Bitcoin Forum
December 13, 2017, 12:53:19 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 163 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner]- Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 5000 miners  (Read 506701 times)
Storx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile WWW
June 28, 2017, 01:12:47 AM
 #1261

I really like the recent updates, looks like your really starting to polish up the software for the community, but i have a few questions...

Is there anyway you can add 2 miner software to the list to use... 98% of my rigs use these well known miners for the Nvidia cards...i tested using your built in ccminersp version, but i only get 70-80% of the hashrates i get on alexis1.0, and i tried linking to alexis to force using it, but then i loose the ability to mine the half of coins that alexis miner doesnt support that ccminer-x64 does well... if you need them i can give you the miners
1) ccminerAlexis1.0 also called ccminerAlexis78 * this is the most used miner for pascal cards on altcoins
2) ccminer-x64 also called ccminerCuda 2.0 * this miner is always updating with the niche coins that Alexis miner doesnt tailor to....

In regards to the auto-profit switching, does it use a SET PASS list to let the pool determine which algo to mine or is auto-profit switching only using the coins listed from whatomine main api list? (basically only coins with revenue/profit numbers)? i am trying to understand how it works, because i currently use NemoMiner multi-algo on both zpool and minerpoolhub. You recently added most of the algo's i mine for profit to your list and my current miner submits the set pass to the pool, they basically decide what to mine from that list as most profitable... if this is how yours works i plan to switch over to your software if can gain the miner software i need for my GTX1070/GTX1080ti rigs

+1 for support for the ccMiner forks.

+1 for the ability to just add our own custom forks of miners and have the most show up in the list.

One after another, new releases are released, and you just add a new ccminer-Alexis to work normally. Sibcoin (SIB) and LBRY (LBC) can not ((sadly

ccminer-Alexis is on the list of miners to add support for.

Keep in mind that already today you can download ccminer-Alexis to the computer you are running Awesome Miner, then use the Upload Software feature to push it to all remote miners:
http://www.awesomeminer.com/help/uploadsoftware.aspx
Then you configure your Managed Miners to not do Automatic download, but instead use a specified path. This is where you point it to the exe-file for ccminer-Alexis. Now Awesome Miner will be able to launch ccminer-Alexis instead of the standard ccminer.

Of course it's getting even easier if I add it directly to the Automatic download feature. The reason I talk about the Upload software feature is that there will always be some mining software that isn't included or is of latest version in Awesome Miner. Using the Upload software feature you can push the latest software to the entire farm in a single operation and use it.



I would be very grateful if ccminer-Alexis will be included in the standard set of your program, because at present you do not have any alternatives for Sibcoin (SIB) and LBRY (LBC) ((And when you download the software every time you change the currency or something else this The miner dies and you have to load it again (((

I've not used ccminer-Alexis myself, so I was just trying to figure out from where I could download the latest version. Turned out to be a bit complicated, because there are no releases since 2 years on the Github page:
https://github.com/alexis78/ccminer
The only binary distribution I could find was the one compiled and posted on this site, but it's a few months old:
http://cryptomining-blog.com/8471-you-should-use-ccminer-alexis-1-0-for-better-x11-ghost-hashrate/

Is it this one you are running?

I think it is the same one, i have been using the one i got from Nemominer pre 2.0.... from my understanding is Alexis no longer updating the miner, but every ccminer i have tested to date, Alexis is still the best at the algo's it supports for some reason. The Alexis version was optimized around the GTX DDR5x memory, so all the GPUs with that memory like the 1080 and 1080ti gain massive hashrates over other ccminers

https://github.com/nemosminer/NemosMiner-v1.7.6-Zpool/releases/download/NemosMinerv1.7.6/NemosMiner-v1.7.6-ZPOOL.zip

Earn up to 40% ROI on your BTC, Signup under me and message me and ill verify and send you BCC for investing under me.
Join My Team @  https://bitconnect.co/?ref=BccStorx
"There should not be any signed int. If you've found a signed int somewhere, please tell me (within the next 25 years please) and I'll change it to unsigned int." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
rsup
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
June 28, 2017, 02:49:31 AM
 #1262

Can we use ethminer instead of claymore? It's much faster for nvidia as of the most recent code.
bonosurgut
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486



View Profile
June 28, 2017, 03:48:03 AM
 #1263



why  i get this errors ?
puwaha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
June 28, 2017, 03:52:43 AM
 #1264

Patrike,

After the latest update, on the Coins tab, when I select the AMD GPU profile, it shows that I can make millions of dollars from a few mBTC.  While I wish that were true, it's obviously not.  Cheesy

What do we need to do to fix it?
Are you using the default option to get statistics from WhatToMine or do you have Coinwarz configured? For WhatToMine everything looks fine here. Do you have an example of coin or algorithm that is incorrect?

Yes, I'm only using the default WhatToMine option.  It seems to be Equihash and Cryptonight coins on my end.

Click Edit on the AMD profile. For these algorithms where I assume you have put in your custom hashrate. Does it really say H/s for Equihash, and not MH/s?

That was the problem.  Thank you!

tpd09
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
June 28, 2017, 07:37:36 AM
 #1265

when does awesome miner pays out? cannot find the screen with what earned/paid out :S

edit: so I found out that I had to create "myBits" under balance screen. Did I loose all the coins for the past day of work?
thanks

TheIronP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 28, 2017, 09:59:00 AM
 #1266

I have a lap top gtx 1070 and a PC gx 1080.

Seems laptop is churning out at 24mh/s where pc is only 20mh/s.

Can you explain why? How do I increase output or manage speeds via AM?

FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1295


View Profile
June 28, 2017, 10:18:25 AM
 #1267

when does awesome miner pays out? cannot find the screen with what earned/paid out :S

edit: so I found out that I had to create "myBits" under balance screen. Did I loose all the coins for the past day of work?
thanks
Awesome Miner does not pay out, it only connects to your pool which is responsible for your payment Smiley
Awesome Miner is no mining pool
Turok2000
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
June 28, 2017, 01:33:48 PM
 #1268

I really like the recent updates, looks like your really starting to polish up the software for the community, but i have a few questions...

Is there anyway you can add 2 miner software to the list to use... 98% of my rigs use these well known miners for the Nvidia cards...i tested using your built in ccminersp version, but i only get 70-80% of the hashrates i get on alexis1.0, and i tried linking to alexis to force using it, but then i loose the ability to mine the half of coins that alexis miner doesnt support that ccminer-x64 does well... if you need them i can give you the miners
1) ccminerAlexis1.0 also called ccminerAlexis78 * this is the most used miner for pascal cards on altcoins
2) ccminer-x64 also called ccminerCuda 2.0 * this miner is always updating with the niche coins that Alexis miner doesnt tailor to....

In regards to the auto-profit switching, does it use a SET PASS list to let the pool determine which algo to mine or is auto-profit switching only using the coins listed from whatomine main api list? (basically only coins with revenue/profit numbers)? i am trying to understand how it works, because i currently use NemoMiner multi-algo on both zpool and minerpoolhub. You recently added most of the algo's i mine for profit to your list and my current miner submits the set pass to the pool, they basically decide what to mine from that list as most profitable... if this is how yours works i plan to switch over to your software if can gain the miner software i need for my GTX1070/GTX1080ti rigs

+1 for support for the ccMiner forks.

+1 for the ability to just add our own custom forks of miners and have the most show up in the list.

One after another, new releases are released, and you just add a new ccminer-Alexis to work normally. Sibcoin (SIB) and LBRY (LBC) can not ((sadly

ccminer-Alexis is on the list of miners to add support for.

Keep in mind that already today you can download ccminer-Alexis to the computer you are running Awesome Miner, then use the Upload Software feature to push it to all remote miners:
http://www.awesomeminer.com/help/uploadsoftware.aspx
Then you configure your Managed Miners to not do Automatic download, but instead use a specified path. This is where you point it to the exe-file for ccminer-Alexis. Now Awesome Miner will be able to launch ccminer-Alexis instead of the standard ccminer.

Of course it's getting even easier if I add it directly to the Automatic download feature. The reason I talk about the Upload software feature is that there will always be some mining software that isn't included or is of latest version in Awesome Miner. Using the Upload software feature you can push the latest software to the entire farm in a single operation and use it.



I would be very grateful if ccminer-Alexis will be included in the standard set of your program, because at present you do not have any alternatives for Sibcoin (SIB) and LBRY (LBC) ((And when you download the software every time you change the currency or something else this The miner dies and you have to load it again (((

I've not used ccminer-Alexis myself, so I was just trying to figure out from where I could download the latest version. Turned out to be a bit complicated, because there are no releases since 2 years on the Github page:
https://github.com/alexis78/ccminer
The only binary distribution I could find was the one compiled and posted on this site, but it's a few months old:
http://cryptomining-blog.com/8471-you-should-use-ccminer-alexis-1-0-for-better-x11-ghost-hashrate/

Is it this one you are running?


Yes it is he
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
June 28, 2017, 04:29:34 PM
 #1269

I assume I'm just missing something here.. but I have a very annoying issue.

For the life of me, I can't get the pool settings to do anything at all. The only way I have been able to use this software is to specify every command line flag, including -epool. I checked the process through some trial and error and found that the pool settings never make it into the command line unless I write them in specifically. What am I doing wrong?? I have resorted to creating specific templates for different pools and just applying them as needed, but this hardly seems like the way it was designed to be used.

Thanks!
You shouldn't have to do anything except adding a pool (url, worker name or wallet) and then a Managed Miner that is using this pool. If that miner isn't start, please try the Diagnostics button instead to see what the problem is. Most of the time it's related to the pool configuration that something is missing. The challenge is that some pool requires worker names while other requires wallet address.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
June 28, 2017, 04:32:03 PM
 #1270

Can we use ethminer instead of claymore? It's much faster for nvidia as of the most recent code.
If you create a Managed Miner and specify the software as Generic Miner, you can point to any mining software. Awesome Miner will be able to start and stop this mining software, but you will not be able to see any monitoring information, as this is only available for mining software that provides an API.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
June 28, 2017, 04:44:42 PM
 #1271



why  i get this errors ?
No idea. Awesome Miner is only sending one command to Claymore for monitoring, and that's "miner_getstat1". Do you get this all the time, even if you restart the Claymore miner?

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
June 28, 2017, 04:50:46 PM
 #1272

I have a lap top gtx 1070 and a PC gx 1080.

Seems laptop is churning out at 24mh/s where pc is only 20mh/s.

Can you explain why? How do I increase output or manage speeds via AM?
nVidia GTX 1080 is actually slower than 1070 in many tests. See this one:
http://wccftech.com/ethereum-mining-gpu-performance-roundup/

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
topgeek
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
June 28, 2017, 05:14:38 PM
 #1273

IronP
My 1070's overclocked mine at 31.
My 1080 overclocked mines at 25.

Different memory types.

Mine Zcash with your 1080 and it'll shine - 500 sols/s.
topgeek
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
June 28, 2017, 05:17:27 PM
 #1274

patrike:

I upgraded to the lastest version and the latest awesome miner remote agent on all of my miners.

For some reason now the Awesome Miner Remote Agents will NOT auto-start with windows. 
If I reboot the computer the agent does not load.
It IS listed in the startup items and is enabled on startup.

I can login and manually start it and it works fine (but that defeats the entire point of using Rules to auto-reboot).

It used to work fine...   any ideas what may have changed? 
I even tried completely uninstalling the remote agent, rebooting the PC and fresh installing it again.

turingv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 28, 2017, 05:45:35 PM
 #1275

patrike:

I upgraded to the lastest version and the latest awesome miner remote agent on all of my miners.

For some reason now the Awesome Miner Remote Agents will NOT auto-start with windows. 
If I reboot the computer the agent does not load.
It IS listed in the startup items and is enabled on startup.

I can login and manually start it and it works fine (but that defeats the entire point of using Rules to auto-reboot).

It used to work fine...   any ideas what may have changed? 
I even tried completely uninstalling the remote agent, rebooting the PC and fresh installing it again.



I have the same issue. Downgrading back to older version of remote agent did not fix the problem.
rsup
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
June 28, 2017, 07:58:29 PM
 #1276

Is there a way to update the remote agents from the main client? Or do I have to remote into every single one of them and manually update?
FlensGold
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1295


View Profile
June 28, 2017, 08:01:19 PM
 #1277

Is there a way to update the remote agents from the main client? Or do I have to remote into every single one of them and manually update?
Right click on the client in the Miners Tab -> Upgrade Remote Client (once Main Application has been updated)
bensam1231
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


View Profile
June 29, 2017, 08:31:18 AM
 #1278

Please add a toggle to each rig for automatic mining in case of reboot. It seems sometimes when I power off a system it'll start auto mining when it boots back up (even though it shut down normally). If the auto system can be enhanced that would be helpful as well, IF shut down is not normal it'll start mining again upon reboot and report it in the notifications.

Also consider adding a discrepancy list somewhere. If you bulk apply a template and you manually change one of the templates it still shows up as the template you applied (even after changing it). Even a astrix would be helpful here. Something to denote it's different from the template.


You guys giving away trade secrets in a public well traveled thread. Funny thing about all the huff and puff of adding custom miners and algos to AM is everyone now knows about those algos so it wont net you more then equihash anyway. I don't think you guys understand how this works. Good job. XD

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
June 29, 2017, 09:03:01 AM
 #1279

patrike:

I upgraded to the lastest version and the latest awesome miner remote agent on all of my miners.

For some reason now the Awesome Miner Remote Agents will NOT auto-start with windows. 
If I reboot the computer the agent does not load.
It IS listed in the startup items and is enabled on startup.

I can login and manually start it and it works fine (but that defeats the entire point of using Rules to auto-reboot).

It used to work fine...   any ideas what may have changed? 
I even tried completely uninstalling the remote agent, rebooting the PC and fresh installing it again.



I have the same issue. Downgrading back to older version of remote agent did not fix the problem.
There hasn't been a change to the auto-start in years. Is your system trying to start it with Admin privileges, where Windows UAC step in and show a dialog? If you launch Remote Agent manually, do you get this dialog?
Is the computer able to autostart any other application, and it's just Remote Agent that refuses to start?

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile WWW
June 29, 2017, 09:11:30 AM
 #1280

Please add a toggle to each rig for automatic mining in case of reboot. It seems sometimes when I power off a system it'll start auto mining when it boots back up (even though it shut down normally). If the auto system can be enhanced that would be helpful as well, IF shut down is not normal it'll start mining again upon reboot and report it in the notifications.

Also consider adding a discrepancy list somewhere. If you bulk apply a template and you manually change one of the templates it still shows up as the template you applied (even after changing it). Even a astrix would be helpful here. Something to denote it's different from the template.
Thanks for the feedback, I will look into these points.
The Managed Miners do have an Autostart property, but from your description, my understanding is that you only want it to start if it was actually running before the reboot/crash.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 163 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!