Bitcoin Forum
July 23, 2019, 08:51:22 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1256101 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Powell
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 250


View Profile
June 15, 2014, 07:15:09 PM
 #3201

RoadStress I've always wondered since you are a bitcoin mining tycoon, how much hashrate do you have right now?  The way you talk I am sure you have to have 30-40TH/s at least?  I remember awhile back you had 2 SP10s right what else do you have running?  How many SP30's do you have on order now?  Was trying to do some numbers because the way you make things sound the 17-19TH/s I had running 3 months ago making 1.5+ btc a day is going to be not NOTHING compared to running a single SP30.  Which if I took delivery in mid July may make 2btc a jump if we don't see another jump above 11% until then.
1563915082
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563915082

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563915082
Reply with quote  #2

1563915082
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563915082
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563915082

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563915082
Reply with quote  #2

1563915082
Report to moderator
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 15, 2014, 08:17:41 PM
 #3202

Take a lookt at my sp10 Smiley

http://i61.tinypic.com/2q246ma.png

Also, i have a suggestion: You could add a button to the UI to switch pools from the ones in the list.

Nearly as good as my SP10 Tongue
+1 for the idea about switching pools easier, since you need to get off ghash lol
For the love of Bitcoin stop mining on GHash.IO.

Run a Bitcoin node, support the network.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
June 15, 2014, 08:22:19 PM
 #3203

Take a lookt at my sp10 Smiley

http://i61.tinypic.com/2q246ma.png

Also, i have a suggestion: You could add a button to the UI to switch pools from the ones in the list.

Nearly as good as my SP10 Tongue
+1 for the idea about switching pools easier, since you need to get off ghash lol
For the love of Bitcoin stop mining on GHash.IO.

Miners get exactly the same merge mined coins on DGM with part PPs mining with mmpool.org
for specific stats on round length etc see this link - I have an SP10 mining there - http://mmpool.org/user/rgs

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
June 15, 2014, 08:35:37 PM
 #3204

RoadStress I've always wondered since you are a bitcoin mining tycoon, how much hashrate do you have right now?  The way you talk I am sure you have to have 30-40TH/s at least?  I remember awhile back you had 2 SP10s right what else do you have running?  How many SP30's do you have on order now?  Was trying to do some numbers because the way you make things sound the 17-19TH/s I had running 3 months ago making 1.5+ btc a day is going to be not NOTHING compared to running a single SP30.  Which if I took delivery in mid July may make 2btc a jump if we don't see another jump above 11% until then.

I'm not a bitcoin mining tycoon yet, but I hope that someday I will be. The fact that I'm always present in the Mining forum helps me take the best decisions when it comes to mining hardware. Having limited amount of cash from the start gave me no room for errors and that's why I'm trying to stay informed. I started my ASIC adventure with 15 burnin boards with avalon gen1 chips, but right now they are offline.

Right now I'm hashing with 3 Jupiters (1 Sep/Oct that is shared with someone else+2 Nov Jupiters), 3 SP10s (soon to be 5, but 1 will hash for ckolivas and sean's outpost) and I also have 4 SP30s on pre-order(will buy 1 or 2 more from September batch too). That makes it just 6TH/s right now, but I'm proud of how I'm staying ahead of the difficulty curve. My first SP10 doubled my total hashrate and my next 2 SP10s doubled my hashrate again. It will take some time before difficulty will catch me up and the SP30s will just give me another boots so that the difficulty won't be able to catch me.

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
murdof
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


View Profile
June 15, 2014, 08:44:06 PM
 #3205

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?

Buy me a beer: 1mrdfyA1GhKmTPhaSkvyq5DBterQ5m7ZK

Run your own P2Pool with Ubuntu 16.04 LTS and merge mining
QuiveringGibbage
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 598
Merit: 515


http://idontALT.com


View Profile WWW
June 15, 2014, 10:22:04 PM
 #3206

so.. do people who have already made the purchased get to choose which type of PSU to ship with?
or it's completely random?
Cheers,
QG
Random
ah right, i read the doco again and get it now... Simply; for the SP30, I need a standard ICE C13 power lead and it will connect to what ever PSU is supplied.

Cheers,
QG

Bitcoin is at the tippity top of the mountain...but it's really only half way up.. Wink
jonnybravo0311
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1015


Mine at Jonny's Pool


View Profile WWW
June 15, 2014, 11:00:03 PM
 #3207

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?
I'm running 1.4.4-t75 now; however, 1.4.4 also worked.

Jonny's Pool - Mine with us and help us grow!  Support a pool that supports Bitcoin, not a hardware manufacturer's pockets!  No SPV cheats.  No empty blocks.
Mabsark
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000


View Profile
June 16, 2014, 12:43:03 AM
 #3208

RoadStress I've always wondered since you are a bitcoin mining tycoon, how much hashrate do you have right now?  The way you talk I am sure you have to have 30-40TH/s at least?  I remember awhile back you had 2 SP10s right what else do you have running?  How many SP30's do you have on order now?  Was trying to do some numbers because the way you make things sound the 17-19TH/s I had running 3 months ago making 1.5+ btc a day is going to be not NOTHING compared to running a single SP30.  Which if I took delivery in mid July may make 2btc a jump if we don't see another jump above 11% until then.

I'm not a bitcoin mining tycoon yet, but I hope that someday I will be. The fact that I'm always present in the Mining forum helps me take the best decisions when it comes to mining hardware. Having limited amount of cash from the start gave me no room for errors and that's why I'm trying to stay informed. I started my ASIC adventure with 15 burnin boards with avalon gen1 chips, but right now they are offline.

Right now I'm hashing with 3 Jupiters (1 Sep/Oct that is shared with someone else+2 Nov Jupiters), 3 SP10s (soon to be 5, but 1 will hash for ckolivas and sean's outpost) and I also have 4 SP30s on pre-order(will buy 1 or 2 more from September batch too). That makes it just 6TH/s right now, but I'm proud of how I'm staying ahead of the difficulty curve. My first SP10 doubled my total hashrate and my next 2 SP10s doubled my hashrate again. It will take some time before difficulty will catch me up and the SP30s will just give me another boots so that the difficulty won't be able to catch me.

Just out of curiosity, how much BTC have each of those Jupiters mined so far?
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
June 16, 2014, 02:08:20 AM
 #3209

SP30 AC/DC Power Supply unit guidelines - SP30 PSU

Thanks, but why C-14 as a plug instead of Nema 5-15 if you have only 1200W? Nema 5-15 is rated up to 12A constant current if I am not mistaken, which should be OK.
Just an additional headache and expense to find C13-nema 5-15p or 5-20p cord. It's not like they are laying around.


^usually they are though, check a thrift store or a firend with some old psus and youll find a 5-15 to c13 cord for free/cheap.

(The C20->C14 is nice though since those square C19/20 plugs and cords are fairly uncommon)

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
June 16, 2014, 04:42:01 AM
 #3210

Just out of curiosity, how much BTC have each of those Jupiters mined so far?

I don't know exactly. I mined them either along with the burnin boards, either separately, but after doing some calculations I would say around 33 bitcoins. This may not be accurate though.

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2156
Merit: 1151


Clueless!


View Profile
June 16, 2014, 04:54:33 AM
 #3211

RoadStress I've always wondered since you are a bitcoin mining tycoon, how much hashrate do you have right now?  The way you talk I am sure you have to have 30-40TH/s at least?  I remember awhile back you had 2 SP10s right what else do you have running?  How many SP30's do you have on order now?  Was trying to do some numbers because the way you make things sound the 17-19TH/s I had running 3 months ago making 1.5+ btc a day is going to be not NOTHING compared to running a single SP30.  Which if I took delivery in mid July may make 2btc a jump if we don't see another jump above 11% until then.

I'm not a bitcoin mining tycoon yet, but I hope that someday I will be. The fact that I'm always present in the Mining forum helps me take the best decisions when it comes to mining hardware. Having limited amount of cash from the start gave me no room for errors and that's why I'm trying to stay informed. I started my ASIC adventure with 15 burnin boards with avalon gen1 chips, but right now they are offline.

Right now I'm hashing with 3 Jupiters (1 Sep/Oct that is shared with someone else+2 Nov Jupiters), 3 SP10s (soon to be 5, but 1 will hash for ckolivas and sean's outpost) and I also have 4 SP30s on pre-order(will buy 1 or 2 more from September batch too). That makes it just 6TH/s right now, but I'm proud of how I'm staying ahead of the difficulty curve. My first SP10 doubled my total hashrate and my next 2 SP10s doubled my hashrate again. It will take some time before difficulty will catch me up and the SP30s will just give me another boots so that the difficulty won't be able to catch me.

Just out of curiosity, how much BTC have each of those Jupiters mined so far?


my oct 18th arrived Jupiter 560gh (fairly stable) best estimate End of Life is 50 btc..an't too bad for a 7131.80 investment i'm at 48 now....(the day i got it for a few days briefly it was 1btc per day believe it or not...sigh the good old days or last oct 2013 ..and it was $160 a coin..so pretty much with elec I'm square if i would have just bought coin heh)

but looks like next year even spondoolies units will be to expensive ...it is all going 'industrial' imho at 600 btc you are pretty much even steven minning or buying coin

but spondoolies is 'aggressive' i give them that ..they are hungry and want that market share

Searing

Try out www.synchro.net An 'Old School' BBS (Bulletin Board System) works on Win /10/8/7 and Linux!
Three-minute install. The last upgrade was Jan 1st, 2019. I think you will be impressed with this project!
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 16, 2014, 05:29:40 AM
 #3212

so.. do people who have already made the purchased get to choose which type of PSU to ship with?
or it's completely random?
Cheers,
QG
Random
ah right, i read the doco again and get it now... Simply; for the SP30, I need a standard ICE C13 power lead and it will connect to what ever PSU is supplied.

Cheers,
QG
Sorry, I must be missing something. Don't they need different power cords? C19 vs C13:

Quote
The Emerson PSU support a C19 inlet while the Murata support a C13 one

Run a Bitcoin node, support the network.
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2156
Merit: 1151


Clueless!


View Profile
June 16, 2014, 05:40:36 AM
 #3213

so.. do people who have already made the purchased get to choose which type of PSU to ship with?
or it's completely random?
Cheers,
QG
Random
ah right, i read the doco again and get it now... Simply; for the SP30, I need a standard ICE C13 power lead and it will connect to what ever PSU is supplied.

Cheers,
QG
Sorry, I must be missing something. Don't they need different power cords? C19 vs C13:

Quote
The Emerson PSU support a C19 inlet while the Murata support a C13 one


from what i understand the plug into the power supply itself is different.but the end is your to add ...3prong usa or other

Searing

Try out www.synchro.net An 'Old School' BBS (Bulletin Board System) works on Win /10/8/7 and Linux!
Three-minute install. The last upgrade was Jan 1st, 2019. I think you will be impressed with this project!
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
June 16, 2014, 08:33:57 AM
 #3214

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?

1.4.4 is for regular users.
1.4.4-t75 is for immersion cooling version of the board, it has thermal shutdown configuration matching immersion cooling environment.
Bicknellski
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
June 16, 2014, 09:05:22 AM
 #3215

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?

1.4.4 is for regular users.
1.4.4-t75 is for immersion cooling version of the board, it has thermal shutdown configuration matching immersion cooling environment.


OooooOoooH ... Immersion? Did you say.... Immmmmersion.


Nice.

Dogie trust abuse, spam, bullying, conspiracy posts & insults to forum members. Ask the mods or admins to move Dogie's spam or off topic stalking posts to the link above.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
June 16, 2014, 09:07:25 AM
 #3216

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?

1.4.4 is for regular users.
1.4.4-t75 is for immersion cooling version of the board, it has thermal shutdown configuration matching immersion cooling environment.


OooooOoooH ... Immersion? Did you say.... Immmmmersion.


Nice.

instock now in raskul shop - fish tanks.  Grin get 'em before they sell out!

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
Bicknellski
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
June 16, 2014, 09:09:34 AM
 #3217

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?

1.4.4 is for regular users.
1.4.4-t75 is for immersion cooling version of the board, it has thermal shutdown configuration matching immersion cooling environment.


OooooOoooH ... Immersion? Did you say.... Immmmmersion.


Nice.

instock now in raskul shop - fish tanks.  Grin get 'em before they sell out!

1.4 MW fish tanks or the 240 kW ones?  Grin

Dogie trust abuse, spam, bullying, conspiracy posts & insults to forum members. Ask the mods or admins to move Dogie's spam or off topic stalking posts to the link above.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
June 16, 2014, 09:10:23 AM
 #3218

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?

1.4.4 is for regular users.
1.4.4-t75 is for immersion cooling version of the board, it has thermal shutdown configuration matching immersion cooling environment.


OooooOoooH ... Immersion? Did you say.... Immmmmersion.


Nice.

instock now in raskul shop - fish tanks.  Grin get 'em before they sell out!

1.4 MW fish tanks?  Grin

not much room for my Gourami in there  Undecided

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
June 16, 2014, 09:36:35 AM
 #3219

Which version brings back P2Pool support?
1.4.4 Test Version or
1.4.4-t75 Test Version?
I'm running 1.4.4-t75 now; however, 1.4.4 also worked.

I don't recommend running t75 without immersion cooling since your thermal shutdown on incoming air is set to 75C. This is risky.
dplusf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 259
Merit: 250


View Profile
June 16, 2014, 09:37:02 AM
 #3220

hello spondoolies,

two of my hosted miners dont work anymore. can you please check?
http://eligius.st/~wizkid057/newstats/userstats.php/1CSYmKzbbgKiEnH2QwAiobztu64X1p6ARV

thanks
Pages: « 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!