Bitcoin Forum
May 29, 2020, 04:55:56 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 157 »
  Print  
Author Topic: [Cast XMR] high speed XMR/CryptoNight miner for RX Vega GPUs (2 KHash/s)  (Read 205444 times)
SmokinCache
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 12:05:37 AM
 #761

Hello once again i trying to get my new rig workin with 3x vega 56 flashed to 64,   two of them without problems mining together , but last card even tho it was flashed right and reflashed black to retail and back to 64bios  everytime i start mining with it even if i dont use other 2x cards  teh screen start tearin and pc restarts eventually , the card works normaly on everything else than miming .. tryed it solo on another pc had the same problém just with mining Sad could it be bricked ? it loads normally and all...

Little confused. Does is it lock up on the 64 bios or stock 56? Or both?

Try mining with just the Stock 56 bios. If you've already tried that, flip the bios switch and try it with the other stock bios that is on the card.
I've had a few cards that just don't liked to be flashed to 64 AIOs

I got it working all my cards now the struggle with computation  and outdated fails ?  how to get lower it ? i get around 20% away from those Sad

compute fails are caused by overclock to high. Detune a little
1590728156
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590728156

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590728156
Reply with quote  #2

1590728156
Report to moderator
1590728156
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590728156

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590728156
Reply with quote  #2

1590728156
Report to moderator
Even if you use Bitcoin through Tor, the way transactions are handled by the network makes anonymity difficult to achieve. Do not expect your transactions to be anonymous unless you really know what you're doing.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1590728156
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590728156

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590728156
Reply with quote  #2

1590728156
Report to moderator
1590728156
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590728156

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590728156
Reply with quote  #2

1590728156
Report to moderator
SmokinCache
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 12:08:39 AM
 #762

Hello once again i trying to get my new rig workin with 3x vega 56 flashed to 64,   two of them without problems mining together , but last card even tho it was flashed right and reflashed black to retail and back to 64bios  everytime i start mining with it even if i dont use other 2x cards  teh screen start tearin and pc restarts eventually , the card works normaly on everything else than miming .. tryed it solo on another pc had the same problém just with mining Sad could it be bricked ? it loads normally and all...

Little confused. Does is it lock up on the 64 bios or stock 56? Or both?

Try mining with just the Stock 56 bios. If you've already tried that, flip the bios switch and try it with the other stock bios that is on the card.
I've had a few cards that just don't liked to be flashed to 64 AIOs

Try two of your cards on the stock and 64 bios. I have 4 56s 2 Gigabyte and two Sapphire. They will run higher has with lower watts on stock bios verses the 64 bios. Flashing appears to me to be a waste of time and money. All the videos and reviews about performing better with a 64 bios were talking about gaming not mining. test it out for your self.
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 556


VEIL - PRIVACY WITHOUT COMPROMISE


View Profile
December 02, 2017, 01:29:24 AM
 #763

Getting SOCKET ERROR - Job Error: invalid target: 00000000
Any ideas?
Haven't set any parameters (apart from pool address, wallet and password)...
Sad

EDIT: trying on a bone stock Vega56



▄▄                                  ▄▄
 ███▄                            ▄███
  ██████                      ██████
   ███████                  ███████
    ███████                ███████
     ███████              ███████
      ███████            ███████
       ███████▄▄      ▄▄███████
        ██████████████████████
         ████████████████████
          ██████████████████
           ████████████████
            ██████████████
             ███████████
              █████████
               ███████
                █████
                 ██
                  █
veil|     PRIVACY     
     WITHOUT COMPROMISE.       
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
|   NO ICO. NO PREMINE. 
   X16RT GPU Mining. Fair distribution.   
|      The first Zerocoin-based Cryptocurrency       
   WITH ALWAYS-ON PRIVACY.   
|



                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌




   ▄███████
   ████████
   ███▀
   ███
██████████
██████████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███




     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
Thekingace
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 04:29:45 AM
 #764

How and where can we use this command ?

cast_xmr --help

Once miner is running, how can I see stats such as active pool, averages, ...

Also I have a correct global hashrate but most of the lines are empty... Is this normal ??

[14:05:45] GPU3 | 63°C | Fan 2085 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU4 | 64°C | Fan 2188 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU5 | 62°C | Fan 1886 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU0 | 63°C | Fan 1922 RPM | 835.8 H/s
[14:05:45] GPU1 | 63°C | Fan 1979 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU2 | 64°C | Fan 2013 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU3 | 63°C | Fan 2083 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU4 | 63°C | Fan 2187 RPM | 0.0 H/s
[14:05:45] GPU5 | 62°C | Fan 1886 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU0 | 63°C | Fan 1923 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU1 | 64°C | Fan 1976 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU2 | 64°C | Fan 2014 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU3 | 63°C | Fan 2080 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU4 | 64°C | Fan 2188 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU5 | 62°C | Fan 1885 RPM | 843.5 H/s
[14:05:46] GPU0 | 62°C | Fan 1923 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU1 | 63°C | Fan 1976 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU2 | 63°C | Fan 2015 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU3 | 63°C | Fan 2081 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU4 | 63°C | Fan 2190 RPM | 862.8 H/s
[14:05:46] GPU5 | 61°C | Fan 1886 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU0 | 62°C | Fan 1923 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU1 | 63°C | Fan 1975 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU2 | 63°C | Fan 2016 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU3 | 63°C | Fan 2081 RPM | 831.6 H/s
[14:05:46] GPU4 | 63°C | Fan 2190 RPM | 0.0 H/s
[14:05:46] GPU5 | 61°C | Fan 1885 RPM | 0.0 H/s
[14:05:48] GPU0 | 62°C | Fan 1921 RPM | 0.0 H/s
[14:05:48] GPU1 | 64°C | Fan 1958 RPM | 763.0 H/s
[14:05:48] GPU2 | 64°C | Fan 2032 RPM | 0.0 H/s
[14:05:48] GPU3 | 63°C | Fan 2081 RPM | 0.0 H/s
[14:05:48] GPU4 | 64°C | Fan 2193 RPM | 0.0 H/s
[14:05:48] GPU5 | 61°C | Fan 1884 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU0 | 62°C | Fan 1919 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU1 | 63°C | Fan 1965 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU2 | 63°C | Fan 2030 RPM | 834.8 H/s
[14:05:50] GPU3 | 63°C | Fan 2086 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU4 | 63°C | Fan 2179 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU5 | 62°C | Fan 1880 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU0 | 62°C | Fan 1920 RPM | 836.4 H/s
[14:05:50] GPU1 | 63°C | Fan 1967 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU2 | 64°C | Fan 2029 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU3 | 63°C | Fan 2086 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU4 | 63°C | Fan 2179 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU5 | 62°C | Fan 1880 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU0 | 62°C | Fan 1921 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU1 | 63°C | Fan 1970 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU2 | 63°C | Fan 2027 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU3 | 63°C | Fan 2086 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU4 | 63°C | Fan 2179 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU5 | 61°C | Fan 1880 RPM | 834.5 H/s
[14:05:50] GPU0 | 62°C | Fan 1924 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU1 | 63°C | Fan 1969 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU2 | 63°C | Fan 2026 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU3 | 63°C | Fan 2086 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU4 | 63°C | Fan 2181 RPM | 847.7 H/s
[14:05:50] GPU5 | 61°C | Fan 1879 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU0 | 63°C | Fan 1922 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU1 | 62°C | Fan 1964 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU2 | 63°C | Fan 2026 RPM | 0.0 H/s
[14:05:50] GPU3 | 64°C | Fan 2087 RPM | 728.5 H/s
[14:05:51] GPU4 | 64°C | Fan 2180 RPM | 0.0 H/s
[14:05:51] GPU5 | 61°C | Fan 1879 RPM | 0.0 H/s

I have the same problem, did you find a solution?
rohan_prasad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 06:46:09 AM
 #765

Im not getting 2000 kh/s . I'm new to mining . Ive done everything as explained . Help me out .
currently getting 1400kh
exsexs1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 09:47:16 AM
 #766

How can I set to cast-xmd multiple pools? If my pool under DDOS attack, need to jump to other pool.
vessk0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 03:37:41 PM
 #767

Does that mean that we can now run more than 4 cards in one rig?
I thought the Blockchain driver is limiting us to only 4 ?!
jim1211
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 04:11:04 PM
 #768

Dear all

Im running on 4 64vega and i couldnt mange to get more than 1500hash for my other 3 cards. this is my conf cast_xmr-vega -G 0,1,2,3 -S xmr-asia1.nanopool.org:14444 -u 42MfZppKJUHQxxxxxxxxx.MiningRig1 -p x

Core Frequency: -10%
Memory Clock: 1025 MHz
Power Limit: -23%

Running 23Aug Blockchain Driver
Win10 64

Any help guys,tried the HBCC method but wont do the trick. Another thing there is no toggle on my HBCC Memory Segment beside Enable and Disable Switch, is that normal?

https://imgur.com/KNihmg4
billhinge
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
December 02, 2017, 04:13:50 PM
 #769

Doing OK after 30 min on latest code averaging 2123

6:09:07] Shares: 132 Accepted, 0 Errors | Hash Rate Avg: 2123.6 H/s | Avg Search Time: 14.7 sec
[16:09:07] GPU0 | 66°C | Fan 3395 RPM | 2127.4 H/s
[16:09:12] GPU0 | 65°C | Fan 3395 RPM | 2119.5 H/s
[16:09:12] GPU0 Found Nonce, submitting...
[16:09:12] Share Accepted -> +1
[16:09:12] Shares: 133 Accepted, 0 Errors | Hash Rate Avg: 2123.6 H/s | Avg Search Time: 14.7 sec
[16:09:17] GPU0 | 65°C | Fan 3395 RPM | 2126.2 H/s
[16:09:18] GPU0 Found Nonce, submitting...
[16:09:19] Share Accepted -> +1
[16:09:19] Shares: 134 Accepted, 0 Errors | Hash Rate Avg: 2123.6 H/s | Avg Search Time: 14.6 sec
[16:09:22] GPU0 | 65°C | Fan 3396 RPM | 2122.8 H/s

[Pool: 'xmrpool.eu:5555' | Connected: 2017-12-02 15:36:42]
  0:32:42 (100%) Online
  0:00:00 (  0%) Offline

[Job: #19 | Difficulty: 30000 | Running: 21.0 sec | Avg Job Time: 107.8 sec]

[Hash Rate Avg: 2123.6 H/s]

[Shares Found: 138 | Avg Search Time: 14.6 sec]
 134 ( 97%) Accepted
   0 (  0%) Rejected by pool
   0 (  0%) Invalid result computation failed
   0 (  0%) Could not be submit because of network error
   4 (  3%) Outdated because of job change

[16:09:27] GPU0 | 65°C | Fan 3395 RPM | 2127.0 H/s
[16:09:32] GPU0 | 65°C | Fan 3423 RPM | 2119.9 H/s



R0mi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 306
Merit: 148

Theranos Coin - IoT + micro-blood arrays = Moon!


View Profile
December 02, 2017, 04:49:24 PM
 #770

Getting SOCKET ERROR - Job Error: invalid target: 00000000
Any ideas?
Haven't set any parameters (apart from pool address, wallet and password)...
Sad

EDIT: trying on a bone stock Vega56

You usually also need to set (as a parameter) "-O" for --opencl and then argument ("0" or "1" or "2"), so -O 1 for example.  Put that after cast_xmr-vega in your .bat file

Also, if you have more than one card, you need to set "-G" and put in cards, so if I have 4 Vegas, "-G 0,1,2,3"

Walton Chain CEO Mo' Bling: "Walton Chain will be the Qualcomm + Cisco in the blockchain industry, the ‘Google’ of the Blockchain."  It's December 1999, do you know how your shitcoin holdings are doing?  Magic 8 ball market analysis: www.doiownashitcoin.com
Chaser187
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 02, 2017, 04:51:02 PM
 #771

"[Suspicious link removed]pute Driver NOT detected."

Is there any other way to restart the driver without reinstallation?
Because this hbcc method doesnt work. Iam only getting 900 H/s right now. :-(

Plz help
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 422
Merit: 251


View Profile WWW
December 02, 2017, 05:56:00 PM
 #772

P.S. Is there any analog of nvidia-smi for AMD?

overdriventool can be called via command line to set clocks, volts, fans, etc, but can't query information.
It's sad. I need go query info, as it seems that it is the only way to make vega's work most of the time.
Why do you need to query information? I just set clocks via ODT from a batch file, I don't have any problems. And another that uses devcon to fix driver bug.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 422
Merit: 251


View Profile WWW
December 02, 2017, 05:57:50 PM
 #773

"[Suspicious link removed]pute Driver NOT detected."

Is there any other way to restart the driver without reinstallation?
Because this hbcc method doesnt work. Iam only getting 900 H/s right now. :-(

Plz help
Go to device manager, disable then enable all the cards, waiting a few seconds between. You can also search this forum for devcon method, you can do it via a batch file with command   devcon.exe restart PCI*DEV_687F

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
Chipychop
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
December 02, 2017, 08:06:43 PM
 #774

hey guys, one noob question about receive nicehash payments

Nicehash always pay me on friday, so if today I change the adress for recieving payments, they will pay all on the new adress provided or they will pay some amount to first adress and the rest on the new??

Thanks!!
R0mi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 306
Merit: 148

Theranos Coin - IoT + micro-blood arrays = Moon!


View Profile
December 02, 2017, 09:36:09 PM
 #775

has anyone tried butchering jj's hashmonitor powershell script to monitor castxmr now that it has an API?

i would but my programming leaves a lot to be desired....

I posted this on another thread and also helping some redditor, but you can try this:

I have modified the script slightly to work with 1 of my Vega card. You can modified it accordingly to fit your rig.

Download link below:
https://drive.google.com/open?id=0B2XFJ__I0jzLWlBZMTVCMWZDZ3YwRDZiRkh6cldKWnc1Wjlz

Some changes I made:

If you are executing the run_HashMonitor.cmd, make sure you change the file name in it accordingly to reflect CastXMR_HashMonitor_v2.6.ps1 (Or any name that you saved as).
Notable change I have made in this ps script includes:
Line 168 - 172 : I am using the script to call Cast-XMR directly, and Line 169 is the usual config including my wallet address, mining pool etc (the usual you put in a .bat) & also --remoteaccess in this case. Line 170 - 172 is to assign the localhost & port accordingly (7777)
Line 187: The main address for local/remote monitoring
Line 191 - 201: I didn't use $hdiff variable, but make a new variable for min Vega Hashrate before restart $global:vegahash @ line 201 (multiply by 1,000 since the reported value in the web is in actual hash rate)
Line 392 - 397 : Initial Vega hashrate for comparison (Not really needed since we have a reset trigger down below, but it's the same as the next)
Line 476 - 479 : Vega hashrate used for monitoring in order for restart.
Line 483 - 484 : Nothing major, just changing monitoring from 1 minute to every 30 secs
7: Line 486 : Most important part, condition to restart (Here to check my Vega hashrate against my preset target -> ~1.75kH/s @ Line 201)
This should set you up in the right direction to start with;
Do take note that I am running only 1 Vega to check against, hence I can use the total_hash_rate for comparison; if you are running multiple Vegas rig, you might need to divide it by number of GPU instances before you make the comparison. Alternatively is to loop through the "devices" in the hashrate report JSON to check if any of them drop, but I find total_hash_rate to be easier. You can also use total_hash_rate_avg in the report, as current total_hash_rate might be too sensitive for occasional dip.
And remember to change the CMDLine in Line 169, or else you would be mining to my wallet instead.
Let me know if you have any further question. I will try my best to help set up.

thanks! i'll get on this (probably next week)

StellarX88, Thank you!!!

It's working! Sweet!

Okay, when running multiple Vega's, your start up lines for Cast might look like this:

$global:CAST_XMRexe = "cast_xmr-vega.exe"   # The miner. Expects to be in same folder as this script
$global:CAST_XMRcmdline = "-S mine.xmrpool.net:7777 -u [Your_Wallet_Address].[Your_Rig_Name] -p x -O 1 -G 0,1,2,3,4 -I 8 -R"  #"Cast_XMRcmdline = values you had put into your .bat file, with some reordering

I moved the --opencl to the end (the "-O 1" is my opencl value) -O is the same thing as earlier "--opencl"
The "-G" command I also moved to the end.
"-R" works, is equivalent to, --remoteaccess but for some reason using "--remoteaccess" did not work.  But "-R" does !

Vid tools is where you put your OverDriveNTool profiles to apply:

#### Vid Tool 1
$vidTool += 'OverdriveNTool.exe -r0 -r1 -r2 -r3 -r5 -p0Vega -p1Vega -p2Vega -p3Vega -p5Vega'   #-r4 is an Nvidia card, that is why "4" is skipped over here
                              # Expects to be in same folder as this script
                              # Delete or REMARK if you don't want use it
#### Vid Tool 2
$vidTool += 'regedit.exe /S 000.reg'   # Expects to be in same folder as this script               #from Kekso on Reddit, if you want to try this, move a copy of RegEdit into your Cast folder. These are my SoftPowerPlay mods.
                               # Delete or REMARK if you don't want use it
#### Vid Tool 3
$vidTool += 'regedit.exe /S 001.reg'   # Expects to be in same folder as this script
                               # Delete or REMARK if you don't want use it
#### Vid Tool 4
$vidTool += 'regedit.exe /S 002.reg'   # Expects to be in same folder as this script
                               # Delete or REMARK if you don't want use it
#### Vid Tool 5
$vidTool += 'regedit.exe /S 003.reg'   # Expects to be in same folder as this script
                               # Delete or REMARK if you don't want use it
#### Vid Tool 6
$vidTool += 'regedit.exe /S 004.reg'   # Expects to be in same folder as this script
                               # Delete or REMARK if you don't want use it   
#### Vid Tool 7
$vidTool += 'regedit.exe /S 005.reg'   # Expects to be in same folder as this script
                               # Delete or REMARK if you don't want use it   
#### Vid Tool 8
$vidTool += 'regedit.exe /S 006.reg'   # Expects to be in same folder as this script
                               # Delete or REMARK if you don't want use it   
##### End VidTools
$global:Url = "http://$CAST_XMRIP`:$CAST_XMRPort" # <-- DO NOT CHANGE THIS !!

Nice!  So happy to have auto-restart if Hash rate drops.

Walton Chain CEO Mo' Bling: "Walton Chain will be the Qualcomm + Cisco in the blockchain industry, the ‘Google’ of the Blockchain."  It's December 1999, do you know how your shitcoin holdings are doing?  Magic 8 ball market analysis: www.doiownashitcoin.com
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1026


View Profile
December 02, 2017, 09:42:28 PM
 #776


P.S. Is there any analog of nvidia-smi for AMD?

 Not as such, though up to the 15.12 drivers you could do most of the same stuff using amd-config commands - but no "dashboard" display like the nvidia-smi -l command.


I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1026


View Profile
December 02, 2017, 09:44:42 PM
 #777

Whatever addresss your miner was pointed at while mining to the nicehash pool is the address that will get that payment.


I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
R0mi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 306
Merit: 148

Theranos Coin - IoT + micro-blood arrays = Moon!


View Profile
December 02, 2017, 09:48:54 PM
 #778

has anyone tried butchering jj's hashmonitor powershell script to monitor castxmr now that it has an API?

i would but my programming leaves a lot to be desired....

I posted this on another thread and also helping some redditor, but you can try this:

I have modified the script slightly to work with 1 of my Vega card. You can modified it accordingly to fit your rig.

Download link below:
https://drive.google.com/open?id=0B2XFJ__I0jzLWlBZMTVCMWZDZ3YwRDZiRkh6cldKWnc1Wjlz

Some changes I made:

If you are executing the run_HashMonitor.cmd, make sure you change the file name in it accordingly to reflect CastXMR_HashMonitor_v2.6.ps1 (Or any name that you saved as).
Notable change I have made in this ps script includes:
Line 168 - 172 : I am using the script to call Cast-XMR directly, and Line 169 is the usual config including my wallet address, mining pool etc (the usual you put in a .bat) & also --remoteaccess in this case. Line 170 - 172 is to assign the localhost & port accordingly (7777)
Line 187: The main address for local/remote monitoring
Line 191 - 201: I didn't use $hdiff variable, but make a new variable for min Vega Hashrate before restart $global:vegahash @ line 201 (multiply by 1,000 since the reported value in the web is in actual hash rate)
Line 392 - 397 : Initial Vega hashrate for comparison (Not really needed since we have a reset trigger down below, but it's the same as the next)
Line 476 - 479 : Vega hashrate used for monitoring in order for restart.
Line 483 - 484 : Nothing major, just changing monitoring from 1 minute to every 30 secs
7: Line 486 : Most important part, condition to restart (Here to check my Vega hashrate against my preset target -> ~1.75kH/s @ Line 201)
This should set you up in the right direction to start with;
Do take note that I am running only 1 Vega to check against, hence I can use the total_hash_rate for comparison; if you are running multiple Vegas rig, you might need to divide it by number of GPU instances before you make the comparison. Alternatively is to loop through the "devices" in the hashrate report JSON to check if any of them drop, but I find total_hash_rate to be easier. You can also use total_hash_rate_avg in the report, as current total_hash_rate might be too sensitive for occasional dip.
And remember to change the CMDLine in Line 169, or else you would be mining to my wallet instead.
Let me know if you have any further question. I will try my best to help set up.

One other section that people might find confusing, though StellarX88 explained it:

Drop trigger section is dependent on the number of Vegas that you have installed.

When hash rate drops, if it drops for 1 card from 1950 down to 1600 the difference = 350.  So if it drops for 5 cards, then 5 x 350 = 1750 BUT you need to add three "000" to match /json output of Cast 0.70.
So my $hdiff = 1750000

Similarly, if my normal total hash rate is aroud 9.6KH/s, and if I want to restart if that total drops to 8KH/s, I have to express that value by adding three "000" onto the end.  

$global:vegaHash =  8KH/s = 8000000

#########################################################################
# Set drop trigger and startup timeout
#########################################################################
$hdiff = 1750000         # This is the drop in total hash rate where we
#                  trigger a restart (Starting HASHRATE-$hdiff)
#
$timeout = 60         # (STARTUP ONLY)How long to wait for CAST_XMR to
#                  return a hashrate before we fail out and
#                  restart. There is no limiter on the number of restarts.
#                  Press CTRL-C to EXIT
#                  
$CAST_XMRstable = 20      # How long to wait for the hashrate to stabilize.
#
$global:vegaHash = 8000000   # Minimum vega hash rate before we also trigger
#                  a restart
#########################################################################
###################### END USER DEFINED VARIABLES #######################
#################### MAKE NO CHANGES BELOW THIS LINE ####################

#####  BEGIN FUNCTIONS #####

Walton Chain CEO Mo' Bling: "Walton Chain will be the Qualcomm + Cisco in the blockchain industry, the ‘Google’ of the Blockchain."  It's December 1999, do you know how your shitcoin holdings are doing?  Magic 8 ball market analysis: www.doiownashitcoin.com
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 422
Merit: 251


View Profile WWW
December 02, 2017, 10:59:02 PM
 #779

hey guys, one noob question about receive nicehash payments

Nicehash always pay me on friday, so if today I change the adress for recieving payments, they will pay all on the new adress provided or they will pay some amount to first adress and the rest on the new??

Thanks!!


Each Bitcoin address for NH is essentially a completely separate account. The old address would get payout according to their payout rules based on amount like normal (weekly 0.01, daily 0.1), new is completely separate.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
GRABNGO57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
December 03, 2017, 12:36:01 AM
 #780

Help
How to connect to stratum+tcp://  (minergate) pool?

Any update on this one?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 157 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!