Bitcoin Forum
July 28, 2017, 12:47:18 AM *
News: BIP91 seems stable: there's probably only slightly increased risk of confirmations disappearing. You should still prepare for Aug 1.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »  All
  Print  
Author Topic: Claymore's CryptoNote Windows CPU Miner v3.5  (Read 301950 times)
seljak
Member
**
Offline Offline

Activity: 99


View Profile
June 16, 2014, 07:41:44 AM
 #61

i think this miner still needs a lot of work...
Is anyone having issues with it?
My gpu miners get totaly kockblocked by it. ccminer drops to 10% of speed when Claymores cpu miner is on...no mather the number of used threads, also with -lowcpu option.
A fail over pool option is urgent with this kind of pools with no ddos protection.
a way to start the miner in "fast mode" without a restart.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
earther
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 16, 2014, 03:24:40 PM
 #62

I got about 200h/s on E3-1230.

Is it normal. So sad because FX8320 got about 3-400h/s  Cry





Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980

Miners developer


View Profile
June 16, 2014, 05:20:03 PM
 #63

v2.1 is available:

- Reduced number of outdated shares that miner sends to pool.
- Added fail-over feature, "pools.txt" file.
- Added watchdog for pool, if no new jobs are received for 20 minutes - disconnect.
- Added "-ee" option to close miner if no more pools are available in the list.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
June 16, 2014, 05:32:00 PM
 #64

v2.1 is available:

- Reduced number of outdated shares that miner sends to pool.
- Added fail-over feature, "pools.txt" file.
- Added watchdog for pool, if no new jobs are received for 20 minutes - disconnect.
- Added "-ee" option to close miner if no more pools are available in the list.
clay can you give an example of .bat file  to switch pools?thnx
coomme
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131


View Profile
June 16, 2014, 05:40:45 PM
 #65

Last Share Submitted: less than a minute ago
Hash Rate: 651.09 H/sec
Total Hashes Submitted: 17056367
Total Paid: 0.000000000000 XMR

I mined on http://monero.crypto-pool.fr/  use 2.0 version about 1 day

why nothing coin , something wrong ? where  Cry Cry Cry

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980

Miners developer


View Profile
June 16, 2014, 05:44:43 PM
 #66

v2.1 is available:

- Reduced number of outdated shares that miner sends to pool.
- Added fail-over feature, "pools.txt" file.
- Added watchdog for pool, if no new jobs are received for 20 minutes - disconnect.
- Added "-ee" option to close miner if no more pools are available in the list.
clay can you give an example of .bat file  to switch pools?thnx

No changes in .bat, just put additional pools into "pools.txt" file.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980

Miners developer


View Profile
June 16, 2014, 05:47:05 PM
 #67

Last Share Submitted: less than a minute ago
Hash Rate: 651.09 H/sec
Total Hashes Submitted: 17056367
Total Paid: 0.000000000000 XMR

I mined on http://monero.crypto-pool.fr/  use 2.0 version about 1 day

why nothing coin , something wrong ? where  Cry Cry Cry



Probable reason is:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=613072.msg7345616#msg7345616
Currently there are a lot of problems with most of pools.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
ajiekceu4
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
June 16, 2014, 07:06:45 PM
 #68

What algoritm of work?
Let say in pools.txt 2 string:
stratum+tcp://pool2:666
stratum+tcp://pool3:666
In command line -o argument:
stratum+tcp://pool1:666
So miner start mine on pool1, if recive error switch to pool2, then pool3, then pool1, pool2, pool3... Or it will be switch only between pools in pools.txt file? pool2, pool3, pool2, pool3...
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980

Miners developer


View Profile
June 16, 2014, 07:19:16 PM
 #69

What algoritm of work?
Let say in pools.txt 2 string:
stratum+tcp://pool2:666
stratum+tcp://pool3:666
In command line -o argument:
stratum+tcp://pool1:666
So miner start mine on pool1, if recive error switch to pool2, then pool3, then pool1, pool2, pool3... Or it will be switch only between pools in pools.txt file? pool2, pool3, pool2, pool3...

Disable internet connection and test Smiley total list of pools is "-o" address + pools.txt. You can omit "-o" at all now.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
burre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile WWW
June 17, 2014, 12:53:59 AM
 #70

SORRY DISREGARD THIS POST..... ABOUT GPU NOT CPU MINER...

The miner was working fine but now Im getting wierd errors all of a sudden...

What could be causing this? (I have tried using just one card at a time but they all give the same errors)

HELP!!!!!!

╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║          Claymore MRO/QCN/FCN/BCN GPU Miner  v2.1 Beta         ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

Cards available: 4
GPU #0: name: Tahiti, 3072 MB available, 32 units
Total cards: 1

Catalyst 13.12 is REQUIRED for best performance and compatibility
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Initializing...

POOL version
3 pools specified.
Stratum - connecting to 'pool.cryptoescrow.eu' <185.5.53.54> port 3333
Stratum - connecting to 'pool.cryptoescrow.eu' <185.5.53.54> port 3333
Stratum - Connected
Stratum - Connected
Pool Diff 5000
DevFee: Pool Diff 5000
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
06/17/14-02:40:48 - SHARE FOUND (target 5000) - (GPU 0)
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
GPU 0, GpuMiner k1a failed -4
Error in server response
: {"id":1,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":-1,"message":"Lowdifficultyshare"}}

06/17/14-02:40:48 - SHARE FOUND (target 5000) - (GPU 0)


SORRY DISREGARD THIS POST..... ABOUT GPU NOT CPU MINER...
riosober
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
June 17, 2014, 05:53:21 AM
 #71

Hi,Claymore,I use your CPU miner under platform " intel Xeon E3 1230 v2 (4cores,8threads),windows 7 64bit",always get error message like this:

Quote
******************** ERROR ********************

CANNOT ALLOCATE MEMORY!
Error #103-1-1
Start miner with ADMIN rights to configure system for best performance and then
REBOOT computer.
It is necessary to do it only once.

***********************************************

what can I do for this?
pepi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
June 17, 2014, 08:00:19 AM
 #72

New CPUminer¨2.1 stopped and got a lot of line
outdated share line- skiped ( or something like that).... and that is all Sad
6.5 hours without mining on cpu beacuse stupid error Sad
Fix that!
Back to 2.0
On GPU, for now on 2.1 everything is looking ok!
huhliki.k
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
June 17, 2014, 10:49:42 AM
 #73

New CPUminer¨2.1 stopped and got a lot of line
outdated share line- skiped ( or something like that).... and that is all Sad
6.5 hours without mining on cpu beacuse stupid error Sad
Fix that!
Back to 2.0
On GPU, for now on 2.1 everything is looking ok!
CPUminer 2.1 stopped and GPUminer 2.1 stopped
Miki77
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile
June 17, 2014, 11:03:00 AM
 #74

New CPUminer¨2.1 stopped and got a lot of line
outdated share line- skiped ( or something like that).... and that is all Sad
6.5 hours without mining on cpu beacuse stupid error Sad
Fix that!
Back to 2.0
On GPU, for now on 2.1 everything is looking ok!
CPUminer 2.1 stopped and GPUminer 2.1 stopped
Same here.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980

Miners developer


View Profile
June 17, 2014, 11:37:08 AM
 #75

v 2.2 is available:

- Fixed bugs.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
ajiekceu4
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
June 17, 2014, 07:26:12 PM
 #76

v 2.2 is available:

- Fixed bugs.

Not work:


And nothing happens... Sniffer don't see any connection from miner, only few packets, then it start. But after what - nothing. I wait 15 min and restart miner:



All works fine. May be problem with pool (but i tried 4 different and miner sometimes start work and sometimes not), but i don't understand why miner did not try connect to other pool after 10 or 15 seconds if there are problem with this pool.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980

Miners developer


View Profile
June 17, 2014, 08:08:33 PM
 #77

v 2.2 is available:

- Fixed bugs.

Not work:

And nothing happens... Sniffer don't see any connection from miner, only few packets, then it start. But after what - nothing. I wait 15 min and restart miner:

All works fine. May be problem with pool (but i tried 4 different and miner sometimes start work and sometimes not), but i don't understand why miner did not try connect to other pool after 10 or 15 seconds if there are problem with this pool.

Miner connects to pool, send login, pool sends answer. Are you sure that sniffer did not catch login request? It;s in text form so you can see it as text. This way you can check whether this problem related to miner or pool.
You are correct about timeout for getting job from pool after connection - I'll add it, due to ddos attacks pools are unstable and additional checks are necessary.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
ajiekceu4
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
June 18, 2014, 07:15:47 AM
 #78

v 2.2 is available:

- Fixed bugs.

Not work:

And nothing happens... Sniffer don't see any connection from miner, only few packets, then it start. But after what - nothing. I wait 15 min and restart miner:

All works fine. May be problem with pool (but i tried 4 different and miner sometimes start work and sometimes not), but i don't understand why miner did not try connect to other pool after 10 or 15 seconds if there are problem with this pool.

Miner connects to pool, send login, pool sends answer. Are you sure that sniffer did not catch login request? It;s in text form so you can see it as text. This way you can check whether this problem related to miner or pool.
You are correct about timeout for getting job from pool after connection - I'll add it, due to ddos attacks pools are unstable and additional checks are necessary.

Now it is ok (was pool ddos may be), but if i see that problem again i save sniffer log.
pepi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
June 18, 2014, 08:42:38 AM
 #79

Please consider this.
Since your software is in beta phase, and many bugs are ( will be detected) until final stuff is out lower you feed. If we are all here beta testers of YOUR product, and if we all loose because YOUR bugs in program, then lower feed, or made time limited app.
If we not tested your product, no one will use it because will be unstable, and with bugs. What you will get in that case?- Nothing since no one will use your app.
And what worth that your app is faster then Wolf if we dont have any problem with Wolf and have lots of problem with your app?.
Coindgr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 418



View Profile
June 19, 2014, 08:24:33 PM
 #80

Why do I get this message ??

I'm running in a sandbox, win 7 x64


Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!