Bitcoin Forum
September 24, 2017, 04:10:02 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... 232 »
  Print  
Author Topic: Armory - Discussion Thread  (Read 512464 times)
Daily Anarchist
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 615



View Profile WWW
May 23, 2013, 08:20:23 PM
 #2261


I really like the way bounties are handled at i2p project:

http://www.i2p2.de/bounties.html

Maybe a page like that would be cool. You could make a list of things that need to get done. Users like myself can donate to the bounties they are most interested in. Devs currently working on the project get listed, including collaborative projects. And once it makes it to the client the devs get paid.

Seems very efficient to me.

Some quite old bounties waiting there, it seems.
18 BTC, 50 BTC, 118 BTC.
Interesting. Interesting indeed.

Ente

The 118 BTC one is done already. It's just awaiting verification. But the other ones are still open for the taking.

Discover anarcho-capitalism today!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506269402
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506269402

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506269402
Reply with quote  #2

1506269402
Report to moderator
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 23, 2013, 08:44:36 PM
 #2262

I just updated Armory:

Code:
cd /opt/BitcoinArmory/
git checkout testing
git pull origin testing
make clean
make

..and am now on 0.88.2.
After scanning it says "Armory is online!", shows the balances of the wallets, shows no tx, and says "connected (0 blocks)".

On another note, I played with message signing a bit, before I updated.
It seems like I can't sign with keys in encrypted wallets (not asked for password, nothing happens). When trying with an offline wallet, Armory closes completely.
Again, this was not the most recent version.

Now, with 0.88.2 and "0 blocks", signing doesn't work. Which is no surprise, I'll check again when I have it online and connected ;-)

Thank you for hints. Tomorrow I'll try to dig a bit deeper, sorry for no log yet.

Ente

chrisrico
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 496


View Profile
May 24, 2013, 12:14:37 AM
 #2263

I just updated Armory:

Code:
cd /opt/BitcoinArmory/
git checkout testing
git pull origin testing
make clean
make

..and am now on 0.88.2.
After scanning it says "Armory is online!", shows the balances of the wallets, shows no tx, and says "connected (0 blocks)".

On another note, I played with message signing a bit, before I updated.
It seems like I can't sign with keys in encrypted wallets (not asked for password, nothing happens). When trying with an offline wallet, Armory closes completely.
Again, this was not the most recent version.

Now, with 0.88.2 and "0 blocks", signing doesn't work. Which is no surprise, I'll check again when I have it online and connected ;-)

Thank you for hints. Tomorrow I'll try to dig a bit deeper, sorry for no log yet.

Ente



Have you made any commits to you local repository?
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 24, 2013, 05:56:10 AM
 #2264

Have you made any commits to you local repository?

Nope, nothing.
Except changing the linked python module in the makefile, several versions ago.

Ente
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 24, 2013, 06:01:04 AM
 #2265

I just updated Armory:

Code:
cd /opt/BitcoinArmory/
git checkout testing
git pull origin testing
make clean
make

..and am now on 0.88.2.
After scanning it says "Armory is online!", shows the balances of the wallets, shows no tx, and says "connected (0 blocks)".

On another note, I played with message signing a bit, before I updated.
It seems like I can't sign with keys in encrypted wallets (not asked for password, nothing happens). When trying with an offline wallet, Armory closes completely.
Again, this was not the most recent version.

Now, with 0.88.2 and "0 blocks", signing doesn't work. Which is no surprise, I'll check again when I have it online and connected ;-)

Thank you for hints. Tomorrow I'll try to dig a bit deeper, sorry for no log yet.

Ente



New day, freshly booted debian, now it works as expected! Connected, online, transactions, blockcount.
No idea what was going on, will dig deeper if it happens again.

Will check back on message signing after work!

Cheers!

Ente
etotheipi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Core Armory Developer


View Profile WWW
May 24, 2013, 06:02:32 AM
 #2266


New day, freshly booted debian, now it works as expected! Connected, online, transactions, blockcount.
No idea what was going on, will dig deeper if it happens again.

Will check back on message signing after work!


Glad it's working!

I wouldn't hold your breath about message signing, unless it's Armory-to-Armory.  I will eventually merge jackjack's message signing (from a bounty) into Armory... but it's not there yet

Founder and CEO of Armory Technologies, Inc.
Armory Bitcoin Wallet: Bringing cold storage to the average user!
Only use Armory software signed by the Armory Offline Signing Key (0x98832223)

Please donate to the Armory project by clicking here!    (or donate directly via 1QBDLYTDFHHZAABYSKGKPWKLSXZWCCJQBX -- yes, it's a real address!)
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 24, 2013, 09:50:35 AM
 #2267


New day, freshly booted debian, now it works as expected! Connected, online, transactions, blockcount.
No idea what was going on, will dig deeper if it happens again.

Will check back on message signing after work!


Glad it's working!

I wouldn't hold your breath about message signing, unless it's Armory-to-Armory.  I will eventually merge jackjack's message signing (from a bounty) into Armory... but it's not there yet


Yes, I am talking about regular Armory-signing.
I am following the work and progress of jackjack closely though, I like where this is going! :-)

Ente
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 24, 2013, 04:06:40 PM
 #2268

On another note, I played with message signing a bit, before I updated.
It seems like I can't sign with keys in encrypted wallets (not asked for password, nothing happens). When trying with an offline wallet, Armory closes completely.

Same behavior in 0.88.2.
Effectively, I can only sign messages with keys from unencrypted wallets, or copy a privkey manually into the window.
Encrypted or offline wallets don't work or crash Armory completely.
I, personally, simply removed encryption for a minute and re-encrypted it after my message was signed.

I almost feel bad reporting a bug, I love Armory so much! :-)

Ente
etotheipi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Core Armory Developer


View Profile WWW
May 24, 2013, 04:19:17 PM
 #2269

On another note, I played with message signing a bit, before I updated.
It seems like I can't sign with keys in encrypted wallets (not asked for password, nothing happens). When trying with an offline wallet, Armory closes completely.

Same behavior in 0.88.2.
Effectively, I can only sign messages with keys from unencrypted wallets, or copy a privkey manually into the window.
Encrypted or offline wallets don't work or crash Armory completely.
I, personally, simply removed encryption for a minute and re-encrypted it after my message was signed.

I almost feel bad reporting a bug, I love Armory so much! :-)

Ente

Because of the incompatibility with Bitcoin-Qt (and thus, lack of usefulness), I haven't really maintained that interface at all.  I was waiting for the message signing bounty, and then I was going to redo the whole interface.

Founder and CEO of Armory Technologies, Inc.
Armory Bitcoin Wallet: Bringing cold storage to the average user!
Only use Armory software signed by the Armory Offline Signing Key (0x98832223)

Please donate to the Armory project by clicking here!    (or donate directly via 1QBDLYTDFHHZAABYSKGKPWKLSXZWCCJQBX -- yes, it's a real address!)
itsgoldbaby
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157


Hello!


View Profile
May 24, 2013, 06:58:49 PM
 #2270

I have just started encountering an issue which prevents the blockchain from loading. I have 0.87.2-beta, it worked perfectly the first few times, and I didn't open it for awhile. Now every time I try to open it I get a runtime error. I have already un-installed and re-installed armory. What should I try now? I have both wallets backed up and paper wallets made for each as well.
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 24, 2013, 08:37:28 PM
 #2271

I have just started encountering an issue which prevents the blockchain from loading. I have 0.87.2-beta, it worked perfectly the first few times, and I didn't open it for awhile. Now every time I try to open it I get a runtime error. I have already un-installed and re-installed armory. What should I try now? I have both wallets backed up and paper wallets made for each as well.

What's the error you get, exactly?

Ente
itsgoldbaby
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157


Hello!


View Profile
May 24, 2013, 09:09:35 PM
 #2272

I have just started encountering an issue which prevents the blockchain from loading. I have 0.87.2-beta, it worked perfectly the first few times, and I didn't open it for awhile. Now every time I try to open it I get a runtime error. I have already un-installed and re-installed armory. What should I try now? I have both wallets backed up and paper wallets made for each as well.

What's the error you get, exactly?

Ente
"Runtime Error!

Program: C:\program files\Armory\Armory Bitcoin Client\Armory.exe

This client has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information."

This is the error message that pops up each time. Does that help?  Huh
Ente
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2032



View Profile
May 24, 2013, 09:56:53 PM
 #2273

I have just started encountering an issue which prevents the blockchain from loading. I have 0.87.2-beta, it worked perfectly the first few times, and I didn't open it for awhile. Now every time I try to open it I get a runtime error. I have already un-installed and re-installed armory. What should I try now? I have both wallets backed up and paper wallets made for each as well.

What's the error you get, exactly?

Ente
"Runtime Error!

Program: C:\program files\Armory\Armory Bitcoin Client\Armory.exe

This client has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information."

This is the error message that pops up each time. Does that help?  Huh

Ah, windows.
Sorry, I'm outta here!
(As the error message is pretty generic)

Ente
kerogre256
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 161


View Profile
May 25, 2013, 02:42:23 PM
 #2274

I update to new armory and it not starting do I need 6GB of Ram to start it ? I have only 4GB
etotheipi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Core Armory Developer


View Profile WWW
May 25, 2013, 03:07:28 PM
 #2275

I update to new armory and it not starting do I need 6GB of Ram to start it ? I have only 4GB

You might just have to wait for the next update when I fix the RAM issues.  I'm a little caught up in some paperwork, but I'm going to try to at least get a beta version out that will work for moving money from an offline computer, without need any special RAM req'ts on the online computer.

Stay tuned!

Founder and CEO of Armory Technologies, Inc.
Armory Bitcoin Wallet: Bringing cold storage to the average user!
Only use Armory software signed by the Armory Offline Signing Key (0x98832223)

Please donate to the Armory project by clicking here!    (or donate directly via 1QBDLYTDFHHZAABYSKGKPWKLSXZWCCJQBX -- yes, it's a real address!)
CanadianGuy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
May 25, 2013, 04:01:27 PM
 #2276

When my bitcoins get low and I try sending some, I get this strange message about Selectcoin not working, followed by reassurance that it's probably not my fault (?).  lol
OpenYourEyes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238



View Profile
May 27, 2013, 07:42:45 PM
 #2277

Potential bug: When using the on screen keyboard, clicking a number enters two characters into the password box.
Unless the #1, #2, #3 etc is meant to include a # sign?

takemybitcoins.com: Spend a few seconds entering a merchants email address to encourage them to accept Bitcoin
PGP key | Bitmessage: BM-GuCA7CkQ8ojXSFGrREpMDuWgv495FUX7
etotheipi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Core Armory Developer


View Profile WWW
May 27, 2013, 08:01:46 PM
 #2278

Potential bug: When using the on screen keyboard, clicking a number enters two characters into the password box.
Unless the #1, #2, #3 etc is meant to include a # sign?

It's not intended to do that.  I stupidly tested the OSD Keyboard with passwords that didn't have numbers, so I missed that.  This was reported a few weeks ago and I updated it in my major dev branch, but it still may be a couple weeks before it's merged (along with a ton of other changes).

Founder and CEO of Armory Technologies, Inc.
Armory Bitcoin Wallet: Bringing cold storage to the average user!
Only use Armory software signed by the Armory Offline Signing Key (0x98832223)

Please donate to the Armory project by clicking here!    (or donate directly via 1QBDLYTDFHHZAABYSKGKPWKLSXZWCCJQBX -- yes, it's a real address!)
TsuyokuNaritai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
May 28, 2013, 10:57:16 AM
 #2279

I'd like to use Armory with the offline version on an Ubuntu live CD environment (on an iMac) rather than a separate machine. If done carefully, is this riskier than using a separate machine?

Is there a risk of malware/rootkits sneaking through at BIOS-level?

For transferring files back and forth via USB: autorun is set to notify by default (Ubuntu 12.04) - can I depend on this being malware-proof?

Is it safe to have the printer connected when the live CD environment is running? I wouldn't actually print anything sensitive or have the printer connected to any network, but could an already pwned printer infect the offline environment?

Are there other possible attacks I haven't thought of? (Assuming modem always off for live CD environment, nothing else with any kind of storage is allowed near it except the Truecrypt USB for the offline Armory, and no other people can access anything physically).

Thanks for your help.

tycoonUA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169



View Profile
May 28, 2013, 09:07:27 PM
 #2280

I was going to install armory some time ago, but whenever I go back at the site, I see this warning message about 6 GB of RAM and it stops me from downloading and finally starting using this software. If I have 4 GB RAM, it won't even start, eh? Should I try installing now or just sit back and whait until this will be fixed? Thanks for answers.
Pages: « 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... 232 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!