Bitcoin Forum
December 02, 2016, 06:31:12 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 »
  Print  
Author Topic: Ufasoft Miner - Windows/Linux, x86/x64, SSE2/OpenCL, Open Source  (Read 600094 times)
jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
July 11, 2012, 05:08:46 PM
 #821

@jddebug
you have to use " since hes escaping spaces in "Program Files (x86)", otherwise Files and (x86) are sent as parameters to the program C:\Program

@pirate1
did you replace username and password? http 403 is forbidden in the meaning of authentication failed (username or password wrong)

K1773R, I did not know that and the very similar parameters that I use in cgminer do not require the "" for some reason so I thought that was the problem. At the time the 403 error wasn't mentioned. I Thanks for the explanation. I may need it sometime too.
1480703472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480703472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480703472
Reply with quote  #2

1480703472
Report to moderator
1480703472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480703472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480703472
Reply with quote  #2

1480703472
Report to moderator
1480703472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480703472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480703472
Reply with quote  #2

1480703472
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480703472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480703472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480703472
Reply with quote  #2

1480703472
Report to moderator
1480703472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480703472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480703472
Reply with quote  #2

1480703472
Report to moderator
1480703472
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480703472

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480703472
Reply with quote  #2

1480703472
Report to moderator
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
July 11, 2012, 05:56:53 PM
 #822

@jddebug
non-english Winblows do have other names, as example i think its "Programme" in germany, therefore u dont have to escape it.
it wasnt an offense, i just dislike it when someone is teaching/telling someone incorrect stuff, this leads only to problems.

greetings

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
kentrolla
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile
July 11, 2012, 06:18:32 PM
 #823

I tried that and I got "Mining for http://username:password@pool.bitclockers.com:8332
                                Using CPU (2 threads), Bit Force Unit, Bit Force Unit, Barts GPU, Barts GPU
                                HTTP 403: Forbidden
                                0 kHash/s               2 HTTP 403: BForbidden
                                arts GPUs, 2 BitForce Units, 2 CPU threads"
after that it stops and I get a pop up box that says bitcoin miner stopped working

If I have the "s where I said I just get the Using line and don't get the 403 lines and then it stops and the pop up says that bitcoin miner has stopped working.
try "C:\Program Files (x86)\Ufasoft\Coin\bitcoin-miner-64.exe" -o http://pool.bitclockers.com -u username -p password -a 5 -v

jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
July 11, 2012, 06:25:06 PM
 #824

@jddebug
non-english Winblows do have other names, as example i think its "Programme" in germany, therefore u dont have to escape it.
it wasnt an offense, i just dislike it when someone is teaching/telling someone incorrect stuff, this leads only to problems.

greetings

Oh, you didn't offend at all. It took me forever to figure out how to get cgminer to work in the beginning. I was trying to be helpful but with limited knowledge about it myself. I appreciate the correction.
pirate1
Member
**
Offline Offline

Activity: 75



View Profile
July 11, 2012, 09:37:14 PM
 #825

Thanks guys.  Kentrolla, I tried what you said but it didn't work.  I tried it exactly like you said and with the port added at the end of the pool URl  :8332.  Neither way worked.  They did connect however as it said started mining and showed both my video cards, both bitforce singles and the cpu.  Then it would stop and I would get the pop up that said bitcoin miner has stopped working.  It seems especially odd since it did work one time for a little while until my Internet connection went out.  I am wondering if some files might have got corrupted when that happened.  I an thinking about uninstalling and then reinstalling Ufasoft to see if that has any affect.  Other than that I have no ideas.  I did get the cgminer working in the meantime with everything.  I am seeing 2000-2800 mh/s with it generally staying aroung 2000-2100 mh/s.  So I am getting to mine and use my new bitforce singles.  I would still like to figure out what is going on with Ufasoft and get it working so any ideas are appreciated.

As long as I wake up breathing it's all a bonus.  Sometimes not much of a bonus but still a bonus.
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
July 11, 2012, 10:36:41 PM
 #826

i dont know how it is for this pool but usually u have to replace the username with the miners name u set @ ur pool and same for the password

greetings

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
pirate1
Member
**
Offline Offline

Activity: 75



View Profile
July 13, 2012, 06:57:39 AM
 #827

Yes, I know that and I have been trying a couple of miners I have set up.  I deleted and reinstalled and after getting the blocks caught up I have got it to work again.  Now hopefully it will stay running.  I am keeping my fingers crossed and I am curious to see how my speed compares with the cgminer since I got it working while working on this.  Thanks to everyone for your help.

As long as I wake up breathing it's all a bonus.  Sometimes not much of a bonus but still a bonus.
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
July 13, 2012, 12:20:02 PM
 #828

ufasoft's miner is the fastest for CPUs at the moment.

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
pooler
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 644


View Profile
July 13, 2012, 12:34:28 PM
 #829

ufasoft's miner is the fastest for CPUs at the moment.

What other miners have you tried?
My fork of cpuminer is giving me better results, for both SHA-256d and scrypt.

BTC: 15MRTcUweNVJbhTyH5rq9aeSdyigFrskqE · LTC: LTCPooLqTK1SANSNeTR63GbGwabTKEkuS7
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
July 13, 2012, 12:40:37 PM
 #830

gonna test it Wink

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
July 13, 2012, 01:10:55 PM
 #831

alright, here the results:
newest ufasoft miner: 22.45 MHash/s
newest pooler-cpuminer: 28.17 MHash/s

alright, so ur the leading force now Tongue

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
pirate1
Member
**
Offline Offline

Activity: 75



View Profile
July 15, 2012, 12:51:35 AM
 #832

Thanks again everyone.  Ufasoft seems to be working fine for me now.  I guess something had gotten corrupted when I lost my Internet connection that first time it was working.  Anyway, now I have Ufasoft working and while I was working on it I also got cgminer up and working.  It does look like Ufasoft is faster.  Now for the next problem.  I seem to be having problems with the miners and my modem.  See https://bitcointalk.org/index.php?topic=93382.0 for that one.  It is labeled Modem problems under mining-hardware.  Thanks again.

As long as I wake up breathing it's all a bonus.  Sometimes not much of a bonus but still a bonus.
film2240
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


Professional filmmaker/Freelance videographer


View Profile WWW
July 15, 2012, 10:49:53 AM
 #833

alright, here the results:
newest ufasoft miner: 22.45 MHash/s
newest pooler-cpuminer: 28.17 MHash/s

alright, so ur the leading force now Tongue
Those are pretty good results.I wish I got those on my (main) PC instead of only ~11Mhash/s on the Core i7 920 CPU.Where can I download the new Ufasoft miner? I prefer this as it's easier for me to setup. What CPU is that running on? and what overclock is used on that CPU?

[This signature is available for rent]
[This signature is available for rent]
[This signature is available for rent]
[This signature is available for rent]
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
July 15, 2012, 11:33:49 AM
 #834

alright, here the results:
newest ufasoft miner: 22.45 MHash/s
newest pooler-cpuminer: 28.17 MHash/s

alright, so ur the leading force now Tongue
Those are pretty good results.I wish I got those on my (main) PC instead of only ~11Mhash/s on the Core i7 920 CPU.Where can I download the new Ufasoft miner? I prefer this as it's easier for me to setup. What CPU is that running on? and what overclock is used on that CPU?
i7 2700K @ 5GHz
take a look at the first post for downloading the miner.

EDIT: in a totally IDLE state cpuminer is getting 32MHash/s Wink

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
luicon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
July 29, 2012, 04:21:28 PM
 #835

does not open
win32 not valid application
ufasoft
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 402


View Profile WWW
July 29, 2012, 07:59:34 PM
 #836

does not open
win32 not valid application
fixed in 0.33.  Now it works on XP (0.31 setup worked only Vista and later)

Bitcoin donations: 18X598V8rVdjy3Yg1cjZmnnv4SpPthuBeT
luicon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
July 29, 2012, 08:38:42 PM
 #837

where is 0.33 to download?

ufasoft
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 402


View Profile WWW
July 29, 2012, 09:10:09 PM
 #838

where is 0.33 to download?
http://ufasoft.com/coin

Bitcoin donations: 18X598V8rVdjy3Yg1cjZmnnv4SpPthuBeT
luicon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
July 29, 2012, 09:54:00 PM
 #839

hi, thanks,

this program looks early an alpha state multiclient rather than a miner as if i am not wrong, it is trying to download the full blockchain

it crashed several times after open it and also an error is reported each time i close it
also it wroks a bit slow, just to open menus there is a delay
i right clicked to select "mining" and all i get is [0 mHash/s] why? :s

why the text of the program is blurry? is strange





ufasoft
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 402


View Profile WWW
July 29, 2012, 10:00:17 PM
 #840

hi, thanks,

this program looks early an alpha state multiclient rather than a miner as if i am not wrong, it is trying to

Use command-line  utility coin-miner.exe

Bitcoin donations: 18X598V8rVdjy3Yg1cjZmnnv4SpPthuBeT
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!