Bitcoin Forum
November 19, 2018, 11:10:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 [276] 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 »
  Print  
Author Topic: [DEAD] DeepBit.net PPS+Prop,instant payouts, we pay for INVALID BLOCKS too  (Read 1537131 times)
PandaMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
October 18, 2012, 03:10:09 AM
 #5501

not sure what you mean by "HAS TO BE CLICKED to reset the app" I can leave the pop up up on both pcs and still use TV fine.

If you set the app up the wrong way it does not continue to listen after you disconnect, perhaps that was his issue.

Slider, you might be correct.  I am not using TV but just want to reiterate that I was using my Android phone, and using my master password to connect to my home computer(s).  After I would disconnect, that dialog box popped up.  Then I couldn't remote connect any more, unless and until someone at the home computer would physically move the mouse and click [okay] on that pop up.

I am currently using TightVNC and it serves me well.  If I ever get a chance to experiment again, I will reinstall TeamViewer and attempt to make sure everything set up correctly, and not use the master account password to log in, plus actually try to log in from a desktop, and not just my smart phone.

I consider the matter closed. Thanks to all who gave input on this topic.

❘|❘ NEUFUND Re-Imagine ICOs | Connect off- and on-chain with equity tokens | Enjoy risk-free commitment
JOIN THE ICBM | JOIN THE DISCUSSION
Satoshi is no god. He did not come down from the mountain with 10 golden rules engraved in stone for no one to question.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542669041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542669041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542669041
Reply with quote  #2

1542669041
Report to moderator
1542669041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542669041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542669041
Reply with quote  #2

1542669041
Report to moderator
slider1978
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 180
Merit: 100



View Profile
October 18, 2012, 03:41:29 AM
 #5502

not sure what you mean by "HAS TO BE CLICKED to reset the app" I can leave the pop up up on both pcs and still use TV fine.

If you set the app up the wrong way it does not continue to listen after you disconnect, perhaps that was his issue.

Slider, you might be correct.  I am not using TV but just want to reiterate that I was using my Android phone, and using my master password to connect to my home computer(s).  After I would disconnect, that dialog box popped up.  Then I couldn't remote connect any more, unless and until someone at the home computer would physically move the mouse and click [okay] on that pop up.

I am currently using TightVNC and it serves me well.  If I ever get a chance to experiment again, I will reinstall TeamViewer and attempt to make sure everything set up correctly, and not use the master account password to log in, plus actually try to log in from a desktop, and not just my smart phone.

I consider the matter closed. Thanks to all who gave input on this topic.

Just as a last note to any that may find this looking for an solution to that issue, it sounds like you were using the instant customer version and not the full version. That "one use" behavior is the instant versions design. Anyway it's good you have a solution.
SolomonVR
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10



View Profile
October 20, 2012, 01:40:47 PM
 #5503

Google translator
That today the BTC are output.
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
October 20, 2012, 02:39:08 PM
 #5504

Google translator
That today the BTC are output.
Sorry, but looks like the meaning/sense was lost in translation.

UPD: Looks like I see what's wrong with your BTC. Should be fixed in a couple of minutes.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
SolomonVR
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10



View Profile
October 20, 2012, 03:14:31 PM
 #5505

Now everything is in order. BTC sent. The problem was observed from 15 to 19h. Now everything is in order. BTC sent. The problem was observed from 15 to 19h.
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
October 20, 2012, 05:12:45 PM
 #5506

Doing some DB maintenance at this moment, short website access interruptions are possible.
Sorry for the inconvenience.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
mjsbuddha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 334
Merit: 250


yung lean


View Profile
October 23, 2012, 11:55:16 AM
 #5507

down or just me?
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
October 23, 2012, 12:22:02 PM
 #5508

down or just me?
One of IPs was unavailable for some time. Should be fine now.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


Okey Dokey Lokey


View Profile
October 24, 2012, 08:01:41 AM
 #5509

Im getting reports that my miners arent connecting, im not at home so i cant check, but the site claims 0mh/s

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
October 24, 2012, 08:16:46 AM
 #5510

Im getting reports that my miners arent connecting, im not at home so i cant check, but the site claims 0mh/s
At this moment we don't have any problems that can affect hashrate/connectivity, so it may be caused by your internet connection or something else.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
vuli
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 233
Merit: 100


Andrius | Junior Business developer at Unboxed ICO


View Profile WWW
October 26, 2012, 12:50:42 PM
 #5511

Im getting reports that my miners arent connecting, im not at home so i cant check, but the site claims 0mh/s

I think the same hapen to me every 3-4 days. One gpu had no connection or something. It helps only restart of PC, than is ok for couple of days.

Unboxed - rowing community of people getting paid to do what they love to get a share of the $36 billion brands are spending annually on Facebook Ads
rkozola
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
October 26, 2012, 10:28:10 PM
 #5512

What would cause the site to show the following message: "Payments are suspended to protect your funds, please contact us"?
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
October 27, 2012, 08:51:02 AM
 #5513

What would cause the site to show the following message: "Payments are suspended to protect your funds, please contact us"?
As it says, you were asked to contact us by provided e-mail.
Problem solved there.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


Okey Dokey Lokey


View Profile
October 28, 2012, 05:48:30 AM
 #5514

Is it just me or are we having good pool luck?

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Gyrsur
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2086
Merit: 1068


#BEL+++


View Profile WWW
October 28, 2012, 12:42:28 PM
 #5515

Is it just me or are we having good pool luck?

please be quiet! don't speak about luck otherwise luck will go away!














 

 

█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
BitBlender 

 













 















 












 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
gusti
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1102
Merit: 1000


View Profile
November 01, 2012, 05:43:10 PM
 #5516

anybody reporting connection / hashing speed problems at this moment ?

If you don't own the private keys, you don't own the coins.
gusti
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1102
Merit: 1000


View Profile
November 01, 2012, 05:50:12 PM
 #5517

anybody reporting connection / hashing speed problems at this moment ?

[01/11/2012 17:47:38] Phoenix r116 starting...
[01/11/2012 17:48:08] Failed to connect, retrying...
[01/11/2012 17:48:24] Connected to server
[01/11/2012 17:49:01] Warning: work queue empty, miner is idle
[01/11/2012 17:49:11] Disconnected from server
[01/11/2012 17:49:17] Connected to server
[01/11/2012 17:49:34] Warning: work queue empty, miner is idle
[01/11/2012 17:49:34] Result: a6e5168f accepted
[01/11/2012 17:49:47] Disconnected from server
[01/11/2012 17:49:50] Connected to server

If you don't own the private keys, you don't own the coins.
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
November 01, 2012, 06:14:57 PM
 #5518

anybody reporting connection / hashing speed problems at this moment ?
I see that our total speed is a bit slower than usual (3200 GH/s), I'll check this issue.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
DeepBit
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


We have cookies


View Profile WWW
November 01, 2012, 08:02:57 PM
 #5519

zzzZZZzzz
What do you mean ?

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net ~ 3600 GH/s, Both payment schemes, instant payout, no invalid blocks !
Coming soon: ICBIT Trading platform
1911moocher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 01, 2012, 08:45:07 PM
 #5520


I am having issues connecting. Miner is timing out.
Pages: « 1 ... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 [276] 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!