Bitcoin Forum
March 21, 2019, 03:07:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 221677 times)
Znuff
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 07:47:19 PM
 #1581

I tried this on 8 x nVidia P106-100 cards with STOCK clocks.

Unfortunately it does not seem to work:

Code:
#  zm 0.5.6
#  GPU0 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 1:0
#  GPU1 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 2:0
#  GPU2 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 3:0
#  GPU3 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 4:0
#  GPU4 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 6:0
#  GPU5 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 7:0
#  GPU6 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 8:0
#  GPU7 + P106-100                 MB: 6075  PCI: 9:0

#  GPU0  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU1  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU2  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU3  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU4  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU5  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU6  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU7  connected to: zec-eu1.dwarfpool.com:3335
#  GPU0  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU0  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU1  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU1  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU2  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU2  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU3  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU3  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU4  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU4  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU5  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU5  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
gpu_id 4 1 64 the launch timed out and was terminated
gpu 4 unresponsive - check overclocking
gpu_id 3 2 32 the launch timed out and was terminated
gpu 3 unresponsive - check overclocking
gpu_id 0 2 0 the launch timed out and was terminated
gpu 0 unresponsive - check overclocking
gpu_id 2 0 0 the launch timed out and was terminated
gpu 2 unresponsive - check overclocking
gpu_id 1 0 0 the launch timed out and was terminated
gpu 1 unresponsive - check overclocking
gpu_id 5 3 0 the launch timed out and was terminated
gpu 5 unresponsive - check overclocking
#  GPU6  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
#  GPU6  server set difficulty to: 000ffffe0000000000000000...
gpu_id 6 0 0 the launch timed out and was terminated
gpu 6 unresponsive - check overclocking
cudaFree failed

For a fact, actually, I can't seem to be able to mine zCash with any tool on linux right now on this rig.

Is there something obvious I am missing?
1553180851
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553180851

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553180851
Reply with quote  #2

1553180851
Report to moderator
1553180851
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553180851

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553180851
Reply with quote  #2

1553180851
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553180851
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553180851

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553180851
Reply with quote  #2

1553180851
Report to moderator
1553180851
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553180851

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553180851
Reply with quote  #2

1553180851
Report to moderator
1553180851
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553180851

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553180851
Reply with quote  #2

1553180851
Report to moderator
TheHypnoToad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 08:38:39 PM
Last edit: December 07, 2017, 08:52:48 PM by TheHypnoToad
 #1582

What card do you have? I'm using 1070s and 1080s Ti (windows 10)

I'm using 5 x 1070's and a 1060.

My OS is Ubuntu Server x64 16.04.1

My cpu is in power saving mode (800Mhz) while mining
Code:
lscpu | grep MHz
CPU MHz:               799.804
CPU max MHz:           3500.0000
CPU min MHz:           800.0000

Looking at 'top' right now and it's showing between 10%-30% on all 4 cores.

I guess it could be a Windows 10 issue?

I tried this on 8 x nVidia P106-100 cards with STOCK clocks.

Unfortunately it does not seem to work:


For a fact, actually, I can't seem to be able to mine zCash with any tool on linux right now on this rig.

Is there something obvious I am missing?

Can you mine with a single card?
Znuff
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 11:44:39 PM
 #1583

I tried this on 8 x nVidia P106-100 cards with STOCK clocks.

Unfortunately it does not seem to work:


For a fact, actually, I can't seem to be able to mine zCash with any tool on linux right now on this rig.

Is there something obvious I am missing?

Can you mine with a single card?

Weird, works now. I tried with a single card and it worked, then I did all cards and it worked, same command line was before.
poby
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 100


View Profile
December 08, 2017, 01:06:58 AM
 #1584

Trying it on 2 rigs of (1070ti x 6 + 1070 x 6).  Hashrates are up by at least 3%.  Power usage is increased by around 0.5% which is negligible.

Hope it will run as stable as EWBF.

One very minor improvement I would like to suggest:  I really like EWBF's nice colored text display especially the neat power usage box (-pec option).  Would be nice if something like that could be done.  I know it's only cosmetic but pretty things make the world a nicer place Smiley
ambien22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 02:58:25 AM
 #1585

Wanted to take a minute and say thank you. I used nicehash for a few days until I became a little more versed in mining and found your miner. My hash rate is up by 30 with no overclocking insane. Great work.
Riptide_NVN
Member
**
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 16


View Profile
December 08, 2017, 05:24:50 AM
 #1586

How the heck do you specify a worker name?

zm --server us1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz/worker1

^^ It won't start unless I remove /worker1

/facepalm

Am obviously without clue.
Astaroth43
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 05:30:10 AM
 #1587

Hi,

I've just started using DSTM on SimpleMining OS on a 12x 1070 mining rig. It starts mining at around 5.4 Ksol/s but after an hour it drops to less than 4.8 Ksol/s and continues to drop.

My OC is:
100 core
600 memory
120 power limit

I was using EWBF with the same config and it was stable.

PS. Sorry for my English.

Astaroth43
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 05:38:02 AM
 #1588

How the heck do you specify a worker name?

zm --server us1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz/worker1

^^ It won't start unless I remove /worker1

/facepalm

Am obviously without clue.

with a dot (.)

--user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz.worker1
Riptide_NVN
Member
**
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 16


View Profile
December 08, 2017, 06:06:56 AM
 #1589

Thanks.

Averaging 700 sol/s at 4.02w/sol.

1080ti FE
70% TDP
+250 core
-400 ram
57c
Fan 67%
Ambient 70 deg fahrenheit
LyuboA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 12:17:30 PM
 #1590

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console
threeflappp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 01:27:08 PM
 #1591

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console

The only way to monitor console on SMOS is to use SSH or plug in a monitor.

Use w/e SSH client you like, ssh to your miner local ip (like 192.168.1.69), user is miner, pass is miner, then run command "screen -x miner" without quote of course.
LyuboA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 01:37:36 PM
 #1592

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console

The only way to monitor console on SMOS is to use SSH or plug in a monitor.

Use w/e SSH client you like, ssh to your miner local ip (like 192.168.1.69), user is miner, pass is miner, then run command "screen -x miner" without quote of course.

my miner is on another network actually on another place i have a monitor connected but to check i have to drive 10min thats why i want to know if there is a way
to monitor dstm console like clamores console tru a browser or what ever else cause if i cant i have to move to windows
threeflappp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 01:44:44 PM
 #1593

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console

The only way to monitor console on SMOS is to use SSH or plug in a monitor.

Use w/e SSH client you like, ssh to your miner local ip (like 192.168.1.69), user is miner, pass is miner, then run command "screen -x miner" without quote of course.

my miner is on another network actually on another place i have a monitor connected but to check i have to drive 10min thats why i want to know if there is a way
to monitor dstm console like clamores console tru a browser or what ever else cause if i cant i have to move to windows

You can also watch the console on simplemining.net, although it does take a minute or so to update. Otherwise set up ssh.
LyuboA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 01:55:31 PM
 #1594

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console

The only way to monitor console on SMOS is to use SSH or plug in a monitor.

Use w/e SSH client you like, ssh to your miner local ip (like 192.168.1.69), user is miner, pass is miner, then run command "screen -x miner" without quote of course.

my miner is on another network actually on another place i have a monitor connected but to check i have to drive 10min thats why i want to know if there is a way
to monitor dstm console like clamores console tru a browser or what ever else cause if i cant i have to move to windows

You can also watch the console on simplemining.net, although it does take a minute or so to update. Otherwise set up ssh.

how can i set ssh on smos miner Huh
jimmykl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 359
Merit: 102


View Profile
December 08, 2017, 02:00:03 PM
 #1595

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console

The only way to monitor console on SMOS is to use SSH or plug in a monitor.

Use w/e SSH client you like, ssh to your miner local ip (like 192.168.1.69), user is miner, pass is miner, then run command "screen -x miner" without quote of course.

my miner is on another network actually on another place i have a monitor connected but to check i have to drive 10min thats why i want to know if there is a way
to monitor dstm console like clamores console tru a browser or what ever else cause if i cant i have to move to windows

You can also watch the console on simplemining.net, although it does take a minute or so to update. Otherwise set up ssh.

how can i set ssh on smos miner Huh

Google. Read results. https://steemit.com/faq/@gravitymaster/smos-faq
Riptide_NVN
Member
**
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 16


View Profile
December 08, 2017, 02:13:18 PM
 #1596

dstm - great work.  I am getting a more efficient miner out of this client than ewbf.

Rest of you gentlemen/ladies - your help has been much appreciated.

I'm going to try and get another 1080ti installed today in my system.  My concern is I chose the aorus extreme which takes a full 3 slots to fit.  It is going to be crammed in there pretty tight with my existing FE.  In the short term I may be forced to increase fan speeds and keep TDP down on both of them to keep heat down.  Long term I may have to come up with plan b.
MeistroUK
Member
**
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 10


View Profile
December 08, 2017, 02:20:48 PM
 #1597

Faster than ewbf but not quite as much as bminer - getting 2222 s/s with 3 x 3GB 1060s and 3 x 1070s

Annoying thing is it keeps crashing after like 5 hours using it
m1n1ngP4d4w4n
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100

CryptoLearner


View Profile
December 08, 2017, 02:33:47 PM
 #1598

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console

The only way to monitor console on SMOS is to use SSH or plug in a monitor.

Use w/e SSH client you like, ssh to your miner local ip (like 192.168.1.69), user is miner, pass is miner, then run command "screen -x miner" without quote of course.

my miner is on another network actually on another place i have a monitor connected but to check i have to drive 10min thats why i want to know if there is a way
to monitor dstm console like clamores console tru a browser or what ever else cause if i cant i have to move to windows

bind the telemetry to a specific port, then NAT this port on your internet box, this way you can access it from the wan IP of your box, either directly in browser to get the web interface or through the Json API. You could also put a Raspberry PI or a small linux box to do the monitoring locally, and send e-mail and/or take action etc... without the need for your to intervene or move out (having a plug that has network remote control is great)
TheHypnoToad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 03:16:11 PM
 #1599

Hi DSTM I have another suggestion, would it be possible to have an 'intensity' setting similar to the EWBF one.

I sometimes need to use my GPU while still mining and using 'intensity 7' in EWBF worked great.

Not a massive issue but would be nice to have.

Thanks

Hi guys can anyone tell me how can i monitor dstm console in realtime i have set telemetry but it does not show console i'm
use simplemining and i want to have secondery method of monitoring the console
Use the --Logfile feature, then just read the logfile
cardfish22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 06:43:20 PM
 #1600

FWIW, i was having trouble reading the CMD window on my miners over Teamviewer while looking at the console.  The font was too small and hard to read.  What I found is that  you can right click on the CMD window title bar, select properties and change the font and font size, background color etc.   So now I have black text on white background and font size 20 and I can easily see what's happening! .
 
Pretty basic, but glad I finally googled it! Cheesy  Hope this helps someone else!
Pages: « 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!