Bitcoin Forum
May 28, 2018, 02:23:23 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v4.0  (Read 548764 times)
dubignyp
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 0


View Profile
November 15, 2017, 02:40:01 AM
á#481

I find this very strange that apparently the Elec team linked to Claymore CPU miner for CN but neglected to ask him to update to include their coin lol.  Clearly there is no mention of Elec on this page and this CPUU miner has been on v3.5 for a very long time.
Claymore, could you possibly update your miner to  include Elec capabities?  I am mining with the site official miner now but quite sure yours will be faster once you updated Wink  thanks!

Ok I will try to release an update this week to allow all addresses/coins.

Would also be great to add the console "-logsmaxsize"
Because it filled the file of .txt log files and that's too much. Also the console
"-ttli" for degrees C ░ if it's possible in your means. Thank you in advance.
1527474203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527474203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527474203
Reply with quote  #2

1527474203
Report to moderator
1527474203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527474203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527474203
Reply with quote  #2

1527474203
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527474203
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527474203

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527474203
Reply with quote  #2

1527474203
Report to moderator
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1000


View Profile
November 15, 2017, 08:48:59 AM
á#482

I find this very strange that apparently the Elec team linked to Claymore CPU miner for CN but neglected to ask him to update to include their coin lol.  Clearly there is no mention of Elec on this page and this CPUU miner has been on v3.5 for a very long time.
Claymore, could you possibly update your miner to  include Elec capabities?  I am mining with the site official miner now but quite sure yours will be faster once you updated Wink  thanks!

Ok I will try to release an update this week to allow all addresses/coins.

Waiting the update since you abandoned the CPU Miner.  Cheesy

Thank you!
generalt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 949
Merit: 1001


View Profile
November 15, 2017, 06:07:55 PM
á#483

While you're at it could you please also allow segwit addresses for nicehash?

Edit:  Sorry just noticed that Claymore said all coins in his reply.  Thank you!

BTC: 1GENERALrtBAjEv2Ps5cmEW1FADnXh1bCZ
okane818
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000


CGCX - FIRST HYBRID CRYPTO PLATFORM IN SINGAPORE


View Profile WWW
November 16, 2017, 02:59:04 AM
á#484

ELECTRONEUM Unrecognized address on Claymore miner. So what Claymore for if cannot use for ELECTRONEUM?

Need updates.

Thanks


████▄````````````````````████▄
███████``▄████████▄```▄██████
`▀████`████████████`▄██████▀
`````██████▀ľ```_`▄██████▀
````█████_```````██████▀
```█████````````_████▀`███
```████``▄██████▄`ľ```████
```████``█████████▄```████
```█████`````▀██████▄`_███
````█████``````▀███████`
`````██████▄`````▀██████▄
``▄██▀███████████▄▀███████▄
`██████▀``▀████████``▀██████
█████▀``````````````````██████
`_````````````````````````▀██▀

CGCX.io
|
|


                     ▄█████▄   ▄▄
     ▐█▄           ▄███████████▀
     ████▄▄       ▐█████████████▀
     ▐███████▄▄   ▐████████████
       ███████████████████████▌
     ▐████████████████████████
      ▀███████████████████████
        ▀████████████████████
        ████████████████████
         ▀█████████████████
           ▄█████████████▀
     ▄▄▄▄█████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
     

                                    ▄▄▄█▄▄
                              ▄▄███▀▀▀ ██▌
                         ▄▄███▀▀▀     ▐██
                    ▄▄████▀▀          ██▌
               ▄▄████▀▀     ▄▄▀      ███
          ▄▄████▀▀       ▄█▀        ▐██
      ▄████▀▀         ▄██▀         ▄██
    ▐██▀          ▄▄███            ██▌
     ▀████▄▄▄ ▄▄████▀             ███
          ▀▀▀██████▄             ▄██
             ██▌ ▀▀█████▄▄       ██▀
              ██▄    ███▀▀████▄▄███
               ██▌ ▄██▀       ▀▀▀▀
                ████▀
generalt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 949
Merit: 1001


View Profile
November 16, 2017, 03:18:30 AM
á#485

ELECTRONEUM Unrecognized address on Claymore miner. So what Claymore for if cannot use for ELECTRONEUM?

Need updates.

Thanks

It was most popular for Monero which uses the same algorithm, Cryptonight, as Electroneum.

BTC: 1GENERALrtBAjEv2Ps5cmEW1FADnXh1bCZ
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 250


View Profile
November 16, 2017, 03:49:56 AM
á#486

I find this very strange that apparently the Elec team linked to Claymore CPU miner for CN but neglected to ask him to update to include their coin lol.  Clearly there is no mention of Elec on this page and this CPUU miner has been on v3.5 for a very long time.
Claymore, could you possibly update your miner to  include Elec capabities?  I am mining with the site official miner now but quite sure yours will be faster once you updated Wink  thanks!

Ok I will try to release an update this week to allow all addresses/coins.

that would be awesome. Grin Grin Grin
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1179

Miners developer


View Profile
November 16, 2017, 03:34:27 PM
á#487

v3.6

- now all options can be stored in "config.txt" file.
- added "-allpools" option.
- Added SSL connection support.
- reduced devfee, it's 2% now if you use secure SSL/TLS connection, 2.5% for unsecure connection.
- new failover file format, see "epools.txt" for details.
- some minor changes and improvements.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
j0l1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 04:13:26 PM
á#488

v3.6

- now all options can be stored in "config.txt" file.
- added "-allpools" option.
- Added SSL connection support.
- reduced devfee, it's 2% now if you use secure SSL/TLS connection, 2.5% for unsecure connection.
- new failover file format, see "epools.txt" for details.
- some minor changes and improvements.

How about "remote monitoring/management feature"?
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


View Profile
November 16, 2017, 04:27:23 PM
á#489

Thanks for thenupdate Claymore.

Im getting a problem though. SSLEAY32.dll is missing.

Version 3.5 still runs fine though.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1179

Miners developer


View Profile
November 16, 2017, 05:10:41 PM
á#490

v3.6

- now all options can be stored in "config.txt" file.
- added "-allpools" option.
- Added SSL connection support.
- reduced devfee, it's 2% now if you use secure SSL/TLS connection, 2.5% for unsecure connection.
- new failover file format, see "epools.txt" for details.
- some minor changes and improvements.

How about "remote monitoring/management feature"?

Oh, I forgot about it. I uploaded v3.6 again, with proper remote management feature, please re-download it.

Thanks for thenupdate Claymore.

Im getting a problem though. SSLEAY32.dll is missing.

Version 3.5 still runs fine though.

It works fine here, what Windows version do you use?

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
j0l1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 05:20:20 PM
á#491

Oh, I forgot about it. I uploaded v3.6 again, with proper remote management feature, please re-download it.
big thx! Cheesy
br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 100


View Profile
November 16, 2017, 05:39:04 PM
á#492

Ok not sure if I am missing something but Downloaded 3.6 but it won't start using my ETN wallet address. I get the error below. Am I missing something here?

09:37:00:605   2f18   
09:37:00:607   2f18   ╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
09:37:00:609   2f18   ║            Claymore CryptoNote CPU Miner  v3.6 Beta            ║
09:37:00:610   2f18   ╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
09:37:00:817   2f18    - no port specified - ignore
09:37:00:819   2f18   Wrong wallet address etnk6KtK7HA2CATuxqBB8jVEmn74fYgmbcBNQYtdSY2ND1Wkrbt6VGaL2PBbo2oTzEP67KZNhjh6xG3 VUG4wXxAt4fWwk2HLsV.Shield - XMR/QCN/BCN/FCN/Duck/Dash/OEC/MCN/ORION addresses are supported only. Use "-allcoins 1" option.
09:37:00:820   2f18   Pool uspool.electroneum.com removed from the list
09:37:00:822   2f18   No pools specified! Specify at least one pool in "epools.txt" file or in "-o" parameter.

The ETN address was generated using the wallet CLI for ETN so not sure why it thinks it's not a valid address.

*Edit*

My config
NsCpuCNMiner64 -allcoins 1 -o stratum+tcp://uspool.electroneum.com:3333 -u etnk6KtK7HA2CATuxqBB8jVEmn74fYgmbcBNQYtdSY2ND1Wkrbt6VGaL2PBbo2oTzEP67KZNhjh6xG3 VUG4wXxAt4fWwk2HLsV
.Shield -p x

qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1000


View Profile
November 16, 2017, 05:48:59 PM
á#493

Thanks a lot! Seems to be all working good, ssl with nanopool, remote manager.
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


View Profile
November 16, 2017, 06:14:00 PM
á#494


Thanks for thenupdate Claymore.

Im getting a problem though. SSLEAY32.dll is missing.

Version 3.5 still runs fine though.

It works fine here, what Windows version do you use?

Using win10. I have the missing dll in a different software folder and tried to copy it to the cpu moner folder but still doesnt run.

The actual error im getting is:-

ôThe ordinal 75 could not be located in the dynamic library SSLEAY32.dllö

Its still present on your latest download with the remote manager and i see the file is in the remote manager folder too.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
j0l1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 06:49:54 PM
á#495

so v3.6 still not support Electroneum(ETN) addresses, please add support asap  Roll Eyes
RuMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 06:51:44 PM
á#496

Im getting a problem though. SSLEAY32.dll is missing.

Version 3.5 still runs fine though.
got same error. Windows Sever 2012 R2 Standard, last updates. put dll into miner dir - another error about this dll (
j0l1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 06:52:33 PM
á#497


Thanks for thenupdate Claymore.

Im getting a problem though. SSLEAY32.dll is missing.

Version 3.5 still runs fine though.

It works fine here, what Windows version do you use?

Using win10. I have the missing dll in a different software folder and tried to copy it to the cpu moner folder but still doesnt run.

The actual error im getting is:-

ôThe ordinal 75 could not be located in the dynamic library SSLEAY32.dllö

Its still present on your latest download with the remote manager and i see the file is in the remote manager folder too.
same sh1t...   Undecided
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1179

Miners developer


View Profile
November 16, 2017, 07:32:50 PM
á#498

so v3.6 still not support Electroneum(ETN) addresses, please add support asap  Roll Eyes

-allpools 1


Thanks for thenupdate Claymore.

Im getting a problem though. SSLEAY32.dll is missing.

Version 3.5 still runs fine though.

It works fine here, what Windows version do you use?

Using win10. I have the missing dll in a different software folder and tried to copy it to the cpu moner folder but still doesnt run.

The actual error im getting is:-
ôThe ordinal 75 could not be located in the dynamic library SSLEAY32.dllö
Its still present on your latest download with the remote manager and i see the file is in the remote manager folder too.

That's strange, I use Windows 10 too, tried a few different builds, but I cannot reproduce this error. DLL is not missing, it is inside of main EXE file so don't try to copy openssl into miner folder.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 500


View Profile
November 16, 2017, 07:45:34 PM
á#499


Using win10. I have the missing dll in a different software folder and tried to copy it to the cpu moner folder but still doesnt run.

The actual error im getting is:-
ôThe ordinal 75 could not be located in the dynamic library SSLEAY32.dllö
Its still present on your latest download with the remote manager and i see the file is in the remote manager folder too.

That's strange, I use Windows 10 too, tried a few different builds, but I cannot reproduce this error. DLL is not missing, it is inside of main EXE file so don't try to copy opensll into miner folder.

Ive deleted and downloaded it twice and also shutdown and restarted the pc twice too. Still have the same problem  Undecided

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
j0l1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 08:52:04 PM
á#500

so v3.6 still not support Electroneum(ETN) addresses, please add support asap  Roll Eyes

-allpools 1


miner ignores this parameter from the epools.txt file
works only if you specify it in the startup line

line from epools.txt, for example:
POOL: stratum+ssl://pool.electroneum.hashvault.pro:443, WALLET: %ETNWALLET%, PSW: %WORKER%, ALLPOOLS: 1
miner ignoring allpools 1
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!