Bitcoin Forum
July 13, 2020, 08:56:25 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 844 »
  Print  
Author Topic: [ANN] ¤ DMD Diamond 3.0 | Scarce ¤ Valuable ¤ Secure | PoS 3.0 | Masternodes 65%  (Read 1250234 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
2tights
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

I like big BITS and I cannot lie.


View Profile WWW
May 13, 2014, 08:23:53 PM
 #941

PoS is set to 50% per annum with minimum 30 days coinage required

Cool! I'm looking forward to it.
1594630585
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594630585

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594630585
Reply with quote  #2

1594630585
Report to moderator
1594630585
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594630585

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594630585
Reply with quote  #2

1594630585
Report to moderator
1594630585
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594630585

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594630585
Reply with quote  #2

1594630585
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594630585
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594630585

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594630585
Reply with quote  #2

1594630585
Report to moderator
1594630585
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594630585

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594630585
Reply with quote  #2

1594630585
Report to moderator
he-man
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 100


View Profile
May 13, 2014, 08:39:36 PM
 #942

How should the diamond.conf look like. anyone got some nodes? should be listed in the OP

Donate if you like he-man Wink

8bgxSh44Gx9fHtn5AKnWXEuVz9vgvfgREd
m5j0r
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
May 13, 2014, 09:15:24 PM
 #943

here's what works for me:
Code:
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcport=17772
addnode=213.229.0.41
addnode=193.77.159.166
addnode=113.168.158.16
addnode=193.68.21.19
server=1
listen=1
daemon=1
rpcallowip=*

and I also think OP should be updated more often. Noone likes to read every single page of the damn thread to find w/e he needs.
he-man
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 100


View Profile
May 13, 2014, 09:17:11 PM
 #944

here's what works for me:
Code:
rpcuser=user
rpcpassword=password
rpcport=17772
addnode=213.229.0.41
addnode=193.77.159.166
addnode=113.168.158.16
addnode=193.68.21.19
server=1
listen=1
daemon=1
rpcallowip=*

and I also think OP should be updated more often. Noone likes to read every single page of the damn thread to find w/e he needs.

ty, ill try that

Donate if you like he-man Wink

8bgxSh44Gx9fHtn5AKnWXEuVz9vgvfgREd
2tights
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

I like big BITS and I cannot lie.


View Profile WWW
May 13, 2014, 09:28:12 PM
Last edit: May 13, 2014, 09:46:50 PM by 2tights
 #945

How should the diamond.conf look like. anyone got some nodes? should be listed in the OP



24.113.17.200

is me... I dont know if you want to add it, I'm not sure why it would matter



%appdata%\Diamond\diamond.conf

rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.2.2
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcport=17772
addnode=213.229.0.41
addnode=193.77.159.166
addnode=113.168.158.16
addnode=193.68.21.19
server=1
listen=1
daemon=1
HR
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001


Transparency & Integrity


View Profile
May 13, 2014, 09:29:26 PM
 #946

ein schlechtes Gefühl

nicht gut

paladin281978
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
May 13, 2014, 10:01:59 PM
 #947


how to turn off the sound after finding block on the dmdpool.digsys.bg?

paladin281978
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
May 13, 2014, 10:14:07 PM
 #948

I compiled windows sgminer from the source. Tested and works with stratum with diamond kernel!
Enjoy!]  Wink

https://mega.co.nz/#!bEVQFYCQ!99KjGDsNMWpXKqlfWdaWQxaRto-XxE-jj9liEs9ojTM

Any DMD tips can be sent here: daVzPCTzZFytFGmjHERfzXiEpQYevnwxpq   Grin

Doesn't work for me. Says "waiting for work to be available from pools" for some time and then that no pools can connect. Tried 3 times. Pool URL is correct, internet works ok. Perhaps missing some library/dll ?

Thanks

It only works on danbi's pool I think: http://dmdpool.digsys.bg/index.php
I am currently mining there with stratum. Remember to use stratum port 3333 instead of 3345.

20Mh+
works only with --difficulty-multiplier 0.00390625

without --difficulty-multiplier 0.00390625 only

and miner not finding shares

is this normal?




2tights
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

I like big BITS and I cannot lie.


View Profile WWW
May 13, 2014, 10:42:45 PM
 #949

I compiled windows sgminer from the source. Tested and works with stratum with diamond kernel!
Enjoy!]  Wink

https://mega.co.nz/#!bEVQFYCQ!99KjGDsNMWpXKqlfWdaWQxaRto-XxE-jj9liEs9ojTM

Any DMD tips can be sent here: daVzPCTzZFytFGmjHERfzXiEpQYevnwxpq   Grin

Doesn't work for me. Says "waiting for work to be available from pools" for some time and then that no pools can connect. Tried 3 times. Pool URL is correct, internet works ok. Perhaps missing some library/dll ?

Thanks

It only works on danbi's pool I think: http://dmdpool.digsys.bg/index.php
I am currently mining there with stratum. Remember to use stratum port 3333 instead of 3345.



20Mh+
works only with --difficulty-multiplier 0.00390625

without --difficulty-multiplier 0.00390625 only

and miner not finding shares

is this normal?






Does it look similar to this?

paladin281978
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
May 13, 2014, 11:01:16 PM
 #950

2tights

No, I use stratum port 3333
without --difficulty-multiplier 0.00390625 only

miner not finding shares

with --difficulty-multiplier 0.00390625

2tights
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250

I like big BITS and I cannot lie.


View Profile WWW
May 14, 2014, 12:17:08 AM
 #951

2tights

No, I use stratum port 3333
without --difficulty-multiplier 0.00390625 only

miner not finding shares

with --difficulty-multiplier 0.00390625


you mean this.value? setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe -k groestlcoin -o 192.168.2.2:17772 -u user -p passwd --xintensity 400 -g 1 --thread-concurrency 24512 -w 512 --auto-fan --temp-target 82 --lookup-gap 0 --difficulty-multiplier 0.0039062500 <br/><br/>This?
AmpedGoose
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
May 14, 2014, 03:34:36 AM
 #952

2tights

No, I use stratum port 3333
without --difficulty-multiplier 0.00390625 only
http://savepic.ru/5145743.png
miner not finding shares

with --difficulty-multiplier 0.00390625
http://savepic.ru/5115023.png

Yes, you need to use --difficulty-multiplier 0.00390625 for it to work correctly afaik, same as if you were mining groestlcoin.
nrg_wolf
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
May 14, 2014, 05:16:03 AM
 #953

aby idea why GRS cpu miner dont work on DMD?
Cryptoinn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 190
Merit: 100


View Profile
May 14, 2014, 05:24:31 AM
 #954

So looks like now dmd dont have any proper exchanges at all? crypsy dont work, other have 0 volume
Maybe someone will try to contact poloniex, bter etc?
HR
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001


Transparency & Integrity


View Profile
May 14, 2014, 06:22:06 AM
Last edit: May 14, 2014, 06:56:47 AM by HR
 #955

So looks like now dmd dont have any proper exchanges at all? crypsy dont work, other have 0 volume
Maybe someone will try to contact poloniex, bter etc?

Cryptsy Chat Rep said they "are in the process of syncing" the Diamond wallet. Whatever the hell that means, and whether it's the umpteenth sync they've done, and who knows how many more they'll need to do, and why, don't ask me!


Would be nice to have a more visible presence and more information from the Dev team.



WhiteCoin's wallet on Cryptsy was down for a few weeks  . . . http://www.cryptoarticles.com/crypto-news/2014/5/12/cryptsy-enables-whitecoin-withdrawals-again-value-increases

That's ugly.

paladin281978
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
May 14, 2014, 06:52:06 AM
 #956




HR
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001


Transparency & Integrity


View Profile
May 14, 2014, 06:57:23 AM
 #957




How about MintPal?

Is Diamond trying to get listed on MintPal?

If DopeCoin, PotCoin and GrumpyCoin can get listed, can't Diamond?





paladin281978
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500



View Profile
May 14, 2014, 07:05:54 AM
 #958




How about MintPal?

Is Diamond trying to get listed on MintPal?

If DopeCoin, PotCoin and GrumpyCoin can get listed, can't Diamond?

MintPal - good idea!

pallas
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352
Merit: 1091


Black Belt Developer


View Profile
May 14, 2014, 07:58:16 AM
 #959

aby idea why GRS cpu miner dont work on DMD?

I guess for the same reason the standard sgminer doesn't.
I assume you are connecting to dmdpool.digsys.bg; did you try using getwork instead of stratum?

Nthelight
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
May 14, 2014, 11:49:58 AM
 #960

Hi DMD team, community,

Good to see that there is still interest in developing this coin which has been around for quite some time.
Thanks to anyone who helped the DMD team resolve the issues they were confronted with in the past two weeks.

My personal situation is however that I deposited some DMD to Cryptsy on the fifth when I noticed a significant price increase for DMD.
Unfortunately I found out that there that there was a blockchain issue and consequently opened a ticket as requested by the DMD team.
The Cryptsy support ticket has meanwhile been auto closed without resolution. No DMD's yet in my deposit account.

The lack of transparency on this issue, up to now, is not good.

Would really appreciate meaningful feedback on Cryptsy ánd the potential listing on Mintpal.

Thanks for doing the necessary to resolve this matter for anyone with this issue.

Hope to see good news for DMD soon so the price stabilizes/rises again.

Best regards,

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 844 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!