Bitcoin Forum
May 26, 2018, 02:55:35 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 129 »
  Print  
Author Topic: [Cast XMR] high speed XMR/CryptoNight miner for RX Vega GPUs (2 KHash/s)  (Read 155943 times)
glph3k
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 23


View Profile WWW
October 26, 2017, 01:22:38 PM
 #161

i use nanopool - Share difficulty is static and equal to 120000.

its small diff?Huh?

Should be ok.
1527346535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346535
Reply with quote  #2

1527346535
Report to moderator
1527346535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346535
Reply with quote  #2

1527346535
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527346535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346535
Reply with quote  #2

1527346535
Report to moderator
1527346535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346535
Reply with quote  #2

1527346535
Report to moderator
1527346535
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527346535

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527346535
Reply with quote  #2

1527346535
Report to moderator
Rabinovitch
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1005



View Profile
October 26, 2017, 01:36:10 PM
 #162

Has anyone tried to run this miner on Windows 7?

p.s. Beta Driver for Blockchain Compute doesn't work under Windows 7 x64...  Angry

From Siberia with love!
Never do any business with Kirill Stepanenko (Volgograd, Russia)
Профессионально занимаюсь развёртыванием ферм (ASIC, GPU, BURST), оборудованием помещений для майнинга.
Jackkyy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 100


View Profile
October 26, 2017, 01:37:17 PM
 #163

i use nanopool - Share difficulty is static and equal to 120000.

its small diff?Huh?

Should be ok.

But maybe not ok
because i have  10% rejected shares Sad
when you update program
soon?
1-2 days?
oskar_n8
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 04:33:28 PM
 #164

i use nanopool - Share difficulty is static and equal to 120000.

its small diff?Huh?

Should be ok.

But maybe not ok
because i have  10% rejected shares Sad
when you update program
soon?
1-2 days?
I had a high value of rejected shares with nanopool as well
You could try another pool Wink
ordimans
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 100


View Profile
October 26, 2017, 06:00:17 PM
 #165


The driver only has the compute option for RX 4XX/5XX GPUs not the Vega series. Hope they put in the next version.


OK.
So stay with Beta ?

If you want to mine with your Vega with higher hash rates then 1200, yes.

Ok thanks.
Must i test all freq for RAM ?
I set at 1030 yesterday by misstake, and i stay at 1730, instead 1830 with 1025Mh for RAM.....
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 419
Merit: 251


View Profile WWW
October 26, 2017, 08:03:32 PM
 #166

Anyone tried new AMD driver to see if it does more than 4 cards HBCC in compute mode?

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
djdion
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 08:49:49 PM
 #167

Here is my problem

1. every time i close the miner WATTMAN always reset to default / crash wattman
2. every restart must toggle on / off HBCC to get real speed

- use ver 0.5 of cast AMD
- use blockchain driver aug 23
- use win 10
MoneroCrusher
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 09:38:29 PM
 #168

are you currently working on a Linux version?
If yes, could you tell us what hashrate we are looking at?
Does it go above 1900 range or does it stay 1200-300?

INTENSE COIN  (https://intensecoin.com/) ★ BLOCKCHAIN BACKED P2P VPN ★ Whitepaper (https://intensecoin.com/whitepaper.pdf)
carlo_0000
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001


View Profile
October 27, 2017, 04:09:07 AM
 #169

i wanna test the miner but

[06:07:34] Initializing GPU, loading kernel ...
Blockchain Compute Driver detected.
GPU0: gfx901 | 64 Compute Units
[06:07:35] Connecting to ssl://europe.monero.miningpoolhub.com:20580 ...
[06:07:35] SOCKET ERROR - Connection Error: GetAddrInfo: H¶te inconnu.
[06:07:35] Connecting to Pool failed. Retrying in 20 secs ...

i try with removing ssl://  but no luck  miningpoolhub not supported ?

my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
CreamyG31337
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
October 27, 2017, 05:25:23 AM
 #170

I swapped another card in my rig and now it won't do the 1900/1900 and settle on 1700/1700. It's happily doing about 1370/1970 instead. Restarted and reset the driver many many times. Really weird. It's basically stuck at the same combined hashrate as before, but I can't figure out why. Maybe the old motherboard is an issue. I can't change the pci express to v2 -- no bios option for that.
glph3k
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 23


View Profile WWW
October 27, 2017, 07:43:40 AM
 #171



Ok thanks.
Must i test all freq for RAM ?
I set at 1030 yesterday by misstake, and i stay at 1730, instead 1830 with 1025Mh for RAM.....


1020/1025 for mem clock seems to be a sweet spot, probably some resonating effect of memory and cpu clock.

The range between 1025 - 1050 seems not to be very effective.

Memory clocks at 1050 and above are more faster then 1025, but depends on the the card if it can handle it.
glph3k
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 23


View Profile WWW
October 27, 2017, 03:53:07 PM
 #172

New update available:

Cast XMR Version 0.6 (2017/10/27)

  - improved queue sync which results in an 0.1% higher average hash rate
  - experimental support for Radeon RX 480 / RX 580 GPUs added
  - pessing 's' key prints the current statistics
  - count outdated and invalid shares separate
  - fixed random crash when quitting app
  - bugfix: invalid command line arguments did hang app

Download Cast XMR 0.6 for Windows (64bit)

Happy mining!
carlo_0000
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001


View Profile
October 27, 2017, 07:19:00 PM
 #173

nobody reply to me

who to correctly enter the pool name ?

cast_xmr-vega -S ssl://europe.monero.miningpoolhub.com:20580

or
cast_xmr-vega -S europe.monero.miningpoolhub.com:20580   not working

my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
ordimans
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 100


View Profile
October 27, 2017, 08:53:35 PM
 #174



Ok thanks.
Must i test all freq for RAM ?
I set at 1030 yesterday by misstake, and i stay at 1730, instead 1830 with 1025Mh for RAM.....


1020/1025 for mem clock seems to be a sweet spot, probably some resonating effect of memory and cpu clock.

The range between 1025 - 1050 seems not to be very effective.

Memory clocks at 1050 and above are more faster then 1025, but depends on the the card if it can handle it.

OK.
Never goes up above 1830...
(MSI Vega 64 @stock)

Just to reset the HBCC setting the first time to don't get artefact..

I will test 0.6
grimjaw99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
October 27, 2017, 10:33:05 PM
 #175

nobody reply to me

who to correctly enter the pool name ?

cast_xmr-vega -S ssl://europe.monero.miningpoolhub.com:20580

or
cast_xmr-vega -S europe.monero.miningpoolhub.com:20580   not working

Does the pool require login? password? could be the issue
D8V1D
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 100


View Profile
October 28, 2017, 02:15:31 AM
 #176


How do you get all 4 Vega cards to support HBCC?

HBCC only shows up for 1 card for me. Have the Blockchain drivers installed, 16gb ram, 60gb page file.

Get 3% Cashback from Newegg. Use my link for an extra $10 on your 1st purchase. https://www.ebates.com/r/IDAVID40
Morgon
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 10


View Profile
October 28, 2017, 02:21:43 AM
 #177

16gb ram

It's my understanding that 16GB is not enough to drive HBCC in 4 GPUs, according to other threads I've read.

I have 32 GB in mine, but have not gotten around to setting up all four GPUs. I will do that sometime this weekend and try to report back.
D8V1D
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 100


View Profile
October 28, 2017, 05:19:15 AM
 #178

Got it to work. Needed to disable Crossfire for HBCC to show on all 4 cards.

16 GB ram is working for 4 cards.

Get 3% Cashback from Newegg. Use my link for an extra $10 on your 1st purchase. https://www.ebates.com/r/IDAVID40
Django69
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
October 28, 2017, 06:27:50 AM
 #179

i have 4gb for 4 vega...

set your pagefile to 70go !
carlo_0000
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001


View Profile
October 28, 2017, 06:53:02 AM
 #180

i have 4gb for 4 vega...

set your pagefile to 70go !

really ? i had 4 giga ram for 2 vega but hbcc was disable (even if it show enable with no slider), my pagefile was at 16gigas, but when i put 8 of ram then it could be enable

my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 129 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!