Bitcoin Forum
November 18, 2017, 01:12:40 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v3.6  (Read 464002 times)
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602



View Profile
October 27, 2016, 01:02:39 AM
 #301

Patiently awaiting an update to this and the GPU miner Cheesy
1510967560
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510967560

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510967560
Reply with quote  #2

1510967560
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510967560
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510967560

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510967560
Reply with quote  #2

1510967560
Report to moderator
1510967560
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510967560

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510967560
Reply with quote  #2

1510967560
Report to moderator
GabryRox
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 392


View Profile
October 28, 2016, 04:44:43 PM
 #302

Claymore... can I ask for your help addressing this "Cannot Connect" error shown below?  I assume my command line is fine because I used the exact same one on my other PC and it connected fine.  I read your readme file thoroughly but didnt see any mention of this error in there. Any help would be appreciated. Thanks!


NsCpuCNMiner64.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.com:3333 -u 46shm7maKo9Ev35kJiAoW6ZsWSxGWkNeuBrfgcN49g9KKWQe7yE513SGRiqsdea1uG9T1xFDFH3inMS G7hrKW2oMHGrTDez -p x


14:43:32:328   1598   
14:43:32:328   1598   ษออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออป
14:43:32:328   1598   บ            Claymore CryptoNote CPU Miner  v3.5 Beta            บ
14:43:32:328   1598   ศออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออผ
14:43:32:531   1598   64-bit version
14:43:32:531   1598   CPU supports AES-NI - faster mining!
14:43:32:531   1598   Logical CPU cores: 12
14:43:32:531   1598   Number of threads: Autoselection...
14:43:32:531   1598   Using 6 threads
14:43:32:531   1598   scfg: 1
14:43:32:531   1598   3 pools specified.
14:43:32:547   1598   Press "m" key for tune mode.
14:43:32:562   1448   Stratum - connecting to 'mine.moneropool.com' <138.201.31.14> port 3333
14:43:32:562   1448   Stratum - Cannot connect  to mine.moneropool.com port 3333
14:43:32:562   1448   Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
14:43:52:577   1068   Stratum - connecting to 'mine.moneropool.com' <138.201.31.12> port 3333
14:43:52:577   1448   Stratum - Cannot connect  to mine.moneropool.com port 3333
14:43:52:577   1068   DevFee: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 0, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 1, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 2, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 3, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 4, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 5, hb time 78
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
October 28, 2016, 05:24:32 PM
 #303

Claymore... can I ask for your help addressing this "Cannot Connect" error shown below?  I assume my command line is fine because I used the exact same one on my other PC and it connected fine.  I read your readme file thoroughly but didnt see any mention of this error in there. Any help would be appreciated. Thanks!


NsCpuCNMiner64.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.com:3333 -u 46shm7maKo9Ev35kJiAoW6ZsWSxGWkNeuBrfgcN49g9KKWQe7yE513SGRiqsdea1uG9T1xFDFH3inMS G7hrKW2oMHGrTDez -p x


14:43:32:328   1598  
14:43:32:328   1598   ษออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออป
14:43:32:328   1598   บ            Claymore CryptoNote CPU Miner  v3.5 Beta            บ
14:43:32:328   1598   ศออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออผ
14:43:32:531   1598   64-bit version
14:43:32:531   1598   CPU supports AES-NI - faster mining!
14:43:32:531   1598   Logical CPU cores: 12
14:43:32:531   1598   Number of threads: Autoselection...
14:43:32:531   1598   Using 6 threads
14:43:32:531   1598   scfg: 1
14:43:32:531   1598   3 pools specified.
14:43:32:547   1598   Press "m" key for tune mode.
14:43:32:562   1448   Stratum - connecting to 'mine.moneropool.com' <138.201.31.14> port 3333
14:43:32:562   1448   Stratum - Cannot connect  to mine.moneropool.com port 3333
14:43:32:562   1448   Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
14:43:52:577   1068   Stratum - connecting to 'mine.moneropool.com' <138.201.31.12> port 3333
14:43:52:577   1448   Stratum - Cannot connect  to mine.moneropool.com port 3333
14:43:52:577   1068   DevFee: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 0, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 1, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 2, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 3, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 4, hb time 78
14:44:02:655   1598   watchdog - thread 5, hb time 78

Your command line works for me (miner connects to mine.moneropool.com:3333), except the wallet address is invalid because it contains a space.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
manotroll
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 281


View Profile
November 05, 2016, 10:39:16 PM
 #304

there is any update to it that allows you to run better in virtualized systems?

has some way to add "M" command from the command line?
doktor83
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
November 15, 2016, 07:20:52 AM
 #305

Claymore, is there any space left for optimizing your miner ? Smiley
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 554


Nothing is as it seems ;-)


View Profile
November 15, 2016, 01:23:16 PM
 #306

Mr. Claymore,

we are still waiting for AEON support.

and we want mine any coin exists, so could you remove address prefix check please?
doktor83
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
November 15, 2016, 02:31:04 PM
 #307

Mr. Claymore,

we are still waiting for AEON support.

and we want mine any coin exists, so could you remove address prefix check please?

what are you talkiing about, you can mine on any pool with this miner
K1lo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151

Moar mining!!! .. oh wait, that's too much


View Profile
November 15, 2016, 09:36:15 PM
 #308

Any chance of ZCash support Claymore? Smiley

Developer, tinkerer, miner, coin holder, hopelessly amateurish trader
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1293


View Profile
November 17, 2016, 06:29:58 PM
 #309

I just wanted to download the recent version from Google, but Chrome does not allow download because it has found a Virus. Does anyone have the same problem?
K1lo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151

Moar mining!!! .. oh wait, that's too much


View Profile
November 17, 2016, 10:59:14 PM
 #310

Claymore's ZCash AMD GPU Miner v6: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1670733.0

That's GPU. This is a CPU miner. Hence my question.  Grin

Developer, tinkerer, miner, coin holder, hopelessly amateurish trader
SparkIt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
November 20, 2016, 12:02:21 PM
 #311

I just wanted to download the recent version from Google, but Chrome does not allow download because it has found a Virus. Does anyone have the same problem?
Yeah, I've got the same issue. Did you solve it?

Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 102


View Profile
November 21, 2016, 07:14:32 AM
 #312

I believe these are false positives.  I've found most/all miners seem to be flagged as malware of viruses, probably because the script kiddies are using them in their bots.  If you look at https://www.virustotal.com/en/file/2a4420806dc0288f06faf80c3e884c20090e31d7e783cf2abc3d9a7ccc88846f/analysis/, you'll see that even though there are a lot of hits, most of them are because it IS a coinminer.  If you try any other miner, you'll probably get similar results. 

I, myself, have never had an issue with Claymore's miners, and will continue to use them.  Peace...

BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1293


View Profile
November 21, 2016, 07:19:08 AM
 #313

I believe these are false positives.  I've found most/all miners seem to be flagged as malware of viruses, probably because the script kiddies are using them in their bots.  If you look at https://www.virustotal.com/en/file/2a4420806dc0288f06faf80c3e884c20090e31d7e783cf2abc3d9a7ccc88846f/analysis/, you'll see that even though there are a lot of hits, most of them are because it IS a coinminer.  If you try any other miner, you'll probably get similar results. 

I, myself, have never had an issue with Claymore's miners, and will continue to use them.  Peace...
I also did not have issues with Zcash/ETHMiners from him, so this one makes me concerned
Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 102


View Profile
November 21, 2016, 11:30:55 AM
 #314

As I was saying, I believe this to be a false positive.  According to virustotal.com, even Claymore's ZCash v7.0 triggers 16 hits (https://www.virustotal.com/en/file/e04aa971c08dc82ce50b02795c6ba3c977e96717f254ab703b46354771cf6b15/analysis/).  I believe it's more of the same, as I've been using Claymore's software for quite a while now.  I actually expect any miner to be flagged by antivirus/antimalware software.  Further examples are below..

MultiMiner v4.0.4 (for mining Bitcoin or Litecoin variants) - https://bitcointalk.org/index.php?topic=248173.0
located on GitHub https://github.com/nwoolls/MultiMiner/releases
Released July of 2013, still used today
https://www.virustotal.com/en/file/2f0fe6200f50805b3cd7ced5e1453b8d1ff352ea2d36e07b1fff1521aa4317e8/analysis/

CGMiner v4.9.2  (for mining Bitcoin) - https://bitcointalk.org/index.php?topic=28402.0
Released July of 2011, still used today
https://www.virustotal.com/en/file/285dce485e3e36fbe837afb4c3484fa35579cd8e9d184382b800ded9a72dac26/analysis/

BFGMiner v5.4.2 (for mining Bitcoin or Litecoin variants) - https://bitcointalk.org/index.php?topic=877081.0
Released November of 2014, still used today
32 Bit
https://www.virustotal.com/en/file/31b71ddf1c18e6cada761a5d905bff82914e43023532533930988d4b7477938f/analysis/
64 Bit
https://www.virustotal.com/en/file/e68f438e4fe2e4bd092648053dcab8d006093f6b6022b78ac7824e21797cf60b/analysis/




BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 102


View Profile
November 21, 2016, 11:32:33 AM
 #315

Sorry, I posted that without looking to see you've been around a while.  I try to be helpful, but am not always the most observant at 5:32am.   Embarrassed

BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 787


I don't always drink...


View Profile
November 21, 2016, 11:58:51 AM
 #316

Does anyone know a way to make Claymore's Dual Miner Manager remotely manage this CPU miner?

I'm glad I'm not judgmental like all you smug, superficial idiots
Daniel0785
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
November 23, 2016, 03:53:55 PM
 #317

I'm trying to download the miner, but Google said it contains virus and denied my download request. It must be a false positive, but how can I download the miner? mega.co.nz doesn't work for me at all.
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602



View Profile
November 26, 2016, 06:13:37 PM
 #318

I'm trying to download the miner, but Google said it contains virus and denied my download request. It must be a false positive, but how can I download the miner? mega.co.nz doesn't work for me at all.

It's a false positive. Virus developers have used Claymores miner in virus/trojan infections that can be found on the internet so the raw miner itself has been associated with them.
Hotmetal
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
December 12, 2016, 09:01:57 AM
 #319

Feature request: add %WORKER% env variable the same way you've done for your ZEC miner.
ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 375


View Profile
December 12, 2016, 09:15:17 AM
 #320

I'm trying to download the miner, but Google said it contains virus and denied my download request. It must be a false positive, but how can I download the miner? mega.co.nz doesn't work for me at all.
you may force the download within chrome : on the little box at the bottom of the window corresponding to the file dowloading : you  can force the download (I am not at my pc, I can't remember the exact wording/actions, but I managed to do it).
Otherwise use firefox.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!