Bitcoin Forum
September 16, 2021, 04:24:46 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 ... 314 »
  Print  
Author Topic: [ANN] AEON: Scalable, private, mobile-friendly cryptocurrency  (Read 620469 times)
Wexfgy12
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 205
Merit: 100


View Profile
September 07, 2016, 01:56:04 AM
 #3001

Thanks. I do this in the console of the wallet?

If I want to send from an exchange to my wallet, do I need a payment ID from my wallet also?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Andretti83
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 297
Merit: 112


PRIVATE AND NOT PREMINED: MONERO, AEON, KARBO


View Profile
September 07, 2016, 05:27:31 AM
 #3002

Thanks. I do this in the console of the wallet?

If I want to send from an exchange to my wallet, do I need a payment ID from my wallet also?
You can sent from exchange to wallet without payment ID.
Payment ID only needed when sending to exchange, so it can distinguish your payment from others, sent to the same address.

smooth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2702
Merit: 1167



View Profile
September 07, 2016, 05:39:12 AM
 #3003

Thanks. I do this in the console of the wallet?

If I want to send from an exchange to my wallet, do I need a payment ID from my wallet also?
You can sent from exchange to wallet without payment ID.
Payment ID only needed when sending to exchange, so it can distinguish your payment from others, sent to the same address.

Small correction. Needed when sending to an exchange or any other service with a shared wallet.

Not sure we have any right now, but still important to understand when it is needed.
Lafu
Legendary
*
Online Online

Activity: 2002
Merit: 1840



View Profile
September 07, 2016, 06:51:16 AM
 #3004

Wallet no connections  Huh?




▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄                  ▄▄▄   ▄▄▄▄▄        ▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀████████████████▄  ████                 █████   ▀████▄    ▄████▀  ▄██████████████   ████████████▀  ▄█████████████▀  ▄█████████████▄
              ▀████  ████               ▄███▀███▄   ▀████▄▄████▀               ████   ████                ████                   ▀████
   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█████  ████              ████   ████    ▀██████▀      ██████████████▄   ████████████▀       ████       ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
   ██████████████▀   ████            ▄███▀     ▀███▄    ████        ████        ████  ████                ████       ██████████████▀
   ████              ████████████▀  ████   ██████████   ████        ████████████████  █████████████▀      ████       ████      ▀████▄
   ▀▀▀▀              ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀▀   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀▀▀▀        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀        ▀▀▀▀       ▀▀▀▀        ▀▀▀▀▀

#1 CRYPTO CASINO & SPORTSBOOK
▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄
▄█▀▄▄▀▀█▀▀▀█▀▀▄▄▀█▄
▄█▀▄▀▀█ ▄█▄▄▄█▄ █▀▀▄▀█▄
▄▀▄██▄▄▀▀▄▄ ▀▄▄▀▀▄▄██▄▀▄
▄█ ████ ███▌▐███ ████ █▄
█ ████ ████ ███ ████ ████ █
█ ████ ███ ▄▄▄▄▄ ███ ████ █
█ ████ █▀▄█▀▀▀▀▀█▄▀█ ████ █
▀█ ████ ██ ▄▀▀▀▄ ██ ████ █▀
▀▄▀██▀█▄▄ ▀▀▀▀▀ ▄▄█▀██▀▄▀
▀█▄▀█▄▄▀▀█████▀▀▄▄█▀▄█▀
▀█▄▀▀██▄▄▄▄▄██▀▀▄█▀
▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
OFFICIAL
BETTING
PARTNER
.INSTANT & FAST..
.TRANSACTION.....
.PROVABLY FAIR..
......& SECURE......
.24/7 CUSTOMER.
.............SUPPORT.
BTC      |    ETH      |  LTC      |     XRP      |     XMR      |    BNB      | more
gambadamba
Member
**
Offline Offline

Activity: 110
Merit: 11


View Profile
September 07, 2016, 04:25:01 PM
Last edit: September 07, 2016, 05:54:11 PM by gambadamba
 #3005

http://aeon.sumominer.com/    WELCOME!!!!! Smiley ping 100ms  1 %
serpintine101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
September 07, 2016, 04:50:30 PM
 #3006

So you can mine on a RX 470 with the older miner? Can this be adapted to the current one Arux? Had no luck witj the new compiled miner sent. Whats the difference in the two miners?
Arux
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 500
Merit: 500



View Profile
September 07, 2016, 08:28:18 PM
 #3007

So you can mine on a RX 470 with the older miner? Can this be adapted to the current one Arux? Had no luck witj the new compiled miner sent. Whats the difference in the two miners?

Yup, it works. But less hashrate. The source is there, and Arux can just try to recompile it with the latest opencl. Or even merge some useful improvement from the last two releases.

it's surprising, i used the same toolchain to build every win64 aeon miner. so that means that the original code (I think specifically about cryptonight-lite.cl) was polaris compatible then the following optimizations broke it.
And opencl version can be exonerated, i don't believe that the problem is on the driver side.

could you confirm if the problem occurs with latest wolf-xmr-miner too. win64 build here https://github.com/Arux-BTT/wolf-xmr-miner/releases or compile yourself on linux. thanks

Arux
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 500
Merit: 500



View Profile
September 07, 2016, 08:36:04 PM
 #3008

Whats the difference in the two miners?

the miner that i sent you is almost the same as the one on my repo. i only compiled it against a newer verson of opencl.dll
As you experimented it, that's not the cause of the problem

V3n0m
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
September 07, 2016, 09:26:03 PM
Last edit: September 07, 2016, 11:10:16 PM by V3n0m
 #3009

It works well quite well - had some issues with invalid shares but figured out my drivers had crashed and I needed to re-install.
serpintine101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
September 08, 2016, 03:51:58 AM
 #3010

When I go to use the latest Wolf xmr miner it won't start mining. It posts the error -63 kernel error. I don't have this in front of me atm. The first try it couldn't see my devices. I believe it was that it couldn't see the opencl devices, error opencldeviceID's. At this point I then did a complete driver uninstall using GURU, and then reinstalled. This fixed that error, and now I get the error about the kernel. Specifically it was saying kernel '3'. So I can't get his latest to work at all.

Also to add I tried the older miners Arux compiled and they won't work either. Now I do have a rig with the RX 470's and I am going to try with it since people apparently can mine with them. Also as I said earlier all other gpu's work fine. So it seems that the 470 is ok but not the 480? Is that possible?
estenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 525


View Profile
September 08, 2016, 06:13:48 AM
 #3011

On what grounds are you claiming that it is not a fake alarm? ...   Roll Eyes
This binary has been used by other folks for nearly a year without any account of issues or malware at all.

I'll be happy to investigate if you have anything going beyond 'its not fake alarm'. Err... Not nice buddy.  Undecided

OK,  thank you, how to proceed ?

If you trust the person providing the miner (which is me in this case), and/or if you have a "disposable" environment, meaning, a box where you can safely run the miner without risk of compromising any wallets/coins/data, then by all means run it and evaluate the behavior, to see if there's anything at all looking abnormal.

You'll need to add some exception/exclusion to your anti-malware software, otherwise I presume it will block and/or delete the miner before you get to do anything with it.

In any instance, take caution with posts being quoted, as this is a common practice used to replace the original download link with a malicious one!

Better yet, you can easily compile ccminer yourself, in which case you don't need to trust anyone, you can inspect the sources and verify them to be clean. IIRC, you really just need Visual Studio 2013 w/Cuda 6.5 or 7.5 to build it. I'll only add that you'll get the same false alarm regarding the trojan though  Grin

Thank you, need to be prudent in this World.
estenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 525


View Profile
September 08, 2016, 06:51:36 PM
 #3012

aeon is dumping hard today !
however the number of available coins is limited.
V3n0m
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
September 08, 2016, 08:25:14 PM
 #3013

ANAZHD - Thanks for that!

Right now I have My 370's running at 975 H's each - very stable along with my I5 Ivybridge CPU running around 440H's stable as well - Temps are good and Aeon is starting to roll in.  Running 15.12 drivers .

The only issue I am having is my payments are not reflecting in my GUI wallet. Im assuming I need to leave it open long enough for daemon to sync fully?


EDit * Using AeonGPU miner and also cpuminer-opt-3-3-8-windows
V3n0m
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
September 08, 2016, 11:45:01 PM
 #3014

Yeah Im going to need some support on this - wallet isn't getting funds.. and I'm synced properly.
Suggestive Melon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
September 09, 2016, 08:44:34 PM
 #3015

Bittrex wallet is under maintenance, any news?
estenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 525


View Profile
September 10, 2016, 01:08:04 AM
 #3016

Bittrex wallet is under maintenance, any news?

however i have been able to post an order, what does mean maintenance ?
estenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 525


View Profile
September 10, 2016, 01:17:21 AM
 #3017

Bittrex wallet is under maintenance, any news?

however i have been able to post an order, what does mean maintenance ?

maintenance now finished..
V3n0m
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
September 10, 2016, 01:51:23 PM
 #3018

Yeah Im going to need some support on this - wallet isn't getting funds.. and I'm synced properly.


1. Local node or remote node?
2. Are you sure that it's the right wallet address both way?

1. Local Node
2. Yes wallet address is right.

After spending some time trying to figure this out I ended up starting a New Wallet address and it worked fine after deleting the blockchain data and re-syncing . I'm not sure what happened however now, how can I restore my old wallet, I have the keystores and whatnot backed up from the old one so I will now endeavour on getting those funds back.
estenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 525


View Profile
September 11, 2016, 10:56:43 AM
 #3019

the developers do not communicate, so market volume diminishes...
oneyesoneno
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250



View Profile
September 11, 2016, 05:26:51 PM
 #3020

the developers do not communicate, so market volume diminishes...

is there any development going on in aeon?  Huh
Pages: « 1 ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 ... 314 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!