Bitcoin Forum
April 18, 2014, 11:42:09 AM *
News: Due to the OpenSSL heartbleed bug, changing your forum password is recommended.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
  Print  
Author Topic: Qt Bitcoin Trader [Open Source secure trading client for Mac/Windows/Linux]  (Read 75584 times)
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 10, 2013, 01:57:53 PM
 #1

Russian, Español, German

Description

Qt Bitcoin Trader is open source application that helps you open and cancel Bitfinex, BTC-e, Bitstamp, BTCChina orders very fast. Real time data monitoring.
Developed on pure Qt, uses OpenSSL.

Api key and secret is protected by password using AES 256 encryption.
Your password must be at least 8 characters and contain letters, digits, and special characters.
Interface Languages: English, Russian, Ukrainian, Spanish, Dutch, Norwegian, German, Chinese, Polish, Czech, Italiano, Turkish.

I want to develop this Trader App so that it can be configured for any rule and strategy.
And make real time charts on QML or Qt Graphics View.
If you want to help me, than donate to 1d6iMwjjNo8ZGYeJBZKXgcgVk9o7fXcjc


For correct work your system time required to be synchronized with NTP.

Portable mode for Windows

Just create folder named QtBitcoinTrader at same folder as exe file. All data will be stored there. Useful to use on USB flash drive.

Proxy

Proxy settings by default gets from system. For Windows it gets from IE.

Also you can configure proxy by editing QtBitcoinTrader.cfg file. (located in %localappdata%\QtBitcoinTrader or ~/.config/QtBitcoinTrader)

Default values is:

Code:
[Proxy]
Enabled=true
Auto=true
Host=127.0.0.1
Port=1234
User=username
Password=password

Auto=true means settings gets from Internet Explorer.

So here is example of manual configuration:

Code:
[Proxy]
Enabled=true
Auto=false
Host=192.168.1.20
Port=8990
User=IGHOR
Password=dFg44Ke

Next ToDo

1 ) Advanced Charts
2 ) Add support to monitor many exchanges and currencies at time
3 ) Add script language to make own adwanced trade strategy
4 ) Develop server to collect all ticker and depth data to provide single websocket connection for realtime data updates
5 ) Make floatable interface
6 ) Allow to save interface settings as Workspace profiles
7 ) Develop mobile application to provide secure remote access to running application on desktop
8 ) Add plugins support to allow all developers attach any exchanges
9 ) Add command line support

Tested on Windows, Linux and Mac.

Links

Official Page http://qtopentrader.com

Facebook, Twitter
Twitter (Personal)

Download from SourceForge for Windows and Mac
Source Code on GitHub
Download from Softpedia for Windows
Download from Softpedia for Mac OS X
Qt-Apps
Video on YouTube

Download latest Beta version for Windows

Unofficial links:

Guide by wallstreetcrypto.net

Linux repos: Gentoo, AltLinux, OpenSUSE

Qt Bitcoin Trader for Windows have digital signature.
Please always when you download any exe file for Windows Google it first, find official site, double check source, digital signature and information about this file on http://virustotal.com
Highly recommend to use secure auto update.


Known fake domains and malware trader apps discussed here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=400487

Installation

Windows: just download exe file and save it to safe place.

Linux: to compile on Linux you need this packages: g++, qt4-qmake, libqt4-dev, qtmobility-dev, libssl-dev, libglu1-mesa-dev, libqt4-opengl-dev

Commands for all Linux:
Code:
qmake-qt4 QtBitcoinTrader_Desktop.pro
make
sudo make install

Commands for Debian, Ubuntu etc..
Code:
qmake-qt4 QtBitcoinTrader_Mobility.pro
make
sudo make install

Or just open pro file with Qt Creator.

Troubleshoot

If you entered API keys but values don't updates, please go and check permissions for Trade and Info.
If it not helps, then delete your keys and generate new one.
If it not helps please try latest beta version.
If even this not helps, please email me and we will debug it.

If you have an error "API key not found" or another error contains API text message, you can try this temporary solution:
Do not copy your keys directly from site to QTBT, first copy your keys elsewhere (Word, Notepad, StickyNote), and then copy and paste from there to QTBT.
Guaranteed way: Typing your credentials, be sure you typed them correctly, it may take a while to do but once you have done that your credentials should not be rejected.
Thanks to RG I'll fix this error soon.

You can send me log file for debugging.
Close Qt Bitcoin Trader and go to the ~/.config/QtBitcoinTrader (Linux) or %localappdata%\QtBitcoinTrader (Windows) folder and edit your *.ini file.
Find section Debug and change LogEnabled=false to LogEnabled=true
Start Qt Bitcoin Trader for 1 minute and close it.
Now in ~/.config/QtBitcoinTrader folder you can find *.log file, send it to me.
Don't forget to change LogEnabled to false back.

Bug tracker on GitHub: https://github.com/JulyIGHOR/QtBitcoinTrader/issues

Screenshots










1397821329
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1397821329

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1397821329
Reply with quote  #2

1397821329
Report to moderator
1397821329
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1397821329

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1397821329
Reply with quote  #2

1397821329
Report to moderator
GAWMiners.com - FREE Hosting & Electricity for 1 Year!
Exclusive Offer Code: GAWHOST1
Mining Made Easy
For Everyone

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1397821329
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1397821329

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1397821329
Reply with quote  #2

1397821329
Report to moderator
ausbitbank
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59



View Profile

Ignore
May 20, 2013, 01:25:14 PM
 #2

I've been using this full time for a few days now, very handy Smiley Can't wait for the rule support
fameto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile

Ignore
May 20, 2013, 03:15:34 PM
 #3

I could not access the program. OK button passive
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2013, 03:26:50 PM
 #4

Your password must be at least 8 characters and contain letters, digits, and special characters.

fameto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile

Ignore
May 20, 2013, 03:58:36 PM
 #5

edit..
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2013, 04:18:32 PM
 #6

Update with working rules will be released during 2 days.
Currently testing it.

desired_username
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile

Ignore
May 21, 2013, 06:54:33 AM
 #7

It looks promising. I'll give it a try Smiley
Remember remember the 5th of November
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896

Remember me


View Profile

Ignore
May 21, 2013, 12:33:32 PM
 #8

This program's real world cost would be a couple of grands.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
chsados
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 640



View Profile

Ignore
May 24, 2013, 12:29:05 AM
 #9

anyone with coding knowledge inspect the source code yet?
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 24, 2013, 02:50:57 AM
 #10

Qt Bitcoin Trader v0.94 Released.
Happy to tell you that finally rules is working!

painlord2k
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159


View Profile

Ignore
May 24, 2013, 12:23:25 PM
 #11

Qt Bitcoin Trader v0.94 Released.
Happy to tell you that finally rules is working!

My suggestion, if it is not too much work, is to add support for other exchange (Bitstamp, BTC-e), so people would be able to (auto) arbitrage between exchanges with ease.
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 24, 2013, 12:33:25 PM
 #12

Qt Bitcoin Trader v0.94 Released.
Happy to tell you that finally rules is working!

My suggestion, if it is not too much work, is to add support for other exchange (Bitstamp, BTC-e), so people would be able to (auto) arbitrage between exchanges with ease.

It is very possible that I'll add another exchanges in next versions.
It looks like not to much work, but there a lot debugging and testing, and it take a time.

IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 24, 2013, 01:22:56 PM
 #13

Thinking to make rules more advanced and add some price growth rate value.

You will be able to do this:
IF
(SomePrice)Goes(UP/Down)(SomeValue)
OR
(SomePrice)Goes(UP/Down)(SomeValue)
AND
(SomePrice)Goes(UP/Down)(SomeValue)
THAN
(Sell/Buy)At(SomeOfPrices)Amount(SomeAmmount)

Than add some script language to make advanced rules.

If anyone have suggestions, feel free to leave message here.

ausbitbank
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59



View Profile

Ignore
May 24, 2013, 01:49:45 PM
 #14

Keep up the good work! Sent a small donation for your efforts, looking forward to more advanced rule scripting Smiley
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 24, 2013, 02:12:46 PM
 #15

ausbitbank, thank you! I'll do my best Smiley

Also I'm thinking to make websockets working parallel vs polling. Think it the best way to make failover app.

IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 27, 2013, 01:02:43 AM
 #16

v0.95 Released!

Fixed minor bugs.
Fixed sounds bug in Linux.
Enhanced rules feature.
Now Supports screen resolution down to 1024x700

ausbitbank
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59



View Profile

Ignore
May 27, 2013, 03:59:59 AM
 #17

Thanks again, this is getting better every day Smiley

Are you able to please clarify how the rules work when it comes to using multiple currencies ?
EG: If I set a rule whilst using USD in the currency selector, and then change back to AUD before the rule is triggered - which currency will be used ?
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 27, 2013, 10:50:30 AM
 #18

Thanks again, this is getting better every day Smiley

Are you able to please clarify how the rules work when it comes to using multiple currencies ?
EG: If I set a rule whilst using USD in the currency selector, and then change back to AUD before the rule is triggered - which currency will be used ?

Multi currency rules currently does not supported. I'm still thinking how to make it works.
When you add first rule than you cannot change currency.
To use two currencies in rules at time you mast get second pair of api key and secret, than create new profile and start two instances.
Monitoring two currencies to make rules working anyway cause double traffic usage.

minzie
Member
**
Offline Offline

Activity: 89



View Profile WWW

Ignore
May 27, 2013, 02:50:15 PM
 #19

 Shocked Tons of features. Nice!

(Sorry for the lame 2 line post)

Modobot.com ° 1Modo1yS28HSGcWnvAM78XiFzyHtfRZQdm
IGHOR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile WWW

Ignore
May 27, 2013, 03:27:52 PM
 #20

v0.96 released!
Fixed some minor bugs.
Optimized UI.
Mac OS version released on sourceforge!

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!