Bitcoin Forum
December 12, 2017, 10:05:38 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 76 »
  Print  
Author Topic: Qt Bitcoin Trader [Open Source secure trading client for Mac/Windows/Linux]  (Read 355992 times)
ewibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128


"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
November 13, 2013, 11:22:29 AM
 #361

Ubuntu 13.10:
Code:
In file included from qtbitcointrader.cpp:32:0:
audioplayer.h:16:24: fatal error: QAudioOutput: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
 #include <QAudioOutput>
                        ^
compilation terminated.
make: *** [.obj/qtbitcointrader.o] Fehler 1
thx


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 1-31 │ Whitepaper 
1513116338
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513116338

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513116338
Reply with quote  #2

1513116338
Report to moderator
1513116338
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513116338

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513116338
Reply with quote  #2

1513116338
Report to moderator
1513116338
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513116338

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513116338
Reply with quote  #2

1513116338
Report to moderator
The network tries to produce one block per 10 minutes. It does this by automatically adjusting how difficult it is to produce blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 13, 2013, 12:53:16 PM
 #362

Hi,

i try to open the project in VS2010, but i got compile 2 error:
1) openssl missing files: where sould i place the openssl libs and includes (ssleay32MD.lib etc)? or set the include path?
2) a qtwin.h and qtwin.cpp are missing from source tree.

Elbandi

First of all, please use lastest beta v1.07.95 until I'll release v1.08.
You need OpenSSL SDK to be installed.

Ubuntu 13.10:
Code:
In file included from qtbitcointrader.cpp:32:0:
audioplayer.h:16:24: fatal error: QAudioOutput: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
 #include <QAudioOutput>
                        ^
compilation terminated.
make: *** [.obj/qtbitcointrader.o] Fehler 1
thx

Please use instructions for Ubuntu on first message of this thread.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Buster
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
November 13, 2013, 01:30:41 PM
 #363

v1.07.95 Beta Released!
...
Added trade type to Bitstamp and BTCChina.
...
Fantastic! Thanks for adding this feature Smiley
btcdrak
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile
November 13, 2013, 01:33:01 PM
 #364

Bitstamp last trades are no fixed and show if it was an ask or bid. Now, just need Bitfinex support and I'll be ready to send a donation!
ewibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128


"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
November 13, 2013, 01:37:11 PM
 #365

Please use instructions for Ubuntu on first message of this thread.
in Ubuntu 13.10 this files are not available
Code:
E: Paket qt4-qmake, kann nicht gefunden werden.
E: Paket libqt4-dev, kann nicht gefunden werden.
E: Paket qtmobility-dev, kann nicht gefunden werden.
(perhaps of Qt5)?


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 1-31 │ Whitepaper 
Bitice
Member
**
Offline Offline

Activity: 66



View Profile
November 13, 2013, 01:40:27 PM
 #366

Just tested v1.07.95 on btcchina and my sell went through just fine  Smiley

Tip sent.
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 13, 2013, 01:40:53 PM
 #367

Please use instructions for Ubuntu on first message of this thread.
in Ubuntu 13.10 this files are not available
Code:
E: Paket qt4-qmake, kann nicht gefunden werden.
E: Paket libqt4-dev, kann nicht gefunden werden.
E: Paket qtmobility-dev, kann nicht gefunden werden.
(perhaps of Qt5)?

No, Qt4 only yet.
I can not test it on Ubuntu. But some peoples was successfully compiled it.
Maybe some additional deb server required to be added.
Here I can find all packages: http://packages.ubuntu.com/search?keywords=qt4-qmake
Let me know when you will find solution and I'll make fix to instructions.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 13, 2013, 01:41:29 PM
 #368

Just tested v1.07.95 on btcchina and my sell went through just fine  Smiley

Tip sent.

Great. Happy to fix this.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
ewibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128


"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
November 13, 2013, 01:57:29 PM
 #369

No, Qt4 only yet.
I can not test it on Ubuntu. But some peoples was successfully compiled it.
Maybe some additional deb server required to be added.
Here I can find all packages: http://packages.ubuntu.com/search?keywords=qt4-qmake
Let me know when you will find solution and I'll make fix to instructions.
success  Smiley
have to install
qtmobility-dev_1.2.0-3ubuntu5_amd64.deb

thx


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 1-31 │ Whitepaper 
galaxy07
Member
**
Offline Offline

Activity: 69



View Profile
November 13, 2013, 09:11:26 PM
 #370

v1.07.95 Beta Released!

Just installed it.

It does not show the correct fee on BitStamp for me - it shows 0.6%, although I have a much lower fee.
It was correct in version 1.07.94.

Also, fee on BTC China is shown as 0.6%, although it is 0% in reality (that was also in 1.07.94).
btcdrak
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile
November 13, 2013, 09:12:46 PM
 #371

v1.07.95 Beta Released!

Just installed it.

It does not show the correct fee on BitStamp for me - it shows 0.6%, although I have a much lower fee.
It was correct in version 1.07.94.

Also, fee on BTC China is shown as 0.6%, although it is 0% in reality (that was also in 1.07.94).


Strange, my bitstamp fee is shown correctly....
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 13, 2013, 09:23:11 PM
 #372

v1.07.95 Beta Released!

Just installed it.

It does not show the correct fee on BitStamp for me - it shows 0.6%, although I have a much lower fee.
It was correct in version 1.07.94.

Also, fee on BTC China is shown as 0.6%, although it is 0% in reality (that was also in 1.07.94).


Strange, my bitstamp fee is shown correctly....

This bug affected only BTCChina.
Now all works fine.
Tested stable v1.08 is coming soon.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
galaxy07
Member
**
Offline Offline

Activity: 69



View Profile
November 13, 2013, 09:43:14 PM
 #373


Quote
Strange, my bitstamp fee is shown correctly....

This bug affected only BTCChina.
Now all works fine.
Tested stable v1.08 is coming soon.

Оk, now it shows the correct fee for me at BitStamp again - looks like it needed some time.
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 13, 2013, 10:00:01 PM
 #374

Оk, now it shows the correct fee for me at BitStamp again - looks like it needed some time.

Bitstamp API is match slower than Mt.Gox and BTC-e because of 600 requests per 10 min limitation.

There is many types of requests: Account Info, Open Orders, Depth, Last Trades, History.
They only can be send one by one. This means Account Info updates with interval more than 5 seconds.
And Some of them (Depth, Last Trades) contains a large data, and API does not allow to limit it.
This means some requests takes a time 1-10 seconds some time. And update interval 1 second means interval between requests excluded their processing time.

I wan't to develop server to collect Depth and Last Trades and bring it to program in single connection.
This means there will be only Account Info, Open Orders and History requests send by program, and depth with trades will arrives realtime.
It will maximize speed. So keep tracking updates.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
btcdrak
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile
November 13, 2013, 10:10:05 PM
 #375

I wan't to develop server to collect Depth and Last Trades and bring it to program in single connection.
This means there will be only Account Info, Open Orders and History requests send by program, and depth with trades will arrives realtime.
It will maximize speed. So keep tracking updates.

That is an excellent idea!
Sztef89
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


Bitcoin maniac ;)


View Profile
November 14, 2013, 06:28:34 PM
 #376

Great program ! Smiley Can you add MACD or RSI or %W or Stoch to rules when buy / sell bitcoins ? Smiley

Beer: 16NGGxmChWfC6LWzd3txZBf6jrBeVoMZpF
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 14, 2013, 06:34:51 PM
 #377

Great program ! Smiley Can you add MACD or RSI or %W or Stoch to rules when buy / sell bitcoins ? Smiley

Yes I will. But this values required to be calculated by large data.
Qt Bitcoin Trader does not collect data.
Collecting data, MACD, RSI values and strategies will be added to next version Qt Open Trader.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Sztef89
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


Bitcoin maniac ;)


View Profile
November 14, 2013, 08:01:25 PM
 #378

Great program ! Smiley Can you add MACD or RSI or %W or Stoch to rules when buy / sell bitcoins ? Smiley

Yes I will. But this values required to be calculated by large data.
Qt Bitcoin Trader does not collect data.
Collecting data, MACD, RSI values and strategies will be added to next version Qt Open Trader.

Maybe U can use data from tradingview.com ? (BTCUSD)
There is a lot of indicators Smiley

Beer: 16NGGxmChWfC6LWzd3txZBf6jrBeVoMZpF
IGHOR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 900



View Profile WWW
November 14, 2013, 08:12:12 PM
 #379

Maybe U can use data from tradingview.com ? (BTCUSD)
There is a lot of indicators Smiley

There is no API, so it will be vary slow.

Qt Bitcoin Trader, JL Script
Centrabit AG | Check out digital signature of every app you have download and use only official download sources.
Sztef89
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


Bitcoin maniac ;)


View Profile
November 14, 2013, 09:29:48 PM
 #380

Maybe U can use data from tradingview.com ? (BTCUSD)
There is a lot of indicators Smiley

There is no API, so it will be vary slow.

Mayby U can buffer data from tradingview to your server and create API for QtBitcoinTrader ? Smiley

I'm just saying. I have no other ideas. In other cases, the computer must be run on at all times to collect and anayze data...

Beer: 16NGGxmChWfC6LWzd3txZBf6jrBeVoMZpF
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!