Bitcoin Forum
November 22, 2017, 08:15:55 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 [939] 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3011296 times)
demonmaestro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


Mining for the hell of it.


View Profile
October 28, 2013, 08:06:41 AM
 #18761

So i was able to get ahold of them and this is what was said when i asked the status of my miner. It shows in progress. I was like okay well i had recived an email stating that it will ship thursday of last week. they said that that should never been sent via email however they will email me later on today once they find out the status of the factory today.

what kind of BS is that crap?

A fun ShoutBox. http://shoutscloud.com | Feel Like Donating? 1E1tJhAHVLCyw58pN7jXSFMLMrK6cDhw8v
Buy/Sell BitCoin & LiteCoin  Click here! | Looking for a great exchange? CoinBase Has you covered.
1511338555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511338555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511338555
Reply with quote  #2

1511338555
Report to moderator
1511338555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511338555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511338555
Reply with quote  #2

1511338555
Report to moderator
1511338555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511338555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511338555
Reply with quote  #2

1511338555
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511338555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511338555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511338555
Reply with quote  #2

1511338555
Report to moderator
1511338555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511338555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511338555
Reply with quote  #2

1511338555
Report to moderator
1511338555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511338555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511338555
Reply with quote  #2

1511338555
Report to moderator
Nemo1024
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554



View Profile WWW
October 28, 2013, 08:28:36 AM
 #18762

Judging by this https://bitcointalk.org/index.php?topic=249065.0 , the latest hosted order that got deployed was 38xx for yuriygeorge on the 25th of October
The latest shipped order was 586x for DobZombie

My hosted order is 39xx still has "Paid" status.

I am now watching like a hawk if faetos and dunchy (400x and 421x) would report their hosted units as deployed.

If that happens, I'll be demanding refund.

#101Life
Save Donbass

“Dark times lie ahead of us and there will be a time when we must choose between what is easy and what is right.”
“We are only as strong as we are united, as weak as we are divided.”
“It is important to fight and fight again, and keep fighting, for only then can evil be kept at bay, though never quite eradicated.”
DigginDeep
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59


View Profile
October 28, 2013, 08:51:29 AM
 #18763

Though on a side note my hardware error rate is slowly creeping back up to 6.8 already.  Going to try and downgrade to 9.6.1 my self and see if its any better.
Also bear in mind that if the hashrate looks higher artificially on the kncminer version, then the hardware error % rate will also look artificially lower.
Thanks...  So i take it i have to keep putty running to keep this version of cgminer? i notice when i close putty my miner stops and i got to reboot it to get it back online again.  Or is there a way to run this so i don't have to have my laptop on?  Also is there a way so it starts with this version after a restart?   thanks

_HashFast Technologies_28 nm mining
Producer of High Performance ASICS
BabyJets & Sierras On Sale today!
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352


Ruu \o/


View Profile WWW
October 28, 2013, 08:58:07 AM
 #18764

Though on a side note my hardware error rate is slowly creeping back up to 6.8 already.  Going to try and downgrade to 9.6.1 my self and see if its any better.
Also bear in mind that if the hashrate looks higher artificially on the kncminer version, then the hardware error % rate will also look artificially lower.
Thanks...  So i take it i have to keep putty running to keep this version of cgminer? i notice when i close putty my miner stops and i got to reboot it to get it back online again.  Or is there a way to run this so i don't have to have my laptop on?  Also is there a way so it starts with this version after a restart?   thanks

If you start cgminer with this instead:
Code:
screen -dm ./cgminer -c cgminer.conf

it will start in the background in a "screen session" so it will keep running.

Then you can "attach" to the screen with
Code:
screen -d -r
to see what's happening

Even if you close your ssh session or putty it will keep on running.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
FUKT
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433



View Profile
October 28, 2013, 09:00:53 AM
 #18765

Judging by this https://bitcointalk.org/index.php?topic=249065.0 , the latest hosted order that got deployed was 38xx for yuriygeorge on the 25th of October
The latest shipped order was 586x for DobZombie

My hosted order is 39xx still has "Paid" status.

I am now watching like a hawk if faetos and dunchy (400x and 421x) would report their hosted units as deployed.

If that happens, I'll be demanding refund.


I know of a hosted order 42XX that is up and running . . . if it helps.
sickpig
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


View Profile
October 28, 2013, 09:40:40 AM
 #18766

So final
The Jupiter work better when is harm or when is it cold?HuhHuh??

Someone suggested aiming a hair drier at it, done CAREFULLY  that would give you a good indication.

They certainly run waaay better at 55-65, than at 35-45.

just to another datapoint the following are bfgminer stats for my jup

 KNC 0: 50.5C | 135.0/131.7/123.1Gh/s | A:230 R:112+0(2.4%) HW:2216/5.4%
 KNC 1: 50.5C | 133.3/130.3/126.5Gh/s | A:214 R: 80+0(1.8%) HW:1041/2.6%
 KNC 2: 47.0C | 134.4/131.9/126.0Gh/s | A:226 R: 85+0(1.7%) HW:1285/3.2%
 KNC 3: 39.0C | 142.5/139.4/134.4Gh/s | A:218 R:101+0(2.2%) HW: 481/1.1%

the coolest chip run faster and with less HW errors.

it could be due to a lot if reasons: the right controller plug, the better production quality, the position on the miner etc. etc.

if I had physical access to the machine I would try to raise the temp of the 4th chip just to verify if I would have even better perf, but I think I'll have to wait till wednesday afternoon.


edit: using fw 0.95





Bitcoin is a participatory system which ought to respect the right of self determinism of all of its users - Gregory Maxwell.
djcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
October 28, 2013, 09:52:11 AM
 #18767

Though on a side note my hardware error rate is slowly creeping back up to 6.8 already.  Going to try and downgrade to 9.6.1 my self and see if its any better.
Also bear in mind that if the hashrate looks higher artificially on the kncminer version, then the hardware error % rate will also look artificially lower.
Thanks...  So i take it i have to keep putty running to keep this version of cgminer? i notice when i close putty my miner stops and i got to reboot it to get it back online again.  Or is there a way to run this so i don't have to have my laptop on?  Also is there a way so it starts with this version after a restart?   thanks

If you start cgminer with this instead:
Code:
screen -dm ./cgminer cgminer.conf

it will start in the background in a "screen session" so it will keep running.

Then you can "attach" to the screen with
Code:
screen -d -r
to see what's happening

Even if you close your ssh session or putty it will keep on running.


Fixing typo in the example above,  -c
Code:
screen -dm ./cgminer -c /config/cgminer.conf
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352


Ruu \o/


View Profile WWW
October 28, 2013, 09:58:40 AM
 #18768

Fixing typo in the example above,  -c
Code:
screen -dm ./cgminer -c /config/cgminer.conf
Edited original post, thanks.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
600watt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624


View Profile
October 28, 2013, 10:26:34 AM
 #18769

exactly since 25th october midnight my knc-hosted miners who were running at stable 3200 Gh/s for almost two weeks went down to 2950 (stable) - what could have caused it ?

Xialla
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


/dev/null


View Profile
October 28, 2013, 10:31:14 AM
 #18770

exactly since 25th october midnight my knc-hosted miners who were running at stable 3200 Gh/s for almost two weeks went down to 2950 (stable) - what could have caused it ?



maybe .97 firmware upgrade? I have got very similar drop on my Jupiter with .97
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596



View Profile
October 28, 2013, 11:38:02 AM
 #18771

So final have or not have less how errors
With ckcolivas cgminer??
btc_uzr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


let's have some fun


View Profile
October 28, 2013, 12:56:40 PM
 #18772

I've just created a kncminer branch on my github and have imported their most current code and built my first binary for this. It is not a full firmware and the only thing users may note is the hashrate won't lie with this one, as it won't count hardware errors as hashrate. Also my hardware error count is significantly lower with this on the Saturn dev machine I was sent.

Here's a direct link to the binary:
http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/kncminer/cgminer

You'll have to ssh into the kncminer and copy and use that file directly. Hopefully the libraries all match between my dev environment and the default kncminer operating system which means the binary should just work if you run it like on any other OS.

Sorry, I have to disagree on 'only thing users may note is the hashrate won't lie'.

Not even running cgminer v3.6.6 for 12h now and I have to report my hashrate increases Smiley
I'm runinng Jupiter with firmware v0.95 and 72h avg hashrate graph went from 520-535 GH/s up to 553GH/s still climbing, yay!!

as hint for others:
it took some time until increase in hashrate was noticeable, the first 30-60min I didn't see a change, then went to bed - when checking stats today I was surprised by the obvious hashrate increase


yo ckolivas, a donation will hit your wallet soon, will mine a little into your pocket this evening - hope others will do so as well

In order to do so, just add an additional pool for some time to cgminer, like eligius with his wallet id as username and use balanced workload distribution
You can use the following example to mine with ~ 1/3 of your total hashing rate into his wallet for some time.
Code:
cgminer -o http://your_1st_default_pool:port -u user -p pass \
              -o http://your_2nd_default_pool:port -u user -p pass \
              -o stratum+tcp://stratum.mining.eligius.st:3334 -u 148KkS2vgVi4VzUi4JcKzM2PMaMVPi3nnq  -p none \
              --balance

Thanks for the good work!

!! File Complaints Against KnCMiner NOW !!
..and Thou shalt spread the coin in the name of cryptography for eternity
Mota
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 800


View Profile
October 28, 2013, 01:03:17 PM
 #18773

So final have or not have less how errors
With ckcolivas cgminer??

Yes. 1 Jupiter running with 8% HW on standard 0.97.
       1 Jupiter running with 5.7% HW from 13% on ckcolivas 0.97  
       -> Hashrate improved too from ~510 to 550
       1 Jupiter running with 2.5% HW from 9% on ckcolivas 0.97
       -> Hashrate improved too from ~550 to 570

I will do a BFG test with 0.97 on the first one later on. If there are considerable changes I will let you know.

Who wants to be a billionaire? Me!
You could help Wink 1Dvja1RFCqxdnYRgjTntwGvdCeUisU4xp
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596



View Profile
October 28, 2013, 01:40:26 PM
 #18774

Ok step by step details for install it ckcolivas?
optimator
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 347



View Profile WWW
October 28, 2013, 01:44:04 PM
 #18775

I've just created a kncminer branch on my github .... and the only thing users may note is the hashrate won't lie with this one, as it won't count hardware errors as hashrate.

And the
Code:
devs
API command actually return useful information!

Thanks ckolivas!

btc_uzr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


let's have some fun


View Profile
October 28, 2013, 01:55:13 PM
 #18776

Ok step by step details for install it ckcolivas?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=170332.msg3424700#msg3424700

!! File Complaints Against KnCMiner NOW !!
..and Thou shalt spread the coin in the name of cryptography for eternity
pletharoe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 278


View Profile
October 28, 2013, 02:19:26 PM
 #18777

Thanks ckolivas, BTC coming your way!

Running 0.97, 12 hour pool hash rate went from 534 to 557 and HW errors from 6% to 2%.

It's been running for 12 hours now and the hash rate appears to be slowing down.  Any ideas why?
Mota
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 800


View Profile
October 28, 2013, 02:21:26 PM
 #18778

Thanks ckolivas, BTC coming your way!

Running 0.97, 12 hour pool hash rate went from 534 to 557 and HW errors from 6% to 2%.

It's been running for 12 hours now and the hash rate appears to be slowing down.  Any ideas why?
variance.

Who wants to be a billionaire? Me!
You could help Wink 1Dvja1RFCqxdnYRgjTntwGvdCeUisU4xp
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596



View Profile
October 28, 2013, 02:42:54 PM
 #18779

when install the cgminer ckcolivas
at jupiter
we can closed the pc
or must still running the pc for use cgminer 3.6.6?Huh Cry Cry Cry Cry Cry
plasmoske
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


The realist


View Profile
October 28, 2013, 02:44:39 PM
 #18780

https://www.kncminer.com/news/news-58
Pages: « 1 ... 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 [939] 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!