Bitcoin Forum
December 10, 2018, 12:16:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v4.0  (Read 553088 times)
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 407
Merit: 250


View Profile
January 17, 2017, 06:45:31 AM
 #361

347 H/s @30-35 watts for i7-7700K stock clocks

Asus Z270E gaming
Windows 7
16GB ram
250G SSD

60-65 watts system idle
1544444201
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544444201

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544444201
Reply with quote  #2

1544444201
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544444201
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544444201

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544444201
Reply with quote  #2

1544444201
Report to moderator
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 258


View Profile
January 20, 2017, 12:03:08 PM
 #362

Please add Username.Worker instead of wallet address option Thanks!

Yes. Cant mine to https://monero.miningpoolhub.com/index.php with this miner.

Would like to direct my rigs cpu's to that also and switch to https://monero.miningpoolhub.com/index.php with my gpu's when it is more profit.

also would like the secure connect so that mining will go unnoticed
Newton90
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306
Merit: 250


View Profile
January 23, 2017, 11:59:15 AM
 #363

About 170 h/s on i5-4430 ("-t 3")

170 h/s on 4430???

i have 150 h/s on i5-4690k with fast mode,-t 3 option and dev fee on.why so?
bellodox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
January 24, 2017, 12:45:23 AM
 #364

@Claymore, can you add support for BIP Coin. EDIT:
Is an update to the CPU miner in the works to allow for using a username that's not an address, i.e. Mining Pool Hub?
Please add  secure SSL/TLS connection
And remote management also? 10x in advance:)
Conger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
January 24, 2017, 07:26:02 AM
 #365

Probably Claymore concentrates on GPU miners at this moment, since it's more profit for him.
arshron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 28, 2017, 08:57:08 PM
 #366

brother can u make the whole miner functional in just one exe ?
ghotiphry
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
January 31, 2017, 04:02:02 PM
 #367

Probably Claymore concentrates on GPU miners at this moment, since it's more profit for him.
That's my thought too.
lucasan123
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100



View Profile
February 03, 2017, 03:59:21 PM
 #368

can't mine on nanopool with this...................
DevFee: Connected
2017-Feb-03 15:58:55.010305 READ ENDS: Connection err_code 2
2017-Feb-03 15:58:55.013337 Connection err_code eof.
2017-Feb-03 15:58:55.017321 Returning false because of wrong state machine. state: 5
2017-Feb-03 15:58:55.019823 Failed to invoke http request to  /


it also say
******************** ERROR ********************

CANNOT ALLOCATE MEMORY!
Error #103-1-1
Start miner with ADMIN rights to configure system for best performance and then REBOOT computer.
It is necessary to do it only once.

i tried doing so but nothing changed......

exortis
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
February 04, 2017, 08:20:07 AM
 #369



why is this happening ?

bitkachu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
February 08, 2017, 02:08:39 PM
 #370

@Claymore
Could you please add in worker address feature?
Can't mine on suprnova pool
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1000


View Profile
February 13, 2017, 08:56:31 AM
 #371

@Claymore
Could you please add in worker address feature?
Can't mine on suprnova pool

+1 Add please suprnova support!
cryptomaxsun
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 508


View Profile WWW
February 19, 2017, 03:29:02 PM
 #372

 Claymore makes an excellent miners, please add support for his miner coins BipCoin  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1720595.0

ghotiphry
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
February 27, 2017, 02:01:55 PM
 #373

Hello Claymore.  I do believe there is still interest in this miner.  Is it dead?  Are future updates out of the question?
newmz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 250


The road of excess leads to the palace of wisdom


View Profile
February 27, 2017, 06:00:09 PM
 #374

I also wish to add my request for the ability to log in with a username in the wallet flag -u - without it it's impossible to use this miner for pools like miningpoolhub, suprnova, etc.

I am currently using xmr-cpu-stak because it does allow username in the wallet field. It does pretty well with my core i5, but maybe claymore can do better?

I guess I will never find out unless he updates this miner. So he isn't getting any dev fees from those of us who mine to pools requiring usernames instead of wallets.

Crypto currency enthusiast and miner since 2015. Mined approx 200 ETH during 2016 and 2017 and sold it at approximately $US40 each. Then I watched it reach $1000+ each. If anyone bothers to read this stuff pay attention to this: HODL HODL HODL HODL HODL HODL

I started mining with 1 AMD 7950 and 1 R9-280X. Then I gradually built my AMD operation into 12 R9-290s. Awesome ETH hash but ridiculous power consumption and heat. Over the last year I defected to the Nvidia team. I now use GTX 1070s. They were expensive to buy (probably a bargain now) but awesome hash rate vs. power consumption. blah blah blah blah
elbee85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 02, 2017, 05:44:26 AM
 #375

Hello peeps,

I followed all the steps, but the miner does not want to connect to stratum server xmr-usa.dwarfpool.com:8100. I don't know what is wrong. Im getting 80H/s on minergate on i5-6600, but I should be getting around 180 H/s. Can anyone tell me where the problem lies with connecting to the stratum server?
Rabinovitch
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1018



View Profile
March 02, 2017, 03:28:17 PM
 #376


It (Google itself) says something like "This file can't be downloaded since it is affected by virus".

From Siberia with love!
Never do any business with Kirill Stepanenko (Volgograd, Russia)
Пpoфeccиoнaльнo зaнимaюcь paзвёpтывaниeм фepм (ASIC, GPU, BURST), oбopyдoвaниeм пoмeщeний для мaйнингa.
mimimi2
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
March 03, 2017, 11:09:25 PM
 #377

Where can I download?
AriesIV10
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000


Mine for a Bit


View Profile WWW
March 04, 2017, 05:07:58 PM
 #378

Where can I download?


See page 1

BTC Address (Donations):  15FdU43k72iLmqRR4EPhkZYokq3dTVJM3g     Website:  www.MintMining.com
Mining Investing: www.MintMining.com                                                 Email: Mining@MintMining.com
mimimi2
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
March 05, 2017, 08:51:21 PM
 #379

https://mega.co.nz/#F!Hg4g1bLT!4Upg8GNiEZYCaZ04XVh_yg -does not open. Link google - does not give download writes that the virus.
greaterninja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000


View Profile
March 08, 2017, 02:53:20 AM
 #380

When I try to download 3.5 from Google, it says it has a virus in the file and I cannot download it.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!