Bitcoin Forum
April 08, 2020, 12:25:52 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327335 times)
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 25, 2018, 09:31:43 PM
 #1221

Disebabkan thread Malaysia kita yang tidak seperti thread-thread local bahasa-bahasa atau negara yang lain, anda diminta untuk menggunakan tajuk di atas untuk membalas, bertanya atau membuat komen mengenai topik airdrop Adosia ini.  Senangnya cut&paste tajuk di atas ke dalam "subjek" apabila membuat respon.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
1586348752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348752
Reply with quote  #2

1586348752
Report to moderator
1586348752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348752
Reply with quote  #2

1586348752
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1586348752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348752
Reply with quote  #2

1586348752
Report to moderator
1586348752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348752
Reply with quote  #2

1586348752
Report to moderator
1586348752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586348752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586348752
Reply with quote  #2

1586348752
Report to moderator
HarimauMalaysia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 25, 2018, 09:42:39 PM
 #1222

Disebabkan thread Malaysia kita yang tidak seperti thread-thread local bahasa-bahasa atau negara yang lain, anda diminta untuk menggunakan tajuk di atas untuk membalas, bertanya atau membuat komen mengenai topik airdrop Adosia ini.  Senangnya cut&paste tajuk di atas ke dalam "subjek" apabila membuat respon.

Menarik bounty Adosia ni.  Siap dah ada produk pulak tu.  Saya berminat untuk join.  Terima kasih kerana buat posting.  Saya selalu baca posting awak (dan yang lain-lain di sini).  Thread Malaysia ni dah jadi semakin menarik dan berkualiti.
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
March 25, 2018, 11:30:23 PM
 #1223


We are not associated to Yayasan Fintech Sedunia (IFF)

25 March 2018 - It has come to our attention that Yayasan Fintech Sedunia (IFF) is misusing our photos and reputation. This is a public notice and we declare truthfully that we are not associated to Yayasan Fintech Sedunia (IFF) in any way. If you have evidence of misrepresentation, please email us at admin@bitcoinmalaysia.com

http://bitcoinmalaysia.com/2018/03/25/psa-we-are-not-associated-to-yayasan-fintech-sedunia-iff/



A little bit more background story would be helpful.  I clicked on the link but did not find useful information.  No idea what this was all about or its ramifications to either party.

Yayasan Fintech Sedunia (IFF) said BitcoinMalaysia.com is their advisor. that's a big lie.

ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
March 25, 2018, 11:32:25 PM
 #1224

Guys, I am one of the facilitators at this week's UPM event. See you there.

Don't miss the Blockchain Workshop this week at UPM Serdang (HRDF claimable and only MYR250 with lunch, notes & certificate)

https://bitcoinmalaysia.com/2018/02/25/unchain-the-blockchain-for-beginners-upm-serdang/



ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
March 25, 2018, 11:35:51 PM
 #1225

There's also a meetup tomorrow Tuesday night. Details below.

Weekly meetup http://meetu.ps/e/F0JVz/jKnms/d

Location: Taps Beer Bar, One Residency Jalan Nagasari, 50200 Kuala Lumpur

FYI it's a non-halal pub but they serve soft drinks. Come and meet the community in KL.

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 26, 2018, 12:04:20 AM
 #1226

There's also a meetup tomorrow Tuesday night. Details below.

Weekly meetup http://meetu.ps/e/F0JVz/jKnms/d

Location: Taps Beer Bar, One Residency Jalan Nagasari, 50200 Kuala Lumpur

FYI it's a non-halal pub but they serve soft drinks. Come and meet the community in KL.

Thanks for heads up and invitation bro!  It's a short notice, but will try if in the area.  Good luck and rock'em!

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
PyraCrypto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 1


View Profile
March 26, 2018, 04:32:38 AM
 #1227

Hello guys and gals, newbie here!  Glad to be on this thread.  Looking forward to a good and healthy discussion here.  Cheers!
CoderTerganteng
Member
**
Offline Offline

Activity: 275
Merit: 11


View Profile
March 26, 2018, 07:18:28 AM
 #1228

Temui Lunex: bentuk mata uang baru menggunakan algoritma Lyra2V2 dengan Mengubah Hadiah Masternode
Algoritma: Lyra2V2

Jumlah Bekalan: ~ 5 Juta Koin

Premine:% 2

Ticker: LUNEX

Kesusahan penargetan semula: DGW3

Hadiah Block: 15 LUNEX

Waktu Blok: 2 Menit

RPC Port: 10050

Port: 10051

https://masternodes.online/currencies/LUNEX/



Jaringan bantuan Masternodes dengan PrivateSend dan InstantSend

1000 LUNEX diperlukan untuk membina Lunex Masternode

PrivateSend memberikan privasi kewangan yang benar dengan mengaburkan asal-usul dana anda.

InstantSend akan membolehkan mata wang kriptok seperti Lunex untuk bersaing dengan sistem transaksi hampir serta-merta seperti kad kredit untuk situasi jualan ketika tidak bergantung kepada pihak berkuasa berpusat.


Laman web: https://www.lunexcrypto.com/
Pertikaian: https://discord.gg/KbDYM8b
Wallet: https://github.com/LunexCoin/Lunex/releases/tag/v1.0
Explorer: http://explorer.lunexcrypto.com/
addnode = 172.104.138.4
addnode = 199.247.20.49
addnode = 50.116.31.144

Terjemahan Bounty: 20 LUNEX (Semak apakah bahasa anda telah dipesan / diterjemahkan)


HashFaster
Code:
cc/sgminer: -a lyra2v2 -o stratum+tcp://hashfaster.com:4533 -u <wallet> -p c=LUNEX

spikyz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 0


View Profile
March 26, 2018, 08:36:22 AM
 #1229

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain

makna-nya. bila sesorang itu merasakan posting kita berguna untuk mereka, mereka boleh memberikan merit?
KurangKerjaan
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 11

Herok_X


View Profile
March 26, 2018, 10:57:05 AM
 #1230

Temui Lunex: bentuk mata uang baru menggunakan algoritma Lyra2V2 dengan Mengubah Hadiah Masternode
Algoritma: Lyra2V2

Jumlah Bekalan: ~ 5 Juta Koin

Premine:% 2

Ticker: LUNEX

Kesusahan penargetan semula: DGW3

Hadiah Block: 15 LUNEX

Waktu Blok: 2 Menit

RPC Port: 10050

Port: 10051

https://masternodes.online/currencies/LUNEX/



Jaringan bantuan Masternodes dengan PrivateSend dan InstantSend

1000 LUNEX diperlukan untuk membina Lunex Masternode

PrivateSend memberikan privasi kewangan yang benar dengan mengaburkan asal-usul dana anda.

InstantSend akan membolehkan mata wang kriptok seperti Lunex untuk bersaing dengan sistem transaksi hampir serta-merta seperti kad kredit untuk situasi jualan ketika tidak bergantung kepada pihak berkuasa berpusat.


Laman web: https://www.lunexcrypto.com/
Pertikaian: https://discord.gg/KbDYM8b
Wallet: https://github.com/LunexCoin/Lunex/releases/tag/v1.0
Explorer: http://explorer.lunexcrypto.com/
addnode = 172.104.138.4
addnode = 199.247.20.49
addnode = 50.116.31.144

Terjemahan Bounty: 20 LUNEX (Semak apakah bahasa anda telah dipesan / diterjemahkan)


HashFaster
Code:
cc/sgminer: -a lyra2v2 -o stratum+tcp://hashfaster.com:4533 -u <wallet> -p c=LUNEX



   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ ✅ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project ● ☞ ✅ Best privacy crypto-market! ● █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ─────────────────║ WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ║─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June]✅[Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ ✓ Windows  |  ✓ macOS  |  ✓ Linux
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
March 27, 2018, 01:56:03 AM
Last edit: March 30, 2018, 05:22:38 AM by ninjaboon
 #1231

Hello guys and gals, newbie here!  Glad to be on this thread.  Looking forward to a good and healthy discussion here.  Cheers!

Great, do join our telegram group for realtime discussions:

Blockchain Malaysia #2 Unverified Group
Invite link: https://t.me/blockchainmalaysia2


Farasha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 04:19:30 AM
 #1232

Bila saya lihat profilnya, CoderTerganteng dan KurangKerjaan ini orang yang sama.  Waduh kenapa harus posting apa yang sama.  Kedua-duanya ada negative trust.
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
March 27, 2018, 05:36:41 AM
 #1233

There's also a meetup tomorrow Tuesday night. Details below.

Weekly meetup http://meetu.ps/e/F0JVz/jKnms/d

Location: Taps Beer Bar, One Residency Jalan Nagasari, 50200 Kuala Lumpur

FYI it's a non-halal pub but they serve soft drinks. Come and meet the community in KL.

Thanks for heads up and invitation bro!  It's a short notice, but will try if in the area.  Good luck and rock'em!

thanks Jitra. it's a weekly event. Do join in.

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 27, 2018, 08:47:42 AM
 #1234

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain

makna-nya. bila sesorang itu merasakan posting kita berguna untuk mereka, mereka boleh memberikan merit?

Ya memang betul apabila seseorang itu rasa posting kita kita berguna untuk mereka (atau orang lain), mereka boleh menghadiah merit, kalaulah ada sMerit yang boleh diberi.  Kalau xde merit macam mana nak kasi.  Cuba tanya Colb Lau, dia banyak merit tu.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
spikyz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 09:50:26 AM
 #1235

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain

makna-nya. bila sesorang itu merasakan posting kita berguna untuk mereka, mereka boleh memberikan merit?

Ya memang betul apabila seseorang itu rasa posting kita kita berguna untuk mereka (atau orang lain), mereka boleh menghadiah merit, kalaulah ada sMerit yang boleh diberi.  Kalau xde merit macam mana nak kasi.  Cuba tanya Colb Lau, dia banyak merit tu.

Tidak mengapa. Saya tidak akan meminta2. akan memberi sumbangan dalam forum sehingga ada yang merasakan layak untuk diberi kepada saya. Akan cuba sebaik mungkin
zulrahman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 04:22:32 PM
 #1236

[ANN][POW+MN+POS]BERGERAK KEARAH SYILING INFINITI[MTI][PRAJUALAN[ICO][GANJARAN HADIAH]
https://i.imgur.com/f6QxXYl.jpg

Bergerak Ke Arah Syiling Infiniti (MTI) dengan menggunakan algoritma Proof-of-Work (PoW) dan  sumber terbuka P2P, ia mempercepatkan lagi kepantasan semua transaksi, meningkatkan tahap keselamatan ke tahap yang tinggi, meminimumkan tahap risiko, dan tidak melibatkan mana-mana pihak ketiga. MTI menyediakan pilihan pelaburan kepada anda untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya merujuk kepada keupayaan pelaburan anda. MTI akan menjamin pulangan manfaat kepada anda setiap hari. Platform perdagangan pertukaran matawang kami menggunakan teknologi Blockchain dimana bertujuan untuk memastikan kesemua pelabur menikmati proses yang selamat dan terjamin di platform perkongsian kami yang stabil setiap kali mereka menjalankan urusan transaksi. Platform desentralisasi kami menolak penglibatan pihak ketiga, oleh itu, ianya membenarkan perjanjian yang mutlak dan telus di antara para pelabur. Kami adalah satu pasukan profesional yang tujuannya adalah untuk memberikan peluang istimewa untuk generasi kami dan seterusnya.

PROOF-OF-WORK (PoW) / PROOF-OF-STAKE (PoS) / MASTERNODES

MTi akan menggunakan LYRA2REV2 sebagai algoritma proof-of-work. Degan menggunakan LYRA2REV2, ianya akan menghalang penggunaan mesin perlombongan ASIC dalam masa yang singkat sehingglah ke masa hadapan. Ia juga akan membolehkan tempoh masa perlombongan yang lebih lama bagi pengguna mesin perlombongan CPU / GPU. MTI akan memberikan anda bonus apabila anda menahan dan menyimpan syiling anda yang kemudiannya akan digunakan untuk proses proof-of-stake. Ini adalah cara yang mana pengesahan transaksi dilakukan di dalam sistem; semakin banyak anda menyimpan MTI, semakin banyak bonus yang akan anda perolehi dari proses staking. Dengan MTI, memperolehi keuntungan sentiasa terjamin.

Untuk Masternodes 15,000 adalah cagaran MTI, dan kemampuan untuk sentiasa kekal berhubung 24/7 (24 jam dan 7 hari seminggu) tanpa masa rehat. Masternode memiliki ganjaran sehingga 99%. Lebih jauh lagi, dengan rekabentuk, masternodes dihargai dengan tinggi untuk perkhidmatan yang tak ternilai yang disediakan, tetapi penghargaan ini tidak boleh merugikan rangkaian. Penghargaan secara berlebihan terhadap mereka bermaksud akan mewujudkan lebih banyak pemilik masternode yang akan memiliki lebih banyak keuntungan, sehingga mengarahkan kepada sentralisasi rangkain; s fenomena ini haruslah dihindari.

SPESIFIKASI

Nama Syiling: MTI Coin
Singkatan Nama: MTI
Jenis Syiling: POW + POS + MN
Algoritma Hashing: lyra2rev2
Tempoh Blok: 150 Detik
Bekalan Maksimun: 72.000.000 (72 M)
Praperlombongan Syiling: 3,528,000 (3,528 M - 4,9% dari Keseluruhan Syiling)
Tempoh Minimun Stake: 6 Jam.
Kesukaran retargeting: Gelombang Graviti Gelap
Instantx: 5000 Syiling
Blok PoW terakhir: 3, 60.000
Blok PoS Pertama: Blok 201
Ganjaran Blok PoS: 50 Syiling (Berkurangan Sebanyak 18% Setahun)
Saiz Blok: 3 MB
Kematangan Syiling: 113 Blok
Pembayaran MN: 15000 Syiling

Prajualan Master Node - Tersedia 10 - 0.5 BTC PER MASTERNODE

22 Mac 2018 Khamis 17.00 UTC

Belilah Sekarang di http://mticoin.io/#ico-presale

Bertujuan: Untuk Penyenaraian di CryptoBridge, Untuk Penyenaraian di Masternode Online, Kedudukan MN, Masternodes.pro

DOMPET

Pelepasan Dompet Windows (Selesai)
Pelepasan Dompet Linux (Selesai)
Pelepasan Dompet Macintosh (Selesai)

DOMPET MOBILE

Android - Akan datang
iOS - Akan datang

ALAMAT PORT:

RPC: 16317
P2P: 16318

PAUTAN

Laman Sesawang
Twitter
Discord
Reddit
Facebook
Kertas Putih
Penjelajah Blok
Github

PANDUAN SETUP MASTERNODE

Windows
Linux
Satu Klik Setup
Panduan VPS Linux Dompet Sejuk MTI (Video)
Panduan VPS Windows Dompet MTI (video)

PENYUSUNAN RANGKA KERJA

Penyelidikan dan Pembangunan (Selesai) - Q4 2017
Pelancaran Laman Sesawang (Selesai) - Q1 2018
Pelepasan Dompet Windows (Selesai) - Q1 2018
Pelepasan Dompet Linux (Selesai) - Q1 2018
Pelepasan Dompet Macintosh (Selesai) - Q1 2018
Applikasi Android (Dalam Perancangan) - Q2 2018
Applikasi IOS (Dalam Perancangan) - Q2 2018
Dompet Web (Dalam Perancangan) - Q3 2018

PERTUKARAN BURSA MATAWANG

Crypto-Bridge (Q2 2018)
Graviex (Q2 2018)
CoinExchange (Q2 2018)
CoinX (Q3 2018)
Cryptopia (Q4 2018)
KuCoin (Q4 2018)

SENARAI TRACK MASTERNODE

MNRank (selesai)
Masternodes.online (selesai)
Masternodes.pro (Selesai)

PENGGUNAAN SYILING PRAPERLOMBONGAN

MTI mempunyai 4.9% syiling daripada Praperlombongan yang akan digunakan untuk Airdrops, Bounties dan untuk penyenaraian di pertukaran bursa matawang. Untuk memulakan laman sesawang "Templat MTI" dengan pelbagai template yang menerima MTI sebagai pembayaran untuk pelbagai templat. Untuk Membangunkan Dompet Android / IOS dan banyak lagi yang disenaraikan di Penyusunan Rangka Kerja dan untuk mengekalkan MTI.

AIRDROP dan TWITTER MEMBERIKAN HADIAH 50000 SYILING MTI

Airdrop dan Bounty Twitter Bermula Serta Merta dan akan Berakhir pada 28 Mac 23.59 UTC dan akan Dibayar selepas 30 Mac

Ikuti ini https://gleam.io/Mb3X1/mit-coin-twitter-bounty

Sesiapa yang mempunyai kurang Pengikut kurang daripada 50 tidak layak untuk memperolehi 1 Syiling MTI

Sekiranya anda mempunyai Lebih daripada 50 Pengikut di Twitter maka Anda layak untuk memperolehi lebih banyak Syiling MTI merujuk kepada jumlah pengikut anda

Anda boleh membalas halaman ini dengan Pautan Twitter dan Alamat Dompet MTI Coin anda di bawah untuk mendapatkan lebih banyak syiling Berdasarkan bilangan Pengikut Twitter anda

GANJARAN HADIAH PENTERJEMAHAN

Anda boleh menempah untuk Pengumuman ganjaran hadiah penterjemahan halaman dengan membalas Halaman ini dengan bahasa yang anda pilih, Setelah Anda Selesai Pengumuman yang Diterjemahkan Sila membalas halaman dengan Maklumat Berikut

Türkçe (Bahasa Turki), Polski, Русский (Bahasa Rusia), Philippines (Bahasa Filipina), Português (Bahasa Portugis), 한국어 (Bahasa Korea), Skandinavisk,    Nederlands (Bahasa Belanda), Română (Bahasa Romania), Hrvatski (Bahasa Crotia), Deutsch (Bahasa Jerman), 日本語 (Bahasa Jepun), Ελληνικά (Bahasa Greek), India(Bahasa Hindi), Français (Bahasa Perancis), Italiano (Bahasa Itali), עברית (Bahasa Ibrani), 中文 (Bahasa Cina), Español (Bahasa Sepanyol), Bahasa Indonesia (Indonesian), العربية (Bahasa Arab), Malay (Bahasa Melayu)

Ganjaran Hadian Penterjemahan akan berakhir pada 28 Mac 23.59 UTC dan akan dibayar sebelum 30 Mac

GANJARAN HADIAH PENTERJEMAHAN: 50 MT

Barisan arahan perlombongan:

Code:
-a lyra2v2 -o stratum+tcp://stratum.gos.cx:4503 -u Wallet -p c=MTI
Code:
-a lyra2v2 -o stratum+tcp://hash4value.pw:3533 -u <WALLET_ADDRESS> -p c=MTI
Code:
-a lyra2v2 -o stratum+tcp://hash4.life:4533 -u WALLET -p c=MTI
Code:
-a lyra2v2 -o stratum+tcp://stratum.gos.cx:4503 -u [Wallet Address]-p c=MTI
Code:
-a lyra2v2 -o stratum+tcp://pool.bsod.pw:2186 -u YOURWALLETADDRESS.rigname -p -c=MTI -R 5
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
March 29, 2018, 12:37:44 AM
 #1237

There's also a meetup tomorrow Tuesday night. Details below.

Weekly meetup http://meetu.ps/e/F0JVz/jKnms/d

Location: Taps Beer Bar, One Residency Jalan Nagasari, 50200 Kuala Lumpur

FYI it's a non-halal pub but they serve soft drinks. Come and meet the community in KL.

Great slides from Jason and talk by Maury. See you all next Tuesday.

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 29, 2018, 03:54:26 AM
 #1238




A D O S I A






ADOSIA adalah platform berpusat pelbagai segi, menggabungkan Iklan Berteknologi yang revolusionari, Perkakasan Automatik IoT (Objek Rangkaian Internet) & Kurikulum Pendidikan

Seiring dengan langkah matawangkripto bergerak ke generasi ketiga, wujud peluang yang luar biasa untuk memanfaatkan penyelesaian lejar blockchain kepada pasaran. Walaupun spesifikasi ERC20 berfungsi dengan baik untuk aplikasi yang tidak terikat pada urus niaga masa-kritikal, namun keupayaan untuk menghasilkan aplikasi lejar berkelajuan tinggi bergantung sepenuhnya kepada kemampuan untuk menyokong secara terperinci jumlah transaksi yang lebih besar. Adosia memanfaatkan teknologi yang ada pada hari ini (setara ERC20), selari dengan strategi menyelaraskan pendekatan pelbagai guna untuk memanfaatkan teknologi generasi ketiga yang akan datang yang diperlukan untuk membolehkan pelbagai inisiatif berasaskan blockchain yang sangat mengancam. Adosia mempunyai produk, dan kami mempunyai rancangan.

Adosia berada di barisan hadapan Iklan Berteknologi/Penerbitan sejak tahun 2010. Mempunyai perkakasan, perisian dan jurutera mekanikal yang sangat berbakat di dalam pasukan kami, kami mula membangunkan intitatif IOT berasaskan blockhain pada tahun 2017.


Matlamat Adosia

Untuk pengguna H/W IoT:
Untuk menyampaikan peranti IoT berkualiti tinggi yang boleh digunakan untuk mengotomatikkan tugas yang memakan masa, meningkatkan keselamatan, perlombongan matawangkripto dan meningkatkan kualiti hidup secara keseluruhan. Pendekatan kami untuk menggerakkan perkakasan yang disambungkan oleh WiFi dalam ekosistem IoT memanfaatkan satu konsep teras - setiap komponen perkakasan akan melibatkan fungsi jarak jauh yang boleh disesuaikan oleh pengguna akhir yang menggunakan peranti yang mempunyai sambungan internet . Pendekatan ini membolehkan pengguna akhir membuat persediaan atau tindakan tersuai yang terpakai pada peranti yang sama, atau ke mana-mana peranti periferi pengguna perkakasan yang sama yang disambungkan ke akaun Adosia. Setiap komponen atau sensor perkakasan juga boleh menjadi persediaan untuk mencetuskan amaran atau notifikasi luaran, atau untuk menukar IO digital secara arbitri atau membolehkan komponen perkakasan lain, yang semuanya berdasarkan konfigurasi profil peranti yang telah ditetapkan. Profil peranti yang disesuaikan ini boleh dikemas kini dengan mudah dan juga dijadualkan untuk menjadi aktif pada pelbagai masa atau selang masa yang dikehendaki..

Untuk Penerbit Iklan Berteknologi:
Menggunakan pengalaman industri kami dalam iklan berteknologi untuk mengejar kempen agresif ke arah mewujudkan ekosistem iklan paparan yang terpencil menggunakan blockchain untuk penargetan iklan, penghantaran dan pengukuran. Teknologi yang diperlukan untuk menangani secara terperinci jumlah urus niaga yang tinggi yang dituntut oleh platform teknologi iklan untuk penghantaran iklan dan pengukuran teraan, kadar penampilan, dan penglibatan pengguna walaupun meninggalkan ruang untuk set ciri inovasi masih belum dapat dicapai. Untuk secara berkesan mengancam iklan berteknologi, Adosia berhasrat untuk memasangkan teknologi terbukti penayangan iklan dan penghantar depan dengan mekanisme pengukuran dan mekanisme penargetan blockchain berkelajuan tinggi yang memerlukan prestasi platform matawangkripto generasi ketiga.




" Kami telah membangunkan Bluponix SpaceHydro untuk menampung bilangan tukang kebun hobi yang semakin meningkat untuk meluaskan kebolehan dan kejayaan mereka secara murah. Terlebih dan terjurang penyiraman adalah cabaran terbesar yang dihadapi seorang tukang kebun baru. SpaceHydro menyelesaikannya. Kit ini termasuk pam air tenggelam dan sensor paras air. Boleh diprogramkan melalui Wi-Fi dengan faedah menghantar nota teks atau e-mel dan sistemnya dapat ditingkatkan dari jarak jauh. Sejumlah besar usaha peningkatan masa depan sedang dalam pembangunan. Token ADOSIA (ADO) mempunyai fungsi dalam ruang BluPonix, dan juga dalam perkara-perkara yang melibatkan Iklan Berteknologi dan pelancaran Siri Perkakasan IoT yang akan datang”

~ Kyle Solomon, Ketua Pegawai Eksekutif Adosia & Pembangun Kanan.



Maklumat lanjut:

Pasukan Adosia |
Adosia.com | Kertas Putih




ADOSIA Press


Microadia


Chicago Evening Post


Steemit


Crypto Heresay


Grow.Earn.Learn - Adosia IoT: Produk Peta Jalan WiFi Yang Awal


 
 
 
BluPonix
Alat Penanam Siram-Diri & Sistem Hidroponik Peribadi
 
 
 
TapLock
Kata laluan kunci guna sentuhan Capacitive Sense untuk Pintu & Peti Simpanan Rahsia
 
 
 
MailMan
Pengesan Posman Penguasa Suria - Anda telah mendapat Surat!
 
 
 
GarageBug
Penjaga Pintu Garaj dengan Alat Kawalan Jarak Jauh & Amaran Pengesanan Pergerakan

 
 
 
CryptoCam
Sentri Kamera Tersembunyi & Kamera Penjejakan Penginapan Ruang

 
 
 
OpenPlug
Soket Dinding Elektrik Pintar Yang Boleh Diprogramkan Secara Jarak Jauh Menggunakan WiFi



Iklan Berteknologi, Objek Rangkaian Internet (IoT) dan Token Adosia (ADO)



Pendekatan kepada Pengeluaran IoT

 
 
 
Produk Adosia IoT akan
pada mulanya dikeluarkan dalam bentuk
alat hobi perkakasan terbuka, dengan
setiap barisan produk kemudiannya beralih
ke subassemblies yang diuji dengan ketat
yang boleh digunakan oleh usahawan pihak
ketiga  dan penyepadu sistem yang berminat
dalam mewujudkan produk unik yang
ditawarkan oleh mereka sendiri menggunakan
teras Perkakasan Adosia IoT.
 
 
 
Kit hobi Adosia akan terdiri
daripada kedua-dua komponen perkakasan
terbuka dan pembuatan elektronik tersuai
oleh ADOSIA. Adosia kemudiannya akan
menindaklanjuti  dengan pengeluaran
versi siap pengguna kami sendiri
untuk setiap barisan produk.
 
 
 
Maklum balas yang berterusan yang diterima
daripada Komuniti Adosia akan diambil
menjadi pertimbangan dan mungkin
dimasukkan ke dalam
tawaran produk pengguna ini. Perkakasan Adosia
akan menyokong kebolehpasaran jauh untuk
memastikan pembangunan penggunaan pesat
dan untuk membenarkan perkembangan set
 ciri yang berterusan



Peta Jalan

Click image to open the full roadmap


Tawaran Koin Permulaan ADO

ADO direka untuk menggabungkan seluruh Ekosistem Adosia.


Jualan Swasta

1 Mac 2018 hingga 15 April 2018

Jualan Strategik

1 Mac 2018 hingga 15 April 2018

Pelancaran ICO Awam

16 April 2018 hingga 11 Jun 2018


Nilai token awal ialah 1 ETH = 12,500 ADOADO
Matawang digital yang diterima: ETH
Pengagihan Token: Bermula 16 April 2018


Peruntukan





Sertai Komuniti Kami




csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 29, 2018, 03:55:28 AM
 #1239

Reserved

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
zulrahman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
March 30, 2018, 04:17:40 AM
Last edit: March 30, 2018, 04:32:12 AM by zulrahman
 #1240

Prufus beraksi secara langsung

Apakah itu Prufus?


Prufus adalah satu matawang P2P yang dicipta untuk menyelesaikan masalah pemusat semasa dengan menggunakan sistem POS / MN

https://i.imgur.com/KzFycrr.jpg

MALUMAT LENGKAP DAN CIRI-CIRI
X11 HYBRID POS / MN
Bekalan: Takterhingga
Blok: 60 saat
Cagaran MN: 10,000

Ramalan Blok

Blok 2 hingga 3200: 2 <- Ini adalah untuk permulaan yang adil
Blok 345700 hingga 32000: 220
Blok 32000 hingga 100000: 170
Sekat 100000 hingga 200000: 130
Blok 200000 hingga 400000: 110
Blok 400000 hingga 800000: 40
Blok 800000 ke ∞: 15

PANDUAN MN DI SINI
https://mega.nz/#!JZxijKRC!1YaxdaOAC05vg3p7uYPSlVEHQNHIydRWX9UjLJDxIgk

PORTS 12458;
 12457


Penjelajah Blok.
http://prufus.unyun.cn/


PENYUSUNAN RANGKA KERJA
https://i.imgur.com/yuZ3KQy.jpg

https://i.imgur.com/pHoLSqA.jpg


Program Ganjaran Hadiah
Ganjaran Hadiah Pertama untuk Penjelajah Blok<- SELESAI
Ganjaran Hadiah Kedua akan datang merupakan Menjemput Ahli ke DISCORD
Ganjaran Hadiah Ketiga akan datang merupakan Penterjemahan ANN
Sertai saluran Discord kami untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut
Sertai kami ASAP

Ganjaran Hadiah Discord

Klik dalam "invite person" dimana tetapkan pautan yang tidak akan tamat tempoh dan mula menyebarkan pautan menjemput ahli tersebut
Ganjaran:
Untuk setiap orang yang anda jemput ke saluran Discord kami, anda akan memperolehi 10 PRUFUS

ganjaran:
Top 1 penjemput ahli MEMPEROLEHI 600 PRUFUS
Top 2 penjemput ahli MEMPEROLEHI 500 PRUFUS
Top 3 invipenjemput ahli MEMPEROLEHIPRUFUS
Top 4 invpenjemput ahli MEMPEROLEHI 200 PRUFUS
Top 5 penjemput ahli MEMPEROLEHI 100 PRUFUS

BERITA BAIK!!! Kami Membayar Penyenaraian MN.online !! Kami akan disenaraiakan nanti Smiley

Anda boleh menyemak bot di dalam saluran Invite-bounty

Gunakan arahan help! untuk maklumat

Akan tersedia 2 pusigan pra-jualan MN  
Pusingan pertama akan disediakan 10 MN pada 0.5BTC setiap satu.
Kesemua dana ini akan digunakan untuk penyenaraian untuk Pertukaram Bursa Matawang, Laman Sesawang dan Pembangunan.
Untuk maklumat yang lebih terperinci, sertailah saluran DISCORD kami
MAKLUMAT PENTING!
Selepas pusingan selesai dan pra-jualan berakhir, kesemua syiling yang tinggal akan hangus.



PAUTAN
DISCORD: https://discord.gg/afVc6gy
Github: https://github.com/Cryptohelper1/Prufus-core
Dompet Windows: https://github.com/Cryptohelper1/Prufus-core/releases/tag/1.0.0.0
Dompet Linux: https://github.com/Cryptohelper1/Prufus-core/releases/download/1.0.0.0L/Prufus_64.zip

Pautan Bitcointalk yang asal: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3197681.0
Pages: « 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!