Bitcoin Forum
July 23, 2018, 10:07:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 142 »
  Print  
Author Topic: [Cast XMR] high speed XMR/CryptoNight miner for RX Vega GPUs (2 KHash/s)  (Read 166991 times)
wolverine5pl
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 412
Merit: 250


View Profile
November 22, 2017, 10:38:03 PM
 #561

what im doing wrong?

cast_xmr-vega.exe -s stratum+tcp://pool.electroneum.space:3333 -u wallet

and getting erro about no pool server or username configured

               ,,╓▄▄▄▄▄▄▄▄▄µ,.               
           ,╔▄▓▓██████████████▓▄▄,           
        ╓╗▓▓██████████████████████▓▄µ       
      ╔▄████████████████████████████▓▓╦     
    ╔╣▓████████▀` ▀███████▀` ╙█████████▌m   
   ╔▓████████▌`     ▀██▓▀      ▐████████▓N   
  ╔▓██████████▓▄      └      ,███████████▓N 
 ╔▓█████▓▀▀█████▓▄         ╓██████▓`▓█████▓H
 ╫█████╨   `█████▀         ▓████▀     ▀████▒
,╫████▄      `▓▀             ▀▀      ,▓████▌H
:╣██████▄           ,▓██           ╓███████▓H
 ╫████████K        ▓█████Ñ        ╫████████▌`
 ╠▓█████▀`          ╙██▓           `▀██████Ñ
 `╫███▀`      ▄▄            ,▄▄       ▀███▌`
  `╣██▓▄    ▄████▄        ,▓████▄    ,▄██▌` 
   `╨███▓▄▓████████▌    ╓█████████▄▄▄███▀`   
     ╙▀██████████████▌▄███████████████▀╨     
       ╙▀██████████████████████████▓▀╨`     
         `╨▀▓███████████████████▓▀╨`         
            ``╨▀▀▀█████████▀▀▀╨``           
                   ```````
AdultChain
   ██   
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
   ██   
Discord
ANN
       ████▓▄▄▐████╒▄▄▓███▌
       `██████▐████▐█████▀
          ╙▀▀▀▐████`▀▀▀`
              ▐████
        ▄▓████▐████▐███▓▄
       ▓██████▐████▐██████▄
       ████    ▀▓▀┘   ▓████
       ████    ███    ▓████
       ████   ▐███▄   ▓████
       ████  ║█████M  ▓████
       ████  ▐M███▌   ▓████
       ████  ▄████    ▓████
       ████  ████▓    ▓████     
       ████  ▓█ ▀█▌   ▓████
       ████  ▓█  ╙█∩  ▓████
       ████  █▌   ▀█  ▓████
       ████  ▀⌐    ▀▄ ▓████
       ████  ║▌    ╓█ ▓████
       ███████████████████▀
        ▀▓██████████████▀
   ██   
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
1532340461
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532340461

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532340461
Reply with quote  #2

1532340461
Report to moderator
1532340461
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532340461

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532340461
Reply with quote  #2

1532340461
Report to moderator
1532340461
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532340461

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532340461
Reply with quote  #2

1532340461
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532340461
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532340461

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532340461
Reply with quote  #2

1532340461
Report to moderator
lakerz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
November 22, 2017, 11:11:26 PM
 #562

what im doing wrong?

cast_xmr-vega.exe -s stratum+tcp://pool.electroneum.space:3333 -u wallet

and getting erro about no pool server or username configured

Try it like this:

Code:
cast_xmr-vega.exe -S pool.electroneum.space:3333 -u etnk4cU5WE5gVShAQuTqYHTZ7axVhJYgmBfkZ58yzpo9VYi4hyot8S26rBWnmcgc57ZyhGL5vJQKnAArWpZWqqXN6yVZMoKRnx -p x

If this works feel free to change the address.
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1022


View Profile
November 23, 2017, 12:25:06 AM
 #563

I have 6% of shares flagged as outdated while mining in nicehash, would it help if the miner submit those staled shares?

 No.

 It's an issue with how Nicehash works - your hashrate gets switched to a different user fairly often and any work that was "in process" at that point automatically becomes outdated when the switch happens.


I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
anadventureisu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 02:26:22 AM
 #564

Has anyone gotten castXMR working on an SSL server on port 443? I haven't had success yet. What's the connection string for supportXMR, for example?

PLEASE add an API ASAP!

I'm trying to set up my own monitoring solution using a .NET app I wrote that launches Cast and redirects the stdout and stderr to my app so that I can parse the text Cast spits out.  But I'm not getting the console output from Cast and I can't figure out why.
or at least log to a file option...

Just run "castxmr.exe > log.txt". It'll redirect stdout to a file. Monitor it however you like. Done.



I tried that but nothing gets written to the file until you quit Cast.  I wonder if that's related to the reason when I try to redirect stdout when I launch Cast from a .NET app I also don't get any output?  This would be so easy if I could just get Cast's output in real time.  As it stands right now I have absolutely no way to get data out of Cast.  The only other thing I can think of is try pipes but I suspect I will have the same issue.

The real solution anyway is a proper API.

You are correct a redirect such as "castxmr.exe > log.txt" only write to file on exit.

Only way I can think of to do what you are wanting is an OCR running over the window


Yeah I haven't figured out how to do that yet.  I may have to stick with XMR Stak for now, at least it has an API.

I did a little research and it seems that when Windows apps write to stdout on the console it's line-buffered and when they write to a stream/file they use a larger buffer (looks like a couple kB).  I PM'd Gandalph to see if he'd publish a tweaked build with a few flush() commands in there.  Once he does that we can scrape the output and wrap it with a GUI/websvc.
woodaxe
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
November 23, 2017, 02:51:06 AM
 #565

hi
    ive got a multiple card rig with one vega 56 in it anyway of telling the miner to only use  the vega card

 many thanks
phuocduong
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 10


View Profile
November 23, 2017, 03:56:00 AM
 #566

vega 56 = 3 x rx470 Cheesy
almost30
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 04:56:37 AM
 #567

1.5% fee to Cast dev .
1.0% fee to Nanopool
2.5% total
Example:
If i earned $1,038/month ,, $27  goes to  cast+nanopool
right ?
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 110


View Profile
November 23, 2017, 05:33:06 AM
 #568

1.5% fee to Cast dev .
1.0% fee to Nanopool
2.5% total
Example:
If i earned $1,038/month ,, $27  goes to  cast+nanopool
right ?

Cast doesnt take directly 1.5% of your earnings, but nanopool does.
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 10


View Profile
November 23, 2017, 05:41:59 AM
 #569

Hi guys, I tried to run the software but every time I launch it tells me I do not have the block chain drivers but I do..
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 110


View Profile
November 23, 2017, 06:21:36 AM
 #570

Hi guys, I tried to run the software but every time I launch it tells me I do not have the block chain drivers but I do..

Try --opencl 0 or 1 or 2 then use the -G command to assign the GPU's you want to use example -G 0,1,2,3
bill121
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 10:29:32 AM
 #571

hi
    ive got a multiple card rig with one vega 56 in it anyway of telling the miner to only use  the vega card

 many thanks

Use the -G command to select the Vega only, -G 0/1/2/3 depending on what number the miner gives to the cards. So run the miner with all cards to figure out what what one is the Vega then select that one alone.
ipan kh
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
November 23, 2017, 01:45:46 PM
 #572

a good idea dev i am interested in this project and i follow you
wolverine5pl
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 412
Merit: 250


View Profile
November 23, 2017, 01:47:26 PM
 #573

I have one 980 nvidia and amd 480. how to use 480 with this? when i start miner gives me error 980 not supported which is fine as  I just want to use 480.

               ,,╓▄▄▄▄▄▄▄▄▄µ,.               
           ,╔▄▓▓██████████████▓▄▄,           
        ╓╗▓▓██████████████████████▓▄µ       
      ╔▄████████████████████████████▓▓╦     
    ╔╣▓████████▀` ▀███████▀` ╙█████████▌m   
   ╔▓████████▌`     ▀██▓▀      ▐████████▓N   
  ╔▓██████████▓▄      └      ,███████████▓N 
 ╔▓█████▓▀▀█████▓▄         ╓██████▓`▓█████▓H
 ╫█████╨   `█████▀         ▓████▀     ▀████▒
,╫████▄      `▓▀             ▀▀      ,▓████▌H
:╣██████▄           ,▓██           ╓███████▓H
 ╫████████K        ▓█████Ñ        ╫████████▌`
 ╠▓█████▀`          ╙██▓           `▀██████Ñ
 `╫███▀`      ▄▄            ,▄▄       ▀███▌`
  `╣██▓▄    ▄████▄        ,▓████▄    ,▄██▌` 
   `╨███▓▄▓████████▌    ╓█████████▄▄▄███▀`   
     ╙▀██████████████▌▄███████████████▀╨     
       ╙▀██████████████████████████▓▀╨`     
         `╨▀▓███████████████████▓▀╨`         
            ``╨▀▀▀█████████▀▀▀╨``           
                   ```````
AdultChain
   ██   
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
   ██   
Discord
ANN
       ████▓▄▄▐████╒▄▄▓███▌
       `██████▐████▐█████▀
          ╙▀▀▀▐████`▀▀▀`
              ▐████
        ▄▓████▐████▐███▓▄
       ▓██████▐████▐██████▄
       ████    ▀▓▀┘   ▓████
       ████    ███    ▓████
       ████   ▐███▄   ▓████
       ████  ║█████M  ▓████
       ████  ▐M███▌   ▓████
       ████  ▄████    ▓████
       ████  ████▓    ▓████     
       ████  ▓█ ▀█▌   ▓████
       ████  ▓█  ╙█∩  ▓████
       ████  █▌   ▀█  ▓████
       ████  ▀⌐    ▀▄ ▓████
       ████  ║▌    ╓█ ▓████
       ███████████████████▀
        ▀▓██████████████▀
   ██   
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
MickDaster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 100


View Profile WWW
November 23, 2017, 02:34:06 PM
 #574

I have one 980 nvidia and amd 480. how to use 480 with this? when i start miner gives me error 980 not supported which is fine as  I just want to use 480.

rx480 is one of the best, just use claymore and msi afterburner and you are good to go. you got tons of tutorials on youtube

★ ★ ★ ★ ★   DeepOnion  ✔  Anonymous and Untraceable Cryptocurrency  ✔  TOR INTEGRATED & SECURED   ★ ★ ★ ★ ★
› › › › ›  JOIN THE NEW AIRDROP ✈️    ★    ✔ VERIFIED WITH DEEPVAULT  ‹ ‹ ‹ ‹ ‹
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬   ANN  WHITEPAPER  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  FORUM   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 10


View Profile
November 23, 2017, 04:12:19 PM
 #575

Right now I have a vega 56 flashed to 64 bios...and did the power play regedit on it, is this the optimal thing to do for this miner, or should I go back to stock settings?

Also when I start the miner one of my cards show gfx900 the other gfx901, would that mean that one card did not take the flash?

anyone that has optimal setting I would like to try some..thank you for your time

also my core is set to 1408 and mem clock to 1100 but that is eating up lots of power
Ubersonic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 09:04:21 PM
 #576

Hi guys, trying to use this miner with my two RX480 cards and getting an issue.  Each card by itself does 800+ H/S stock, but when I try and run them both at once using "-G 0,1" the thye get dropouts, like GPU0 will do 800+ H/s and GPU1 will do 0 H/s, then GPU0 will do 0 H/s and GPU1 will do 800+ H/s, and so on and so on bouncing the issue between them.

Any ideas?

Thank you Smiley
R0mi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 148

Theranos Coin - IoT + micro-blood arrays = Moon!


View Profile
November 23, 2017, 10:00:51 PM
 #577

what im doing wrong?

cast_xmr-vega.exe -s stratum+tcp://pool.electroneum.space:3333 -u wallet

and getting erro about no pool server or username configured

As other poster indicated, add "-p x" Cast seems to need that

Walton Chain CEO Mo' Bling: "Walton Chain will be the Qualcomm + Cisco in the blockchain industry, the ‘Google’ of the Blockchain."  It's December 1999, do you know how your shitcoin holdings are doing?  Magic 8 ball market analysis: www.doiownashitcoin.com
SmokinCache
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
November 23, 2017, 10:52:11 PM
 #578

Right now I have a vega 56 flashed to 64 bios...and did the power play regedit on it, is this the optimal thing to do for this miner, or should I go back to stock settings?

Also when I start the miner one of my cards show gfx900 the other gfx901, would that mean that one card did not take the flash?

anyone that has optimal setting I would like to try some..thank you for your time

also my core is set to 1408 and mem clock to 1100 but that is eating up lots of power

look at last 9 pages of this thread and your answers are there somewhere
woodaxe
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
November 24, 2017, 12:18:17 AM
 #579

Well i cannot get it to hash above 1450 h/s no matter what i do  maybe doing something wrong but cannot  find out what
also it will not mine  Electroneum no matter what i put in the bat file
so think im gonna send the card back and  knock this miner on the head
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 100


View Profile
November 24, 2017, 01:01:44 AM
 #580

Has anyone gotten castXMR working on an SSL server on port 443? I haven't had success yet. What's the connection string for supportXMR, for example?

PLEASE add an API ASAP!

I'm trying to set up my own monitoring solution using a .NET app I wrote that launches Cast and redirects the stdout and stderr to my app so that I can parse the text Cast spits out.  But I'm not getting the console output from Cast and I can't figure out why.
or at least log to a file option...

Just run "castxmr.exe > log.txt". It'll redirect stdout to a file. Monitor it however you like. Done.



I tried that but nothing gets written to the file until you quit Cast.  I wonder if that's related to the reason when I try to redirect stdout when I launch Cast from a .NET app I also don't get any output?  This would be so easy if I could just get Cast's output in real time.  As it stands right now I have absolutely no way to get data out of Cast.  The only other thing I can think of is try pipes but I suspect I will have the same issue.

The real solution anyway is a proper API.

You are correct a redirect such as "castxmr.exe > log.txt" only write to file on exit.

Only way I can think of to do what you are wanting is an OCR running over the window


Yeah I haven't figured out how to do that yet.  I may have to stick with XMR Stak for now, at least it has an API.

I did a little research and it seems that when Windows apps write to stdout on the console it's line-buffered and when they write to a stream/file they use a larger buffer (looks like a couple kB).  I PM'd Gandalph to see if he'd publish a tweaked build with a few flush() commands in there.  Once he does that we can scrape the output and wrap it with a GUI/websvc.


That's great news, I had a monitoring app all mocked up in .NET ready to go and then I hit this flushing issue, stopping me cold.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 142 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!