Bitcoin Forum
July 10, 2020, 02:10:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 ... 814 »
  Print  
Author Topic: [1500 TH] p2pool: Decentralized, DoS-resistant, Hop-Proof pool  (Read 2587117 times)
arklan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1008



View Profile
May 20, 2012, 02:22:58 AM
 #2361

Crazy, google has zero results.

Edit: WTF

yea. i found that rather odd... this is what i get for running an nvidia card and an ATI in the same box...

i don't post much, but this space for rent.
Best ratesfor crypto
EXCHANGE
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594390258
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594390258

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594390258
Reply with quote  #2

1594390258
Report to moderator
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
May 20, 2012, 02:23:21 AM
 #2362

Crazy, google has zero results.

Edit: WTF
got a screenshot? cuz... I've never, EVER, seen it return 0 results on anything before.

-- Smoov
check_status
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


Web Dev, Db Admin, Computer Technician


View Profile
May 20, 2012, 02:24:12 AM
 #2363

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin

For Bitcoin to be a true global currency the value of BTC needs always to rise.
If BTC became the global currency & money supply = 100 Trillion then ⊅1.00 BTC = $4,761,904.76.
P2Pool Server List | How To's and Guides Mega List |  1EndfedSryGUZK9sPrdvxHntYzv2EBexGA
Aseras
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
May 20, 2012, 02:25:24 AM
 #2364

So, pool is still showing >30% stales. Is that a bug because of the old versions mining on a "fork" or is something else going on?

If I understood the problem correctly, anyone with the faulty build will *only* produce stales (because of the protocol switch) - so ~30% stales and ~30% faulty versions seems to work out...

That sucks for the people who don't read the board every day or worse.
check_status
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


Web Dev, Db Admin, Computer Technician


View Profile
May 20, 2012, 02:25:47 AM
 #2365

hey guys. having a little difficulty getting setup here. my miner (ufasoft, through guiminer) isn't able to complete a handshake with a locally running p2pool node. the handshake is timing out. any thoughts?
Firewall rules. Allow the port for p2pool.

For Bitcoin to be a true global currency the value of BTC needs always to rise.
If BTC became the global currency & money supply = 100 Trillion then ⊅1.00 BTC = $4,761,904.76.
P2Pool Server List | How To's and Guides Mega List |  1EndfedSryGUZK9sPrdvxHntYzv2EBexGA
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
May 20, 2012, 02:26:59 AM
 #2366

hey guys. having a little difficulty getting setup here. my miner (ufasoft, through guiminer) isn't able to complete a handshake with a locally running p2pool node. the handshake is timing out. any thoughts?
Smoovious thinks "details?"

-- Smoov


running latest p2pool software, which is up and running problem free. attempt to connect to http:127.0.0.1:9332 with the proper name and password results in "handshake timed out, disconnecting from 127.0.0.1:51084"
are you typing in the url exactly like that? cuz, in GUIminer, you should have a seperate field for the host and the port. "127.0.0.1" or "localhost" goes into the host field, and 9332 into the port field

and... why ufasoft?

-- Smoov
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250


1ngldh


View Profile
May 20, 2012, 02:27:17 AM
 #2367

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin
φ
^ that's what I get from alt+2285, using ctrl+shift did nothing at all.

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
check_status
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


Web Dev, Db Admin, Computer Technician


View Profile
May 20, 2012, 02:29:09 AM
 #2368

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin
φ
^ that's what I get from alt+2285, using ctrl+shift did nothing at all.
Maybe Alan Wood only wrote directions for Linux.  Undecided
http://www.alanwood.net/unicode/index.html

For Bitcoin to be a true global currency the value of BTC needs always to rise.
If BTC became the global currency & money supply = 100 Trillion then ⊅1.00 BTC = $4,761,904.76.
P2Pool Server List | How To's and Guides Mega List |  1EndfedSryGUZK9sPrdvxHntYzv2EBexGA
arklan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1008



View Profile
May 20, 2012, 02:29:59 AM
 #2369

hey guys. having a little difficulty getting setup here. my miner (ufasoft, through guiminer) isn't able to complete a handshake with a locally running p2pool node. the handshake is timing out. any thoughts?
Smoovious thinks "details?"

-- Smoov


running latest p2pool software, which is up and running problem free. attempt to connect to http:127.0.0.1:9332 with the proper name and password results in "handshake timed out, disconnecting from 127.0.0.1:51084"
are you typing in the url exactly like that? cuz, in GUIminer, you should have a seperate field for the host and the port. "127.0.0.1" or "localhost" goes into the host field, and 9332 into the port field

and... why ufasoft?

-- Smoov


yea, in gui i'm using http://127.0.0.1 and the seperate feild for the port. and ufasoft becuase i can't manage to get poclbm to run with anything but deepbit. if i try another pool (p2pool or p2pmining.com) it throws "at least one server is required". and i seem to get near identical mhash, so i figured "ah, screw it."

and screenshot: http://img.photobucket.com/albums/v21/Arklan/misc/handshake.png

i don't post much, but this space for rent.
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
May 20, 2012, 02:31:17 AM
 #2370

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin
What happened to using ฿ ??

-- Smoov
ancow
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 100


View Profile WWW
May 20, 2012, 02:33:52 AM
 #2371

So, pool is still showing >30% stales. Is that a bug because of the old versions mining on a "fork" or is something else going on?

If I understood the problem correctly, anyone with the faulty build will *only* produce stales (because of the protocol switch) - so ~30% stales and ~30% faulty versions seems to work out...

That sucks for the people who don't read the board every day or worse.

Well, there's a certain mailing list for those... Roll Eyes

BTC: 1GAHTMdBN4Yw3PU66sAmUBKSXy2qaq2SF4
check_status
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


Web Dev, Db Admin, Computer Technician


View Profile
May 20, 2012, 02:34:02 AM
 #2372

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin
What happened to using ฿ ??

-- Smoov

That is already taken by the Thai baht. Wouldn't want to be confused with a Fiat currency. This one is unique and not used for any currency and is a mathematical symbol to boot.

For Bitcoin to be a true global currency the value of BTC needs always to rise.
If BTC became the global currency & money supply = 100 Trillion then ⊅1.00 BTC = $4,761,904.76.
P2Pool Server List | How To's and Guides Mega List |  1EndfedSryGUZK9sPrdvxHntYzv2EBexGA
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
May 20, 2012, 02:35:39 AM
 #2373

yea, in gui i'm using http://127.0.0.1 and the seperate feild for the port. and ufasoft becuase i can't manage to get poclbm to run with anything but deepbit. if i try another pool (p2pool or p2pmining.com) it throws "at least one server is required". and i seem to get near identical mhash, so i figured "ah, screw it."

and screenshot: http://img.photobucket.com/albums/v21/Arklan/misc/handshake.png
um, yeah, don't include "http://"... only the host name or IP by itself there

and that might be part of why poclbm is failing, too, if GUIminer is adding another http:// onto the hostname which already has one.

-- Smoov
arklan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1008



View Profile
May 20, 2012, 02:37:27 AM
 #2374

yea, in gui i'm using http://127.0.0.1 and the seperate feild for the port. and ufasoft becuase i can't manage to get poclbm to run with anything but deepbit. if i try another pool (p2pool or p2pmining.com) it throws "at least one server is required". and i seem to get near identical mhash, so i figured "ah, screw it."

and screenshot: http://img.photobucket.com/albums/v21/Arklan/misc/handshake.png
um, yeah, don't include "http://"... only the host name or IP by itself there

and that might be part of why poclbm is failing, too, if GUIminer is adding another http:// onto the hostname which already has one.

-- Smoov


nope. tried that just now. (also "localhost") still the same message.

...when i break things, i break 'em good.

i don't post much, but this space for rent.
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3192
Merit: 1284


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
May 20, 2012, 02:46:52 AM
 #2375

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin
What happened to using ฿ ??

-- Smoov

That is already taken by the Thai baht. Wouldn't want to be confused with a Fiat currency. This one is unique and not used for any currency and is a mathematical symbol to boot.
None of these are a currency either ... though again no reason to use them ...
♫  ♪  ♥  ∞  ♡  ☆  ⌚  ⭑  ☃  ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Smiley

(there's also 2 versions of the B: ฿ or Ƀ)

Pool: https://kano.is - lowest fee PPLNS 3 Days Here on Bitcointalk: Forum
Discord support invite at https://kano.is/ Majority developer of the ckpool code
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with full block verification on all blocks - and NO empty blocks!
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2618
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 20, 2012, 02:47:26 AM
 #2376


Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250


1ngldh


View Profile
May 20, 2012, 02:48:47 AM
 #2377

(there's also 2 versions of the B: ฿ or Ƀ)
I actually like that second one: Ƀ

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
May 20, 2012, 02:51:14 AM
 #2378

Now what is ⊅?
That is the new BTC monetary emblem! Ctrl+Shift Then U-2-2-8-5.  Grin
What happened to using ฿ ??

-- Smoov

That is already taken by the Thai baht. Wouldn't want to be confused with a Fiat currency. This one is unique and not used for any currency and is a mathematical symbol to boot.
well, $ gets re-used too, so, they can get over it.


-- Smoov

edit> STOP REPLYING PEOPLE! (try # 7 to get this posted)
arklan
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750
Merit: 1008



View Profile
May 20, 2012, 02:51:32 AM
 #2379

hmm. interesting. removing the http:// corrected the poclbm issue, (yay!) but for p2pool poclbm says "Problems communicating with bitcoin RPC 1 2"

EDIT: although, sincei can just connect to p2pmining.com, i suppose, for now, it's a non issue. thanks for the help smoov!

i don't post much, but this space for rent.
Smoovious
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500

Scattering my bits around the net since 1980


View Profile
May 20, 2012, 02:57:07 AM
 #2380

nope. tried that just now. (also "localhost") still the same message.

...when i break things, i break 'em good.
stopped and restarted the miner?

oh... and, what version guiminer?

-- Smoov
Pages: « 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 ... 814 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!