Bitcoin Forum
September 22, 2018, 04:05:56 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v4.0  (Read 550937 times)
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
November 15, 2016, 01:23:16 PM
 #301

Mr. Claymore,

we are still waiting for AEON support.

and we want mine any coin exists, so could you remove address prefix check please?

Soldo [SLD] @ Soldo.IN is pauper's money. Easy CPU mining & BlockChain Lottery.
1537632356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537632356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537632356
Reply with quote  #2

1537632356
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 558


View Profile WWW
November 15, 2016, 02:31:04 PM
 #302

Mr. Claymore,

we are still waiting for AEON support.

and we want mine any coin exists, so could you remove address prefix check please?

what are you talkiing about, you can mine on any pool with this miner

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
K1lo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 100

Moar mining!!! .. oh wait, that's too much


View Profile
November 15, 2016, 09:36:15 PM
 #303

Any chance of ZCash support Claymore? Smiley

Developer, tinkerer, miner, coin holder, hopelessly amateurish trader
FlensGold
Legendary
*
Online Online

Activity: 1342
Merit: 1000


View Profile
November 17, 2016, 06:29:58 PM
 #304

I just wanted to download the recent version from Google, but Chrome does not allow download because it has found a Virus. Does anyone have the same problem?
K1lo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 100

Moar mining!!! .. oh wait, that's too much


View Profile
November 17, 2016, 10:59:14 PM
 #305

Claymore's ZCash AMD GPU Miner v6: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1670733.0

That's GPU. This is a CPU miner. Hence my question.  Grin

Developer, tinkerer, miner, coin holder, hopelessly amateurish trader
SparkIt
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 529


View Profile
November 20, 2016, 12:02:21 PM
 #306

I just wanted to download the recent version from Google, but Chrome does not allow download because it has found a Virus. Does anyone have the same problem?
Yeah, I've got the same issue. Did you solve it?
Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 10


View Profile
November 21, 2016, 07:14:32 AM
 #307

I believe these are false positives.  I've found most/all miners seem to be flagged as malware of viruses, probably because the script kiddies are using them in their bots.  If you look at https://www.virustotal.com/en/file/2a4420806dc0288f06faf80c3e884c20090e31d7e783cf2abc3d9a7ccc88846f/analysis/, you'll see that even though there are a lot of hits, most of them are because it IS a coinminer.  If you try any other miner, you'll probably get similar results. 

I, myself, have never had an issue with Claymore's miners, and will continue to use them.  Peace...

BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
FlensGold
Legendary
*
Online Online

Activity: 1342
Merit: 1000


View Profile
November 21, 2016, 07:19:08 AM
 #308

I believe these are false positives.  I've found most/all miners seem to be flagged as malware of viruses, probably because the script kiddies are using them in their bots.  If you look at https://www.virustotal.com/en/file/2a4420806dc0288f06faf80c3e884c20090e31d7e783cf2abc3d9a7ccc88846f/analysis/, you'll see that even though there are a lot of hits, most of them are because it IS a coinminer.  If you try any other miner, you'll probably get similar results. 

I, myself, have never had an issue with Claymore's miners, and will continue to use them.  Peace...
I also did not have issues with Zcash/ETHMiners from him, so this one makes me concerned
Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 10


View Profile
November 21, 2016, 11:30:55 AM
 #309

As I was saying, I believe this to be a false positive.  According to virustotal.com, even Claymore's ZCash v7.0 triggers 16 hits (https://www.virustotal.com/en/file/e04aa971c08dc82ce50b02795c6ba3c977e96717f254ab703b46354771cf6b15/analysis/).  I believe it's more of the same, as I've been using Claymore's software for quite a while now.  I actually expect any miner to be flagged by antivirus/antimalware software.  Further examples are below..

MultiMiner v4.0.4 (for mining Bitcoin or Litecoin variants) - https://bitcointalk.org/index.php?topic=248173.0
located on GitHub https://github.com/nwoolls/MultiMiner/releases
Released July of 2013, still used today
https://www.virustotal.com/en/file/2f0fe6200f50805b3cd7ced5e1453b8d1ff352ea2d36e07b1fff1521aa4317e8/analysis/

CGMiner v4.9.2  (for mining Bitcoin) - https://bitcointalk.org/index.php?topic=28402.0
Released July of 2011, still used today
https://www.virustotal.com/en/file/285dce485e3e36fbe837afb4c3484fa35579cd8e9d184382b800ded9a72dac26/analysis/

BFGMiner v5.4.2 (for mining Bitcoin or Litecoin variants) - https://bitcointalk.org/index.php?topic=877081.0
Released November of 2014, still used today
32 Bit
https://www.virustotal.com/en/file/31b71ddf1c18e6cada761a5d905bff82914e43023532533930988d4b7477938f/analysis/
64 Bit
https://www.virustotal.com/en/file/e68f438e4fe2e4bd092648053dcab8d006093f6b6022b78ac7824e21797cf60b/analysis/




BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 10


View Profile
November 21, 2016, 11:32:33 AM
 #310

Sorry, I posted that without looking to see you've been around a while.  I try to be helpful, but am not always the most observant at 5:32am.   Embarrassed

BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 912
Merit: 1001


I don't always drink...


View Profile
November 21, 2016, 11:58:51 AM
 #311

Does anyone know a way to make Claymore's Dual Miner Manager remotely manage this CPU miner?

Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria. - John Templeton
Daniel0785
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
November 23, 2016, 03:53:55 PM
 #312

I'm trying to download the miner, but Google said it contains virus and denied my download request. It must be a false positive, but how can I download the miner? mega.co.nz doesn't work for me at all.
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 504



View Profile
November 26, 2016, 06:13:37 PM
 #313

I'm trying to download the miner, but Google said it contains virus and denied my download request. It must be a false positive, but how can I download the miner? mega.co.nz doesn't work for me at all.

It's a false positive. Virus developers have used Claymores miner in virus/trojan infections that can be found on the internet so the raw miner itself has been associated with them.
Hotmetal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
December 12, 2016, 09:01:57 AM
 #314

Feature request: add %WORKER% env variable the same way you've done for your ZEC miner.
ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 250


View Profile
December 12, 2016, 09:15:17 AM
 #315

I'm trying to download the miner, but Google said it contains virus and denied my download request. It must be a false positive, but how can I download the miner? mega.co.nz doesn't work for me at all.
you may force the download within chrome : on the little box at the bottom of the window corresponding to the file dowloading : you  can force the download (I am not at my pc, I can't remember the exact wording/actions, but I managed to do it).
Otherwise use firefox.
rinasmichael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
December 13, 2016, 04:07:49 PM
 #316

4770
start is 270 , after 10 min 200. what is it?
ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 250


View Profile
December 13, 2016, 05:49:53 PM
 #317

4770
start is 270 , after 10 min 200. what is it?
Miner will use all cpu cache available (2.52mb/thread). Others process may eat cpu cycles and cache : monitoring software, OS process (indexing, updates ...), antivirus, gpu miners ... leading to caches misses for the miner.

 EDIT: 2mb/thread instead of 2.5
rinasmichael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
December 14, 2016, 01:24:35 AM
 #318

4770
start is 270 , after 10 min 200. what is it?
Miner will use all cpu cache available (2.5mb/thread). Others process may eat cpu cycles and cache : monitoring software, OS process (indexing, updates ...), antivirus, gpu miners ... leading to caches misses for the miner.

 
Yes, u a right!
\in 3770 this was not observed. worked in the background did not diminish hashrate!
thx
stoleyourburger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
December 15, 2016, 09:54:57 AM
 #319

Hello everyone and Claymore especially!
Thanks for such a great job
I have a question but checked everywhere I can and didn't find any answer, so I hope I get it here.
I've got a miner where I mine ETH/ZEC and check it through Miner Manager. Everything good, I connect to my miner through port 3333, but I decided to use CPU XMR Claymore miner as well, and couldn't figure out how to set my XMR miner into manager. Didn't find neither how to set port nor enable remote management.
Is it even possible to manage XMR remotely (read only in my case, just monitoring the rigs)? I see in Remote Manager I can choose ETH/XMR/ZEC but I am afraid it's only for GPU mode, am I right?
Thanks!
rinasmichael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
December 15, 2016, 04:18:01 PM
 #320

https://dl.dropboxusercontent.com/u/96691326/claymoreAES.png
windows Server 2008 R2 Enterprise
4770
AES NI not supported
Why ?
On win 7 x64 work fine.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!