Bitcoin Forum
October 21, 2017, 07:57:38 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner]- Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 5000 miners  (Read 397298 times)
plbartie
Member
**
Offline Offline

Activity: 70

ALTCOM wallet: AYGDb1Zwf3vfs2xC4D1G63wwy9RLU5Kb5r


View Profile
July 12, 2017, 10:15:22 PM
 #1421

Hi,
Thanks for the great software, works like a charm.
Just a suggestion for future release, can you add dubaicoin.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                ✯     Get Your FREE Coins NOW!        ✯
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                        ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
1508615858
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508615858

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508615858
Reply with quote  #2

1508615858
Report to moderator
1508615858
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508615858

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508615858
Reply with quote  #2

1508615858
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508615858
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508615858

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508615858
Reply with quote  #2

1508615858
Report to moderator
topgeek
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
July 12, 2017, 11:37:37 PM
 #1422

Is there a way to change the coins displayed in the bottom footer?

I've been going through the menus and cannot find one... (the UI really has become a needle in a haystack  Embarrassed )
Gongolo
Member
**
Online Online

Activity: 82


View Profile
July 13, 2017, 07:17:26 AM
 #1423


In my particular case, I disabled both Zpool and MPH.
The earnings never were even close to what Awesome Miner estimated.

Unfortunately, I have to confirm, revenue/day is almost always different than the one reported by the pool.
Mining zec at nanopool, my managed miner tells €12/day (I have seen also 16/day), nanopool €7-8/day.

I also tried switching from "coin statistics" to "pool".

But wow: Awesomeminer updated itself without closing the miner window, it's a really great piece of software.
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
July 13, 2017, 07:01:42 PM
 #1424

Hi, I have a quick question about this.

Say I'm going to use Claymore dual miner on Awesome Miner managed profit mining. If I were to manually input Hashrates onto a profit-switching profile should I put the dual-mining hashrate or the normal hashrate? For example, if I dual mine ETH + SIA my SIA hashrate would be ~550Mh/s whereas SIA on its own would be ~3000Mh/s. On the Profit-switching profile, should I therefore set Blake2b as 550Mh/s or 3000Mh/s considering that 99% of the time I'll be dual mining. Does Awesome Miner factor in the loss of hashrate in dual mining?


Thanks for any help in advance,
Hi,
The profit switcher is a bit limited here as it's mainly intended to be used with dual mining in these scenarios. So SIA should be 550MH/s in this case. It's not possible to specify two separate hashrates.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
July 13, 2017, 07:02:41 PM
 #1425

Is there a way to change the coins displayed in the bottom footer?

I've been going through the menus and cannot find one... (the UI really has become a needle in a haystack  Embarrassed )
Those coins are hard coded and cannot be changed

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
khe-med
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile WWW
July 14, 2017, 12:27:01 AM
 #1426

Hello,
When I use the Claymore directly I get 166MH/s in rig, but when using Awesome Miner (claymore) I get just 158MH/s.
Where does the difference go?
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
July 14, 2017, 04:07:38 AM
 #1427

Hello,
When I use the Claymore directly I get 166MH/s in rig, but when using Awesome Miner (claymore) I get just 158MH/s.
Where does the difference go?
Hi,
I think you need to compare the command line options, if you use any specific fine tuning on your command line that isn't added to the command line configured in Awesome Miner.

If you first stop the miner, you can use the Diagnostics button in the toolbar. This will open up a window and it will include information about command line and configuration. If you find some optimization missing, you can open the Properties of the Managed Miner, go to the Command line section, and add it.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
July 14, 2017, 04:45:29 AM
 #1428

Awesome Miner version 3.2

- Command line parameters can be configured per pool
- Claymore specific pool settings added to the Pool Properties dialog
- New rule trigger for mining process related failures
- Profit switcher can be used with unique Bitcoin wallet address per miner
- Display Windows uptime for remote miners
- Minor updates to the Managed Profit Switching feature, including information in the View Details dialog
- Added CcMiner Alexis 1.0
- Claymore Ethereum Miner 9.7
- Corrections

Please make sure that you also upgrade the Remote Agent to the same version.

I've added a guide on the web site about how the worker name concept works, and also how you can use the profit switcher with individual Bitcoin wallet addresses for payout per miner (when mining on Nicehash and Zpool for example):
http://www.awesomeminer.com/help/workername.aspx

For the next release, I will focus on making improvements to the profit switcher and also bring in Ccminer 2.0 instead of the older Ccminer Sp-mod used today.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
Gongolo
Member
**
Online Online

Activity: 82


View Profile
July 14, 2017, 07:27:38 AM
 #1429

In dashboard, may we have dual currency?
Example:
Day 0,0053 BTC ($13,26)
Thank you!
cashen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
July 14, 2017, 11:04:33 AM
 #1430

Awesome Miner version 3.2

- Command line parameters can be configured per pool
- Claymore specific pool settings added to the Pool Properties dialog
- New rule trigger for mining process related failures
- Profit switcher can be used with unique Bitcoin wallet address per miner
- Display Windows uptime for remote miners
- Minor updates to the Managed Profit Switching feature, including information in the View Details dialog
- Added CcMiner Alexis 1.0
- Claymore Ethereum Miner 9.7
- Corrections

Please make sure that you also upgrade the Remote Agent to the same version.

I've added a guide on the web site about how the worker name concept works, and also how you can use the profit switcher with individual Bitcoin wallet addresses for payout per miner (when mining on Nicehash and Zpool for example):
http://www.awesomeminer.com/help/workername.aspx

For the next release, I will focus on making improvements to the profit switcher and also bring in Ccminer 2.0 instead of the older Ccminer Sp-mod used today.

Thanks for the continuing development.

I'm not sure how important a profit switching program is when it still lacks the most profitable coins.... Until we add all algos from zpool I still can't use this program for it's intended use.

please add all the algos.
DerMaulwurf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
July 14, 2017, 12:04:42 PM
 #1431

Atm iam mining with ccminer 2.0 (lbry) or exbf (zen) "manually" on the suprnova pool.
starting the miner and be annoyed if the difficulty went up too much for one or two hours...

Now id like to give awesome miner a chance Wink
But...
Is there an benchmark tool (hashrate and powerusage)? How knows the miner my speed?!

If i setup a new "managed profit miner" i need to setup a new pool (suprnova)
is this url correct: stratum+tcp://lbry.suprnova.cc
Is the "workername" only the workername or login.workername?! (only with workername i cant imagine that it will work)
Do i mine to my suprnova pool account or where will i have my coins?

edit:
just saw the qoute above me and the link to the "worker faq"
so my suggestions might be correct.
But whats with the benchmark?
Gongolo
Member
**
Online Online

Activity: 82


View Profile
July 14, 2017, 12:40:55 PM
 #1432

Looks like latest release doesn't download alexis ccminer: it stops with "not found".
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile WWW
July 14, 2017, 01:12:42 PM
 #1433

Looks like latest release doesn't download alexis ccminer: it stops with "not found".
Sorry about that, I had moved a file on the server by mistake so it wasn't found by Awesome Miner. Please try again.

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
acyclovir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
July 14, 2017, 01:46:39 PM
 #1434

ccminer Alexis, does not validate on CPU, tried with -i (8, 12,14) param, but does not work, what could i do?
mr_blanket
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
July 14, 2017, 03:41:17 PM
 #1435

Can someone tell me where I'm going wrong?

I have just one 1070 (gotta start somewhere), wiped my entire HDD, installed windows 10, installed fresh CUDA drivers from nVidia, updated windows completely, installed latest version of Awesome Miner, put my wallet address in Zpool and Nicehash pool, and hit start.  This is the error I'm getting every single time:

> Cuda error in func 'quark_blake512_cpu_setBlock_80' at line 815 : an illegal memory access was encountered.

I would love to try the software, but this error keeps getting in the way.  Not sure what I'm missing.

Thanks!
Gongolo
Member
**
Online Online

Activity: 82


View Profile
July 14, 2017, 03:46:04 PM
 #1436

Can someone tell me where I'm going wrong?

I have just one 1070 (gotta start somewhere), wiped my entire HDD, installed windows 10, installed fresh CUDA drivers from nVidia, updated windows completely, installed latest version of Awesome Miner, put my wallet address in Zpool and Nicehash pool, and hit start.  This is the error I'm getting every single time:

> Cuda error in func 'quark_blake512_cpu_setBlock_80' at line 815 : an illegal memory access was encountered.

I would love to try the software, but this error keeps getting in the way.  Not sure what I'm missing.

Thanks!

Using which miner?
If the built-in ccminer sp-mod, I fixed the problem changing its path to tpruvot ccminer 2.0.
acyclovir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
July 14, 2017, 03:48:18 PM
 #1437

ccminer Alexis, does not validate on CPU, tried with -i (8, 12,14) param, but does not work, what could i do?

On 4 GTX 1070, also I have had to dissable Nist5 due to lot of errors and issues
armytricks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
July 14, 2017, 06:55:12 PM
 #1438

Thanks for answering my question.

I've got one more (sorry), what algos does the MPH config support? Also, what happened to AwesomeMiner v3.1.2? I don't see it in the changelog now and its changes seem to have been put on v3.2.

Thank you,
Skol600ml
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
July 14, 2017, 09:27:31 PM
 #1439

Update doesn't work for me. No erros but the miner restarts and it's the 3.11 version. What to do?

natminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30


View Profile
July 14, 2017, 11:13:53 PM
 #1440

Update doesn't work for me. No erros but the miner restarts and it's the 3.11 version. What to do?


I had the same issue, tried multiple times, tried launching awesomeminer as administrator and tried updating again, etc..  nothing worked until I rebooted and tried again. So maybe see if a reboot helps.

Pages: « 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!