Bitcoin Forum
December 13, 2017, 11:24:32 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 [2041] 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3029937 times)
TheRealSteve
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686

FUN > ROI


View Profile
August 07, 2015, 11:46:49 AM
 #40801

Can you downloaded the image or not?
Incan not
If your download gets stuck, try using curl or wget with resume options, e.g.
Code:
wget -c -t 0 https://github.com/GenTarkin/Titan/releases/download/v.9/titanSDshrink.img
( If using windows - there's windows versions of these utilities, or you can try any number of download helping things; beware that a lot of them are associated with ad/malware :| Alternatively, try a browser like FireFox which has resume download bits built-in )

1513207472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513207472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513207472
Reply with quote  #2

1513207472
Report to moderator
1513207472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513207472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513207472
Reply with quote  #2

1513207472
Report to moderator
1513207472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513207472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513207472
Reply with quote  #2

1513207472
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610



View Profile
August 07, 2015, 11:54:33 AM
 #40802

I try Firefox

But nothing
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
August 07, 2015, 12:33:37 PM
 #40803

I had no problem downloading the image. Haven't tried it yet though since my rig got rented while it was downloading.
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 07, 2015, 02:42:55 PM
 #40804

I had no problem downloading the image. Haven't tried it yet though since my rig got rented while it was downloading.

Where do u rent it out at? How reliable are the renters, as in how many actually set vardiff correctly and dont cause the titan to freak out? Im curious, seems like renting is moot now =/

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610



View Profile
August 07, 2015, 03:52:21 PM
 #40805

I can not install it at my Titan

I do not know why

Does anyone install

Success the firmware?


I downloaded but firmware can not install it
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 07, 2015, 04:28:54 PM
 #40806

I can not install it at my Titan

I do not know why

Does anyone install

Success the firmware?


I downloaded but firmware can not install it

You have to use win32diskimgr or w/e it is....
Given ur issues downloading it Im willing to bet its corrupted somehow.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610



View Profile
August 07, 2015, 04:35:16 PM
 #40807

Why to used that Huh.
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 07, 2015, 05:38:57 PM
 #40808

Why to used that Huh.

My firmware is not an upgrade firmware its a clean flash. You have to overwrite ur SD card.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
August 07, 2015, 06:37:00 PM
 #40809

I had no problem downloading the image. Haven't tried it yet though since my rig got rented while it was downloading.

Where do u rent it out at? How reliable are the renters, as in how many actually set vardiff correctly and dont cause the titan to freak out? Im curious, seems like renting is moot now =/

On MRR. They're generally good at setting proper difficulty, if not a short message usually sorts it out. There are always some idiots, though.
Tigggger
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1053



View Profile
August 07, 2015, 07:51:20 PM
 #40810

Out of interest does anyone else have a die that only half works like this....



What happens is when bfgminer starts, it says the die is configured successfully, 0 shows around 4 amps and 1 shows around 42 amps.  There are no error messages regarding this die but after about 5 minutes it reports that it is configured successfully again, and the amps go to what is in the screenshot.

It's been like this since I got it, have tried voltage and speed tweaks so don't think there is any hope for it, was just curious.

vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
August 07, 2015, 09:00:27 PM
 #40811

Out of interest does anyone else have a die that only half works like this....



What happens is when bfgminer starts, it says the die is configured successfully, 0 shows around 4 amps and 1 shows around 42 amps.  There are no error messages regarding this die but after about 5 minutes it reports that it is configured successfully again, and the amps go to what is in the screenshot.

It's been like this since I got it, have tried voltage and speed tweaks so don't think there is any hope for it, was just curious.

Yes, most likley its your PCI-E Y plug or the PCI-E port on the cube. Try to remove and reseat the pci-e connector. Look to see if its brown or burned. Im working on a pci-e connector with thicker gauge wire that uses 3 female plugs to 1 male plug. Im hoping to ease the load on the wires. Ill should be selling these in about 2-3 weeks. Need to test first.

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
August 07, 2015, 09:05:04 PM
 #40812

you are wrong about erricson

jupiter november batc which
is best at overclocking

had the same vrm that titan had
low version

and overclocking is best


but the titan is pulling 1250 watts or some such the KNC Jupiter pulls what around 725 watts so myself I think because KNC originally said
the Titan would be 100mh and then 250mh ....I would guess (imho) that they designed the board for a 250mh miner..thus it is ALREADY
overclocked as much as possible (and also the need for y cables over original design seems to show that to me also)

this is again imho why the dies are so flaky and such over 300mh ..the whole kit and kaboodle was only made for a maxed out 250mh device
again imho ....getting 300mh is better then expected getting 350 mh is an over clocked dream when you look at the design

anyway my take/suppositions ..not that I know wtf I'm talking about.....that and they wanted only a 3 month warrenty it may be a guess
on my part but I bet there is some truth in there

Guys the stability of the titans can be improved so that they dont break down or overheat all the time. Im working on ways to repair them and make them stronger so they dont break down as much. Hang in there, there is a lot of trial and error I need to do. This will include larger , faster fans, enhanced cooling on the vrms, and thicker gauge 3 to 1 pci-e connectors. When Ive got everything working perfect , I will offer my services to the public. Ive got atleast 13 dead titan cubes, so I have plenty to practice on Wink

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
Tigggger
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1053



View Profile
August 07, 2015, 09:22:49 PM
 #40813

Out of interest does anyone else have a die that only half works like this....
...

Yes, most likley its your PCI-E Y plug or the PCI-E port on the cube. Try to remove and reseat the pci-e connector. Look to see if its brown or burned. Im working on a pci-e connector with thicker gauge wire that uses 3 female plugs to 1 male plug. Im hoping to ease the load on the wires. Ill should be selling these in about 2-3 weeks. Need to test first.

I don't think that's it as I use the Shakmods cables and it's been plugged and unplugged a few times as I've moved it around my server room and I always double check given the silly level of current going through them, but will definately look again the next time i'm there, thanks Smiley

GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 07, 2015, 10:05:16 PM
 #40814

Sadly the only limitation is not within the cables themselves. Its within the PCIE 6pin connector as well, its actually rated up to like a max of 23A current. We run these things really close to that limit ..... 24/7

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
djbert
Member
**
Offline Offline

Activity: 71


View Profile
August 07, 2015, 10:36:07 PM
 #40815

Hello,

Where did KNCMiner's Jupiter Support Page and Forums go?? I been out of the mining loop for the past six months, and now I can't find Jupiter stuff anywhere on KNCMiner's website.  Huh  Long story short, my computer crashed recently, and the ONLY things I didn't have backed up anywhere else was all my KNCMiner firmwares/config files/etc.! But now I need all that stuff again to set up a new miner, and it is like KNCMiner erased Jupiter's existence from the Internet. Well I did find one thing...

https://github.com/KnCMiner/images

which just has the stock firmwares...but I am looking for two things specifically...

-latest BertMod firmware...I remembered looking for it last year, and that was a PAIN, but I found it. However, I don't have it anymore and I would like to know where I can find it again.
-Next, the simple, but useful 'enablecores.bin' file. I can not find this file anywhere, Google is definitely failing me on this one! I am guessing someone is going to have to send it to me or host it somewhere...

thanks in advance!
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
August 07, 2015, 11:59:10 PM
 #40816

Out of interest does anyone else have a die that only half works like this....



What happens is when bfgminer starts, it says the die is configured successfully, 0 shows around 4 amps and 1 shows around 42 amps.  There are no error messages regarding this die but after about 5 minutes it reports that it is configured successfully again, and the amps go to what is in the screenshot.

It's been like this since I got it, have tried voltage and speed tweaks so don't think there is any hope for it, was just curious.

yeah when messing about with my die(s) (1 die dead in two cubes) I get that once in awhile...never can get them both back thus why the 2 dies on 2 cubes
are set to OFF

as I've said before if I power down my unit say 7 times to tweak like I did to set a couple dies down from 325 to 300 on adv page due to heat (summer) and
got a cube 10c on the adv page die temps down as a result

with the constant power downs in those 7 power downs and up etc..... 2x I had dies on OTHER cubes come up as dead so again re-power and the 6th time
before reboot I lost a whole cube....so when all worked the 7th time my ambition for further tweaking to play with the previous back in the day dies that were
set to OFF was less then enthusiastic to say the least

would be nice to get a 'former' tech from knc on here see what they do/did to get stuff back up ..but I suppose he (thou no longer employed) signed a NDA.


Why to used that Huh.

it is the only way you can do the FULL img to a NEW SD card (i use Sandisk 8gb class 10 SD's)

only way I play with stuff new SD just follow the instructions should still be on the www.kncminer.com page

and of course the instructions for the tweak on here for the new stuff you hopefully have downloaded





       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610



View Profile
August 08, 2015, 11:17:27 AM
 #40817

I install firmware
Had option for 350 MHz

But I think that option does not work
Why?Huh?
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
August 08, 2015, 02:13:11 PM
 #40818

That was something we were considering , but after looking everything over, its a really bad idea. Im sure Tarkin will remove that option in the next release.

@GenTarkin. The biggest threat to these miners is the temp of the VRM. I think the critical temp of the vrm is around 85C. Can you put a switch in that will shut down the die @85C , that we can choose to have this active or not, or even better have a drop down to choose the shutoff temp, and a switch to activate or not.  I can send more btc if you can do this. This prevents permanent damage to the VRM, thats what overheats, NOT the processors or dies.

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 08, 2015, 06:43:51 PM
 #40819

That was something we were considering , but after looking everything over, its a really bad idea. Im sure Tarkin will remove that option in the next release.

@GenTarkin. The biggest threat to these miners is the temp of the VRM. I think the critical temp of the vrm is around 85C. Can you put a switch in that will shut down the die @85C , that we can choose to have this active or not, or even better have a drop down to choose the shutoff temp, and a switch to activate or not.  I can send more btc if you can do this. This prevents permanent damage to the VRM, thats what overheats, NOT the processors or dies.

Vegas

Hrm.... that may be way beyond me unless theres an example already in the code that I can modify =) but Ill look into it.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
August 09, 2015, 12:57:15 AM
 #40820

That was something we were considering , but after looking everything over, its a really bad idea. Im sure Tarkin will remove that option in the next release.

@GenTarkin. The biggest threat to these miners is the temp of the VRM. I think the critical temp of the vrm is around 85C. Can you put a switch in that will shut down the die @85C , that we can choose to have this active or not, or even better have a drop down to choose the shutoff temp, and a switch to activate or not.  I can send more btc if you can do this. This prevents permanent damage to the VRM, thats what overheats, NOT the processors or dies.

Vegas

Hrm.... that may be way beyond me unless theres an example already in the code that I can modify =) but Ill look into it.


this is a dumb question..i know zip about such things..but can you put some kinda heatsink (assuming you can find some that fit) on the vrms...or is that just silly? (likely) Smiley

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
Pages: « 1 ... 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 [2041] 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!