I have been using your software to mine for a while.
I would like to ask, if it possible to make your software "restart" after a cuda memory fail on a gpu.
I have several rigs running and I am not always checking on them, it`s not nice to see that I had one rig not working for a entire night or day because there was a error.
This happens more in rigs where I have 6 different gpu`s from nvidia, it`s not easy to find the best OC. So if, a error happens, it should be logged and the mining should restart. That way I would check for the logs and know that I should reduce a OC on a gpu but i wouldn`t lost several hours of mining.

Thank you very much and keep the good work.

Sorry about my poor english.

You can use this command line script to let it run in loop:

Code:
:mine
timeout 60
cd dstm
zm --server ssl://eu1-zcash.flypool.org --port 3443 --user t1N1eJnRtQuyai6ewvQsaJe3ACWAvHykqhu --time
cd..
echo DSTM MINER RESTARTED AT %TIME% %DATE% >> dstm_log.txt
goto mine

It is for Windows, miner is in folder "dstm" and bat file is one level up.
chuck732
Member
**
Offline Offline

Activity: 130
Merit: 10


View Profile
February 10, 2018, 11:56:29 AM
 #2583

What is protocol v.01000020 ? I did an basic search on this forum and found nothing.


Hi,
  So what is the real difference between v0.5.6 vs v0.5.8 ?
Are you serious ?
Read the OP :
Quote
Version 0.5.8
con: add support for protocol v.01000020                                                                                      
link openssl statically
@DSTM : when 0.6 version will be ready ? I'm very impatient to improve my hashrate :-)
michalss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 10, 2018, 01:31:03 PM
 #2584

Found out that your telemetry webserver does not work Sad Can you pls fix it ? Thx
calculatorduck
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
February 10, 2018, 03:02:23 PM
 #2585

Ok, so it happened again today that there was a disconnect and my AMD rig mining on Claymore recovered, but both my nvidia machines hard crashed DSTM so mining stopped. This is really weird as I had been running DSTM for a couple of months and this behavior only started in the last week or so.

I was previously mining on suprnova, so I switched to nicehash to see if the pool was the issue but no, it still happened.

All I see in the log is below:

Code:
2018-02-10 5:00:18 AM|#  connection closed by server r:0
2018-02-10 5:00:18 AM|#  reconnecting
2018-02-10 5:00:28 AM|#  connected to: equihash.usa.nicehash.com:3357
2018-02-10 5:00:30 AM|stratum subscribe failed

That was the last thing recorded before the crash.

ZenFr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1043



View Profile
February 10, 2018, 03:07:53 PM
 #2586

Is DSTM 0.5.8. compatible with CUDA 9.0 and CUDA 9.1 ?

If it is, what are the expecting hashrate improvments with these two CUDA news versions compared to CUDA 8.0 version ?
It is for a use with GTX 750, 960, 1050Ti, 1070 and 1080Ti.

Or any benchmark link (not found with a quick search in Google) ?
wetblanket
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 95
Merit: 2


View Profile
February 10, 2018, 05:57:53 PM
 #2587

I would also like to know what protocol v.01000020 is?

What is protocol v.01000020 ? I did an basic search on this forum and found nothing.

Version 0.5.8
con: add support for protocol v.01000020                                                                                      
link openssl statically

Improve mining pool share/hash rates with the aiostratum-proxy (https://bitcointalk.org/index.php?topic=3179895) stratum mining proxy.
WaveRiderx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0


View Profile
February 10, 2018, 08:27:02 PM
 #2588

quick question, why do GPUs show out of order?  On some rigs they post 0,1,2,3,4,5,6,7 then others they list out for example; 4,5,7,3,2,1,0,6

Not really important just curious.
calculatorduck
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
February 10, 2018, 10:12:09 PM
 #2589

Ok, so it happened again today that there was a disconnect and my AMD rig mining on Claymore recovered, but both my nvidia machines hard crashed DSTM so mining stopped. This is really weird as I had been running DSTM for a couple of months and this behavior only started in the last week or so.

I was previously mining on suprnova, so I switched to nicehash to see if the pool was the issue but no, it still happened.

All I see in the log is below:

Code:
2018-02-10 5:00:18 AM|#  connection closed by server r:0
2018-02-10 5:00:18 AM|#  reconnecting
2018-02-10 5:00:28 AM|#  connected to: equihash.usa.nicehash.com:3357
2018-02-10 5:00:30 AM|stratum subscribe failed

That was the last thing recorded before the crash.



Just crashed again, this time:

Code:
protocol version 01000030 not supported

right before the crash.

I'm not sure why this is happening all of the sudden as it's been really stable for awhile.
agismaniax
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 12:24:12 AM
 #2590

Hi dstm, I had problem on my one rig. Your miner has just stopped with error disconnected from server and stop working. It didn't try to reconnect or anything. On this location I've 3 rigs and only this one had this error. Can you please explain what is this error and why your miner didn't reconnect automatically? Thanks
http://i68.tinypic.com/295pmco.jpg

Could you share your 1060 brand, vram and afterburner's setings?
1gek
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 03:57:42 AM
 #2591

Another newb here.  I'm not able to get anywhere near these sol/s numbers with my 1070.  Same algo, similar oc on core and mem.  My numbers are maxing at ~160 sol/s in the miner window.  I'm running win 10 (performance mode cpu), z270 mobo and msi 1070.  Am I missing an OS setting or something else?

Thanks.

I'm failing on attaching a screen capture here (is it enabled?) but it seems like the initial numbers are what I'd expect e.g. ~475 sol/s for the 1070 (~120)...unfortunately they drop VERY quickly to considerably less.  Any help/pointers on fixing this would be appreciated.

Thanks.



WaveRiderx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 04:27:10 AM
 #2592

Another newb here.  I'm not able to get anywhere near these sol/s numbers with my 1070.  Same algo, similar oc on core and mem.  My numbers are maxing at ~160 sol/s in the miner window.  I'm running win 10 (performance mode cpu), z270 mobo and msi 1070.  Am I missing an OS setting or something else?

Thanks.

I'm failing on attaching a screen capture here (is it enabled?) but it seems like the initial numbers are what I'd expect e.g. ~475 sol/s for the 1070 (~120)...unfortunately they drop VERY quickly to considerably less.  Any help/pointers on fixing this would be appreciated.

Thanks.

If it's one GPU on your main rig, then it's sharing it's resources with everything on that computer.  The other thing is it could be overheating or if the power limit is too low.  Either one of those will cause hash to start normal and then decline as both will lower the core frequency.  What are your afterburner settings?  What are the temps?  Are you watching videos or anything else taxing the gpu?  Is the CPU taxed?  How much RAM?
Smoreno
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 06:15:04 AM
 #2593

Another newb here.  I'm not able to get anywhere near these sol/s numbers with my 1070.  Same algo, similar oc on core and mem.  My numbers are maxing at ~160 sol/s in the miner window.  I'm running win 10 (performance mode cpu), z270 mobo and msi 1070.  Am I missing an OS setting or something else?

Thanks.

I'm failing on attaching a screen capture here (is it enabled?) but it seems like the initial numbers are what I'd expect e.g. ~475 sol/s for the 1070 (~120)...unfortunately they drop VERY quickly to considerably less.  Any help/pointers on fixing this would be appreciated.

Thanks.





Try 1stminingrig.com win 10 tweaks.
bracinac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 12:10:34 PM
Last edit: February 11, 2018, 01:05:11 PM by bracinac
 #2594

It happen too often with in random rigs:

2018-02-11 10:53:22 AM|# send timeout
2018-02-11 10:53:24 AM|# send timeout
2018-02-11 10:55:40 AM|recv: Connection timed out
2018-02-11 10:55:40 AM|# reconnecting

Rig stops, no restart, no reconnect.

Any solution for this? (SMOS)

And:

2036-02-07 09:32:34 AM|# connected to: eu1-zcash.flypool.org:3333
2036-02-07 09:32:37 AM|SSL_connect failed r:2 error:1416F086:SSL routines:tls_process_server_certificate:certificate verify fail
ed
gruvalex
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 02:36:15 PM
 #2595

Trying to get some stats from my miner and noticed the JSON-RPC interface is broken.

$ curl http://192.168.1.6:2222 -X POST -D '{"id":1, "method":"getstat"}' -v
* Rebuilt URL to: http://192.168.1.6:2222/
*   Trying 192.168.1.6...
* TCP_NODELAY set
* Connected to 192.168.1.6 (192.168.1.6) port 2222 (#0)
> POST / HTTP/1.1
> Host: 192.168.1.6:2222
> User-Agent: curl/7.57.0
> Accept: */*
>
{"id":1,"result":[{"gpu_id":0,.....cutting some useless stuff here....rsion":"0.5.8","error": null}
* Connection #0 to host 192.168.1.6 left intact


The reply is there, but the reply is not valid HTTP ('HTTP/1.0 200 OK' is missing from reply). Therefore most http-libs and browsers will not be able to use the data.

Can you please add the 'HTTP/1.0 200 OK' line to the json-rpc please?

Thanks for your work on the miner! Appeciate ya!
chrysophylax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1075


--- ChainWorks Industries ---


View Profile WWW
February 11, 2018, 02:58:45 PM
 #2596

Interesting miner.

We would be interested in a chat if you are interested in working privately also.

#crysx

GRN - Gfz2cXMkhMZYWSFvLEMnM8bXk7X5Mtq2J2 . Exchange - https://www.zapple.com/exchange/ . CWI-Thread - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1563601 . EMail - crysx@gnxs.com . CWI-Pyroxene (theMine) - http://pyroxene.chainworksindustries.com/ .
volapyk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 03:04:27 PM
 #2597

Any way to run DSTM on GPU 0,1 and 2 and disable mining on 3, 4 and 5?
Nurteezy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 06:18:57 PM
 #2598

Can anyone tell me if there is a way to restart dstm miner every X hours? I'm using Windows 10 if that matters.
WaveRiderx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 06:28:57 PM
 #2599

Any way to run DSTM on GPU 0,1 and 2 and disable mining on 3, 4 and 5?

put --dev 0 1 2 in your bat
volapyk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 11, 2018, 09:47:42 PM
 #2600

Any way to run DSTM on GPU 0,1 and 2 and disable mining on 3, 4 and 5?

put --dev 0 1 2 in your bat

Thanks!
Pages: « 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!