Bitcoin Forum
April 21, 2014, 02:01:18 AM *
News: Due to the OpenSSL heartbleed bug, changing your forum password is recommended.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 321
  Print  
Author Topic: [1.3 TH] DeepBit.net PPS+Prop,instant payouts, we pay for INVALID BLOCKS too  (Read 1053852 times)
new_in_this
Member
**
Offline Offline

Activity: 82


View Profile

Ignore
May 20, 2011, 03:22:04 PM
 #1681

EDIT:

removed as i didn't notice [Tycho] has answered. I must be getting blind :O
1398045678
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1398045678

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1398045678
Reply with quote  #2

1398045678
Report to moderator
Buy a Blade, Get a 5-Chip Free!
Start Mining with GAWMiners.com
24/7 Live Phone & Tech Support
Free Hosting & Electricity for 1 Year!

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1398045678
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1398045678

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1398045678
Reply with quote  #2

1398045678
Report to moderator
1398045678
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1398045678

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1398045678
Reply with quote  #2

1398045678
Report to moderator
fsjadner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile

Ignore
May 20, 2011, 04:12:31 PM
 #1682

I started mining last weekend, and I had a nice income with my cayman GPU with prop. mode.

Now I get like no income compared to what I used to get last weekend per hour? should I change to pps?
error
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile

Ignore
May 20, 2011, 05:10:12 PM
 #1683

Hey [Tycho], when I go into my worker's page and then hit 'Reset counters' I get the error 'Insufficient_magic!' and the counters do not reset. Where can I get some more magic?
Sorry for this, will add now.

EDIT: Fixed.

It worked, thanks for the extra magic!

15UFyv6kfWgq83Pp3yhXPr8rknv9m6581W
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2011, 05:27:32 PM
 #1684

I started mining last weekend, and I had a nice income with my cayman GPU with prop. mode.
Now I get like no income compared to what I used to get last weekend per hour? should I change to pps?
It's caused by recent difficulty adjustment.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
FireFox31
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2011, 09:49:14 PM
 #1685

I just changed to PPS and now the Deepbit website right sidebar is showing that I'm contributing nothing each day and getting 0.00 BTC.  I had been in proportional mode and was getting 0.19 BTC per day after the recent difficulty change.

The number of shares completed by my worker are incrementing correctly.  I'm using poclbm 20110325 on Windows with nVidia 460.  Can I fix this?  Thanks.

1LmZ7BV2QE1WhWQBCY5yRHVrFjYnec69ec
I sell Magic: The Gathering cards for Bitcoins.  Singles, bulk, let me know what you'd like.
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2011, 09:55:40 PM
 #1686

I just changed to PPS and now the Deepbit website right sidebar is showing that I'm contributing nothing each day and getting 0.00 BTC.  I had been in proportional mode and was getting 0.19 BTC per day after the recent difficulty change.
Your history column shows latest solved blocks and your part of those blocks if you are using Proportional mode.
With PPS mode your reward doesn't depends on blocks at all, so it's not shown there. Your balance will just increase each hour.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
FireFox31
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2011, 09:57:34 PM
 #1687

Thanks Tycho.  You're a champ for replying so fast!

1LmZ7BV2QE1WhWQBCY5yRHVrFjYnec69ec
I sell Magic: The Gathering cards for Bitcoins.  Singles, bulk, let me know what you'd like.
three_sixteen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile

Ignore
May 20, 2011, 11:29:02 PM
 #1688

Can you please adjust the API to output JSON in an easier to use format?

current:
Code:
{
    "confirmed_reward":0.00486235,
    "hashrate":17.13793103,
    "ipa":false,
    "workers":{
        "workername1":{
            "alive":true,
            "shares":8,
            "stales":0
        },
        "workername2":{
            "alive":true,
            "shares":11,
            "stales":0
        },
        "workername3":{
            "alive":true,
            "shares":4,
            "stales":0
        }
    }
}

Proposed change:
Code:
{
    "confirmed_reward":0.00486235,
    "hashrate":17.13793103,
    "ipa":false,
    "workers":[{
            "name":"worker1",
            "alive":true,
            "shares":8,
            "stales":0
        },
        {
            "name":"worker2",
            "alive":true,
            "shares":11,
            "stales":0
        },
        {
            "name":"worker3",
            "alive":true,
            "shares":4,
            "stales":0
        }
    ]
}
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW

Ignore
May 20, 2011, 11:39:30 PM
 #1689

Can you please adjust the API to output JSON in an easier to use format?
Some people already asked me for that, but I can't just change it because that would break all the existing software.
May be it can be done as optional mode by additional key. (And I wanted to do JSONP too).

The existing JSON format is perfectly readable and valid. Do you need help with parsing it ? What programming language do you use ?

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
three_sixteen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 02:56:30 AM
 #1690

Can you please adjust the API to output JSON in an easier to use format?
Some people already asked me for that, but I can't just change it because that would break all the existing software.
May be it can be done as optional mode by additional key. (And I wanted to do JSONP too).

The existing JSON format is perfectly readable and valid. Do you need help with parsing it ? What programming language do you use ?

I'm using .NET and the current message format seems to be preventing me from using a DataContractJsonSerializer on the worker objects.  I'd like to avoid using the json serializer on codeplex and just do it natively.

It's not a big deal, really. No worries.
Veldy
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile

Ignore
May 21, 2011, 03:32:31 AM
 #1691

Can you please adjust the API to output JSON in an easier to use format?
Some people already asked me for that, but I can't just change it because that would break all the existing software.
May be it can be done as optional mode by additional key. (And I wanted to do JSONP too).

The existing JSON format is perfectly readable and valid. Do you need help with parsing it ? What programming language do you use ?

I'm using .NET and the current message format seems to be preventing me from using a DataContractJsonSerializer on the worker objects.  I'd like to avoid using the json serializer on codeplex and just do it natively.

It's not a big deal, really. No worries.

JSON parsing looks to be so simple that you are probably better off writing your own anyway since it should fit into your app exactly the way you intend and will be as lightweight as possible where caned code is possibly over engineered or over featured for what you want.   There is good code on Codeplex, but clearly you are suffering from a limitation now anyway :$

BTW, is there an official JSON spec?

If you have found my post helpful, please donate what you feel it is worth: 18vaZ4K62WiL6W2Qoj9AE1cerfCHRaUW4x
three_sixteen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 09:39:32 AM
 #1692

Can you please adjust the API to output JSON in an easier to use format?
Some people already asked me for that, but I can't just change it because that would break all the existing software.
May be it can be done as optional mode by additional key. (And I wanted to do JSONP too).

The existing JSON format is perfectly readable and valid. Do you need help with parsing it ? What programming language do you use ?

I'm using .NET and the current message format seems to be preventing me from using a DataContractJsonSerializer on the worker objects.  I'd like to avoid using the json serializer on codeplex and just do it natively.

It's not a big deal, really. No worries.

JSON parsing looks to be so simple that you are probably better off writing your own anyway since it should fit into your app exactly the way you intend and will be as lightweight as possible where caned code is possibly over engineered or over featured for what you want.   There is good code on Codeplex, but clearly you are suffering from a limitation now anyway :$

BTW, is there an official JSON spec?

Yes: http://www.json.org/javadoc/org/json/JSONArray.html
http://www.ietf.org/rfc/rfc4627.txt

A JSONArray is an ordered sequence of values. Its external text form is a string wrapped in square brackets with commas separating the values.  Smiley
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW

Ignore
May 21, 2011, 02:15:07 PM
 #1693

A JSONArray is an ordered sequence of values. Its external text form is a string wrapped in square brackets with commas separating the values.  :)
Doesn't your DataContractJsonSerializer supports key-value arrays ?

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
kjhd456
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 04:01:42 PM
 #1694

Can you please cover the passwords on the site. I don't feel comfortable using my passwords on my miners without covering it with stars or something.

Currently requesting this account is deleted. If a moderator sees this, could they please delete this account for me?
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW

Ignore
May 21, 2011, 04:20:54 PM
 #1695

Can you please cover the passwords on the site. I don't feel comfortable using my passwords on my miners without covering it with stars or something.
I'm planning to add some options for this column.

Do not use same password for your workers and main account.
You can create a new worker, then change your main password - this way you'll have a worker with hidded password that isn't the same as your main one.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
three_sixteen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 06:42:26 PM
 #1696

A JSONArray is an ordered sequence of values. Its external text form is a string wrapped in square brackets with commas separating the values.  Smiley
Doesn't your DataContractJsonSerializer supports key-value arrays ?

It can't turn the workers into an array because the array isn't constructed with square brackets, it's dumb - but that's the problem I'm facing hehe
bmoney
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 09:57:55 PM
 #1697

deepbit is down, what's going on?  website and mining
bmoney
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 10:01:18 PM
 #1698

deepbit is down, what's going on?  website and mining

website now back up but mining still down.
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW

Ignore
May 21, 2011, 10:03:22 PM
 #1699

Working on this, sorry.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
bmoney
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile

Ignore
May 21, 2011, 10:04:11 PM
 #1700

Working on this, sorry.

np, ty, just wanted to make sure you were aware and were working on it Smiley
Pages: 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 321
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!