Bitcoin Forum
September 23, 2018, 05:46:52 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 »
  Print  
Author Topic: EWBF's Cuda Equihash Miner 0.5  (Read 39458 times)
EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 158


View Profile
August 21, 2018, 11:45:28 AM
 #761

For GTX 970/980 still not optimized ((

Please share additional info, which algorithm, version of the miner, OS, driver and actual performance.
Thank you.
1537681612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681612
Reply with quote  #2

1537681612
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537681612
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537681612

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537681612
Reply with quote  #2

1537681612
Report to moderator
Hurtman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 100



View Profile
August 21, 2018, 01:38:04 PM
 #762

win 10 x64 algo Equihash 192, 7 (and Equihash 192, 7 with personalization SafeCash) any driver, GTX 980 OC (1480/8000) - 9 sol/s
when running the miner freezes and lags

EWBF_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 158


View Profile
August 21, 2018, 01:52:21 PM
 #763

win 10 x64 algo Equihash 192, 7 (and Equihash 192, 7 with personalization SafeCash) any driver, GTX 980 OC (1480/8000) - 9 sol/s
when running the miner freezes and lags


Yes, you are right, the latest improvements have not yet been implemented in 192_7.
Will be done in the next version.
Hurtman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 100



View Profile
August 21, 2018, 02:19:16 PM
 #764

 

Quote

Yes, you are right, the latest improvements have not yet been implemented in 192_7.
Will be done in the next version.
Great news! Cheesy

The_Rock
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 07:16:38 AM
 #765

Hi

how reboot system if miner has been stoped or error ?

thanks
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 12


View Profile
August 22, 2018, 08:47:26 AM
 #766

Hi

how reboot system if miner has been stoped or error ?

thanks


Windows: win+R => cmd => "reboot /R"
Linux: Terminal => "sudo reboot"
Mac: don't know
Kalamsid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 10:39:39 AM
 #767

fukanoshi call his miner as a fastest one, anyone checked already ewbf VS fukanoshi?

funakoshi vs ewbf:

tried on a 1080 ti, same OC settings, same pool, same coin (btcz)

funakoshi 59-61 sol/s
ewbf 69-71 sol/s

I had similar experience.
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 1000


Get smart !


View Profile
August 22, 2018, 03:29:14 PM
 #768

which algo , you are comparing
badrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 04:31:57 PM
 #769

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 12


View Profile
August 22, 2018, 06:29:08 PM
 #770

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

add this parameter to your bat file "-- CPUonly"
badrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 06:59:24 PM
 #771

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

add this parameter to your bat file "-- CPUonly"

doesn't work for me :/
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 12


View Profile
August 23, 2018, 10:34:21 AM
 #772

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

add this parameter to your bat file "-- CPUonly"

doesn't work for me :/
You are right, since version 0.5 it changed to this one: "-- Please-do-your-research-before-asking-questions. It's-not-a-customer-care-and-we-don't-have-to-answer-every-stupid-question-you-may-have".
Try to add it to your bat file.
S_Natural
Member
**
Offline Offline

Activity: 133
Merit: 10


View Profile
August 23, 2018, 03:35:44 PM
 #773

How to mine ONLY CPU with EWBF ? what is the parameter

thanks

Only Nvidia GPUs can work with this miner  Wink
Chimer47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 23, 2018, 06:55:01 PM
 #774

Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!
MineOrDie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 1


View Profile
August 25, 2018, 01:47:48 PM
 #775

Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!
Why would you want to mine sometihing that is NOT PROFITABLE? Just buy your coins instead.
ruplikminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 1


View Profile
August 25, 2018, 05:30:26 PM
 #776

Is it possible to mine with CPU together with the GPU at the same time while mining AION? Any parameter?
badfad
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 4


View Profile
August 25, 2018, 05:55:52 PM
 #777

Hello EWBF_,
is it possible that you bring 200,9 back too? - just in addition to the other algorithms. Yes, I know ASIC's are more efficient now, but not everybody wants to buy them or can afford them - or even wants them to run at home because they are super hot and super loud. Besides there is a big risk to buy one, because every day there could be an asic fork away like Monero and Bitcoing Gold already did. So I still use your old 0.34b but I think it's outdated now and probably you can create a much more powerful version now. P.S.: I still love to give you my full fee amount, because I honor and respect your work. I know this is hard work and it should not be for nothing. This is hard work to program these miners and like every other work it should be remunerated accordingly!

Do you need the heat? Cheesy
Shatterlean22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
August 25, 2018, 08:03:54 PM
 #778

Ewbf cuda miner is the most stable miner for nvidia I've ever seen ,its easy to setup ,I personally love it
Vidicz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 10:17:50 AM
 #779

Hi. I am having trouble with mining ZERO.

I am running 8x GTX 1060 6 GB on windows and when mining with EBWF Equihash 0.5 miner on suprnova mining pool I only get 6/8 GPU's working. Nothing wrong with the GPU's since they work just fine mining something else. The error says out of memory.

Help please
bigbenjo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 04:33:34 PM
 #780

Hi all,
   i have a notebook with:
  • intel core i7-8550U
  • 8gb ram DDR4
  • NVIDIA GeForce MX130 with 2gb Vram
  • Windows 10 Pro with latest updates

For me is impossible to mine.
I have this error:

Code:
+-------------------------------------------------+
|         EWBF's Eqihash CUDA miner. v0.5         |
+-------------------------------------------------+
18:30:20 ERROR: Cannot load nvml.

same error with Cuda 8 and Cuda 9.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!