Bitcoin Forum
May 28, 2018, 02:23:18 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36]
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v4.0  (Read 548764 times)
MiningHelp.me
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0

-= think different =-


View Profile WWW
May 07, 2018, 01:47:10 PM
 #701

Is there a problem with dwarf pool  ive not had a payout and they dont seem to be replying to emails

We use dwarf... All ok

Linux-based mining OS - web-interface
1527474198
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527474198

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527474198
Reply with quote  #2

1527474198
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
rsabluebulls
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 05:37:21 AM
 #702

Just recently (about 2 weeks ago), I started getting the error "Cannot resolve xxxxx".

I have checked and added a Firewall rule on 20580 for TCP but still get this.  I am on MiningPoolHub.

Any ideas?  I am mining Monero on CPU. Command Line looks like this:

NsCpuCNMiner64.exe -pow7 1 -o ssl://europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580 -u x10bulls.rsabluebulls -p x

╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║              Claymore CryptoNote CPU Miner v4.0                ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
XMR: 1 pool is specified
Main pool is europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580
64-bit version
CPU supports AES-NI - faster mining!
Logical CPU cores: 12
Number of threads: Autoselection...
Using 6 threads
scfg: 0
FAST MODE ENABLED!
1 pool specified.
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333
Press "s" key for statistics.
Cannot resolve 'europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com'
Stratum - Cannot connect  to europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com port 20580
Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...


rsabluebulls
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 04:25:05 PM
 #703

Got a similar error with XMR-STAK:  SOCKET ERROR - [europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580]  Huh

Can I please ask someone to share their Windows Firewall Config for port 20580

I would really appreciate it.


Just recently (about 2 weeks ago), I started getting the error "Cannot resolve xxxxx".

I have checked and added a Firewall rule on 20580 for TCP but still get this.  I am on MiningPoolHub.

Any ideas?  I am mining Monero on CPU. Command Line looks like this:

NsCpuCNMiner64.exe -pow7 1 -o ssl://europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580 -u x10bulls.rsabluebulls -p x

╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║              Claymore CryptoNote CPU Miner v4.0                ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝
XMR: 1 pool is specified
Main pool is europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580
64-bit version
CPU supports AES-NI - faster mining!
Logical CPU cores: 12
Number of threads: Autoselection...
Using 6 threads
scfg: 0
FAST MODE ENABLED!
1 pool specified.
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333
Press "s" key for statistics.
Cannot resolve 'europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com'
Stratum - Cannot connect  to europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com port 20580
Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...



timk74
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
May 09, 2018, 03:02:51 AM
 #704

Can I please ask someone to share their Windows Firewall Config for port 20580
Run the following command in admin command line (with correct path to NsCpuCNMiner64.exe) or paste code to .bat file and run it as administrator:
Code:
netsh advfirewall firewall add rule name="Claymore CryptoNote CPU Miner" dir=in action=allow program="C:\blabla\NsCpuCNMiner64.exe" enable=yes
rsabluebulls
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 09, 2018, 05:16:21 PM
 #705

hi timk74 - thanks for the info.  Unfortunately it did not work.

I do have an update though - i think it is a restriction at the ISP.  I tried connecting to another ISP and it seems to be working fine: but as soon as I move back to the other ISP, it seems blocked.  Funny though that my ETH mining on miningpoolhub (port 17020) is not affected in any way  Huh Shocked

 * VERSIONS:     XMRig/2.6.2 libuv/1.20.2 gcc/7.3.0
 * HUGE PAGES:   available
 * CPU:          Intel(R) Core(TM) i7-3930K CPU @ 3.20GHz (1) x64 AES-NI
 * CPU L2/L3:    1.5 MB/12.0 MB
 * THREADS:      6, cryptonight, av=0, donate=1%
 * POOL #1:      stratum+tcp://europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580
 * API BIND:     0.0.0.0:3334
 * COMMANDS:     hashrate, pause, resume
[2018-05-09 19:09:01] READY (CPU) threads 6(6) huge pages 6/6 100% memory 12.0 MB
[2018-05-09 19:09:03] use pool europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580 172.104.126.71
[2018-05-09 19:09:03] new job from europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580 diff 40000 algo cn/1
[2018-05-09 19:09:33] new job from europe.cryptonight-hub.miningpoolhub.com:20580 diff 40000 algo cn/1
[2018-05-09 19:09:36] accepted (1/0) diff 40000 (509 ms)



Can I please ask someone to share their Windows Firewall Config for port 20580
Run the following command in admin command line (with correct path to NsCpuCNMiner64.exe) or paste code to .bat file and run it as administrator:
Code:
netsh advfirewall firewall add rule name="Claymore CryptoNote CPU Miner" dir=in action=allow program="C:\blabla\NsCpuCNMiner64.exe" enable=yes
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!