Bitcoin Forum
April 25, 2019, 03:26:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 ... 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 221833 times)
Mortis
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 01:47:39 AM
 #2221

Will there be something done also about the non correctly working flags?

I did try setting --farm-recheck 200 - this decreases the pool hash dramatically. A little decrease in hash when I use only --cl-global-work 16384 was also observed.
1556162798
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556162798

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556162798
Reply with quote  #2

1556162798
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1556162798
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556162798

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556162798
Reply with quote  #2

1556162798
Report to moderator
1556162798
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556162798

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556162798
Reply with quote  #2

1556162798
Report to moderator
1556162798
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556162798

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556162798
Reply with quote  #2

1556162798
Report to moderator
jpl
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 11


View Profile
January 14, 2018, 02:40:25 AM
Last edit: January 14, 2018, 02:52:35 AM by jpl
 #2222

I just switched to the dstm client and having zero issues with my 1080ti.  Actually Its OCed more and clocked higher than I have ever been before!  
Before using a different miner (EWBF) I managed around 700 H/sec with just a +100 on the core.  No benefit to clocking the memory or anything else higher.  Now I can run +200 Core / +500 Mem and even run at 90% TDP and get 752 H/sec!  If I run at 100% TDP I get around 770 H/sec at these settings.  I have yet to test it further but I'm sure I could tweak it even more.  So I'd say with this at v0.5.8 you can mine at higher speeds and better output.

Could you share a screengrab of dstm window running?.. I'm trying to compare my settings... Might be because I'm using 1070's and you are on 1080ti.
thx

1060 6GB Settings/Results https://ibb.co/eJp5HR
1080TI Settings/Results     https://ibb.co/ca0ZBm


hmm... that speed crashes mine for some reason.  I have to keep my core clock around 140 to keep it stable.  win10 with 4 asus and 2 evga 1070's

Now if I go to +250 on the 1080TI, it will crash (takes about 1 hour).  I have not hit the limit on the 1060s in this rig yet, the other one hits +230 on the core.
Might just be the stable limit for it.  Have you tried to reduce your TDP (Power Limit) at all?  I'm able to push higher clocks by dropping the power limit.

Yep, did that.  
I can usually set pwr to 90/ temp 74/ core clock 140/ and mem clock 450 to 550 max  ... but lower it to core clock 135 when away so it's stable.
Thanks again, just making sure I (lol.. edit.. )  don't f up my settings!
jpl
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 11


View Profile
January 14, 2018, 04:22:13 AM
 #2223

dstm starts with,.. "server sets difficulty to"/... which seems to cause problems.  Seems to base it only upon 'initial' launch,. and not AB settings.. testing...
Canosgmk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 09:02:47 AM
 #2224

Hey folks.  

im trying to switch from nanopool to slushpool.

Nothing is working with slushpool.  

error im getting:
connected to zec.slushpool.com:4444 failed

I am thinking it is slushpool issue, but want to touch a feather here in case i missed something.

I have tried the following:

miner --server zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444

miner --server zec.slushpool.com --user WALLET.workername1 --pass z --port 4444

miner --server us.zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444

miner --server eu.zec.slushpool.com --user WALLET.workername1 --pass z --port 4444

miner --server us1.zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444

miner --server eu1.zec.slushpool.com --user WALLET.workername1 --pass z --port 4444

this is the only help they offer:
https://slushpool.com/help/get-started/getting_started_zcash
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
January 14, 2018, 01:08:20 PM
Last edit: January 14, 2018, 01:22:02 PM by toptek
 #2225

Hey folks.  

im trying to switch from nanopool to slushpool.

Nothing is working with slushpool.  

error im getting:
connected to zec.slushpool.com:4444 failed

I am thinking it is slushpool issue, but want to touch a feather here in case i missed something.

I have tried the following:

miner --server zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444

miner --server zec.slushpool.com --user WALLET.workername1 --pass z --port 4444

miner --server us.zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444

miner --server eu.zec.slushpool.com --user WALLET.workername1 --pass z --port 4444

miner --server us1.zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444

miner --server eu1.zec.slushpool.com --user WALLET.workername1 --pass z --port 4444

this is the only help they offer:
https://slushpool.com/help/get-started/getting_started_zcash


try might work
Code:
miner --server us-east.zec.slushpool.com --user USERNAME.workername1 --pass z --port 4444
and set up a account with worker names it seems to work better that way .

I Mine on slushpool. with dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.5.8  an no issue ....


Quote
Getting Started - Zcash
1. Create an account with Slush Pool

    Sign-up and wait for a confirmation email.
    Login to your account.

2. Configure Your Device

The login credentials for your miner look like this:

URL: stratum+tcp://zec.slushpool.com:4444
userID: userName.workerName

    Please note that we do not support Zcash addresses directly in the command. Use your Slush Pool userName instead.
    workerName is optional, if you do not provide any it's fine. Our system will automatically create auto worker for you.


The servers can be chosen from the following list based on your geographical location:
Servers Location    Address
USA, east coast    stratum+tcp://us-east.zec.slushpool.com:4444
Europe    stratum+tcp://eu.zec.slushpool.com:4444


and set up workser first then try they should hash with dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.5.8 miner

I know it says: Our system will automatically create auto worker for you.
I make my own any way .
 

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
xaba77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 01:52:08 PM
 #2226

Try this:
zm --server ssl://eu.zec.slushpool.com  --port 4443 --user userName.workerName --pass workerpass

#  zm 0.5.8
#  GPU0 + GeForce GTX 1070         MB: 8192  PCI: 1:0
#  telemetry server started
#  encryption enabled
#  connected to: eu.zec.slushpool.com:4443
#  server set difficulty to: 001dca01dca01dca01dca01d...


it works for me
valera123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 09:33:01 PM
 #2227

thanks for the miner ! tell me the maps 1080ti, you have in the first post next to the lines, a lot of pluses ++++++++, and I have one, two or three, is that right?
https://drive.google.com/file/d/1Bfals-vuLqozIeg8ukZyjU7vsnG3hsi6/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1ZSM-qickPd1M0Lle-0yZPbc_5ysQK14d/view?usp=sharing
gettilee
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 10:26:52 PM
Last edit: January 14, 2018, 11:22:33 PM by gettilee
 #2228

i was dragging the scroll bar on the right side of the cmd dtsm window to see if i was getting any error messages (been experiencing invalid shares lately) then let it resume to the current hashrate and it would drop the hashrate massively, sometimes down to single digits on all cards.

i was able to reproduce this a few times, sometimes it will be half the hashrate, sometimes it will go all the way down to single digits. it does eventually start to correct itself, but very odd.

let me know if anyone else can reproduce this.


version 5.8 of zm, windows 10 64bit, 6x 1070ti's, 4gb ram
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
January 15, 2018, 01:08:00 AM
 #2229

anyone else have issue with dstm's  Miner on a ssl port/pool .I have no issue connecting  clay more to any pool/port that supports ssl, I have yet  to get dstm's  to connect to any ssl port/pool on my NV cards.
 I end up using the normal port.

I'm using the right GPU with the right software miner before anyone goes there.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
January 15, 2018, 01:21:15 AM
Last edit: January 15, 2018, 01:24:25 PM by toptek
 #2230

Try this:
zm --server ssl://eu.zec.slushpool.com  --port 4443 --user userName.workerName --pass workerpass

#  zm 0.5.8
#  GPU0 + GeForce GTX 1070         MB: 8192  PCI: 1:0
#  telemetry server started
#  encryption enabled
#  connected to: eu.zec.slushpool.com:4443
#  server set difficulty to: 001dca01dca01dca01dca01d...


it works for me

I wish i could connect to the ssl port or any ssl port with dstm's miner , an did how you posted it , Claymore does connect with my AMD cards. while dstm's miner won't with my 2 NV rigs .




For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
skinlayers
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 15, 2018, 02:51:31 AM
Last edit: January 15, 2018, 03:11:09 AM by skinlayers
 #2231

I created a Dockerfile for dstm 0.5.8.
I've found that using docker simplifies the management of my Ubuntu mining rig.
No more 'screen' or writing systemd/init scripts!

Requires https://github.com/NVIDIA/nvidia-docker

https://github.com/skinlayers/docker-dstm-zcash-cuda-miner


If you find this useful, feel free to toss some coin my way.

ETH: 0x75F4363b09166FDf8702F41502E90D21A3F2Afb9
ZEN: znY2eiUwdx9Pj4EzRkktZqRWHfEfX7o9gkW
FTC: 6nDBmQE65gy7BbcUYbYPttc9EYA7eNKN3g
ZCL: t1cSvJsEBWCipA4CY9K7oi9sKRQgb3EG76T
VIVO: VVmjio2zqGgfnvmkEU9bZcxXmFpNswusig
TZC: Tn6K9mw6bKc8R447CrpeEMazFcve8vEg1a
LBC: bXp34GVRLnQgTTid9x6nMorHYjq1GzFwz7
GBX: GTeMA2kehXf2E7DqPGEGVSsb1gQWxpg5Lx
BTC: 196h6xSrcjEPMf7jRQZbNBQcAB3twDMHE6
minebomb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
January 15, 2018, 05:16:43 AM
 #2232

SSL WRITE TIMEOUT.

Miner randomly stops with error.

Miner hashrate drops really low and sometimes freezes up completely.

Is DSTM supposed to reload miner automatically in a bad state?

I HOPE I CAN GET SOME SUPPORT MY LAST QUESTIONS HAVE BEEN IGNORED! @DSTM
Canosgmk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 15, 2018, 07:36:36 AM
 #2233

Try this:
zm --server ssl://eu.zec.slushpool.com  --port 4443 --user userName.workerName --pass workerpass

#  zm 0.5.8
#  GPU0 + GeForce GTX 1070         MB: 8192  PCI: 1:0
#  telemetry server started
#  encryption enabled
#  connected to: eu.zec.slushpool.com:4443
#  server set difficulty to: 001dca01dca01dca01dca01d...


it works for me

This worked for me.  My ping is around 300, but I'm in South Korea.  The other way didn't work at all. 

Nvidia cards (four 1070 OC)
Linux/Ubuntu 16.04/DSTM 0.5.8

Very important with slushpool, to have the period between the username and workername.  I has a '/' before like nanopool and it will not take.  My pass coda was 'z', not "workerpass"
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 15, 2018, 09:11:01 AM
 #2234

Hello Dstm,

Can you add an optional column which shows the power consumption of the GPU that is equal (Sol/s / Sol/W).
Like the EWB miner has command "--pec"


thanks,

This was requested multiple times - there are a lot numbers on the ui already which confuses some people. You can access the power consumption via the web-ui or json-rpc or by simply using nvida-smi. I don't want to add it to the console-ui because of this, it seems also less important than e.g. efficiency.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 15, 2018, 09:11:48 AM
 #2235

Is there a way to get the device name from API? I can see the device name while accessing the miner with a web browser, but it is not included if I perform a API call.
What API?
What exports this API function?

I'm trying to access the API of the dstm miner and parse the information about hashrates etc.
My question is: is it possible to get the device name of each individual GPU from the dstm API?
As I said, the device name is shown in the web interface of the miner, but when performing a API request I only get the GPU ID and not the name.

I'll add pci-bus information and the device name in the next release.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 15, 2018, 09:12:25 AM
 #2236

error code 10054:
Connection reset by peer - An existing connection was forcibly closed by the remote host.

So either your local internet connection was down or the pool-servers had some issues.

So if connection goes down the miner stop? no reconection (so that is what happen)....

ZM reconnects by default unless you're using the '--noreconnect' option.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 15, 2018, 09:13:46 AM
 #2237

hello @dstm can you explain way zm is stay connected 100% of time to > XXXXX.ip-94-23-20.eu < first part of address i was remove ... anyone who use dstm it can see it in network activitie ...

if is a way to get your fee next question is way it stay 100% connected ?!?!?! & is not use only when fee it need to be take see how claymore done it !

cheers

ZM uses an additional connection (in addition to your pool-connection) to submit the dev-shares. For this zm uses currently one of the flypool servers (eu1-zcash.flypool.org, us1-zcash.flypool.org, asia1-zcash.flypool.org). ZM does not establish any connections to private servers and uses only public pool servers to submit the dev-shares. This is especially important since using connections to private servers allows the mining software to track/collect data about it's users - it would also allow the mining software to 'steal' shares which solve whole blocks.
sir_blacks
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 1


View Profile
January 15, 2018, 11:50:59 AM
 #2238

hello @dstm can you explain way zm is stay connected 100% of time to > XXXXX.ip-94-23-20.eu < first part of address i was remove ... anyone who use dstm it can see it in network activitie ...

if is a way to get your fee next question is way it stay 100% connected ?!?!?! & is not use only when fee it need to be take see how claymore done it !

cheers

ZM uses an additional connection (in addition to your pool-connection) to submit the dev-shares. For this zm uses currently one of the flypool servers (eu1-zcash.flypool.org, us1-zcash.flypool.org, asia1-zcash.flypool.org). ZM does not establish any connections to private servers and uses only public pool servers to submit the dev-shares. This is especially important since using connections to private servers allows the mining software to track/collect data about it's users - it would also allow the mining software to 'steal' shares which solve whole blocks.

Well getting dev-share i get it. From tracing that extra ip what is use i already seen is part from public pool (www.ipaddress.com tools, a perfect place to find good info) & that was reason way i use your apps & not use bminer! what it use some strange ip, plus it use 2 extra NOT only 1 ...

But back to my initial point way miner it need to stay connect always? & it not use same technique like claymore use in his miner app aka: => dev share time => it connect to pool => it done what it need to be done => it disconnect letting run on initial pool, what it make to be very transparent & fine

about dev fee i undested perfectly developing it require something in return for any dev time, i will not goo on road if is big fee or small ... but make it transparent Smiley

cheers

toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
January 15, 2018, 01:31:19 PM
 #2239

I figured out why i can't connect to any ssl port with dstm, it's awesome miner, AM won't let it enable encryption, I asked there after i did some more TSing .

I won't use any other remote start up soft ware because i all ready have to much other junk running, so i don't need to add more .... plus Awesome miner does all i need it to .


https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg28180964#msg28180964











For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
fecker
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 3


View Profile
January 15, 2018, 01:43:07 PM
 #2240

Good that my whole post got deleted  Roll Eyes

Writing it here again, then....

You would definitely get more ppl using your miner than EWBF's miner, if you reduced the fee to 1% or at least made it configurable with standard fee of 2%, but with configurable range of 1% up. I am not saying you should develop for free, but the fee has to be justified. Who wants to give you 2%, fine, who does not, he can then configure it to 1%, lets say.
Makes sense right ?

Otherwise, the Sol/s gain you get, using your miner over EWBF's miner + your fee of 2%(while EWBF's fee is configurable and can even be 0% with --fee 0) is just not justified. We gain sol/s, but we lose 2%(sometimes even more as reported elsewhere) on fees.
Also the gain using top hardware(1080ti) is very minimal(sometimes null and then you have to count the 2% fee) over EWBF's miner. Maybe you could improve that as well to attract more ppl with top hardware.

So, u want more ppl to use your miner? You want me to use it? Then think about what I just suggested.  Wink
Pages: « 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 ... 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!