Bitcoin Forum
December 07, 2016, 04:39:07 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 »
  Print  
Author Topic: [POOL] - Coinotron --- FIRST ETH-ETC MULTIPORT - profit switchng port 7777  (Read 216307 times)
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 21, 2014, 08:31:01 AM
 #1241

Can I see stat only for doge ?
How ?

Unfortunately there is no way to see stats only for given coin

1481128747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128747
Reply with quote  #2

1481128747
Report to moderator
1481128747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128747
Reply with quote  #2

1481128747
Report to moderator
1481128747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128747
Reply with quote  #2

1481128747
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481128747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128747
Reply with quote  #2

1481128747
Report to moderator
1481128747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481128747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481128747
Reply with quote  #2

1481128747
Report to moderator
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 21, 2014, 10:14:01 AM
 #1242

FYI

We are increasing PPS and RBPPS fees in LTC pool.

New fees:
PPS = 4.5%
RBPPS = 3%

During last weeks Coinotron's LTC hashrate increased significantly from below 20GH/s to current 55GH/s. That increased our risk of running PPS pool.

In order to mitigate that risk we would like to encourage miners to switch to PPLNS. We introduced LTC PPLNS worker 2 days ago. Miners are paying only 1.5% fee in PPLNS mode. So in along run it is much more profitable than PPS or RBPPS. 1.5 % PPLNS is also more profitable than old 2% RBPPS or 3.5% PPS.

digitizing
Member
**
Offline Offline

Activity: 108


View Profile
April 23, 2014, 07:48:37 PM
 #1243

Is there anyway to change difficulty for my worker ?
I'm mining doge, and have 2800 kH/s rig, got 512 difficulty.
i think it's to high, i want about 256.
aistto
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005


View Profile
April 24, 2014, 05:21:48 AM
 #1244

Any ddos/other  protection on coninotron?
Sometimes I can't connect to coinotron, at the same time i can open web.
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 24, 2014, 07:48:24 AM
 #1245

Is there anyway to change difficulty for my worker ?
I'm mining doge, and have 2800 kH/s rig, got 512 difficulty.
i think it's to high, i want about 256.

Sadly atm it is impossible. I'm testing some performance improvements right now. Maybe it will be possible in 1-2 weeks.

coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 24, 2014, 07:50:51 AM
 #1246

Any ddos/other  protection on coninotron?
Sometimes I can't connect to coinotron, at the same time i can open web.

Yes, Coinotron is ddos protected, both website and pool. If your connection issues were caused by antiddos then you couldn't connect neither to the pool nor to the website at the same time.

aistto
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005


View Profile
April 24, 2014, 07:54:30 AM
 #1247

Any ddos/other  protection on coninotron?
Sometimes I can't connect to coinotron, at the same time i can open web.

Yes, Coinotron is ddos protected, both website and pool. If your connection issues were caused by antiddos then you couldn't connect neither to the pool nor to the website at the same time.
any version why miner don't connect to pool but website open?
qbits
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153



View Profile
April 24, 2014, 11:42:33 PM
 #1248


In order to mitigate that risk we would like to encourage miners to switch to PPLNS. We introduced LTC PPLNS worker 2 days ago. Miners are paying only 1.5% fee in PPLNS mode. So in along run it is much more profitable than PPS or RBPPS. 1.5 % PPLNS is also more profitable than old 2% RBPPS or 3.5% PPS.

Would you be so kind and provide for us:
- ltc/share figure, so that a miner can know exactly how much he/she should get per share ( you used to have that, i'm not sure why this is gone)
- option to select worker share difficulty even if you mandate a 600 minimum, bigger share values would not hurt (this is not so important but it would be a nice to have)
- provide shares submitted / block found statistics for a minimum of last 200 blocks ( currently you show shares for the last 20 blocks, although, sometimes this statistics is way off. for example i can see that tho blocks lasting for aprox same time duration, submitted shares can differ as much as by a factor of 2, as if your hash rate had halved for a period of 2 minutes, some blocks have 0 shares)
- provide per hour/day/week statistics of shares submitted and blocks found
- add ltc etc. balances in the API
- add shares user submitted in the web interface and api

This is not meant as a off the cuff criticism, but is a honest effort to make mining experience better for everyone.
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 25, 2014, 09:27:21 AM
 #1249

Any ddos/other  protection on coninotron?
Sometimes I can't connect to coinotron, at the same time i can open web.

Yes, Coinotron is ddos protected, both website and pool. If your connection issues were caused by antiddos then you couldn't connect neither to the pool nor to the website at the same time.
any version why miner don't connect to pool but website open?

To be honest, I don't know what can be the cause for this.

coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 25, 2014, 09:39:58 AM
 #1250


In order to mitigate that risk we would like to encourage miners to switch to PPLNS. We introduced LTC PPLNS worker 2 days ago. Miners are paying only 1.5% fee in PPLNS mode. So in along run it is much more profitable than PPS or RBPPS. 1.5 % PPLNS is also more profitable than old 2% RBPPS or 3.5% PPS.

Would you be so kind and provide for us:
- ltc/share figure, so that a miner can know exactly how much he/she should get per share ( you used to have that, i'm not sure why this is gone)
- option to select worker share difficulty even if you mandate a 600 minimum, bigger share values would not hurt (this is not so important but it would be a nice to have)
- provide shares submitted / block found statistics for a minimum of last 200 blocks ( currently you show shares for the last 20 blocks, although, sometimes this statistics is way off. for example i can see that tho blocks lasting for aprox same time duration, submitted shares can differ as much as by a factor of 2, as if your hash rate had halved for a period of 2 minutes, some blocks have 0 shares)
- provide per hour/day/week statistics of shares submitted and blocks found
- add ltc etc. balances in the API
- add shares user submitted in the web interface and api

This is not meant as a off the cuff criticism, but is a honest effort to make mining experience better for everyone.

Thank you for your effort. That is quite a list of requirements Smiley Some are really important.
Most of them are already on my development list but as always pool performance and security improvements have always highest priority.
I will update my list and I hope I will be able to introduce at least part of those features in following 1-2 months.

dreamwatcher
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile WWW
April 25, 2014, 03:36:00 PM
 #1251

Coinotron,

The explorer links linking to Cryptocoinexporer need to be fixed. I see you have updated the links, however the block links need to use block height rather then block hash.
I decided to do it this way, because it is easier to create a link using a height number then a hash.

For example TRC block 309533:

Your site now links this way:

http://trc.cryptocoinexplorer.com/block/00000000000004013ba782395f0be5be169059dfdf34116b98f46bf0b808f821

This will return an error (Which I realize I need to make a proper handler on, either by searching by hash or proper error page).

The correct link would be:

http://trc.cryptocoinexplorer.com/block/309533

The API also works in this fashion, though I could add the option to use hash instead of height if the demand is there.  Smiley
omnik
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213


View Profile
April 26, 2014, 11:19:38 AM
 #1252

Please add Darkcoin!
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 28, 2014, 08:36:27 AM
 #1253

Coinotron,

The explorer links linking to Cryptocoinexporer need to be fixed. I see you have updated the links, however the block links need to use block height rather then block hash.
I decided to do it this way, because it is easier to create a link using a height number then a hash.

For example TRC block 309533:

Your site now links this way:

http://trc.cryptocoinexplorer.com/block/00000000000004013ba782395f0be5be169059dfdf34116b98f46bf0b808f821

This will return an error (Which I realize I need to make a proper handler on, either by searching by hash or proper error page).

The correct link would be:

http://trc.cryptocoinexplorer.com/block/309533

The API also works in this fashion, though I could add the option to use hash instead of height if the demand is there.  Smiley

Thanks for info. I fixed links.

coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 28, 2014, 08:47:03 AM
 #1254

I have been mining on your site for a long, long  time.
2 days ago, it started doing weird stuff, such as one miner will be connected, and the other gets error messages, that it is not connected.
They sit side by side and have the same internet connection.
Later they may both be not connected and get the error message, so I have turned them off because there seems to be a problem, wit hyour site.

I have several computers and other things connected to the internet, and it is not my internet connection.

On my main computer, your site may or may not come up properly.

something is up, and you may want to address this issue.


even from this same computer, right this moment, I try and access your site from another page and it will not connect.
In a minute or 2, it may connect again.
I can connect to any OTHER page, or website, , just not yours.

accesssing this site has no problems, which says it is your site having problems.

Please don't treat us like microsoft does the world and tell us it is not having any issues, when it is clear it is having issues.

1:55 p.m. cst 4-27-2014 and for the last 5 minutes...........
Firefox:
Problem loading page


The connection has timed out
The server at www.coinotron.com is taking too long to respond.


When it happens again, please run this command in command window: tracert coinotron.com
Please send output of that command to coinotron@gmail.com

jaysabi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882

www.secondstrade.com - 190% return Binary option


View Profile
May 01, 2014, 04:02:58 PM
 #1255

I know time stamps are shown in UTC. Is it possible currently, or would it be possible to add the ability, to change the time zone your account is shown in? It would be useful for me to be able to see when the last share was mined by one of my miners in my local time zone without having to do the conversion to UTC.

Tomatocage
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526

brb keeping up with the Kardashians


View Profile
May 01, 2014, 08:39:18 PM
 #1256

Why is Coinotron sending out LTC payments without fees? I have one that still hasn't hit my wallet yet and it's probably going to take forever.

THIS SPOT FOR RENT* | GPG ID: 4880D85C | 1% Escrow | 8% IPO/ICO Escrow services Temporarily Closed | Bitcointalk is the ONLY place where I use this name (No Skype/IRC/YIM/AIM/etc) | 13CsmTqGNwvFXb7tD9yFvJcEYCDTB8wQTS | Beware of these SCAM sites! | *Sponsored Link
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
May 02, 2014, 08:27:03 AM
 #1257

I know time stamps are shown in UTC. Is it possible currently, or would it be possible to add the ability, to change the time zone your account is shown in? It would be useful for me to be able to see when the last share was mined by one of my miners in my local time zone without having to do the conversion to UTC.

Added to dev. list.

coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
May 02, 2014, 08:29:17 AM
 #1258

Why is Coinotron sending out LTC payments without fees? I have one that still hasn't hit my wallet yet and it's probably going to take forever.

For very long time LTC client added fees to almost all payouts. But indeed lately more and more payouts was sent without fee.
I fixed it.

Pencha
Member
**
Offline Offline

Activity: 62


View Profile
May 02, 2014, 06:26:38 PM
 #1259

Is there anyone else here, besides me, who would like to see DRK on Coinotron?
samaricanin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
May 02, 2014, 06:39:24 PM
 #1260

Dark would be great  Grin

Pages: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!