Bitcoin Forum
December 12, 2017, 10:05:40 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Qt Bitcoin Trader [Open Source secure trading client for Mac/Windows/Linux]  (Read 355993 times)
brampower
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 273


Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17


View Profile
December 13, 2013, 08:00:15 PM
 #561

I created a rule:
If market last price <890, spend all my funds (on BTC E)

However, it doesn't place any orders when triggered? It says 'done', but my USD still sits there. Nothing happens.
If I place a buy rule with a set BTC amount, it works fine. Is this bugged?

Am I missing something here? I placed a sell order earlier and it worked fine.

Just updated. Please use secure update. If any issue happens again, feel free to contact me.

Wow, you're fast. Awesome, thank you!


              ▄▄████████████▄▄             
          ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄         
       ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄       
     ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███     
   ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄   
  ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ 
 ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌
▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌
████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██
██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██
██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██
██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███
▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌
 ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌
  ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ 
   ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀   
     ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀     
       ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀       
          ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀         
              ▀▀▀██████████▀▀▀             

     
                         [ Website ]                     
     
1513116340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513116340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513116340
Reply with quote  #2

1513116340
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513116340
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513116340

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513116340
Reply with quote  #2

1513116340
Report to moderator
agaruna
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30


View Profile
December 13, 2013, 08:17:03 PM
 #562

Derp, I figured it out & fixed it. Tongue
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 14, 2013, 09:39:48 AM
 #563

Thanks, once you pointed that out I realized you could select your currency on the top left Tongue Though it's not showing me as having any balance, why is that?

Check Trade and Info API rights. An api keys mast be use only in Qt Bitcoin Traedr. If you used them once in other programs than it stop works n you need to re create api keys.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Squeaker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450


View Profile WWW
December 14, 2013, 11:46:53 AM
 #564

Ok, still driving me nuts...

I can seemingly compile the client now, without errors... (although instead of a stand-alone exe like the binary I download of the stable, the file size of the beta I compile is much smaller, and I have to have the relevant DLL files in the same directory for it to start, which I can live with, since I won't be redistributing it)

Both launch fine... but only the pre-compiled exe will connect to the APIs.

The copy I compiled (with its own API keys) just sits there never connecting, with the API down message.

So... now what...

edit: ok, got some logging, and I'll bet it has something to do with this...
------------------
2013-12-14 07:02:47 LVL:2
SocketError: Error creating SSL context ()
------------------
Suggestions?

IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 14, 2013, 12:15:10 PM
 #565

Ok, still driving me nuts...

I can seemingly compile the client now, without errors... (although instead of a stand-alone exe like the binary I download of the stable, the file size of the beta I compile is much smaller, and I have to have the relevant DLL files in the same directory for it to start, which I can live with, since I won't be redistributing it)

Both launch fine... but only the pre-compiled exe will connect to the APIs.

The copy I compiled (with its own API keys) just sits there never connecting, with the API down message.

So... now what...

edit: ok, got some logging, and I'll bet it has something to do with this...
------------------
2013-12-14 07:02:47 LVL:2
SocketError: Error creating SSL context ()
------------------
Suggestions?


It required OpenSSL to be linked in project.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Squeaker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450


View Profile WWW
December 14, 2013, 02:10:27 PM
 #566

It required OpenSSL to be linked in project.
Unless you mean something besides this:

win32 {
LIBS      += -LC:/usr/dev/OpenSSL-Win32/lib -lcrypt32 -llibeay32 -lssleay32 -luser32 -lgdi32 -ladvapi32
}

...which is already in there...

IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 14, 2013, 02:13:34 PM
 #567

It required OpenSSL to be linked in project.
Unless you mean something besides this:

win32 {
LIBS      += -LC:/usr/dev/OpenSSL-Win32/lib -lcrypt32 -llibeay32 -lssleay32 -luser32 -lgdi32 -ladvapi32
}

...which is already in there...


SocketError: Error creating SSL context ()

This error means OpenSSL is linked incorrectly.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Squeaker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 450


View Profile WWW
December 14, 2013, 02:18:54 PM
 #568

It required OpenSSL to be linked in project.
Unless you mean something besides this:

win32 {
LIBS      += -LC:/usr/dev/OpenSSL-Win32/lib -lcrypt32 -llibeay32 -lssleay32 -luser32 -lgdi32 -ladvapi32
}

...which is already in there...


SocketError: Error creating SSL context ()

This error means OpenSSL is linked incorrectly.
Then how should it be correctly linked?

(you're talking to a guy who has never, ever, had to set this part of a project up... who has only worked on an existing, working, project)

IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 14, 2013, 02:29:51 PM
 #569

Then how should it be correctly linked?

(you're talking to a guy who has never, ever, had to set this part of a project up... who has only worked on an existing, working, project)

Look at depency walker to see what dll required to be placed near exe file.
I have compiled all staticaly so don't remamber dll's names required for OpenSSL.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
ricardoch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
December 14, 2013, 04:15:55 PM
 #570

Hello!
Just discovered your magnificent software and want to thank you for such magnificent and easy to use tool.

I installed last version QT, created keys on btc connected btc, but after some hours running on his own I found that API was down and API lag indicator showed 9999...

After about half hour and some program resets it connected again, but seems to fall again overnight.

Is that normal behaviour?

My apologies for disturbing, I read most messages, but could not find anything related.

Thanks in advance and my best whishes
(And excuse my English)
Ricardo
monzol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
December 15, 2013, 11:47:52 AM
 #571

I created a rule:
If market last price <890, spend all my funds (on BTC E)

However, it doesn't place any orders when triggered? It says 'done', but my USD still sits there. Nothing happens.
If I place a buy rule with a set BTC amount, it works fine. Is this bugged?

Am I missing something here? I placed a sell order earlier and it worked fine.

Just updated. Please use secure update. If any issue happens again, feel free to contact me.

I'm having the exact same problem, the rule triggers but no trades.
I'm using the latest version v1.07.96[BETA] on Win 7, I downloaded the executable from source forge.
I checked for updates on start. Is that the secure update or something else?

Edit: To be precise, the problem started happening after the last update. I think that's when group rules were added. My existing rules became the member of a group called 'Data'. And then I noticed that no trades were occurring. Then I created a new profile with new API key etc and a new group of rules but still no trades. Do I need to remove any old config files?


valdepretium
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
December 15, 2013, 11:58:00 AM
 #572

I created a rule:
If market last price <890, spend all my funds (on BTC E)

However, it doesn't place any orders when triggered? It says 'done', but my USD still sits there. Nothing happens.
If I place a buy rule with a set BTC amount, it works fine. Is this bugged?

Am I missing something here? I placed a sell order earlier and it worked fine.

Just updated. Please use secure update. If any issue happens again, feel free to contact me.

I'm having the exact same problem, the rule triggers but no trades.
I'm using the latest version v1.07.96[BETA] on Win 7, I downloaded the executable from source forge.
I checked for updates on start. Is that the secure update or something else?


+1

I'm having the exact same problem too (the rule triggers but no trades). I checked for updates on start.
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 15, 2013, 02:24:19 PM
 #573

Hello!
Just discovered your magnificent software and want to thank you for such magnificent and easy to use tool.

I installed last version QT, created keys on btc connected btc, but after some hours running on his own I found that API was down and API lag indicator showed 9999...

After about half hour and some program resets it connected again, but seems to fall again overnight.

Is that normal behaviour?

My apologies for disturbing, I read most messages, but could not find anything related.

Thanks in advance and my best whishes
(And excuse my English)
Ricardo

API down status appears on this reasons:
1) Exchange is really down and or there DDOS attack.
2) There is to match requests from your IP to exchange.
3) There is DNS or provider problem.

Solutions:
1) No solution, you mast wait until server begin works again.
2) This problem happens if your provider give to clients single IP address and many of them use api with same exchange. Currently capcha is not supported, but I'll add this soon.
For now there is two solutions:
  • Make requests interval larger. Go to %localappdata%\QtBitcoinTrader and edit ini file. And set value HttpRequestsInterval to 1000 for example. Or larger if required.
  • Only for advanced users. Go to exchange web site and enter capcha. Now you mast get UserAgent and Cookies from your browser and set "Network" section values in ini file: UserAgent=".." and Cookies=".."

I'm having the exact same problem, the rule triggers but no trades.
I'm using the latest version v1.07.96[BETA] on Win 7, I downloaded the executable from source forge.
I checked for updates on start. Is that the secure update or something else?

Edit: To be precise, the problem started happening after the last update. I think that's when group rules were added. My existing rules became the member of a group called 'Data'. And then I noticed that no trades were occurring. Then I created a new profile with new API key etc and a new group of rules but still no trades. Do I need to remove any old config files?

+1

I'm having the exact same problem too (the rule triggers but no trades). I checked for updates on start.

It not Rules Group issue. I have added new way to calculate buy amount.
I have tested on a lot of amounts and it was success.
But according to your feedback it not done yet.
So you can help me to fix this. You need to find maximum amount of BTC or LTC to be able open order. And you don't need to make transactions, just open order, than cancel it.

So please follow this steps:
1) Pick some price match lower current market price. (Example 500).
2) Pick amount to buy in BTC or LTC (Example 0.53146421) as maximum as possible.
3) Store lines with numbers of Balance, Price, BTC or LTC to buy and send it to my e-mail from About Window.

I'll pick ideal formula to calculate buy amount to fix it.

Note: This is only Buy All In issue. Mt.Gox is not affected this bug.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
ricardoch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
December 15, 2013, 02:57:54 PM
 #574


API down status appears on this reasons:
1) Exchange is really down and or there DDOS attack.
2) There is to match requests from your IP to exchange.
3) There is DNS or provider problem.

Solutions:
1) No solution, you mast wait until server begin works again.
2) This problem happens if your provider give to clients single IP address and many of them use api with same exchange. Currently capcha is not supported, but I'll add this soon.
For now there is two solutions:
  • Make requests interval larger. Go to %localappdata%\QtBitcoinTrader and edit ini file. And set value HttpRequestsInterval to 1000 for example. Or larger if required.
  • Only for advanced users. Go to exchange web site and enter capcha. Now you mast get UserAgent and Cookies from your browser and set "Network" section values in ini file: UserAgent=".." and Cookies=".."

Many thanks, I'll give it a try and tell you back if it's of your interest.
Best regards
Ricardo
takagari
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854


View Profile
December 15, 2013, 03:17:14 PM
 #575

This is Awesome Thank you!
As soon as I make some more profit I will donate.

One feature request, a BTC alarm? Can you set it to ping my speakers/make a nice when it hit's a certain level, I'm playing with the Scalp now, see if it work's. Would seem like an easy way to flip your funds back and forth to make a nice profit?


Thank You!

IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 15, 2013, 03:23:21 PM
 #576

This is Awesome Thank you!
As soon as I make some more profit I will donate.

One feature request, a BTC alarm? Can you set it to ping my speakers/make a nice when it hit's a certain level, I'm playing with the Scalp now, see if it work's. Would seem like an easy way to flip your funds back and forth to make a nice profit?


Thank You!

I'll work to make advanced configuration for sound notification.
But stability is primary for me, so I'll start working at notification after I get very stable version.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
takagari
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854


View Profile
December 15, 2013, 03:29:32 PM
 #577

This is Awesome Thank you!
As soon as I make some more profit I will donate.

One feature request, a BTC alarm? Can you set it to ping my speakers/make a nice when it hit's a certain level, I'm playing with the Scalp now, see if it work's. Would seem like an easy way to flip your funds back and forth to make a nice profit?


Thank You!

I'll work to make advanced configuration for sound notification.
But stability is primary for me, so I'll start working at notification after I get very stable version.

Definetly Smiley I'm building a dedicated rig for all things BTC outside the forum. I'll be running this on my xp black install, using a linux offline live drive to print wallets etc. Smiley

All sort's of fun and excitement!

takagari
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854


View Profile
December 15, 2013, 08:22:08 PM
 #578

Wow after playing with this for a few hours. Thank You!
Able to trade quick, sell ALL my BTC to the .000001 and spend my USD at the same decimal rate is awesome. on the btc-e site I always had left over.

Thank you. can only get better I look forward to it, and as soon as I'm squared away will donate.

Shawn

cool007zqw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11

Bitcoin thrives


View Profile
December 16, 2013, 02:16:14 AM
 #579

Hi IGHOR! Thanks a lot for your Bitcoin Trader! I have donated 0.01 BTC from 14fSCAYGrXAj1X5Cn6s3eH6pkLAYdpLauU.

Today I may have found a bug. When I login in the app to my BTC-E account, it failed to load my open order which was placed two days ago. I tried switch to a older version and the problem remains. I am using the latest v1.07.96. Could you please help me with that?

Thank you!
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
December 16, 2013, 04:05:53 AM
 #580

Hi IGHOR! Thanks a lot for your Bitcoin Trader! I have donated 0.01 BTC from 14fSCAYGrXAj1X5Cn6s3eH6pkLAYdpLauU.

Today I may have found a bug. When I login in the app to my BTC-E account, it failed to load my open order which was placed two days ago. I tried switch to a older version and the problem remains. I am using the latest v1.07.96. Could you please help me with that?

Thank you!

Hi. Thank you for this.
Please don't cancel this order via web interface.
Make debug file and send it to my email. How to make debug file you can read from first message of this thread.
Or contact me via email or skype for detailed instructions and we will fix it.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!