Bitcoin Forum
December 12, 2018, 08:55:13 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 156 »
  Print  
Author Topic: [Cast XMR] high speed XMR/CryptoNight miner for RX Vega GPUs (2 KHash/s)  (Read 181803 times)
crush
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 260
Merit: 100



View Profile
December 30, 2017, 11:16:36 PM
 #1361

What about the hashrate for mainstream cards? I have some RX580, but I use minergate to mine XMR, it's not so profit, I want to change my mining software. I want check its performance first.

   SEMUX   -   An innovative high-performance blockchain platform   
▬▬▬▬▬      Powered by Semux BFT consensus algorithm      ▬▬▬▬▬
Github    -    Discord    -    Twitter    -    Telegram    -    Get Free Airdrop Now!
1544604913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544604913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544604913
Reply with quote  #2

1544604913
Report to moderator
1544604913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544604913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544604913
Reply with quote  #2

1544604913
Report to moderator
1544604913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544604913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544604913
Reply with quote  #2

1544604913
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544604913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544604913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544604913
Reply with quote  #2

1544604913
Report to moderator
maleone41
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 31, 2017, 01:17:38 AM
 #1362

I have confirmed that in the latest release - version 8 - there is an issue with running more than 3 RX 580s.

Ran the exact same command in version 7 and version 8: cast_xmr-vega -S <pool name> -u <addr> -G 0,1,2,3,4

Version 7 - Works perfectly fine, albeit performance is a little lower than expected.

Version 8 - Does not detect the fourth GPU. It detects the 5th one, which is weird. I've also tried with the --fastjobswitch, --forcecompute and --nonicehash parameters and that did not change the outcome.


Is anyone else having this issue? If so, is it a fix on your end or should I try to file a bug request with the dev?

Not knowing one thing about your setup or any other details, or anything you have tried, I would say that this is entirely your problem alone.

The reason it's not detecting the GPU's would be most likely attributed to your setup and nothing to do with CAST-XMR

Well I'm not the only one with the issue and it worked fine in a previous version...
AlexanderDumas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 206
Merit: 0


View Profile
December 31, 2017, 01:43:25 AM
 #1363

I have confirmed that in the latest release - version 8 - there is an issue with running more than 3 RX 580s.

Ran the exact same command in version 7 and version 8: cast_xmr-vega -S <pool name> -u <addr> -G 0,1,2,3,4

Version 7 - Works perfectly fine, albeit performance is a little lower than expected.

Version 8 - Does not detect the fourth GPU. It detects the 5th one, which is weird. I've also tried with the --fastjobswitch, --forcecompute and --nonicehash parameters and that did not change the outcome.


Is anyone else having this issue? If so, is it a fix on your end or should I try to file a bug request with the dev?

Not knowing one thing about your setup or any other details, or anything you have tried, I would say that this is entirely your problem alone.

The reason it's not detecting the GPU's would be most likely attributed to your setup and nothing to do with CAST-XMR

Well I'm not the only one with the issue and it worked fine in a previous version...
Maybe try to check one of your raisers?
maleone41
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 31, 2017, 01:47:54 AM
 #1364

I have confirmed that in the latest release - version 8 - there is an issue with running more than 3 RX 580s.

Ran the exact same command in version 7 and version 8: cast_xmr-vega -S <pool name> -u <addr> -G 0,1,2,3,4

Version 7 - Works perfectly fine, albeit performance is a little lower than expected.

Version 8 - Does not detect the fourth GPU. It detects the 5th one, which is weird. I've also tried with the --fastjobswitch, --forcecompute and --nonicehash parameters and that did not change the outcome.


Is anyone else having this issue? If so, is it a fix on your end or should I try to file a bug request with the dev?

Not knowing one thing about your setup or any other details, or anything you have tried, I would say that this is entirely your problem alone.

The reason it's not detecting the GPU's would be most likely attributed to your setup and nothing to do with CAST-XMR

Well I'm not the only one with the issue and it worked fine in a previous version...
Maybe try to check one of your raisers?

Risers are fine. If it was a riser, it wouldn't work in the previous version.
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 110


View Profile
December 31, 2017, 02:39:31 AM
 #1365

I have confirmed that in the latest release - version 8 - there is an issue with running more than 3 RX 580s.

Ran the exact same command in version 7 and version 8: cast_xmr-vega -S <pool name> -u <addr> -G 0,1,2,3,4

Version 7 - Works perfectly fine, albeit performance is a little lower than expected.

Version 8 - Does not detect the fourth GPU. It detects the 5th one, which is weird. I've also tried with the --fastjobswitch, --forcecompute and --nonicehash parameters and that did not change the outcome.


Is anyone else having this issue? If so, is it a fix on your end or should I try to file a bug request with the dev?

Not knowing one thing about your setup or any other details, or anything you have tried, I would say that this is entirely your problem alone.

The reason it's not detecting the GPU's would be most likely attributed to your setup and nothing to do with CAST-XMR

Well I'm not the only one with the issue and it worked fine in a previous version...
Maybe try to check one of your raisers?

Risers are fine. If it was a riser, it wouldn't work in the previous version.

are you using the same batch file from the working version?
fmz89
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 961
Merit: 1000


~~~~Dracarys~~~~


View Profile
December 31, 2017, 07:53:45 AM
 #1366

rx 480 8gb samsung 1070hs
rx 480 4gb hynix 780hs
rx vega 56 8gb 1950hs
rx vega 64 2030hs
performance stable on vega  Grin, remote status didnt work
rascabily
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 379
Merit: 250


View Profile
December 31, 2017, 12:28:33 PM
 #1367

rx 480 8gb samsung 1070hs
rx 480 4gb hynix 780hs
rx vega 56 8gb 1950hs
rx vega 64 2030hs
performance stable on vega  Grin, remote status didnt work

pls can u said conf bat? pls for rx 480
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1036


---- winter*juvia -----


View Profile
December 31, 2017, 01:35:29 PM
 #1368

Any Linux version?

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 110


View Profile
December 31, 2017, 01:50:30 PM
 #1369

Any Linux version?

Nope  Undecided
RIGED
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 12


View Profile
December 31, 2017, 05:51:45 PM
 #1370

was getting 5% outdated

testing --fastjobswitch 1

12vega64 @24kH/s drop about 70H/s with fastjobswitch option'

will let you know of result in 24+hrs

Happy New Year All

thnx Dev, happily paying your 1.5% (but no more  Grin )

to mine or not to mine,
is not a question...
Tarv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
December 31, 2017, 07:31:17 PM
 #1371

Hey all.  I took a bit of a different approach to the hash drops and wrote a script to check and restart Cast_XMR as needed.

Basically you set it up as a scheduled task and it will look at the current hash from Cast_XMR.  If the hash rates are lower than what you set, it will kill the miner and restart it.

I posted it on GitHub if anyone wants to have a look or try it out.  It's written in VBS so it's pretty straight forward to step your way through the code and see what it's doing.
https://github.com/tarvcode/Check-Cast_XMR

Let me know if you have any comments or suggestions, I'm willing to spend some time tweaking this if anyone finds it useful.

Best to PM me directly or comment on GitHub.
bostonvex
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
December 31, 2017, 07:46:07 PM
 #1372

Not using any monitoring script for now. Just trying to make it work reliably, basically.

Failing mobo is like the thing you don't want to happen because it's the one variable you tend to always rule out when you have issues. On my two rigs of RX570's I've got some GPUs chugging at 1950MHz mem speed, while other keep crashing at 1850 and lower -h values (in Claymore). I can't think there's anything wrong with the GPUs, so it's gotta be risers... or the damn mobo.

Let's see how the Vega rig behaves...

No issues so far with version 0.7 and it has been 4 hours.

@dragonmike I've been stable since yesterday and the only thing i changed was running Cast XMR v0.7 vs v0.8

How are things on your end?
Very stable since I applied a soft power play table and realised I could finally increase mem voltage that way.
Currently running the flashed 56's at 1966h/s avg, mem clock = 1125, 1.025V. That's a bit on the high side, powerwise (approx 200W per card) but I'll tweak a bit more when I have more time. At least now I'm happy I've found a stable setting that hasn't crashed for 3 days! Cheesy

That's great news! I'm back  to square one though, at least now i know which GPU is failing...GPU0.
jyakulis
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


Resident Retard


View Profile
January 01, 2018, 02:11:01 AM
 #1373

i'm having some good luck now with longer campaigns with un-modded 56 bios.

had 48 hours+ with afterburner at:

1464 core
925 mem
+30 power (linked to temperature)
fan on auto

problem is, I have one gpu very sensitive to too much temperature and i'll lose hashrate so, i had to downtweak that one a bit.

I fooled with another one:

1464 core
950 mem
+30% power
55 maximum temperature unlinked to power
65% fans

this was pretty awesome, I was doing 1970 per gpu. However, again that one gpu sensitive to temperature lost hashrate after about 1 hour. I suppose if you got lucky and didn't have any offending gpu this would be good. or just downtweak the one that is sensitive. fans were loud tho.


Now, I'm going to start another campaign with settings that should feasibly be very stable:

1269 core
925 mem
0% power
50% fans
55 max temperature unlinked to power

1800 h/s for all 3 cards and very stable at about 155-160 watts per gpu at the wall. I like this one. The fans are on the quieter side and core throttling is nil. that was about as low as i could go on the power with this one or else the core would throttle.
RIGED
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 12


View Profile
January 01, 2018, 06:25:28 PM
 #1374

was getting 5% outdated

testing --fastjobswitch 1

12vega64 @24kH/s drop about 70H/s with fastjobswitch option'

will let you know of result in 24+hrs

Happy New Year All

thnx Dev, happily paying your 1.5% (but no more  Grin )

running Hellæ softpowerplay reg table with SoC unlock 905V 1045CPU, 920V 1100MEM
steady hash rates and system for endless carefree operation
as promised accepted shares rose to 100% (5% gain) thus overall performance and payment cycle improved greatly around 1000Hs from 24kHs to 25kHs,

great!!!

to mine or not to mine,
is not a question...
syncro2017
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
January 01, 2018, 07:30:15 PM
 #1375

Just wanted to say thanks to the cast-xmr team, great job on the miner!
I just started mining with Sapphire PULSE RX 570 - 4 GB, Modded bios, GPU 1350 Mem 1950 running under 100W, i get ~890h/s on Monero with cast-xmr miner.
The best i could do with sgminer and xmr-stak was around 800-820 h/s
rascabily
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 379
Merit: 250


View Profile
January 01, 2018, 08:02:53 PM
 #1376

Just wanted to say thanks to the cast-xmr team, great job on the miner!
I just started mining with Sapphire PULSE RX 570 - 4 GB, Modded bios, GPU 1350 Mem 1950 running under 100W, i get ~890h/s on Monero with cast-xmr miner.
The best i could do with sgminer and xmr-stak was around 800-820 h/s

pls can u put here your .bat conf?
Kalyst69
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 130
Merit: 1


View Profile
January 01, 2018, 08:08:09 PM
 #1377



running Hellæ softpowerplay reg table with SoC unlock 905V 1045CPU, 920V 1100MEM
steady hash rates and system for endless carefree operation
as promised accepted shares rose to 100% (5% gain) thus overall performance and payment cycle improved greatly around 1000Hs from 24kHs to 25kHs,

great!!!

1045CPU or 1405CPU ?

Host your ASICs in Siberia for $0.13/KW all inclusive. Contact me for information.
syncro2017
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
January 01, 2018, 08:30:39 PM
 #1378

Just wanted to say thanks to the cast-xmr team, great job on the miner!
I just started mining with Sapphire PULSE RX 570 - 4 GB, Modded bios, GPU 1350 Mem 1950 running under 100W, i get ~890h/s on Monero with cast-xmr miner.
The best i could do with sgminer and xmr-stak was around 800-820 h/s

pls can u put here your .bat conf?

Here it is
cast_xmr-vega -S pool.supportxmr.com:7777 --remoteaccess --nonicehash -u <my monero address> -p "my rig name" %*

Just using the default settings, nothing more really
rascabily
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 379
Merit: 250


View Profile
January 01, 2018, 08:59:58 PM
 #1379

some parameter to lower the power to a gpu? I have 4 rx 480 and G 1,2,3 work fine but G 0 hangs less than a minute
syncro2017
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
January 01, 2018, 09:26:58 PM
 #1380

some parameter to lower the power to a gpu? I have 4 rx 480 and G 1,2,3 work fine but G 0 hangs less than a minute

Every GPU is different, lowering power and overclocking is highly dependent on the actual silicon inside the GPU as well as the memory type/brand/quality of memory chips.
i highly suggest you to read https://mining.help and then the monero related section.
You would have to tune every GPU separately, but its worth it at the end to have the optimal setup.
Pages: « 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 156 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!