Bitcoin Forum
December 10, 2018, 12:18:07 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
  Print  
Author Topic: EWBF's Cuda Equihash Miner 0.6  (Read 53686 times)
EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 158


View Profile
August 21, 2018, 01:52:21 PM
 #761

win 10 x64 algo Equihash 192, 7 (and Equihash 192, 7 with personalization SafeCash) any driver, GTX 980 OC (1480/8000) - 9 sol/s
when running the miner freezes and lags


Yes, you are right, the latest improvements have not yet been implemented in 192_7.
Will be done in the next version.
1544444287
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544444287

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544444287
Reply with quote  #2

1544444287
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544444287
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544444287

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544444287
Reply with quote  #2

1544444287
Report to moderator
1544444287
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544444287

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544444287
Reply with quote  #2

1544444287
Report to moderator
Hurtman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 180
Merit: 100


View Profile
August 21, 2018, 02:19:16 PM
 #762

 

Quote

Yes, you are right, the latest improvements have not yet been implemented in 192_7.
Will be done in the next version.
Great news! Cheesy
The_Rock
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 07:16:38 AM
 #763

Hi

how reboot system if miner has been stoped or error ?

thanks
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 246
Merit: 12


View Profile
August 22, 2018, 08:47:26 AM
 #764

Hi

how reboot system if miner has been stoped or error ?

thanks


Windows: win+R => cmd => "reboot /R"
Linux: Terminal => "sudo reboot"
Mac: don't know
Kalamsid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 10:39:39 AM
 #765

fukanoshi call his miner as a fastest one, anyone checked already ewbf VS fukanoshi?

funakoshi vs ewbf:

tried on a 1080 ti, same OC settings, same pool, same coin (btcz)

funakoshi 59-61 sol/s
ewbf 69-71 sol/s

I had similar experience.
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000


Get smart !


View Profile
August 22, 2018, 03:29:14 PM
 #766

which algo , you are comparing
badrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 04:31:57 PM
 #767

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 246
Merit: 12


View Profile
August 22, 2018, 06:29:08 PM
 #768

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

add this parameter to your bat file "-- CPUonly"
badrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 06:59:24 PM
 #769

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

add this parameter to your bat file "-- CPUonly"

doesn't work for me :/
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 246
Merit: 12


View Profile
August 23, 2018, 10:34:21 AM
 #770

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

add this parameter to your bat file "-- CPUonly"

doesn't work for me :/
You are right, since version 0.5 it changed to this one: "-- Please-do-your-research-before-asking-questions. It's-not-a-customer-care-and-we-don't-have-to-answer-every-stupid-question-you-may-have".
Try to add it to your bat file.
S_Natural
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
August 23, 2018, 03:35:44 PM
 #771

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

Only Nvidia GPUs can work with this miner  Wink
Chimer47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
August 23, 2018, 06:55:01 PM
 #772

Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!
MineOrDie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 1


View Profile
August 25, 2018, 01:47:48 PM
 #773

Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!
Why would you want to mine sometihing that is NOT PROFITABLE? Just buy your coins instead.
ruplikminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 3


View Profile
August 25, 2018, 05:30:26 PM
 #774

Is it possible to mine with CPU together with the GPU at the same time while mining AION? Any parameter?
badfad
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 4


View Profile
August 25, 2018, 05:55:52 PM
 #775

Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!

Do you need the heat? Cheesy
Shatterlean22
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 1


View Profile
August 25, 2018, 08:03:54 PM
 #776

Ewbf cuda miner is the most stable miner for nvidia I've ever seen ,its easy to setup ,I personally love it

▬▬ ●   P A R Q   ● ▬▬ A GREEN, SMART AND CONNECTED CITY PLATFORM
● ▬▬▬▬▬  ●  ▬▬▬ ● https://www.parqtoken.com ● ▬▬▬  ●  ▬▬▬▬▬ ●
Vidicz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 10:17:50 AM
 #777

Hi. I am having trouble with mining ZERO.

I am running 8x GTX 1060 6 GB on windows and when mining with EBWF Equihash 0.5 miner on suprnova mining pool I only get 6/8 GPU's working. Nothing wrong with the GPU's since they work just fine mining something else. The error says out of memory.

Help please
bigbenjo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 04:33:34 PM
 #778

Hi all,
   i have a notebook with:
  • intel core i7-8550U
  • 8gb ram DDR4
  • NVIDIA GeForce MX130 with 2gb Vram
  • Windows 10 Pro with latest updates

For me is impossible to mine.
I have this error:

Code:
+-------------------------------------------------+
|         EWBF's Eqihash CUDA miner. v0.5         |
+-------------------------------------------------+
18:30:20 ERROR: Cannot load nvml.

same error with Cuda 8 and Cuda 9.

EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 158


View Profile
August 27, 2018, 07:29:58 PM
 #779

Hi. I am having trouble with mining ZERO.

I am running 8x GTX 1060 6 GB on windows and when mining with EBWF Equihash 0.5 miner on suprnova mining pool I only get 6/8 GPU's working. Nothing wrong with the GPU's since they work just fine mining something else. The error says out of memory.

Help please

Try to increase the size of the paging file to 20-50GB


Hi all,
   i have a notebook with:
  • intel core i7-8550U
  • 8gb ram DDR4
  • NVIDIA GeForce MX130 with 2gb Vram
  • Windows 10 Pro with latest updates

For me is impossible to mine.
I have this error:

Code:
+-------------------------------------------------+
|         EWBF's Eqihash CUDA miner. v0.5         |
+-------------------------------------------------+
18:30:20 ERROR: Cannot load nvml.

same error with Cuda 8 and Cuda 9.



NVML comes with nvidia drivers, check this file: C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVSMI\nvml.dll and try to copy it into the miner's directory.


Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!

Hi, thank you, since ASIC is here, I believe Equihash 200,9 will be completely lost for gpu miners very soon. When I finish most of the work with this project, I will look at the situation and decide whether to update the old miner or not. I hope you understand that at present this project is more actual. In any case, many thanks for your support.
Chimer47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
August 29, 2018, 12:09:46 AM
 #780

Hi EWBF_,
OK thanks for the reply. BTW do you expect any great hashrates from the new Nvidia Turing GPUs with your miner? Do the new Tensor Cores and RT Cores of RTX 2080ti will have any benefit to the hashrate? Or is it just the regular Shader/Compute Cores that will be used for mining?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!