Bitcoin Forum
December 15, 2017, 05:03:30 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ... 166 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner]- Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 5000 miners  (Read 509666 times)
ACEkombatkiwi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
July 09, 2017, 03:46:57 AM
 #1381

Excellent app makes monitoring my 4 miners extremely easy but just a couple of suggestions i'm sure others would like these as well.

Nvidia optimised miners
ccminer 2.0- https://bitcointalk.org/index.php?topic=770064.0 I use it to solo mine lbry but it is great for multiple coins.
ethminer 0.11.0- https://github.com/ethereum-mining/ethminer/releases solo Ethereum mining.

Thanks for all the great work keep it up.
1513357410
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513357410

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513357410
Reply with quote  #2

1513357410
Report to moderator
1513357410
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513357410

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513357410
Reply with quote  #2

1513357410
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Cordon85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
July 09, 2017, 09:50:48 AM
 #1382

Hello is there any Option to set the energy cost Watt/MHs when i add the costs by algo i can only Chose for one hashrate.
exampel like this 210Mhs/ 1150 Watt. .....the prob is that he calcualtes the the energycosts only for one this Rig right all other rigs with other hash rates have the same energycosts?Huh?

And is there any Option to save the gpu Setting for different miners and Coins? with afterburner?

i can Change the Settings but i didnt can save this in awesome miner ?


sorry for my bad english. i hope some one understand my Probs ;-)
coin123123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
July 09, 2017, 11:00:28 AM
 #1383

Hello is there any Option to set the energy cost Watt/MHs when i add the costs by algo i can only Chose for one hashrate.
exampel like this 210Mhs/ 1150 Watt. .....the prob is that he calcualtes the the energycosts only for one this Rig right all other rigs with other hash rates have the same energycosts?Huh?

And is there any Option to save the gpu Setting for different miners and Coins? with afterburner?

i can Change the Settings but i didnt can save this in awesome miner ?


sorry for my bad english. i hope some one understand my Probs ;-)
yes

set watt: options>algorithm
set cost: options>profit switching

turn on display: options>general
jenifive
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327


View Profile
July 09, 2017, 06:13:30 PM
 #1384

When i started using AwesomeMiner my hashrate has dropped from 75 mh/s to 50 mh/s per rig.



Is AwesomeMiner  taking 25 mh/s from me?
Cordon85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
July 09, 2017, 06:23:39 PM
 #1385

Yes i know but he takes this for all miners ......exampel  210 Mhs with 1250 Watts by 23 Cent/24 hours = 6,90€ then the prog takes the 6,90€ from all devices..... thats not right..... i think it must be possibel to say 1 Mhs / 5,4 Watt for Etherium and awesome miner take this and extrapolating this for all Rigs like....


100 mhs x 5,4 = 540 Watt x 0,23cent x 24 =2,98€
200 mhs x 5,4 = 1080 watt x 0,23 x 24 = 5,96.

.....

i want to upload some pics but thats dont work...
coin123123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
July 09, 2017, 06:40:42 PM
 #1386

Awesome miner is not miner, it is controlling and monitoring miners

you actually mine with claymore or etminer so check your settings
jenifive
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327


View Profile
July 09, 2017, 07:27:16 PM
 #1387

Awesome miner is not miner, it is controlling and monitoring miners

you actually mine with claymore or etminer so check your settings
When i started using AwesomeMiner my hashrate has dropped from 75 mh/s to 50 mh/s per rig.



Is AwesomeMiner  taking 25 mh/s from me?

switched off AwesomeMiner and hashrate get back to normal



Be aware! AwesomeMiner is stealing your hashrate without telling that!
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1296


View Profile
July 09, 2017, 07:31:52 PM
 #1388

Awesome miner is not miner, it is controlling and monitoring miners

you actually mine with claymore or etminer so check your settings
When i started using AwesomeMiner my hashrate has dropped from 75 mh/s to 50 mh/s per rig.



Is AwesomeMiner  taking 25 mh/s from me?

switched off AwesomeMiner and hashrate get back to normal



Be aware! AwesomeMiner is stealing your hashrate without telling that!
You don't get it right?
Awesome Miner is NOT a mining software. It just includes several mining software and it is up to YOU to configure them properly. Awesome Miner does not get a single hash of your hashing power....
coin123123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
July 09, 2017, 07:35:30 PM
 #1389

i'm using it few weeks it's not stealing

claymore have devfee but its not related and it won't cut your speed by 30%

post you setting and specs instead of this shit
jenifive
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327


View Profile
July 09, 2017, 07:45:10 PM
 #1390

Awesome miner is not miner, it is controlling and monitoring miners

you actually mine with claymore or etminer so check your settings
When i started using AwesomeMiner my hashrate has dropped from 75 mh/s to 50 mh/s per rig.



Is AwesomeMiner  taking 25 mh/s from me?

switched off AwesomeMiner and hashrate get back to normal



Be aware! AwesomeMiner is stealing your hashrate without telling that!
You don't get it right?
Awesome Miner is NOT a mining software. It just includes several mining software and it is up to YOU to configure them properly. Awesome Miner does not get a single hash of your hashing power....
I dont care what is the status of Awesome Miner... Its actually lowering rig hashrate when using it hence if AM dont directly stealing money for themselves but you making less profit by using this software. So no point of using it.
jenifive
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327


View Profile
July 09, 2017, 07:51:55 PM
 #1391

i'm using it few weeks it's not stealing

claymore have devfee but its not related and it won't cut your speed by 30%

post you setting and specs instead of this shit

What settings and specs do you want?
Im here not because i want to convince someone with something. Im just stating the fact.
Do whatever you want with that.
coin123123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
July 09, 2017, 08:10:32 PM
 #1392

i'm using it few weeks it's not stealing

claymore have devfee but its not related and it won't cut your speed by 30%

post you setting and specs instead of this shit

What settings and specs do you want?
Im here not because i want to convince someone with something. Im just stating the fact.
Do whatever you want with that.

the only fact i see here is that you can configure bat file for mining but you can't configure awesome miner

for me its working same speed
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1296


View Profile
July 09, 2017, 08:36:52 PM
 #1393

It would be easier if you are simply asking for help instead of accusing others for your own stupidity.
cashen
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 280


View Profile
July 10, 2017, 01:41:13 AM
 #1394

Couple issues;
1. Can't select Scrypt coin for my scrypt miners. All pointed to the same address. If I change it, it also changes decred.
2. C11 not supported along with a bunch of other coins/algos. At least support the ones zpool uses.
3. not sure why the total at the top is incorrect.


         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
DeepOnion 
★ ★ ★ ★ ★   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
July 10, 2017, 06:56:40 AM
 #1395

Awesome miner is not miner, it is controlling and monitoring miners

you actually mine with claymore or etminer so check your settings
When i started using AwesomeMiner my hashrate has dropped from 75 mh/s to 50 mh/s per rig.


Is AwesomeMiner  taking 25 mh/s from me?

switched off AwesomeMiner and hashrate get back to normal


Be aware! AwesomeMiner is stealing your hashrate without telling that!
You don't get it right?
Awesome Miner is NOT a mining software. It just includes several mining software and it is up to YOU to configure them properly. Awesome Miner does not get a single hash of your hashing power....
I dont care what is the status of Awesome Miner... Its actually lowering rig hashrate when using it hence if AM dont directly stealing money for themselves but you making less profit by using this software. So no point of using it.
Hi
Thanks for trying out Awesome Miner. First of all, as several other forum members already pointed out, Awesome Miner itself is helping you to manage and monitor the mining. It doesn't do anything with the mining operations itself. Mining is quite complex and requires both time and knowledge to get right.

My recommendation to you is to not start the conversation by suggesting that Awesome Miner is stealing hashrate, because it's simply not true and it's not the best way of asking for help. Awesome Miner has been used by many professionals in this thread and in large scale mining operations for several years.

In order to have a constructive conversation, please share more details how you manually started your miner in the past, and then what configuration that Awesome Miner uses in your case (click the Diagnostics button in the toolbar). Then you can compare the settings and figure out how the configuration is different. If you need any assistance, we are here to help.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
coin123123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
July 10, 2017, 10:41:43 AM
 #1396

Hi Patrike could you comment on my posts on previous page #1376 #1377

about Awesome Miner showing GPU voltage P-States and not actual reading
cause if i go to 10.0.0.1:82 through browser it does read correct voltages

Thanks
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
July 10, 2017, 11:19:31 AM
 #1397

Is it showing as 1.20V both on GPU tab and the System tab in Awesome Miner?

yes both GPU and System tab showing same data


EDIT:

after checking other programs, speedfan and gpu-z also both show incorrect vddc, only msi afterburner show correct

seems some programs including Awesome Miner showing GPU P-States data instead of actual reading

EDIT2:

when accessing manually afterburner server at: http://10.0.0.10:82/mahm it shows correct voltages

so i guess its not connecting to msi server properly

Hi Patrike could you comment on my posts on previous page #1376 #1377

about Awesome Miner showing GPU voltage P-States and not actual reading
cause if i go to 10.0.0.1:82 through browser it does read correct voltages

Thanks
Hi,

Awesome Miner uses a library to get GPU and voltate information from your system, and this information is displayed on both the GPU and System tab. MSI Afterburner is only used to set GPU information, but currently not used for displaying it (except in the actual dialog where you set the GPU clocking).

Thanks for making the investigation about what the different tools are displaying. Right now I don't have any way of getting any other voltage information than what is currently displayed. What I could improve in the future is to support displaying the GPU information provided by MSI Afterburner as an alternative what is displayed right now.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
JACKSEG
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
July 10, 2017, 05:24:43 PM
 #1398

Hello,

I know this is not a problem of Awesome Miner but I would like to have your opinion on the reliability of the gains of Nicehash, Zpool and MPH.

For example, Zpool gives superb theoretical performances but we do not do it according to the practical tests.
Are these services really profitable compared to mining our currencies on our side?

Thanks.
Chapster
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 52


View Profile
July 10, 2017, 06:40:28 PM
 #1399

Hello,

I know this is not a problem of Awesome Miner but I would like to have your opinion on the reliability of the gains of Nicehash, Zpool and MPH.

For example, Zpool gives superb theoretical performances but we do not do it according to the practical tests.
Are these services really profitable compared to mining our currencies on our side?

Thanks.

In my particular case, I disabled both Zpool and MPH.
The earnings never were even close to what Awesome Miner estimated.
puwaha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
July 11, 2017, 06:12:10 AM
 #1400

Hello,

I know this is not a problem of Awesome Miner but I would like to have your opinion on the reliability of the gains of Nicehash, Zpool and MPH.

For example, Zpool gives superb theoretical performances but we do not do it according to the practical tests.
Are these services really profitable compared to mining our currencies on our side?

Thanks.

I wrote up my take on profit switching a few pages back...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=676942.msg19944585#msg19944585

The problem is that profit pools are not fast enough to auto exchange to bitcoin, so you are usually getting a poor conversion rate by the time the exchange happens, because the coin you mined is no longer the most profitable.

Pages: « 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ... 166 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!