Bitcoin Forum
November 24, 2017, 06:01:49 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 [931] 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3012569 times)
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938


LIR DEV


View Profile
October 27, 2013, 05:29:10 AM
 #18601

Almost wishing i had a bad board to play with.  Mine are running so so...  once there are warm they error rates drop to about 7-9%  and usually hashes about 550-554   SO i don't want to go and make things worse.   Though if i had a board that i was sending back to RMA  i couldn't help my self but try and heat it up .   tomorrow i might check and see if a little more pressure dose help mine at all..  if so i might just grind off a little on the spacers.

I found a few screws that attach the heat sink to the board to be a tad loose and was able to get get a half to a full twist on them.

I already know mine are down tight.  I took mine apart the first day i had it...  witch is why Im thinking about grinding a little off the spacer to make it a bit more tight.    but first ill test tomorrow if any more pressure helps.   Would go ahead and try tonight.  But i had a couple drinks earlier....    And well drinking and tinkering with a 7k machine don't go to well together in my books lol.    Wait tell im nice and fresh tomorrow.

Haha right! Even when I'm 100% sober I feel nervous doing anything, to apply pressure on the heat sink took me almost 1.5 days to do.

@Phoenix1969 Glad to hear you found a "bug"
yeah!... I was able to get a pair of angle pliers in there and get a twist or two on it... good stuff.
I then checked all the others...
most of which took at least half a turn to get tight.


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
1511503309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511503309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511503309
Reply with quote  #2

1511503309
Report to moderator
1511503309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511503309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511503309
Reply with quote  #2

1511503309
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511503309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511503309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511503309
Reply with quote  #2

1511503309
Report to moderator
KnCMiningOp
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448



View Profile
October 27, 2013, 05:31:47 AM
 #18602

Almost wishing i had a bad board to play with.  Mine are running so so...  once there are warm they error rates drop to about 7-9%  and usually hashes about 550-554   SO i don't want to go and make things worse.   Though if i had a board that i was sending back to RMA  i couldn't help my self but try and heat it up .   tomorrow i might check and see if a little more pressure dose help mine at all..  if so i might just grind off a little on the spacers.

I found a few screws that attach the heat sink to the board to be a tad loose and was able to get get a half to a full twist on them.

I already know mine are down tight.  I took mine apart the first day i had it...  witch is why Im thinking about grinding a little off the spacer to make it a bit more tight.    but first ill test tomorrow if any more pressure helps.   Would go ahead and try tonight.  But i had a couple drinks earlier....    And well drinking and tinkering with a 7k machine don't go to well together in my books lol.    Wait tell im nice and fresh tomorrow.

Haha right! Even when I'm 100% sober I feel nervous doing anything, to apply pressure on the heat sink took me almost 1.5 days to do.

@Phoenix1969 Glad to hear you found a "bug"
yeah!... I was able to get a pair of angle pliers in there and get a twist or two on it... good stuff.
I then checked all the others...
most of which took at least half a turn to get tight.

Any change in performance or temp?
thejestre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
October 27, 2013, 05:38:31 AM
 #18603

Well I still am getting the "Running (Connect to CGMiner API failed)" error from the web GUI.
Yes, I have cleared the cash on the browser, AND used a different browser.

More importantly I can tell it isn't doing anything because the pool isn't getting much work.

Looks like 0.96 isn't up to prime time for my Mercury.  Going back to 0.95 because at least that was hashing something.  Unless there is something else to do to get 0.96 to work?

Thanks,

_theJestre
KnCMiningOp
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448



View Profile
October 27, 2013, 05:49:27 AM
 #18604

Well I still am getting the "Running (Connect to CGMiner API failed)" error from the web GUI.
Yes, I have cleared the cash on the browser, AND used a different browser.

More importantly I can tell it isn't doing anything because the pool isn't getting much work.

Looks like 0.96 isn't up to prime time for my Mercury.  Going back to 0.95 because at least that was hashing something.  Unless there is something else to do to get 0.96 to work?

Thanks,

_theJestre

Not that I know of. People have had bad luck with .96 too, I haven't. You did check the box in the mining page that say enable CGMiner API right?
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938


LIR DEV


View Profile
October 27, 2013, 05:57:34 AM
 #18605

actually, yes...the hot one came down 10c
Now they are ALL 3 offically over-spec!.. 279,283,284...BAM


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
thejestre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
October 27, 2013, 06:08:53 AM
 #18606

Well I still am getting the "Running (Connect to CGMiner API failed)" error from the web GUI.
Yes, I have cleared the cash on the browser, AND used a different browser.

More importantly I can tell it isn't doing anything because the pool isn't getting much work.

Looks like 0.96 isn't up to prime time for my Mercury.  Going back to 0.95 because at least that was hashing something.  Unless there is something else to do to get 0.96 to work?

Thanks,

_theJestre

Not that I know of. People have had bad luck with .96 too, I haven't. You did check the box in the mining page that say enable CGMiner API right?
Indeed I did, thanks.

I was also letting it run for a long time and it didn't report a single share to my pool for over 7 minutes, so there is some kind of problem beyond just the web GUI not displaying CGIminer info.  I don't feel like SSH'ing to the thing tonight to muck about [and also haven't really read up on what I need to avoid doing so as to not void the warranty] so I've just flashed back to 0.95 which it came with.  So far I'm getting a report of ~80 Ghash/sec @ 42.0 C so I think I'll go relax and let it run overnight.  At least it won't just be sitting there doing nothing.

I haven't tried the 0.961 yet, maybe will see if that works tomorrow.

Thanks again,

_theJestre
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938


LIR DEV


View Profile
October 27, 2013, 06:16:36 AM
 #18607

Ill bet you find the credentials are entered wrong, or something like that
was it running before?, or u just got it?


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
edgar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540


View Profile
October 27, 2013, 06:56:11 AM
 #18608

the crossbar screws seem to want to disintegrate despite needing a slight tightening.

most needed at least a 1/4 turn - no noticeable improvements yet
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
October 27, 2013, 07:06:02 AM
 #18609

Almost wishing i had a bad board to play with.  Mine are running so so...  once there are warm they error rates drop to about 7-9%  and usually hashes about 550-554   SO i don't want to go and make things worse.   Though if i had a board that i was sending back to RMA  i couldn't help my self but try and heat it up .   tomorrow i might check and see if a little more pressure dose help mine at all..  if so i might just grind off a little on the spacers.

I found a few screws that attach the heat sink to the board to be a tad loose and was able to get get a half to a full twist on them.

I already know mine are down tight.  I took mine apart the first day i had it...  witch is why Im thinking about grinding a little off the spacer to make it a bit more tight.    but first ill test tomorrow if any more pressure helps.   Would go ahead and try tonight.  But i had a couple drinks earlier....    And well drinking and tinkering with a 7k machine don't go to well together in my books lol.    Wait tell im nice and fresh tomorrow.

Haha right! Even when I'm 100% sober I feel nervous doing anything, to apply pressure on the heat sink took me almost 1.5 days to do.

@Phoenix1969 Glad to hear you found a "bug"

mine is now running 565gh after 6 days up...5% error rate on .95...only thing I need is to find the thread on how to put in 2nd pool manually because not on .95....my core temps are 27c 31c 34c and 42c ...and I have once in a great while a core enable and unenable itself (maybe 1x ever 4hrs or so I'd guess)

so I HAVE TOUCHED NOTHING ..in fact I walk by the beastie and I look downward and away less it get p/o'd at me and make it go CLUNK!

I will however have to look at the screws above to see if they are tight the next time it is powered off of which I plan for it to be NEVER if possible

anyway if anyone trips over the trick to get a 2nd pool in on .95 ..still looking for the link..pm me or post it here....if power goes out I have lots to check out
but until then GO BABY GO!

off to check the unit in the bsmt.....(must avert eyes...i'm not worthy)

Searing


       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938


LIR DEV


View Profile
October 27, 2013, 07:12:18 AM
 #18610

nice...Id be scared to touch it too, thats great!
on the 2nd pool, I think you can just use putty to do it in cgminer, just remember to save to /config/cgminer.conf, and not the root/default directory. your default pool is pool 0, the backup is 1...

BTW... error rates, 1%, 3%, 3%. wow.


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
sickpig
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


View Profile
October 27, 2013, 07:55:02 AM
 #18611

nice...Id be scared to touch it too, thats great!
on the 2nd pool, I think you can just use putty to do it in cgminer, just remember to save to /config/cgminer.conf, and not the root/default directory. your default pool is pool 0, the backup is 1...

BTW... error rates, 1%, 3%, 3%. wow.

Dumb questions:

1) Did you apply all those hw tricks withe the machine switched on?
2) a part from makes VRM clicks and check the heatsink screws thre's something else to do?

Unreleated to this just wanna share that BB sys load lowered to 1.5 from 1.9 when using bfgminer instead of cgminer (bfgminer compiled fro source doeas not include  dynamic cores enable/disable mechanism committed on the 25)

Bitcoin is a participatory system which ought to respect the right of self determinism of all of its users - Gregory Maxwell.
ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 636


View Profile
October 27, 2013, 07:57:11 AM
 #18612

Hi

Now after 24 hours my jup is going with 552ghs rock solid but I figured out something interesting.

If all my vrm output above 0.7 V the pool shows great 550-560Ghs, if just only 1 or 2 vrm output goes down under 0.7 V (for example 0.687V) the pool hashrate dorps down to 510-540. In cgminer still 552.

Any ideas?

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
FeedbackLoop
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
October 27, 2013, 08:10:04 AM
 #18613

Hi

Now after 24 hours my jup is going with 552ghs rock solid but I figured out something interesting.

If all my vrm output above 0.7 V the pool shows great 550-560Ghs, if just only 1 or 2 vrm output goes down under 0.7 V (for example 0.687V) the pool hashrate dorps down to 510-540. In cgminer still 552.

Any ideas?

KNC's cgminer includes hardware errors in the reported hashing rate. Something not done by the other versions of cgminer. From the maker:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=319533.0

Please compute your hashing rate from cgminer using:
2^32 * Accepted / Elapsed


What are your temps and HW in both circumstances?

ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 636


View Profile
October 27, 2013, 08:35:53 AM
 #18614

Hi Feedbackloop!

Here is a picture. Everything is just the same. Only the vrm output changing nothing else. No hashrate drop, nothing. Ecerything is just fine...


" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 636


View Profile
October 27, 2013, 08:41:05 AM
 #18615

Hi

Now after 24 hours my jup is going with 552ghs rock solid but I figured out something interesting.

If all my vrm output above 0.7 V the pool shows great 550-560Ghs, if just only 1 or 2 vrm output goes down under 0.7 V (for example 0.687V) the pool hashrate dorps down to 510-540. In cgminer still 552.

Any ideas?

KNC's cgminer includes hardware errors in the reported hashing rate. Something not done by the other versions of cgminer. From the maker:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=319533.0

Please compute your hashing rate from cgminer using:
2^32 * Accepted / Elapsed


What are your temps and HW in both circumstances?



Now I understand I think.

IF Hw counts in the hasrate, when the output drops a bit, maybe the hw rate goes up a bit and the real hasrate goes down.

It would be great if we could control the output of the DC-s.... (And maybe the clock) Smiley

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
edgar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540


View Profile
October 27, 2013, 09:24:45 AM
 #18616

exactly
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
October 27, 2013, 10:13:49 AM
 #18617

Hi

Now after 24 hours my jup is going with 552ghs rock solid but I figured out something interesting.

If all my vrm output above 0.7 V the pool shows great 550-560Ghs, if just only 1 or 2 vrm output goes down under 0.7 V (for example 0.687V) the pool hashrate dorps down to 510-540. In cgminer still 552.

Any ideas?

KNC's cgminer includes hardware errors in the reported hashing rate. Something not done by the other versions of cgminer. From the maker:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=319533.0

Please compute your hashing rate from cgminer using:
2^32 * Accepted / Elapsed


What are your temps and HW in both circumstances?



using above formula mine is 7.15% I'm running 565ss 555ave on .95 temps 27c 40.5c and two at 33.5c so a bit higher then the 5.4% I got just using HW values

Searing

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596



View Profile
October 27, 2013, 10:35:19 AM
 #18618

Which is these formula?

What I must write at cgminer at Jupiter to have it solid run?Huh?
tunctioncloud
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 417



View Profile
October 27, 2013, 10:40:01 AM
 #18619

Hopefully KNC latest drivers are always best.

Because it is hard to follow this discussion to have the best hashrate possible

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
     ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
timmmers
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
October 27, 2013, 11:13:06 AM
 #18620

Hopefully KNC latest drivers are always best.

Because it is hard to follow this discussion to have the best hashrate possible

Have been for me. Not had a single problem yet .97 from the day after it was released (just to make sure if the latest version wasn't homicidal).
I don't get this .97 doesn't work stuff, how can that be the firmware for one rig and not for others?
Pages: « 1 ... 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 [931] 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!