Bitcoin Forum
November 13, 2018, 09:13:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
  Print  
Author Topic: EWBF's Cuda Equihash Miner 0.6  (Read 50802 times)
Odatas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 13, 2018, 08:21:07 PM
 #461

So i have 3x1080ti and 3x 1080 and one of the 1080 wont start

"Looks like GPU5 are stopped. Restarting"
GPU 5 are restarted
Device: 5 Thead exited with message "out of memory"

And that on a loop
1542143628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542143628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542143628
Reply with quote  #2

1542143628
Report to moderator
1542143628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542143628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542143628
Reply with quote  #2

1542143628
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542143628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542143628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542143628
Reply with quote  #2

1542143628
Report to moderator
1542143628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542143628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542143628
Reply with quote  #2

1542143628
Report to moderator
1542143628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542143628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542143628
Reply with quote  #2

1542143628
Report to moderator
hogwash.89m
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 13, 2018, 08:45:05 PM
 #462

So i have 3x1080ti and 3x 1080 and one of the 1080 wont start

"Looks like GPU5 are stopped. Restarting"
GPU 5 are restarted
Device: 5 Thead exited with message "out of memory"

And that on a loop

Increase Virtual Memory (Page file), safe size is amouth of total VRAM + RAM + RAM/2
Recommended 40GBs by some tutorials is not enough for every mining algo.

So If you have 4GB of RAM, thats:
3*11GB + 3*8GB + 4GB + 4GB/2 = 63GB should be enough.
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 245
Merit: 12


View Profile
July 13, 2018, 08:53:36 PM
Merited by ComputerGenie (1)
 #463

So i have 3x1080ti and 3x 1080 and one of the 1080 wont start

"Looks like GPU5 are stopped. Restarting"
GPU 5 are restarted
Device: 5 Thead exited with message "out of memory"

And that on a loop

safe size is amouth of total VRAM + RAM + RAM/2


The formula is not correct. It should be 8/11*Vram+3/4*RAM +1/36*(Core Frequency)-36/87*(Ram Frequency)+3/14*(your grandmother's age)
longphiphi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 04:34:42 AM
 #464

Who can solve this problem ? I close tool and run again,  it's normal
But many rigs are faulty
1060 3G , 1060 6G
https://cdn.discordapp.com/attachments/365065627200651265/467545954845851648/unknown.png

21:36:45 INFO: GPU4 are restarted.
21:36:45 CUDA: Device: 0 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:36:45 WARNING: Looks like GPU5 are stopped. Restarting...
21:36:45 INFO: GPU5 are restarted.
21:36:45 CUDA: Device: 1 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:36:45 CUDA: Device: 2 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:36:45 CUDA: Device: 3 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:36:46 CUDA: Device: 4 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:36:46 CUDA: Device: 5 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:36:46 WARNING: Looks like GPU0 are stopped. Restarting...
21:37:16 INFO: GPU0 are restarted.
21:37:01 Temp: GPU0: 36C GPU1: 31C GPU2: 36C GPU3: 36C GPU4: 33C GPU5: 33C
21:37:16 GPU0: 0 Sol/s GPU1: 0 Sol/s GPU2: 0 Sol/s GPU3: 0 Sol/s GPU4: 0 Sol/s GPU5: 0 Sol/s
21:37:16 Total speed: 0 Sol/s
21:37:16 WARNING: Looks like GPU1 are stopped. Restarting...
21:37:16 INFO: GPU1 are restarted.
21:37:17 WARNING: Looks like GPU2 are stopped. Restarting...
21:37:17 INFO: GPU2 are restarted.
21:37:17 WARNING: Looks like GPU3 are stopped. Restarting...
21:37:17 INFO: GPU3 are restarted.
21:37:17 WARNING: Looks like GPU4 are stopped. Restarting...
21:37:17 INFO: GPU4 are restarted.
21:37:17 CUDA: Device: 0 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:37:17 WARNING: Looks like GPU5 are stopped. Restarting...
21:37:17 INFO: GPU5 are restarted.
21:37:17 CUDA: Device: 1 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:37:18 CUDA: Device: 2 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
21:37:18 CUDA: Device: 3 Thread exited with message: "all CUDA-capable devices are busy or unavailable"
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 245
Merit: 12


View Profile
July 14, 2018, 10:05:51 AM
 #465

Who can solve this problem ? I close tool and run again,  it's normal
But many rigs are faulty


A couple people above complained about this issue. I myself had these errors a few times. And indeed a soft restart  (closing and opening EWBF) fixes it.
I just increased virtual memory from 30 to 50 GB and never had that problem again (4-5 days running stable).
Yashnik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 04:39:14 PM
 #466

You say "*  Solver for equihash 200,9 has been deleted." and "I'll probably return 200,9 variant later"

Can you confirm that you are working on a Windows miner for 200,9?
ComputerGenie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 544


Retired IRCX God


View Profile
July 14, 2018, 05:32:08 PM
 #467

The irony that crypto is all about security and that people clamor for Winduhs_this and Winduhs_that so that they can crypto with less security is just staggering.  Undecided

If you have to ask "why?", you wouldn`t understand my answer.
Always be on the look out, because you never know when you'll be stalked by hit-men that eat nothing but cream cheese....
gsanjin
Member
**
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 12


View Profile
July 14, 2018, 06:25:30 PM
 #468

You say "*  Solver for equihash 200,9 has been deleted." and "I'll probably return 200,9 variant later"

Can you confirm that you are working on a Windows miner for 200,9?

You already have 200,9 miner, it's "old" EWBF 0.3.4b for ZEC, KMD, ...
Yashnik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 08:51:53 PM
 #469

I think you have it wrong. it's 210,9 I am questioning. Are you working on a Windows miner that supports 210,9?
ComputerGenie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 544


Retired IRCX God


View Profile
July 14, 2018, 09:03:55 PM
 #470

I think you have it wrong. it's 210,9 I am questioning. Are you working on a Windows miner that supports 210,9?
Yeah, it wasn't anyone posting here that "got it wrong" except maybe you:

You say "*  Solver for equihash 200,9 has been deleted." and "I'll probably return 200,9 variant later"

Can you confirm that you are working on a Windows miner for 200,9?
People can only go by the info you give them and not read your mind.

If you have to ask "why?", you wouldn`t understand my answer.
Always be on the look out, because you never know when you'll be stalked by hit-men that eat nothing but cream cheese....
Yashnik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 01:32:28 AM
 #471

I have no idea what you're talking about. I'm simply asking if a Windows miner is being worked on for the 210,9 algo. At the very top of this thread, it says that 200,9 solver has been deleted and that it may be worked on later, and thought it was mistaken for 210, 9.

that's all, relax bro!


ComputerGenie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 544


Retired IRCX God


View Profile
July 15, 2018, 01:39:43 AM
 #472

I have no idea what you're talking about. I'm simply asking if a Windows miner is being worked on for the 210,9 algo. At the very top of this thread, it says that 200,9 solver has been deleted and that it may be worked on later, and thought it was mistaken for 210, 9.
that's all, relax bro!
What I'm talking about is that you wrote "200,9" (not adding "210,9" anywhere until later) and then later told someone "I think you have it wrong" because they couldn't read your damn mind and know that you meant something that you never wrote before (i.e., 210,9).

If you have to ask "why?", you wouldn`t understand my answer.
Always be on the look out, because you never know when you'll be stalked by hit-men that eat nothing but cream cheese....
Yashnik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 01:52:09 AM
 #473

ok fair enough, simply thought the author would get it is all, my bad!
DevMan77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 06:01:44 PM
 #474

Guys, after spending a lot of time for a deep research for a good Equicash 144.5 mining pool, I choose to mine at magnificentpool.com, so far has a good luck of fining a blocks and is has only 0.5 fee ;-)
B00gieman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 07:22:54 PM
 #475

Who can solve this problem ? I close tool and run again,  it's normal
But many rigs are faulty


A couple people above complained about this issue. I myself had these errors a few times. And indeed a soft restart  (closing and opening EWBF) fixes it.
I just increased virtual memory from 30 to 50 GB and never had that problem again (4-5 days running stable).

I´ve got the same problem.
The trick of more virtual memory does not work for me.7
I´ve got 75gb on VM.
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 545


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
July 15, 2018, 08:16:19 PM
 #476

mining BTCZ. Evewrything is good in the miner software. I see speed and accepted shares. but i dont see my hashsrate on the pool. i see anly my worker name. i tried a few pools. it is the same result.

https://bitcoinz.axepool.com/workers/t1crKTRk3XBkbpBQ5wPTLS8KtneNh5RE6bR

I cannot live, I cannot die, trapped in myself.
Hold my breath as I wish for death.
Oh please god, help me !
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 269


View Profile
July 16, 2018, 03:45:54 AM
 #477

mining BTCZ. Evewrything is good in the miner software. I see speed and accepted shares. but i dont see my hashsrate on the pool. i see anly my worker name. i tried a few pools. it is the same result.

https://bitcoinz.axepool.com/workers/t1crKTRk3XBkbpBQ5wPTLS8KtneNh5RE6bR

Post your bat file and give us some information about your hardware, drivers, etc... most likely something is wrong in your .bat file, but without seeing more information we can't help you out. 
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2282
Merit: 1375


Avalon 841 rocks


View Profile
July 16, 2018, 04:57:27 AM
 #478

mining BTCZ. Evewrything is good in the miner software. I see speed and accepted shares. but i dont see my hashsrate on the pool. i see anly my worker name. i tried a few pools. it is the same result.

https://bitcoinz.axepool.com/workers/t1crKTRk3XBkbpBQ5wPTLS8KtneNh5RE6bR

Post your bat file and give us some information about your hardware, drivers, etc... most likely something is wrong in your .bat file, but without seeing more information we can't help you out. 

Listen to this advice above .


I myself am using smos.

Four two card rigs of 1080ti. Around .40 btg per day.

I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
McMCrypto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
July 16, 2018, 12:26:55 PM
 #479

mining BTCZ. Evewrything is good in the miner software. I see speed and accepted shares. but i dont see my hashsrate on the pool. i see anly my worker name. i tried a few pools. it is the same result.

https://bitcoinz.axepool.com/workers/t1crKTRk3XBkbpBQ5wPTLS8KtneNh5RE6bR

Post your bat file and give us some information about your hardware, drivers, etc... most likely something is wrong in your .bat file, but without seeing more information we can't help you out. 

Listen to this advice above .


I myself am using smos.

Four two card rigs of 1080ti. Around .40 btg per day.

0.40 BTG  with  4x  1080ti ?  what are your setting  and Core/Mem setup ?  thanks


ComputerGenie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 544


Retired IRCX God


View Profile
July 16, 2018, 12:38:36 PM
 #480

...Four two card rigs of 1080ti. Around .40 btg per day.

0.40 BTG  with  4x  1080ti ?  what are your setting  and Core/Mem setup ?  thanks
ummm, McMCrypto.....
Do you even math, bro?
(4)(2) = 8
(4)(2) != 4

If you have to ask "why?", you wouldn`t understand my answer.
Always be on the look out, because you never know when you'll be stalked by hit-men that eat nothing but cream cheese....
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!