Bitcoin Forum
October 23, 2017, 10:01:25 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... 123 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner]- Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 5000 miners  (Read 400050 times)
Eichelmann
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
April 23, 2017, 02:09:35 PM
 #881

Hi
I need help for the profit setup. I have a farm with nvidia gtx cards.
Managed miners works great. Since version 2.9.1 EWBF works also with monitoring.

I try the new managed profit miner.
I setup the EWBF miner and the ccMiner at the profit switching profile.
EWBF for ZCASH and ccMiner for LBRY. (If this works than I will add some other coins.)

http://imgur.com/a/KiXfg

When I start the managed profit miner it only starts the EWBF Miner.

At profit switching I set a custom pool group.

Thanks in advance
1508752885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508752885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508752885
Reply with quote  #2

1508752885
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508752885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508752885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508752885
Reply with quote  #2

1508752885
Report to moderator
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 23, 2017, 06:39:02 PM
 #882

Hi
I need help for the profit setup. I have a farm with nvidia gtx cards.
Managed miners works great. Since version 2.9.1 EWBF works also with monitoring.

I try the new managed profit miner.
I setup the EWBF miner and the ccMiner at the profit switching profile.
EWBF for ZCASH and ccMiner for LBRY. (If this works than I will add some other coins.)

When I start the managed profit miner it only starts the EWBF Miner.

At profit switching I set a custom pool group.
Hi.
The profit switching feature will only start one miner - the one that is most profitable to run. In your case it looks like Zcash mining is most profitable at the moment. Later on, it might switch if lbry becomes more profitable.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 23, 2017, 07:59:36 PM
 #883

Awesome Miner development release v2.9.2 (preview of v3.0)

Read this post about the v3.0 previews in general:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg18621070#msg18621070

New in v2.9.2:
- New rule to trigger based on pool URL
- Profit switching feature improved
- Context menu option to save hashrate from miner to profit switching profile
- Selection of algorithms to view on the Coins tab has been simplified
- Claymore's Ethereum Miner 9.2
- A few minor corrections and improvements

Please make sure to run the same version of both Awesome Miner and the Remote Agent.

A screenshot of the feature to display system information from any remote system running Awesome Miner Remote Agent. This information is available even when not mining.


Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
jenia1
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 252

Bitrated user: jenia1.


View Profile
April 23, 2017, 08:56:09 PM
 #884

does one get paid in BTC or in the coin that one is currently mining?
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 24, 2017, 05:23:44 AM
 #885

does one get paid in BTC or in the coin that one is currently mining?
This related to which pool you are mining when you use Awesome Miner. If you want to get started with as little configuration as possible, you simply create a Managed Profit Miner and enter your Bitcoin address for the Nicehash service, and then you will have a setup that is mining the most profitable coin/algorithm, and payments are made in Bitcoin to your Bitcoin address.

You also have the option to mine on any other pool and then get payed in the coin you are currently mining. Again, this depends on the pool and Awesome Miner supports all these scenarios.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
jenia1
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 252

Bitrated user: jenia1.


View Profile
April 24, 2017, 11:07:14 AM
 #886

does one get paid in BTC or in the coin that one is currently mining?
This related to which pool you are mining when you use Awesome Miner. If you want to get started with as little configuration as possible, you simply create a Managed Profit Miner and enter your Bitcoin address for the Nicehash service, and then you will have a setup that is mining the most profitable coin/algorithm, and payments are made in Bitcoin to your Bitcoin address.

You also have the option to mine on any other pool and then get payed in the coin you are currently mining. Again, this depends on the pool and Awesome Miner supports all these scenarios.


trying to do the st way you have mentioned.
creating a new managed miner, and it asks me for existing or new pool,worker name and password. which pool is that and why do i need it if i wanna get payed in BTC?
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 24, 2017, 05:08:06 PM
 #887

does one get paid in BTC or in the coin that one is currently mining?
This related to which pool you are mining when you use Awesome Miner. If you want to get started with as little configuration as possible, you simply create a Managed Profit Miner and enter your Bitcoin address for the Nicehash service, and then you will have a setup that is mining the most profitable coin/algorithm, and payments are made in Bitcoin to your Bitcoin address.

You also have the option to mine on any other pool and then get payed in the coin you are currently mining. Again, this depends on the pool and Awesome Miner supports all these scenarios.


trying to do the st way you have mentioned.
creating a new managed miner, and it asks me for existing or new pool,worker name and password. which pool is that and why do i need it if i wanna get payed in BTC?
Hi,
The easiest way to do this is to use the Wizard. If you follow the steps in this guide you will see that you don't have to create a pool manually. Instead you just enter your Bitcoin address. "See section Managed Profit Switching: Setup a single miner":
http://www.awesomeminer.com/help/profitswitching.aspx

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
jenia1
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 252

Bitrated user: jenia1.


View Profile
April 24, 2017, 08:56:16 PM
 #888

does one get paid in BTC or in the coin that one is currently mining?
This related to which pool you are mining when you use Awesome Miner. If you want to get started with as little configuration as possible, you simply create a Managed Profit Miner and enter your Bitcoin address for the Nicehash service, and then you will have a setup that is mining the most profitable coin/algorithm, and payments are made in Bitcoin to your Bitcoin address.

You also have the option to mine on any other pool and then get payed in the coin you are currently mining. Again, this depends on the pool and Awesome Miner supports all these scenarios.


trying to do the st way you have mentioned.
creating a new managed miner, and it asks me for existing or new pool,worker name and password. which pool is that and why do i need it if i wanna get payed in BTC?
Hi,
The easiest way to do this is to use the Wizard. If you follow the steps in this guide you will see that you don't have to create a pool manually. Instead you just enter your Bitcoin address. "See section Managed Profit Switching: Setup a single miner":
http://www.awesomeminer.com/help/profitswitching.aspx


|
thank you for your input but this guide is outdated. the program now looks different for me atleast, i do not have the option "managed profit miner" but i do have "managed miner" and when i click it the steps are totally different . and although i try to kinda cross between the new miner and the old guide i still cant make it work.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 25, 2017, 04:07:56 AM
 #889

does one get paid in BTC or in the coin that one is currently mining?
This related to which pool you are mining when you use Awesome Miner. If you want to get started with as little configuration as possible, you simply create a Managed Profit Miner and enter your Bitcoin address for the Nicehash service, and then you will have a setup that is mining the most profitable coin/algorithm, and payments are made in Bitcoin to your Bitcoin address.

You also have the option to mine on any other pool and then get payed in the coin you are currently mining. Again, this depends on the pool and Awesome Miner supports all these scenarios.


trying to do the st way you have mentioned.
creating a new managed miner, and it asks me for existing or new pool,worker name and password. which pool is that and why do i need it if i wanna get payed in BTC?
Hi,
The easiest way to do this is to use the Wizard. If you follow the steps in this guide you will see that you don't have to create a pool manually. Instead you just enter your Bitcoin address. "See section Managed Profit Switching: Setup a single miner":
http://www.awesomeminer.com/help/profitswitching.aspx


|
thank you for your input but this guide is outdated. the program now looks different for me atleast, i do not have the option "managed profit miner" but i do have "managed miner" and when i click it the steps are totally different . and although i try to kinda cross between the new miner and the old guide i still cant make it work.
Sorry - I thought you already were running the latest development release. The guide is actually for the very latest version of the software. Please upgrade to the development version 2.9.2 according to the instructions here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg18621070#msg18621070

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
Kartoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177


View Profile
April 25, 2017, 05:42:30 PM
 #890

Just installed this program and add 2 rigs, but now i can'find where to delete them... Somebody can help me with that ?
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 25, 2017, 05:56:56 PM
 #891

Just installed this program and add 2 rigs, but now i can'find where to delete them... Somebody can help me with that ?
You will find this in the Options dialog that you can access from the toolbar. Go to either External Miner or Managed Miners section in the Options dialog, depending on what kind of miner you added. Here you will find the operations to add, edit and delete them.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
Kartoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177


View Profile
April 26, 2017, 05:20:25 AM
 #892

Just installed this program and add 2 rigs, but now i can'find where to delete them... Somebody can help me with that ?
You will find this in the Options dialog that you can access from the toolbar. Go to either External Miner or Managed Miners section in the Options dialog, depending on what kind of miner you added. Here you will find the operations to add, edit and delete them.

Thank you very much for answer Smiley I managed to delete it so i successful added managed miner... But now some more curiosity pop up in my head... I see when i add IP contains claymore miner it can restart it or something and also managed miner dont have any security... How can i prevent someone to get in ?
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


View Profile
April 26, 2017, 06:45:19 AM
 #893

Just installed this program and add 2 rigs, but now i can'find where to delete them... Somebody can help me with that ?
You will find this in the Options dialog that you can access from the toolbar. Go to either External Miner or Managed Miners section in the Options dialog, depending on what kind of miner you added. Here you will find the operations to add, edit and delete them.

Thank you very much for answer Smiley I managed to delete it so i successful added managed miner... But now some more curiosity pop up in my head... I see when i add IP contains claymore miner it can restart it or something and also managed miner dont have any security... How can i prevent someone to get in ?
This is because of the remote port in Claymore Miners:
Quote
-mport   remote monitoring/management port. Default value is -3333 (read-only mode), specify "-mport 0" to disable remote monitoring/management feature.

After disabling this port you will most probably also not be able to administrate it via Awesome Miner.
Kartoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177


View Profile
April 26, 2017, 06:59:02 AM
 #894

Just installed this program and add 2 rigs, but now i can'find where to delete them... Somebody can help me with that ?
You will find this in the Options dialog that you can access from the toolbar. Go to either External Miner or Managed Miners section in the Options dialog, depending on what kind of miner you added. Here you will find the operations to add, edit and delete them.

Thank you very much for answer Smiley I managed to delete it so i successful added managed miner... But now some more curiosity pop up in my head... I see when i add IP contains claymore miner it can restart it or something and also managed miner dont have any security... How can i prevent someone to get in ?
This is because of the remote port in Claymore Miners:
Quote
-mport   remote monitoring/management port. Default value is -3333 (read-only mode), specify "-mport 0" to disable remote monitoring/management feature.

After disabling this port you will most probably also not be able to administrate it via Awesome Miner.

Thank you Smiley I knew it there are some tweaks i never made... Also i think to switch to Awesome miner in the future and did find already how to set password to remotes and now i am happy Smiley
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 28, 2017, 09:09:40 PM
 #895

Awesome Miner development release v2.9.3 (preview of v3.0)

Read this post about the v3.0 previews in general:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg18621070#msg18621070

New in v2.9.3:
- Redesigned user interface for algorithm and hashrate configuration
- Antminer L3+ support
- Performance and stability improvements
- A few minor corrections and improvements

Please make sure to run the same version of both Awesome Miner and the Remote Agent.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 29, 2017, 11:03:34 PM
 #896

For those of you running the latest development versions (v2.9.2 or later) - you will now have the possibility to try the new feature "Update mining software definitions".

Claymore Ethereum Dual Miner version 9.3 was just released, and without having to upgrade the version of Awesome Miner, you can now get access to this software via the automatic download feature.

First make sure you have enabled "Check for new version of mining software for automatic download" in the Options dialog, General section. Then click on Menu -> Update mining software definitions. Done! Next time you start a Claymore Ethereum miner, it will automatically download and run version 9.3 for you.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064


View Profile
April 30, 2017, 12:27:11 PM
 #897

For those of you running the latest development versions (v2.9.2 or later) - you will now have the possibility to try the new feature "Update mining software definitions".

Claymore Ethereum Dual Miner version 9.3 was just released, and without having to upgrade the version of Awesome Miner, you can now get access to this software via the automatic download feature.

First make sure you have enabled "Check for new version of mining software for automatic download" in the Options dialog, General section. Then click on Menu -> Update mining software definitions. Done! Next time you start a Claymore Ethereum miner, it will automatically download and run version 9.3 for you.


"Update mining software definitions".
worked for me ,
I love the other new feature "System" lots of info without the need for API access, wish it worked some how with Linux for networked miners, ....other wise it's great !! .. works better to me then API access for managed miners for info if you use Claymore's software but it would be nice if claymore would give us better API access, Ive tired to get him to do it ,, he ignores me ..sigh ...
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
April 30, 2017, 04:07:25 PM
 #898

For those of you running the latest development versions (v2.9.2 or later) - you will now have the possibility to try the new feature "Update mining software definitions".

Claymore Ethereum Dual Miner version 9.3 was just released, and without having to upgrade the version of Awesome Miner, you can now get access to this software via the automatic download feature.

First make sure you have enabled "Check for new version of mining software for automatic download" in the Options dialog, General section. Then click on Menu -> Update mining software definitions. Done! Next time you start a Claymore Ethereum miner, it will automatically download and run version 9.3 for you.


"Update mining software definitions".
worked for me ,
I love the other new feature "System" lots of info without the need for API access, wish it worked some how with Linux for networked miners, ....other wise it's great !! .. works better to me then API access for managed miners for info if you use Claymore's software but it would be nice if claymore would give us better API access, Ive tired to get him to do it ,, he ignores me ..sigh ...
Thanks for the feedback.
The new System tab also gives you this GPU and CPU monitoring information even when no mining is running, which is another benefit compared to getting the information from the API of a specific miner. It will however only be available for Managed Miner, as the External Miners only is based on the miner API.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
bensam1231
Legendary
*
Online Online

Activity: 980


View Profile
May 01, 2017, 06:05:40 PM
 #899

Good job with some of these changes, definitely shaping things up. I have another weird idea that people would pay money for, but is a niche and not exploited right now.

If you're looking at add a addition to your software consider adding a easy to setup localized pool for solo mining. Right now some coins don't work well or at all solo mining with the wallet QT so you have to setup pool software to make it work. There are a few different distributions available online, making it easy to use and setup is definitely a feature I'd be willing to pay extra for and I'm sure some others would as well. It would also help you to sell larger licenses with added 'solo coin pool' support.

Definitely something to think about to add robustness to your software.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


View Profile
May 01, 2017, 07:34:12 PM
 #900

I have asking this already in Claymore Thread, but did not get a useful response so far. Maybe someone here has an idea how to solve my problem with Awesome Miner:

I do have some Rigs running Windows 10 and I do access them via Teamviewer. Sometimes the rigs (randomly from my point of view) stop hashing and when I connect to it it looks like this:


Since this happens quite often I had the chance to see what happens before: For some reason Windows 10 shows an error claiming that Windows blocks access to (I think it was) Radeon settings which causes Claymore Miner to stop (or maybe stop GPU working so the watchdog restarts Claymore).
I did try different driver versions as of right now I am using the recommended 16.2.2.

In those cases I have to reboot the rig, but unfortunately sometimes not all GPUs start hashing after start of CM. CM states that the GPU hangs in OpenCL call and watchdog restarts CM which can also lead to the screen above.
I do have this problem on all my rigs, so I would appreciate any idea that might help.

It would also be an option if Awesome Miner could monitor the miner if it is still hashing and, if it is not, reboot the whole Rig (since this seems to be the only way to solve this I think). Currently I am rebooting manually, up to 10 times until all cards are hashing and I do not get a watchdog restart due to the watchdog.

Thank you!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... 123 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!