Bitcoin Forum
February 26, 2018, 02:32:10 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: What type of pool payouts do you prefer?
Bitcoins - 3219 (80.4%)
Bank transfer / USD - 414 (10.3%)
Gold/silver coins and bars - 371 (9.3%)
Total Voters: 4002

Pages: « 1 ... 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 [767] 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [2+ EH] Slush Pool (slushpool.com); World's First Mining Pool  (Read 4324138 times)
InfiniteGrim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
February 21, 2014, 08:58:51 PM
 #15321

Damnit, my second antminer comes in and now the pools down so I cannot setup a new worker or verify its working!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519612330
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519612330

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519612330
Reply with quote  #2

1519612330
Report to moderator
anthem
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10


View Profile
February 21, 2014, 09:01:36 PM
 #15322

Damnit, my second antminer comes in and now the pools down so I cannot setup a new worker or verify its working!

I believe only the website is down, it looks like its still mining.. .
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
February 21, 2014, 09:06:54 PM
 #15323

Damnit, my second antminer comes in and now the pools down so I cannot setup a new worker or verify its working!

browse to your ant page and check it's mining - if it is then it is...

donations not accepted
anthem
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10


View Profile
February 21, 2014, 09:11:15 PM
 #15324

Damnit, my second antminer comes in and now the pools down so I cannot setup a new worker or verify its working!

browse to your ant page and check it's mining - if it is then it is...

and if you're trying to set it up, you can set it up identically as the other antminer (different IP obviously), with the same login credentials and it'll work.  Since you can't get to the site, you can't create a new worker ID but you can use the same workerID as the other one and it'll work until the site is back up to create a separate userid/pw combo.
InfiniteGrim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
February 21, 2014, 09:45:13 PM
 #15325

Im trying to see how stable the wifi is, but now the website is back up.
denisa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 21, 2014, 09:53:14 PM
 #15326

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(
InfiniteGrim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
February 21, 2014, 10:14:10 PM
 #15327

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

What Power supply?

Are they overclocked?

denisa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 21, 2014, 10:15:50 PM
 #15328

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

What Power supply?

Are they overclocked?


yes oboth to 200gh/s and powersupply 550 watt
But all day still ok but after 25 hours i have to restart and again 25 hours ok
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
February 21, 2014, 10:16:04 PM
 #15329

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

Alarm bells should be ringing if you dont see hashing after 5 minutes never mind 25 hours. There must be something wrong with your setup.

donations not accepted
denisa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 21, 2014, 10:22:44 PM
 #15330

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

Alarm bells should be ringing if you dont see hashing after 5 minutes never mind 25 hours. There must be something wrong with your setup.
With xxx still running ok i think alarm ringing after restart and than again ok
You think bad oc ? Or low psu ?
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
February 21, 2014, 10:23:54 PM
 #15331

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

Alarm bells should be ringing if you dont see hashing after 5 minutes never mind 25 hours. There must be something wrong with your setup.
With xxx still running ok i think alarm ringing after restart and than again ok
You think bad oc ? Or low psu ?

low psu = bad oc

what psu do you have?

[edit] establish whether it's harware or psu - run 1 miner not overclocked on 1 psu - you should see 180G

donations not accepted
InfiniteGrim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
February 21, 2014, 10:24:30 PM
 #15332

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

What Power supply?

Are they overclocked?


yes oboth to 200gh/s and powersupply 550 watt
But all day still ok but after 25 hours i have to restart and again 25 hours ok

Umm, They pull 380-400 Watts EACH when overclocked.  Do they each have their own power supply?

When there is "X" mixed in with the OOOOOO's it generally means there is a power issue or overclock issue.


I'm running a Corsair Professional series 860 Watt for 2 overclocked units. Most people run 1000 Watt for 2 overclocked units, but the high end Corsairs can handle the load.
denisa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 21, 2014, 10:29:14 PM
 #15333

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

Alarm bells should be ringing if you dont see hashing after 5 minutes never mind 25 hours. There must be something wrong with your setup.
With xxx still running ok i think alarm ringing after restart and than again ok
You think bad oc ? Or low psu ?

low psu = bad oc

what psu do you have?

[edit] establish whether it's harware or psu - run 1 miner not overclocked on 1 psu - you should see 180G

there is no brand just oboth is 500watt i bought with this psu like complet setup with custom cooling 40c after oc i use OC from forum
I setup stock 180 gh/s oboth antminers
i will post you after 25 hours. I thing the psu is not enought for oc
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
February 21, 2014, 10:43:00 PM
 #15334

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

Alarm bells should be ringing if you dont see hashing after 5 minutes never mind 25 hours. There must be something wrong with your setup.
With xxx still running ok i think alarm ringing after restart and than again ok
You think bad oc ? Or low psu ?

low psu = bad oc

what psu do you have?

[edit] establish whether it's harware or psu - run 1 miner not overclocked on 1 psu - you should see 180G

there is no brand just oboth is 500watt i bought with this psu like complet setup with custom cooling 40c after oc i use OC from forum

500 watt is probably too low - I think you need at least a 750 - amazon sell a corsair 750 for 62-70 UKP. You'd need one of these for each of your S1s.

What rate do you get with just one un-overclocked S1 connected to the 500w psu?

donations not accepted
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
February 21, 2014, 10:47:44 PM
 #15335

I'm running a Corsair Professional series 860 Watt for 2 overclocked units. Most people run 1000 Watt for 2 overclocked units, but the high end Corsairs can handle the load.

Got a link to your psu? and do they both mine ok? - I need to buy a new psu(s) for 2 more miners

donations not accepted
Grix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 537
Merit: 500



View Profile WWW
February 21, 2014, 10:48:05 PM
 #15336

Does anyone know whether the terrible 30-day luck statistic is caused by some problem at the pool in the last month or if it really is just terrible luck?

Buy High Powered Lasers from BitLasers.com
BTC: 1Fahk2aa4NS4Qds4VDAL4mpNArDEdV2K5K
denisa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 21, 2014, 10:51:51 PM
 #15337

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

Alarm bells should be ringing if you dont see hashing after 5 minutes never mind 25 hours. There must be something wrong with your setup.
With xxx still running ok i think alarm ringing after restart and than again ok
You think bad oc ? Or low psu ?

low psu = bad oc

what psu do you have?

[edit] establish whether it's harware or psu - run 1 miner not overclocked on 1 psu - you should see 180G

there is no brand just oboth is 500watt i bought with this psu like complet setup with custom cooling 40c after oc i use OC from forum

500 watt is probably too low - I think you need at least a 750 - amazon sell a corsair 750 for 62-70 UKP. You'd need one of these for each of your S1s.

What rate do you get with just one un-overclocked S1 connected to the 500w psu?
Un oc in stock is 180 hashrate each
denisa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 21, 2014, 11:07:18 PM
 #15338

Hi, i am running 2 x antminer s1
still after 25 hours in status start showing a few x oooooxoooo example...
Can somebody explain why , still after 24-25 hours and oboth same :-(

What Power supply?

Are they overclocked?


yes oboth to 200gh/s and powersupply 550 watt
But all day still ok but after 25 hours i have to restart and again 25 hours ok

Umm, They pull 380-400 Watts EACH when overclocked.  Do they each have their own power supply?

When there is "X" mixed in with the OOOOOO's it generally means there is a power issue or overclock issue.


I'm running a Corsair Professional series 860 Watt for 2 overclocked units. Most people run 1000 Watt for 2 overclocked units, but the high end Corsairs can handle the load.
InfiniteGrim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
February 21, 2014, 11:09:58 PM
 #15339

I'm running a Corsair Professional series 860 Watt for 2 overclocked units. Most people run 1000 Watt for 2 overclocked units, but the high end Corsairs can handle the load.

Got a link to your psu? and do they both mine ok? - I need to buy a new psu(s) for 2 more miners

The second one just came in today, but both are overclocked to 393.75 MHz getting 200+ GH/s since I hooked them up. No issues whatsoever.

http://www.amazon.com/Corsair-Professional-860-Watt-Platinum-AX860/dp/B00A0HZMKG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1393024178&sr=8-1&keywords=AX860
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
February 21, 2014, 11:22:00 PM
 #15340

I'm running a Corsair Professional series 860 Watt for 2 overclocked units. Most people run 1000 Watt for 2 overclocked units, but the high end Corsairs can handle the load.

Got a link to your psu? and do they both mine ok? - I need to buy a new psu(s) for 2 more miners

The second one just came in today, but both are overclocked to 393.75 MHz getting 200+ GH/s since I hooked them up. No issues whatsoever.

http://www.amazon.com/Corsair-Professional-860-Watt-Platinum-AX860/dp/B00A0HZMKG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1393024178&sr=8-1&keywords=AX860

Thanks !

donations not accepted
Pages: « 1 ... 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 [767] 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!