Bitcoin Forum
May 25, 2018, 01:59:04 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: How many BottleCaps do you own?
None - 86 (40.2%)
1-1k - 29 (13.6%)
1k-10k - 26 (12.1%)
More than 10k - 73 (34.1%)
Total Voters: 214

Pages: « 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 ... 206 »
  Print  
Author Topic: Bottlecaps 2.1 UPDATE REQUIRED - HARDFORK JULY 4 2014 to 200% Annual PoS  (Read 332426 times)
dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000


View Profile WWW
May 06, 2015, 06:05:05 PM
 #2961

Two new posts about open source CCE 4.0:


https://bitcointalk.org/index.php?topic=922515.msg11303913#msg11303913
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527256744
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527256744

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527256744
Reply with quote  #2

1527256744
Report to moderator
Hilux74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 913
Merit: 1000



View Profile
May 07, 2015, 05:17:45 PM
 #2962

Now that I have bottlecapsd running on Raspberry Pi I have started to think about how I actually manage my coin blocks. 

Are there command line commands that give similar functions to Coin Control in a GUI wallet?  Like most people I like to split/combine blocks and when sending CAPs I like to be able to send from a chunk that has the least coin age.  Is this kind of management possible from the command line bottlecapsd?
PressF1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 216
Merit: 100


View Profile
May 11, 2015, 03:27:32 PM
 #2963

Hi Guys,

The last inflation update was quite some time ago so here are the numbers of the last six month's:

date           block        supply        inflation

HBN
1-12-2014   1451032   7540709    7,9%
1-1-2015   1556265   8096241      7,4%
1-2-2015   1680359   8765283      8,3%
1-3-2015   1800260   9349593      6,7%
1-4-2015   1932062   9998550      6,9%
1-5-2015   2059867   10683151    6,8%

CAP
1-12-2014   758924   8289383    13,4%
1-1-2015   812457   9432382       13,8%
1-2-2015   869457   10728528     13,7%
1-3-2015   926375   12058324     12,4%
1-4-2015   989934   13572195     12,6%
1-5-2015   1049849   15210644   12,1%

HYP
1-12-2014   160714   53258893   53,6%
1-1-2015   190299   75120101    41,0%
1-2-2015   221286   101346810   34,9%
1-3-2015   250312   127669954   26,0%
1-4-2015   279701   155844433   22,1%
1-5-2015   308140   183508459   17,8%


HBN has the lowest monthly inflation as always. Not al all strange because it has the lower POS rate compared to CAP and HYP. Designed at 100% but these days usually somewhere around 90% due to an increasing network stake weight. The POS rate for CAP shows similar effects. Having a POS rate somewhere around 180% these days.
All of them also show a decreasing inflation rate. It means that the increase of the money supply is more or less stable. For HYP this moment occurred about 6 months ago when a lot of people started to hit the stake maximum.

So it all looks quite nice and stable. which is quite an achievement considering the age of their block chains, almost two years for HBN and CAP and getting close to one year for HYP.

Thanks everyone for their contribution!


HBN & CAP: F1PressF1PCxEyESGk6Fe1om1RfiHqX5gg
BITHCOIN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


BITCOIN - THE APOCOLYPSE


View Profile
May 12, 2015, 05:37:32 PM
 #2964

Hi,
Can anyone tell me if they are also experiencing a very slow download of the bottlecap blockchain.
My system resources are fine and my internet connection is fast so I would have to say that there is something wrong with bottlecaps.
The bottlecap client integrity test was fine. I even disabled the firewall, but still had the same download speed.
Anyone have a clue why this is so?
Thanks for help
Hilux74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 913
Merit: 1000



View Profile
May 12, 2015, 06:42:24 PM
 #2965

Hi,
Can anyone tell me if they are also experiencing a very slow download of the bottlecap blockchain.
My system resources are fine and my internet connection is fast so I would have to say that there is something wrong with bottlecaps.
The bottlecap client integrity test was fine. I even disabled the firewall, but still had the same download speed.
Anyone have a clue why this is so?
Thanks for help

Is this a new wallet installation that seems slow or an existing wallet that has suddenly become slow?

My longtime Bottlecaps wallets (windows) tend to among my fastest syncing wallets.  The installation I did on my RPi downloading from scratch and just letting it find peers took ~4-5days to fully sync but seems just as fast as the windows wallets now (ie ~15minutes to sync 5-7days)

If its a new installation you might just be unlucky with the peers you are downloading from. 
BITHCOIN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


BITCOIN - THE APOCOLYPSE


View Profile
May 14, 2015, 04:33:00 PM
 #2966

Hi,
Can anyone tell me if they are also experiencing a very slow download of the bottlecap blockchain.
My system resources are fine and my internet connection is fast so I would have to say that there is something wrong with bottlecaps.
The bottlecap client integrity test was fine. I even disabled the firewall, but still had the same download speed.
Anyone have a clue why this is so?
Thanks for help

Is this a new wallet installation that seems slow or an existing wallet that has suddenly become slow?

My longtime Bottlecaps wallets (windows) tend to among my fastest syncing wallets.  The installation I did on my RPi downloading from scratch and just letting it find peers took ~4-5days to fully sync but seems just as fast as the windows wallets now (ie ~15minutes to sync 5-7days)

If its a new installation you might just be unlucky with the peers you are downloading from. 

Hi, thanks for replying.
Actually i am using a wallet that is the 2nd last version so that would be 2.2.1

However for the past couple of months i have been using this wallet and I had no problems, and just in the month of may this has started.
Did something go wrong with the network, nodes, blockchain. It is downloading like a snail.
Thanks
JustBob
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
May 14, 2015, 04:50:19 PM
 #2967

Well, it would seem that I broke my wallet Sad

Yesterday I may have tried consolidating a staking block with a not fully confirmed transaction.
The wallet complained about it, so I did a checkwallet, and it found some errors, so I did a repairwallet.
That fixed that it would seem, but that newly consolidated block, while showing up in the coin control screen would not get any confirmations.

So I did the logical thing and broke it more, and apparently got myself blasklisted from the network, as my getinfo screen shows my IP number as being "0.0.0.0" and it says I had zero connections.
So I broke it some more and deleted everything the configuration folder, and tried connecting again, and get no connections.

I have a copy of my wallet.dat file that I kept aside, with the bad staking block(of course) to try to reclaim the 15K or so coins that were in the wallet, but, I still can't seem to get any connections to the network.

Any help would be greatly appreciated, and as far as the "bad" staking block goes, if it has to be dumped into the bit bucket, so be it, yet if possible I'd like to reclaim it.

If I am blacklisted, how long will it be?
And how can I reclaim my coins from my original wallet.dat file, if it's got a bad block in there?

Thanks in advance
mmfiore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 873
Merit: 502



View Profile
May 17, 2015, 12:59:20 PM
 #2968

I am trying out v 2.2.1.0 and have synced up okay. It still says checkpoint is too old and to notify developers. It seems to work okay other wise. How do I fix the check point message?



        ▄██▄            ▄██▄
       ██  ███████████ ██  ██
        ▀██▀            ▀███▌
       ▄                  ▐██
     ▄██▀   ▄▄▄▄▄▄▄        ▐██▄
    ▄██    ██▀ ▄▄▄▄         ▀▀
 ▄███▀     █ ▄█▀ ▄▄▄           ▄██▄
██  ██     █ █  █████  █ ▄    ██  ██
 ▀██▀            ▀▀▀ ▄██ █     ███▀
     ▄            ▄▄██▀ ▄█   ▄██▌
    ▀██▄          ▄▄▄▄▄█▀   ▄██
      ██▄                   ▀▀
       ▀███▄            ▄██▄
       ██  ██  ██████████  ██
        ▀██▀            ▀██▀


        ▄██▄            ▄██▄
       ██  ███████████ ██  ██
        ▀██▀            ▀███▌
       ▄                  ▐██
     ▄██▀   ▄▄▄▄▄▄▄        ▐██▄
    ▄██    ██▀ ▄▄▄▄         ▀▀
 ▄███▀     █ ▄█▀ ▄▄▄           ▄██▄
██  ██     █ █  █████  █ ▄    ██  ██
 ▀██▀            ▀▀▀ ▄██ █     ███▀
     ▄            ▄▄██▀ ▄█   ▄██▌
    ▀██▄          ▄▄▄▄▄█▀   ▄██
      ██▄                   ▀▀
       ▀███▄            ▄██▄
       ██  ██  ██████████  ██
        ▀██▀            ▀██▀
.
PRE-REGISTER NOW FOR
THE MAIN TOKENSALE


██
██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
   ██
   ██
.MONETIZE YOUR IOT DATA!.

Telegram
Twitter
▄▄███████████████████████████████████▄▄
██████████▀▀▀▀███████████▀▀▀▀██████████
█████████▌ ██          █▌ ██  █████████
██████████▄▄▄▄███████████▄▄  ▐█████████
█████████▀▀█████████████████  ▀████████
████████  ▄███▀ ▄▄▄▄█████████▌ ▀███████
██████▀  ▄██▀ ▄█▀ ▄▄██████████▄▄███████
███▀▀▀  ███▌ ▄█ ▄█▀▀▀███████████▀▀▀▀███
██▌ ██ ▐███▌ █▌ █ ▐█▌ █▌ █ ▐███  ██ ▐██
███▄▄▄▄███████████▄▄▄█▀ ▄█ ▐███▌  ▄▄███
███████▀▀██████████▄▄▄▄█▀ ▄███▀  ██████
███████▄  █████████▄▄▄▄▄▄████▀  ███████
████████▄  ▀█████████████████▄▄████████
██████████    ▀██████████▀▀▀▀██████████
██████████▌ ██ ▐█         ██ ▐█████████
███████████▄▄▄▄██████████▄▄▄▄██████████
▀▀███████████████████████████████████▀▀
rgm108
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 250



View Profile
May 17, 2015, 01:03:02 PM
 #2969

I am trying out v 2.2.1.0 and have synced up okay. It still says checkpoint is too old and to notify developers. It seems to work okay other wise. How do I fix the check point message?

I have the same message after restarting the wallet after a power failure. It was fine earlier this morning.
It could be a small issue with the checkpoint server so do not worry too much about it.

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
     ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
            │
     │      ███
     │      ███
    │    ███
███  │    ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Spidersbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1116
Merit: 1028


View Profile
May 17, 2015, 10:23:06 PM
 #2970

I am trying out v 2.2.1.0 and have synced up okay. It still says checkpoint is too old and to notify developers. It seems to work okay other wise. How do I fix the check point message?

I have the same message after restarting the wallet after a power failure. It was fine earlier this morning.
It could be a small issue with the checkpoint server so do not worry too much about it.

2 of three computers had the same thing for several days.
Win 8 laptop was fine.

Win8 desktop -  I wiped everything but my wallet twice-no go.
Moved the bottlecap dir and tried from scratch(thinking bad wallet?) -no go.
finally got it working w/o error msg by using a fresh copy of the qt.exe

Haven't started with the Ubuntu server yet...

bitbar is now in the voting section of https://c-cex.com/?id=vote
ReydeApio
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 145
Merit: 100


View Profile
May 30, 2015, 06:09:27 PM
 #2971

Well, it would seem that I broke my wallet Sad

Yesterday I may have tried consolidating a staking block with a not fully confirmed transaction.
The wallet complained about it, so I did a checkwallet, and it found some errors, so I did a repairwallet.
That fixed that it would seem, but that newly consolidated block, while showing up in the coin control screen would not get any confirmations.

So I did the logical thing and broke it more, and apparently got myself blasklisted from the network, as my getinfo screen shows my IP number as being "0.0.0.0" and it says I had zero connections.
So I broke it some more and deleted everything the configuration folder, and tried connecting again, and get no connections.

I have a copy of my wallet.dat file that I kept aside, with the bad staking block(of course) to try to reclaim the 15K or so coins that were in the wallet, but, I still can't seem to get any connections to the network.

Any help would be greatly appreciated, and as far as the "bad" staking block goes, if it has to be dumped into the bit bucket, so be it, yet if possible I'd like to reclaim it.

If I am blacklisted, how long will it be?
And how can I reclaim my coins from my original wallet.dat file, if it's got a bad block in there?

Thanks in advance

Hey Justbob,

You might want to try what Presstab suggested a few posts back:


First and most importantly go to your appdata directory and make a backup of your wallet.dat - don't skip this step.  Name the backup wallet-backup7-10-14.dat or something.

Second startup the wallet in terminal with the salvage wallet switch. So if the exe is in my documents I would type this into terminal:
Code:
documents/bottlecaps-qt.exe -salvagewallet

This should rescan your wallets and hopefully your coins will show back up.  If not let us know.

Let us know if that works.
cyberpinoy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 500


Presale Starting May 1st


View Profile
June 02, 2015, 08:25:35 AM
 #2972

Just curious, does anyone else have situations on cryptsy where they send 1/4 to 1/2 of what you withdraw at a time. I was sending 10,000 CAP blocks to my wallet but they are coming in at 2500 CAP to 5050 CAP blocks instead. So now I am ending up paying a lot more transaction fees to send my coins, even if I try to send 50,000 it still sends only 2500 to 5050 at a time.

Here was thier response

Thank you for contacting Cryptsy.

I apologize for having this issue. The remaining amount was returned to your account.

I do apologize the reason the withdrawal is being chopped is due to a large build up of inputs from all the transactions
in the wallet which become to large to fit into the block chain so it chops the withdrawal to a size where it will fit into the block chain.
I have alerted our wallet specialist who will merge inputs to help larger withdrawals process.

Thank you for your patience as he works on merging inputs.

Also can someone direct me to the direct dev for CAPS please.

     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
█████▀▀  ▀▀█████
█▀▀          ▀▀█
     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
 ▀▀██████████▀▀
     ▀▀██▀▀
INVESTA     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
█████▀▀  ▀▀█████
█▀▀          ▀▀█
     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
 ▀▀██████████▀▀
     ▀▀██▀▀
ReydeApio
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 145
Merit: 100


View Profile
June 02, 2015, 05:19:37 PM
 #2973

Here was thier response
Thank you for contacting Cryptsy.

I apologize for having this issue. The remaining amount was returned to your account.

I do apologize the reason the withdrawal is being chopped is due to a large build up of inputs from all the transactions
in the wallet which become to large to fit into the block chain so it chops the withdrawal to a size where it will fit into the block chain.
I have alerted our wallet specialist who will merge inputs to help larger withdrawals process.

Thank you for your patience as he works on merging inputs.

Also can someone direct me to the direct dev for CAPS please.
That is an interesting response from Cryptsy. There was a recent address climbing the richlist, EzNukaC5pipbo..., and it appeared to have the same block reorganization; transactions at 10k, some appear halved, some even look like half of 8k attempts.

With the two initial creators of the coin in the employ of Cryptsy, I am sure they would know best. However, here is a recent large transaction (97176.726562 CAP): 5eabdd3cb125e80c75889520a1e4822dbb23d5061e0e6ffc79704d9bf9f43249

Tranz is the dev. Many of us have swapped messages with him here and he does post often enough.

Have you sent a PM?
cyberpinoy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 500


Presale Starting May 1st


View Profile
June 03, 2015, 09:08:10 AM
 #2974


That is an interesting response from Cryptsy. There was a recent address climbing the richlist, EzNukaC5pipbo..., and it appeared to have the same block reorganization; transactions at 10k, some appear halved, some even look like half of 8k attempts.

With the two initial creators of the coin in the employ of Cryptsy, I am sure they would know best. However, here is a recent large transaction (97176.726562 CAP): 5eabdd3cb125e80c75889520a1e4822dbb23d5061e0e6ffc79704d9bf9f43249

Tranz is the dev. Many of us have swapped messages with him here and he does post often enough.

Have you sent a PM?

I actually need to contact him for something else non related to cryptsys stufff.

I also laughed when I saw their response, As i had an idea of what was really going on. Overall it cost me 22 transaction fees and 5 hours to send and structure 50,000 CAP yesterday. It has also paused my buying of CAP until they hopefully can fix the problem.

     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
█████▀▀  ▀▀█████
█▀▀          ▀▀█
     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
 ▀▀██████████▀▀
     ▀▀██▀▀
INVESTA     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
█████▀▀  ▀▀█████
█▀▀          ▀▀█
     ▄▄██▄▄
 ▄▄██████████▄▄
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
████████████████
 ▀▀██████████▀▀
     ▀▀██▀▀
ReydeApio
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 145
Merit: 100


View Profile
June 03, 2015, 07:52:29 PM
 #2975


I also laughed when I saw their response, As i had an idea of what was really going on. Overall it cost me 22 transaction fees and 5 hours to send and structure 50,000 CAP yesterday. It has also paused my buying of CAP until they hopefully can fix the problem.

I feel your pain. Filed a ticket for the same issue back in early November. Back then they claimed the problem was 'fixed', test failed, updated ticket, fixed again...then it was intermittent enough that now I just consider it 'block tax'.

...so when is Stakeminers officially adding BottleCaps?
ryanb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000



View Profile
June 04, 2015, 02:30:06 AM
 #2976

Can someone post some peers, try to do a resync but my wallet is not connecting.

Thanks

https://bitcoinfundingteam.com/ref/SatoshiTeam
turn 0.1 BTC to 80BTC week after week!!!
Spidersbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1116
Merit: 1028


View Profile
June 04, 2015, 04:29:13 AM
 #2977

Can someone post some peers, try to do a resync but my wallet is not connecting.

Thanks
I have these in an old backup conf file.
addnode=50.137.233.14
addnode=69.10.44.115
addnode=192.64.86.238

bitbar is now in the voting section of https://c-cex.com/?id=vote
Hilux74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 913
Merit: 1000



View Profile
June 04, 2015, 05:02:47 AM
 #2978

Fallout 4 Announced

https://www.youtube.com/watch?v=Lnn2rJpjar4

Got your CAPs ready?  Cheesy
Hilux74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 913
Merit: 1000



View Profile
June 04, 2015, 05:05:55 AM
 #2979

Can someone post some peers, try to do a resync but my wallet is not connecting.

Thanks
Currently connected peers:
"addr" : "72.78.100.7:7685",
"addr" : "76.164.228.230:7685",
"addr" : "62.210.122.161:7685",
"addr" : "205.197.252.41:7685",
"addr" : "167.160.36.176:7685",
"addr" : "98.115.147.74:7685",
"addr" : "104.236.15.19:7685",
*Sakura*
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442
Merit: 1000

I wish you all love and profitable investments!!!


View Profile
June 04, 2015, 05:19:44 AM
 #2980

Can someone post some peers, try to do a resync but my wallet is not connecting.

Thanks

One more:
"addr" : "86.18.76.197:7685"
Pages: « 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 ... 206 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!