Bitcoin Forum
September 24, 2017, 10:39:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 72 »
  Print  
Author Topic: [ANN] sph-sgminer: multi-coin multi-algorithm GPU miner | added MaruCoin  (Read 499436 times)
minergr
Member
**
Offline Offline

Activity: 64


View Profile
March 05, 2014, 10:45:54 PM
 #261

I could use some help with my 280X config. Currently getting only a little over 1.7 MH/s per card.

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer -k quarkcoin -o p2pool.altcryptomining.com:10456 -u walletaddress -p x --lookup-gap 2 --thread-concurrency 11200 -g 2 -I 13 -w 256 --auto-fan --gpu-fan 30-75 --temp-cutoff 90 --temp-overheat 85 --temp-target 72 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1050 --gpu-powertune -20 --no-submit-stale

I tried with thread concurrency 8192 and gpu engine 1100 but i didn't see a big difference.

edit

with -g 1 and -I 15 i get over 2MH/s
1506249584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249584
Reply with quote  #2

1506249584
Report to moderator
1506249584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249584
Reply with quote  #2

1506249584
Report to moderator
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
.
|
.
|
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
unthy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506249584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249584
Reply with quote  #2

1506249584
Report to moderator
1506249584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249584
Reply with quote  #2

1506249584
Report to moderator
badman74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 06, 2014, 01:58:25 AM
 #262

Not sure why but everytime I start it I get this:



Tried with this:

sgminer -k myriadcoin-groestl -o stablehash.com:4500 -u xxxxxx.xxx -p x -I 19 -g 4 -w 64

and this:

sgminer -k darkcoin -I 18 -g 2 -w 256 -o stratum+tcp://pool.darkcoin.io:3333 -u xxxxxx.xxx -p x
what cards do you have?
xtcminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
March 06, 2014, 06:14:49 AM
 #263

I've seen this mentioned a couple times in the thread and i'm seeing it as well...  Just wondering if the numbers are legit or not

3 different ati cards in 1 rig. a 5870, 6970 and a 7970.  When running groestl for myr i'm seeing 12.3mh on the 7970, 12.7mh on the 5870 and
a whopping 15.11mh on the 6970.  This is solomining with the waller conf properly set to groestl.

I was going to sign up for the one pool listed for myr/groestl to check and see if shares are actually getting accepted but they have it posted
that shares don't report correctly...  so...   thoughts?
I run several 7850 at 6-6.5mh on groestl. Your 5870 and 6970 hasrates look too good to be true Smiley
That was my thought as well.  I let it crank overnight and it came back with a fair number of blocks.  So, i guess it's actually working..
It could be sgminer reporting wrong hasrate. However if this is true hasrate then wow, older GPUs are better at groestl!
Perhaps groestl kernel is not properly optimized for 7x radeons yet.
foodies123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
March 06, 2014, 06:39:06 AM
 #264

if I use qubitcoin on myriad will it work considering it accepts the qubit algo ?

nope
MarcusDe
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 583


View Profile WWW
March 06, 2014, 06:50:41 AM
 #265

if I use qubitcoin on myriad will it work considering it accepts the qubit algo ?

Yes.

foodies123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
March 06, 2014, 09:10:16 AM
 #266

if I use qubitcoin on myriad will it work considering it accepts the qubit algo ?

Yes.

thank you, you are a gentleman and a scholar.

edit: does anyone know what the hash ratio is per algo explicitly ?
from what I tested it's 1 to 300 on scrypt to skein ration
what about scrypt to qubit or scrypt groestl ?

nope
kondiomir
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302


Twitter @Acimirov


View Profile
March 06, 2014, 09:39:29 AM
 #267

I've got only share is above the target with my X 280 when i tryed to mine quarks:

[11:39:01] Rejected 1ebbbe44 Diff 0.033/0.008 GPU 3  (Share is above targ
[11:39:01] Rejected 4bd910f7 Diff 0.013/0.008 GPU 3  (Share is above targ
[11:39:01] Rejected 582f6c61 Diff 0.011/0.008 GPU 3  (Share is above targ
[11:39:02] Rejected 73c84658 Diff 0.009/0.008 GPU 0  (Share is above targ
[11:39:02] Rejected 5c7d10b1 Diff 0.011/0.008 GPU 0  (Share is above targ
[11:39:02] Rejected 791741b2 Diff 0.008/0.008 GPU 2  (Share is above targ
[11:39:02] Rejected 3a604bcd Diff 0.017/0.008 GPU 2  (Share is above targ
[11:39:02] Rejected 0664be1b Diff 0.156/0.008 GPU 3  (Share is above targ

Command is: sgminer.exe -k quarkcoin -o stratum+tcp://mine1.coinmine.pl:6010 -u xxxx -p xxxxxx --lookup-gap 2 --thread-concurrency 11200 -g 2 -I 13 -w 256 --temp-cutoff 90 --temp-overheat 85 --temp-target 72 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1050 --gpu-powertune -20 --no-submit-stale




Anyone help please ?
dimes23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
March 06, 2014, 09:57:46 AM
 #268


or maybe try my pool.
I have patched the diff values for gpu workers.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=499931.0

low DOA %! checkout the stats page
http://5.9.213.199:9372/static/p2pool-node-status/


That solved my problem! Now i'm getting around 3-4% rejected! Thank you and great pool!
kondiomir
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302


Twitter @Acimirov


View Profile
March 06, 2014, 11:39:24 AM
 #269

Anyone succeeded to start sgminer with quark mining ?
badman74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 06, 2014, 01:07:49 PM
 #270

Anyone succeeded to start sgminer with quark mining ?

yes -k quarkcoin -I 14
kondiomir
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302


Twitter @Acimirov


View Profile
March 06, 2014, 02:27:37 PM
 #271

Can you please paste here bat configuration ?
qwep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008



View Profile
March 06, 2014, 08:03:24 PM
 #272

why miner shows a speed and on a pool is quite another Angry
bbr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 290


View Profile
March 06, 2014, 10:17:51 PM
 #273

Why are all pools rejecting shares with "share above target" when they were working fine for the past week or so?

Doesn't matter which pool or coin/algo.

mfqrs3
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 408


View Profile
March 07, 2014, 12:14:29 AM
 #274

Is it possible to run Skein with this miner ? I have trouble doing so, it just exits...
badman74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 07, 2014, 12:41:25 AM
 #275

Can you please paste here bat configuration ?

set TERM=
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx DISPLAY 0
sgminer.exe -k quarkcoin --gpu-engine 900,900,950,950 --gpu-memclock 1100,1100,1400,1400 -I 16,16,12,12 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 3200  --lookup-gap 2 -o stratum+tcp://prt.npool.org:2300 -u PjGAN5jzGkbAYdZZH6FPkGpCyijFL4WUpN+1 -p x
badman74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 07, 2014, 01:27:33 AM
 #276

Is it possible to run Skein with this miner ? I have trouble doing so, it just exits...
pretty sure skein isnt set up as a usable algo at least by itself
BitDonkey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
March 07, 2014, 06:18:50 AM
 #277

Do you know if it is possible to use http proxy ? i try -x http://proxy:port, but dont work. only socks proxy allowed ?
balsi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
March 07, 2014, 06:58:46 AM
 #278

I could use some help with my 280X config. Currently getting only a little over 1.7 MH/s per card.

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer -k quarkcoin -o p2pool.altcryptomining.com:10456 -u walletaddress -p x --lookup-gap 2 --thread-concurrency 11200 -g 2 -I 13 -w 256 --auto-fan --gpu-fan 30-75 --temp-cutoff 90 --temp-overheat 85 --temp-target 72 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1050 --gpu-powertune -20 --no-submit-stale

I tried with thread concurrency 8192 and gpu engine 1100 but i didn't see a big difference.

edit

with -g 1 and -I 15 i get over 2MH/s

Try this on 280x. Im getting 2.2MH/s

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx DISPLAY 0
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drk.coinmine.pl:6090 -u xxx -p xxx -I 20 -g 2 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048 --gpu-engine 1150 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune 20

Donations Appreciated. Thanks!

Xe4MHbA4Mjfvun1JxFzc8MrpwoU9C17x74

vkuba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
March 07, 2014, 09:45:07 AM
 #279

Hello, did anyone started FZ mining with sph-sgminer?
Here is my .bat for 280x

set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=0
sgminer -k quarkcoin -o http://fz2.mine-pool.net:9372 -u wltadress -p X -I 16 -g 4 -w 64 --auto-fan --temp-target 70 --thread-concurrency 8192 --no-submit-stale

Have accepted, but getting a lot of HWs, what did I do wrong?
Tried different -I parameter, doesn't help
badman74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
March 07, 2014, 12:11:37 PM
 #280

Hello, did anyone started FZ mining with sph-sgminer?
Here is my .bat for 280x

set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
set GPU_USE_SYNC_OBJECTS=0
sgminer -k quarkcoin -o http://fz2.mine-pool.net:9372 -u wltadress -p X -I 16 -g 4 -w 64 --auto-fan --temp-target 70 --thread-concurrency 8192 --no-submit-stale

Have accepted, but getting a lot of HWs, what did I do wrong?
Tried different -I parameter, doesn't help
add +1 to your wallet address to get higher diff, if that doesn't increase the diff enough the pool probably hasn't been patched to allow gpu miners
the HW errors are because you are trying to process too many small shares
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 72 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!