Bitcoin Forum
May 26, 2018, 02:55:52 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 129 »
  Print  
Author Topic: [Cast XMR] high speed XMR/CryptoNight miner for RX Vega GPUs (2 KHash/s)  (Read 155943 times)
Cyan_Antares
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 07:24:19 PM
 #921

Hash is great -1970H/s+- with these OverdriveNTool settings:


[Profile_0]
Name=Vega56
GPU_P0=852;900
GPU_P1=991;900
GPU_P2=1084;900
GPU_P3=1138;900
GPU_P4=1150;900
GPU_P5=1202;900
GPU_P6=1212;905
GPU_P7=1407;950
Mem_P0=167;900
Mem_P1=500;900
Mem_P2=800;900
Mem_P3=950;900
Fan_Min=3000
Fan_Max=4900
Fan_Target=75
Fan_Acoustic=2400
Power_Temp=85
Power_Target=0

Have you ever tried doing a softpowerplaymod with those settings?  Did it work?  Whenever I try settings like that, card refuses to boot, or P states "disappear".
no, I never did, I don't know how to do a softpowerplay mod. I tried but I got a .reg file and it gives me an error when I apply it
1527346552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346552
Reply with quote  #2

1527346552
Report to moderator
1527346552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346552
Reply with quote  #2

1527346552
Report to moderator
1527346552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346552
Reply with quote  #2

1527346552
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527346552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346552
Reply with quote  #2

1527346552
Report to moderator
1527346552
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346552

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346552
Reply with quote  #2

1527346552
Report to moderator
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
December 08, 2017, 07:58:34 PM
 #922

Can you run 8 vegas + an IGPU in windows?
Cyan_Antares
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 08:11:55 PM
 #923

Can you run 8 vegas + an IGPU in windows?
dunno whether he uses a iGPU or not, but the author of this video is running 8 Vegas in a single system, getting 15.400H/s

https://www.youtube.com/watch?v=7r93A4SJts0
Telecaster_
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 09:04:33 PM
 #924

Hi folks,

Any idea why I can't get over 1k kh/s with my V56? I've tried all the stuff mentioned but nothing seems to make any difference.
Peglar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 09:17:41 PM
 #925

WOOT - got all 6 so far working.  Thanks fellas i had some dumb crap going on.  FYI Pagefile is 45G and it works like a champ on 6.  30-35 it crashed.  6 so far at 12K hash, tomorrow i go for the 7th!

http://www.hvacforless.com/bct/vega.jpg

what drivers are you using to get 6 running?

The Aug 23 Blockchain Drivers

I can't for the life of me get my machine to register more than 4... I have 6 570's running on the same model motherboard so I know it can do 6 cards.... grrr!

EDIT:  ignore me... I had 2 faulty risers!
wolverine5pl
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 405
Merit: 250


View Profile
December 09, 2017, 12:07:41 AM
 #926

Do you guys have same problem? After rebooting often i need to reboot gpus using devcon app couple of times. Often after first or  second hashrate has tendency to drop.

               ,,╓▄▄▄▄▄▄▄▄▄µ,.               
           ,╔▄▓▓██████████████▓▄▄,           
        ╓╗▓▓██████████████████████▓▄µ       
      ╔▄████████████████████████████▓▓╦     
    ╔╣▓████████▀` ▀███████▀` ╙█████████▌m   
   ╔▓████████▌`     ▀██▓▀      ▐████████▓N   
  ╔▓██████████▓▄      └      ,███████████▓N 
 ╔▓█████▓▀▀█████▓▄         ╓██████▓`▓█████▓H
 ╫█████╨   `█████▀         ▓████▀     ▀████▒
,╫████▄      `▓▀             ▀▀      ,▓████▌H
:╣██████▄           ,▓██           ╓███████▓H
 ╫████████K        ▓█████Ñ        ╫████████▌`
 ╠▓█████▀`          ╙██▓           `▀██████Ñ
 `╫███▀`      ▄▄            ,▄▄       ▀███▌`
  `╣██▓▄    ▄████▄        ,▓████▄    ,▄██▌` 
   `╨███▓▄▓████████▌    ╓█████████▄▄▄███▀`   
     ╙▀██████████████▌▄███████████████▀╨     
       ╙▀██████████████████████████▓▀╨`     
         `╨▀▓███████████████████▓▀╨`         
            ``╨▀▀▀█████████▀▀▀╨``           
                   ```````
AdultChain
   ██   
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
   ██   
Discord
ANN
       ████▓▄▄▐████╒▄▄▓███▌
       `██████▐████▐█████▀
          ╙▀▀▀▐████`▀▀▀`
              ▐████
        ▄▓████▐████▐███▓▄
       ▓██████▐████▐██████▄
       ████    ▀▓▀┘   ▓████
       ████    ███    ▓████
       ████   ▐███▄   ▓████
       ████  ║█████M  ▓████
       ████  ▐M███▌   ▓████
       ████  ▄████    ▓████
       ████  ████▓    ▓████     
       ████  ▓█ ▀█▌   ▓████
       ████  ▓█  ╙█∩  ▓████
       ████  █▌   ▀█  ▓████
       ████  ▀⌐    ▀▄ ▓████
       ████  ║▌    ╓█ ▓████
       ███████████████████▀
        ▀▓██████████████▀
   ██   
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
Cyan_Antares
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 01:44:01 AM
 #927

Do you guys have same problem? After rebooting often i need to reboot gpus using devcon app couple of times. Often after first or  second hashrate has tendency to drop.
enable and disable the Vega GPUs in the Device Manager in Windows if you need to restart them 'cos of a hashrate drop. (never use the HBCC toggle of AMD Wattman, it's crap)

Also http://vega.miningguides.com/ is great to learn how to disable Crossfire and set virtual memory in Windows, large pagefiles, etc.

Other additional AMAZING tips:

Step 1: Configure BIOS Settings
Before we even get to Windows, make sure your mining computer’s BIOS settings are in order. Power on your computer, and press the “delete” key a few times immediately after power on. You should end up in the BIOS configuration area. Do the following, then save & exit:
Change power options so that the computer automatically turns itself on whenever power is restored. The reason for this is two-fold: first, it’ll make sure that your miner automatically starts up after a power outage. Second, it makes powering the computer on much easier if you don’t happen to have a power switch connected to the motherboard.
Disable all components that you don’t plan to use. This might save a little bit of power, and since your miner will likely be running 24/7, it’ll add up. For me, that meant disabling onboard audio, the USB 3.0 ports, one of the SATA controllers, the Firewire port, and the serial port.
If you’re running a lot of GPUs (4+), additional tweaks might be necessary to ensure that they’re all recognized by the OS. Exact tweaks vary by motherboard, but setting the PCIe speed to Gen1 is usually a good place to start. No need to change anything now, but make a mental note that you may need to come back and play around a bit if all of your GPUs don’t show up in the OS later.

Step 3: Configure automatic login
If you’re building a dedicated mining rig, then you probably want your mining rig to boot up and start mining automatically, without any user intervention. We’ll need to enable auto-login for that to be possible.
Right-click on the Start Menu and select “Run”. Type “netplwiz” (without the quotes) at the prompt, and click “ok”.
Uncheck the box that says “Users must enter a user name and password to use this computer”.
Click “Apply”. You’ll be prompted to enter your password to confirm the change.

Step 11: Configure your miner to start automatically
We want our rig to automatically start mining whenever it’s powered on or rebooted. That way, we keep mining losses to a minimum whenever a power outage occurs, and we don’t have to worry about manually starting it back up in other situations.
Open Windows Explorer and navigate to the folder where you created “mine.bat” in the previous step.
Right-click on your mine.bat file, and pick “Copy”.
Now, navigate to %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup (should be something like C:\Users\[YOUR WINDOWS USERNAME]\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup).
Right-click anywhere on the empty background of the Startup folder and select “Paste shortcut”.
You should see a shortcut to your mine.bat file appear in the startup folder. Windows should automatically execute it upon bootup.
Parja1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 02:09:14 AM
 #928

Do you guys have same problem? After rebooting often i need to reboot gpus using devcon app couple of times. Often after first or  second hashrate has tendency to drop.

Yeah, with 0.7, it seems to take a couple of tries before it mines at full speed sometimes.
duketasos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 11:15:07 AM
 #929

Hello , i think i tired everything... got a biostar tb250 + mobo (8gpu) and installed first 4 vegas. already made the crossfire reg mode, the devcon, pagefile,VM etc etc. when i'm on single vega i can run at 2060h/s when on 2+ pc crashes instantly. i have seen hellae guide on reddit and set clocks at -30% 930 auto -20% . now its stable at 1890 each. got free electricity so i don't care about it. using wattman. anyone has any idea ..?
ordimans
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 100


View Profile
December 09, 2017, 01:14:44 PM
 #930

It work with Nanopool and ETN ?
ayeaye87
Member
**
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 15

T H E G O L D E N I C O


View Profile WWW
December 09, 2017, 01:33:16 PM
 #931

It work with Nanopool and ETN ?


Yeah. I use it right now

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀     │      JINBI      │      T H E   G O L D E N   I C O     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
████████████                     JOIN ICO  -  1st  J U N E                     ████████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄       Whitepaper     Telegram     Twitter     Reddit       ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 569
Merit: 256


View Profile
December 09, 2017, 02:28:51 PM
 #932

Hello , i think i tired everything... got a biostar tb250 + mobo (8gpu) and installed first 4 vegas. already made the crossfire reg mode, the devcon, pagefile,VM etc etc. when i'm on single vega i can run at 2060h/s when on 2+ pc crashes instantly. i have seen hellae guide on reddit and set clocks at -30% 930 auto -20% . now its stable at 1890 each. got free electricity so i don't care about it. using wattman. anyone has any idea ..?

hbcc off crossfire off and pagefile 45G
ayeaye87
Member
**
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 15

T H E G O L D E N I C O


View Profile WWW
December 09, 2017, 03:29:59 PM
 #933

Hello , i think i tired everything... got a biostar tb250 + mobo (8gpu) and installed first 4 vegas. already made the crossfire reg mode, the devcon, pagefile,VM etc etc. when i'm on single vega i can run at 2060h/s when on 2+ pc crashes instantly. i have seen hellae guide on reddit and set clocks at -30% 930 auto -20% . now its stable at 1890 each. got free electricity so i don't care about it. using wattman. anyone has any idea ..?


Have you tried all the GPUs separately? About 15 - 30 Min

I have the same problem. The system was frozen when I used all the GPUs. I realized that there was a problem on my a GPU. I let it out and the problems are over.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀     │      JINBI      │      T H E   G O L D E N   I C O     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
████████████                     JOIN ICO  -  1st  J U N E                     ████████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄       Whitepaper     Telegram     Twitter     Reddit       ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 100


View Profile
December 09, 2017, 05:38:21 PM
 #934

Sometimes Cast freezes during card initialization and I have to restart it, would it possible to add a timeout mechanism (a "watchdog" of sorts) so that if something happens then Cast restarts itself or the card initialization?  This could even be optional via the command line.
R0mi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 332
Merit: 101

Skylark Coin - EDM on the blockchain


View Profile
December 09, 2017, 06:02:54 PM
 #935

Hello , i think i tired everything... got a biostar tb250 + mobo (8gpu) and installed first 4 vegas. already made the crossfire reg mode, the devcon, pagefile,VM etc etc. when i'm on single vega i can run at 2060h/s when on 2+ pc crashes instantly. i have seen hellae guide on reddit and set clocks at -30% 930 auto -20% . now its stable at 1890 each. got free electricity so i don't care about it. using wattman. anyone has any idea ..?

I gave up on that motherboard yesterday.  Moved to an Asus Z270-A.

coffee money always welcomed at:  PayPal.Me/BitcoinJesus
DonGato
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 06:15:02 PM
 #936

Does anyone know how to set failover pools for cast xmr. Changelog just says this ""(set with --reconnects n). To realise a simple failover to another pool set it to a lower value and add a second configuration to batch file""

Do i just add a second line to the start file? any examples would be great.
PONI
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 07:05:14 PM
 #937



I cant make the  --help  command to work any help is appreciated.
DonGato
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 07:16:14 PM
 #938



I cant make the  --help  command to work any help is appreciated.


okay i just figured this out minutes ago Smiley
make a copy of the start bat file, then edit it Add the "--help" command infront the miner address, i actually deleted everything but the --help command just to see the options
so open run command type "cmd /k"  the "/k" prevents auto close
type "cd "folderpathway"" then drag in the edited bat file.

spoilers theres not much to see.
whitrzac
Member
**
Online Online

Activity: 122
Merit: 10

90*c is good, right?


View Profile
December 09, 2017, 08:21:07 PM
 #939

I'm getting a "clcreatecontext" error when I try to run it.

win10
blockchain driver
1 xfx vega 56

System is my mining test bench and runs claymore XMR miner without issue, eth miner, etc.



Edit: needed to add the --opencl command.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1013


View Profile WWW
December 09, 2017, 08:22:16 PM
 #940

I've added support for Cast XMR in Awesome Miner, but I've noticed that the mining software isn't closing down properly when you send the close window command to it.

If you manually press Q button, it shut downs in a better manner, but the software needs to response to the close window event as well and terminate in the same nice way. Most other mining software do that and it's the only way of controlling them on a large scale with solid stability.

Please consider this feature request, because your mining software will get more exposure when all users of Awesome Miner get easy access to it. Thanks!

Awesome Miner - The most powerful Windows software to manage and monitor ASIC, GPU and CPU miners
Centralized management for up to 10,000 miners, notifications, recovery, scripting, APIs, mobile web and profitability switching [Web site]
Join the Awesome Miner Affiliate Program and get a commission when you refer new customers to Awesome Miner
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 129 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!