Bitcoin Forum
March 31, 2020, 07:02:07 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327294 times)
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 13, 2018, 06:35:56 AM
Last edit: March 13, 2018, 07:50:02 PM by Jitra
 #1161

[ANN][ICO] AIREXE.io Bursa Matawang Kripto-Fiat 🔄📊


AIREXE.io Bursa Matawang Kripto-Fiat
Tawaran Aset Berbentuk Token (TAO)






SEMBANG TELEGRAM | SALURAN TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK
LINKEDIN | LAMAN WEB | BOUNTY CAMPAIGN | MEDIUM


Sesiapa yang ada soalan atau komen mengenai AIREXE.io ICO jangan segan silu bertanya.  Terjemahan untuk bounty and dimuatkan tidak berapa lama lagi.  

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
1585681327
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585681327

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585681327
Reply with quote  #2

1585681327
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 13, 2018, 06:39:02 AM
 #1162

Gais, mcm mana korang buat portfolio korang ya? brapa % korang invest dalam established coins (BTC, ETH), brapa % korang invest dalam new altcoins, dan brapa % korang invest dalam ICO?

Buat masa ni saya dah kurang invest dalam ICO sebab pasaran kurang memuaskan.  Semua ICO semuanya masih dakwat merah dan rugi kecuali CS Credits.  Dari segi % susah nak cakap laar.  ICO pun kena tengok jugak yang mana bagus.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Cuma
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 05:10:11 PM
 #1163

Hah..ada pun thread Malaysia! Hello dan salam semua, saya newbie di sini.
Arthuro711
Member
**
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 10

AIREXE.io


View Profile WWW
March 13, 2018, 06:52:03 PM
 #1164

[ANN][ICO] AIREXE.io Bursa Matawang Kripto-Fiat 🔄📊

AIREXE.io Bursa Matawang Kripto-Fiat
Tawaran Aset Berbentuk Token (TAO)




SEMBANG TELEGRAM | SALURAN TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK
LINKEDIN | LAMAN WEB | BOUNTY CAMPAIGN | MEDIUM




x
x
Now the smart contract address to deposit ETH for purchasing AIREXE AIRX tokens is provided:
0x19c4a0c62a15c0fb7276791aa552a1aabe8b57e6
x
x

✪ AIREXE.io ✪
●▬●▬●▬●▬● Crypto-Fiat Currency Exchange ●▬●▬●▬●▬●
✔ Regulations Compliant ✔ Highest Security ✔ Full Mobility ✔ Strong Customer Support ✔ High performance ✔ Ratings and Analytics  ✔
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 13, 2018, 08:08:32 PM
 #1165

[ANN][ICO] AIREXE.io Bursa Matawang Kripto-Fiat 🔄📊

AIREXE.io Bursa Matawang Kripto-Fiat
Tawaran Aset Berbentuk Token (TAO)




SEMBANG TELEGRAM | SALURAN TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK
LINKEDIN | LAMAN WEB | BOUNTY CAMPAIGN | MEDIUM




x
x
Now the smart contract address to deposit ETH for purchasing AIREXE AIRX tokens is provided:
0x19c4a0c62a15c0fb7276791aa552a1aabe8b57e6
x
x


Thanks, I'll add the wallet address created on the original thread.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 13, 2018, 08:49:20 PM
Last edit: March 15, 2018, 03:49:07 PM by Jitra
 #1166

[ANN][ICO] 📊OPTITOKEN📈: Portfolio Token Kripto Automatik Berciri Hyper-Deflasi 🌍


Mereka yang ingin menerima OPTI percuma boleh mendaftar di bawah:


Sertai Telegram kami: https://t.me/optitoken


Daftar menggunakan borang ini: https://goo.gl/besLBS

Semak penyertaan anda menggunakan borang ini: https://goo.gl/VrFmSc

Sila baca artikel di bawah:

OptiToken Akan Menawarkan 2.9 Juta Token Airdrop Untuk  Komuniti  Kripto Yang Telah Ditipu

OptiToken, projek baru yang sedang berjalan sekarang telah mendapat banyak perhatian baru-baru ini.  Projek ini elah memilih untuk membahagikan Airdrop mereka kepada 3 tawaran berbeza. Kira-kira 1/3 daripada Airdrop akan ditawarkan secara eksklusif kepada mereka yang tertipu pada masa lalu oleh projek-projek skandal dan penipuan. Pasukan tersebut masih bersiap sedia untuk melancarkan butiran, tetapi bertujuan untuk komuniti seperti BitConnect dan VIVAcoin.
Satu pertiga daripada Airdrop akan menyokong projek / komuniti bawah nilai (undervalued). Projek pertama yang dipilih adalah BitBay, tetapi untuk menjadi adil dan terbuka, pasukan juga akan menerima saranan penyertaan untuk projek-projek, dan cara untuk bekerjasama dengan komuniti mereka.  Hantarkan saranan anda di airdrop@optitoken.io

Komuniti dan Pertumbuhan

Selain daripada tawaran istimewa ini, Airdrop umum OptiToken sudah terbuka kepada semua yang berminat. Memandangkan tidak ada undang-undang terhadap pemberian koin percuma, ini adalah cara yang baik untuk memasukkan negara-negara yang terhad seperti A.S. dan China, walaupun pasukan itu mengatakan mereka kemungkinan akan dapat menarik balik sekatan penyertaan China tidak lama lagi!
Sebagai tambahan, pasukan ini juga menawarkan diskaun pra-jualan kepada komuniti ini dengan had belian tanpa minima! Ianya adalah agak popular untuk projek-projek untuk menghadkan pra-jualan kepada pembelian yang besar, contohnya Telegram ICO, yang had minimanya adalh $ 100,000. OptiToken ingin menarik seramai mungkin orang pada kadar rendah pra-jualan, kerana ia adalah satu lagi cara untuk meratakan padang permainan untuk komuniti kriptp. Diskaun kadar niaga untuk pembelian besar boleh didapati untuk perbincangan juga di info@optitoken.io.

OptiToken adalah matawang kript hyper-deflasi pertama di dunia. Ia didorong oleh portofolio perdagangan algoritma 24/7 menggunakan bakul kripto terpilih dan strategi Tekanan Belian dan Ketidakcukupan Strategik untuk mewujudkan keadaan yang sempurna untuk kenaikan harga. Oleh kerana algoritma kami berdagang secara automatik di antara bakul token, sebahagian dari keuntungan yang dihasilkan akan digunakan untuk membeli OptiToken di pasaran, dengan itu memberikan tekanan harga untuk naik ke atas. Token ini kemudiannya akan dihantar ke alamat yang tidak dapat digunakan lagi dan dimusnahkan, mewujudkan kekurangan dan meningkatkan lagi nilai.

Projek ini telah berlangsung dan kini dalam peringkat pra-jualan dan whitelist untuk ICO di https://OptiToken.io.









csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
SiakapKeli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 08:58:15 PM
 #1167

[ANN][ICO] 📊OPTITOKEN📈: Portfolio Token Kripto Automatik Berciri Hyper-Deflasi 🌍


Mereka yang ingin menerima OPTI percuma boleh mendaftar di bawah:


Sertai Telegram kami: https://t.me/optitoken


Daftar menggunakan borang ini: https://optitoken.io/airdrop/

Free ke ni bro?  Kalau macam tu sy pun nak join jugaklah.  Thank you for posting bro!
bonusdeposit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
March 13, 2018, 09:01:30 PM
 #1168

free airdrop sanak  https://t.me/lamboairdrop
SiakapKeli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
March 14, 2018, 12:54:38 AM
 #1169

free airdrop sanak  https://t.me/lamboairdrop

Macamana nak signup?
ronpan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
March 14, 2018, 01:39:37 AM
 #1170

Gais, mcm mana korang buat portfolio korang ya? brapa % korang invest dalam established coins (BTC, ETH), brapa % korang invest dalam new altcoins, dan brapa % korang invest dalam ICO?

Buat masa ni saya dah kurang invest dalam ICO sebab pasaran kurang memuaskan.  Semua ICO semuanya masih dakwat merah dan rugi kecuali CS Credits.  Dari segi % susah nak cakap laar.  ICO pun kena tengok jugak yang mana bagus.

bukan time merah ni bagus untuk invest ker?

Tp risau jg, asyik pump in jer..tak pernah lg withdraw..huhu
fxstrike
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 40

First Payment Gateway using GoldBacked cryptocurre


View Profile
March 14, 2018, 02:24:55 AM
 #1171

Hah..ada pun thread Malaysia! Hello dan salam semua, saya newbie di sini.
Selamat datang, saya akan cuba untuk bantu member Malaysia untuk dapat Merit sebab orang lain tidak akan beri Merit kerana dorang tidak faham Bahasa kita, cuma pastikan posting kamu yang bermakna dan memperkayakan pengetahuan members di forum ini.

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 14, 2018, 04:33:47 AM
 #1172

Hah..ada pun thread Malaysia! Hello dan salam semua, saya newbie di sini.
Selamat datang, saya akan cuba untuk bantu member Malaysia untuk dapat Merit sebab orang lain tidak akan beri Merit kerana dorang tidak faham Bahasa kita, cuma pastikan posting kamu yang bermakna dan memperkayakan pengetahuan members di forum ini.

Setinggi-tinggi ucapan terima kasih diucapkan kepada Fxstrike kerana telah memberikan saya 2 sMerit, tanpa perlu diminta.  Disebabkan oleh kerana beliau telah memberikan 2 sMerit tersebut, maka saya dapat lagi 2 sMerit.  Dan oleh kerana saya dapat 4 Merit, saya boleh memberi 2 sMerit.  Jadi saya pulangkan kembali 2 sMerit tersebut kepada Fxstrike.  Pada pendapat saya, sekiranya kita semua berbuat demikian, saling memberi sesama sendiri maka kita semua akan mendapat Merit yang kita kehendaki.  Itulah sebenarnya sifat semulajadi semua rakyat Malaysia, tidak mengira bangsa dan ugama.  Kita akan menolong sesama sendiri supaya kita sebagai rakyat 1Malaysia semuanya akan berjaya.  Sekian terima kasih.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 14, 2018, 04:35:32 AM
 #1173

Hah..ada pun thread Malaysia! Hello dan salam semua, saya newbie di sini.
Selamat datang, saya akan cuba untuk bantu member Malaysia untuk dapat Merit sebab orang lain tidak akan beri Merit kerana dorang tidak faham Bahasa kita, cuma pastikan posting kamu yang bermakna dan memperkayakan pengetahuan members di forum ini.

Setinggi-tinggi ucapan terima kasih diucapkan kepada Fxstrike kerana telah memberikan saya 2 sMerit, tanpa perlu diminta.  Disebabkan oleh kerana beliau telah memberikan 2 sMerit tersebut, maka saya dapat lagi 2 sMerit.  Dan oleh kerana saya dapat 4 Merit, saya boleh memberi 2 sMerit.  Jadi saya pulangkan kembali 2 sMerit tersebut kepada Fxstrike.  Pada pendapat saya, sekiranya kita semua berbuat demikian, saling memberi sesama sendiri maka kita semua akan mendapat Merit yang kita kehendaki.  Itulah sebenarnya sifat semulajadi semua rakyat Malaysia, tidak mengira bangsa dan ugama.  Kita akan menolong sesama sendiri supaya kita sebagai rakyat 1Malaysia semuanya akan berjaya.  Sekian terima kasih.

Sebenar2nya susah gila untuk saya menulis seperti di atas, sebab saya guna Engish sebagai primary language.  Buat translation senang le, tapi kalau nak karang ayat sendiri, bahasa Melayu ni susah jugak, walaupun dulu SPM dapat A1 utk BM.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 14, 2018, 04:37:13 AM
 #1174

Gais, mcm mana korang buat portfolio korang ya? brapa % korang invest dalam established coins (BTC, ETH), brapa % korang invest dalam new altcoins, dan brapa % korang invest dalam ICO?

Buat masa ni saya dah kurang invest dalam ICO sebab pasaran kurang memuaskan.  Semua ICO semuanya masih dakwat merah dan rugi kecuali CS Credits.  Dari segi % susah nak cakap laar.  ICO pun kena tengok jugak yang mana bagus.

bukan time merah ni bagus untuk invest ker?

Tp risau jg, asyik pump in jer..tak pernah lg withdraw..huhu

Banyak sebenarnya tengah rugi skrg ni beb, kalau convert ke RM tu boleh beli Honda Accord, nasib baik la USD. 

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 14, 2018, 08:36:37 AM
Last edit: March 22, 2018, 01:13:46 AM by Jitra
 #1175

🔥[ANN][ICO] Baltic Fund -MELABUR KEPADA STARTUPS CEE & CIS BERPOTENSI DAN EKOSISTEM🔥



Kami dengan bangganya mempersembahkan
BALTIC.FUND
PELABURAN DALAM STARTUPS CEE & CIS MENERUSI DANA BLOCKCHAIN BALTIK

UNTUK PROGRAM BOUNTY DANA BALTIK (BALTIC FUND) - KLIK DI SINI

Terjemahan:





Siapa kami


Kami adalah pemecut (accelerator) dan VC (peneroka modal), mengembangkan startups yang berpotensi dan mempunyai harapan cerah di Baltik dan CIS daripada tahap sebelum semaian benih sehinggalah ke tahap A.
Kami melabur dalam perkakasan dan robotik, keselamatan siber, perisian perusahaan, fintech, AI dan projek-projek berasaskan blokchain.

Kami juga membina platform, di mana setiap pemegang token akan mendapat akses kepada ekosistem dan semua sumber yang dapat membantu startup untuk berkembang:
pendidikan, kepakaran, media, perkhidmatan undang-undang, pemasaran, PR, pembangunan, dan pelaburan.

Bagaimana ianya berfungsi
Marilah kita membolehkan orangramai menetaskan startups!

Kami sedang membina platform, di mana anda boleh membantu startups yang disukai dengan token BALT dan mendapatkan manfaat atau pendapatan dengan melakukannya.
Jadilah orang yang pertama untuk mendapatkan produk yang unik dan manfaat yang lain daripada startups CEE dan CIS yang berpotensi!

Semua startups yang mendaftar di platform, mengusulkan cadangan kepada pelabur token:

- berapa banyak token yang mereka perlukan
- apakah yang mereka perlukan untuk (pembangunan, pengeluaran, pemasaran, dan sebagainya)
- apakah yang mereka akan tawarkan kepada penyokong mereka sebagai balasan

Jadi, apakah yang boleh ditawarkan oleh startups untuk mendapatkan sokongan anda:

- produk dan perkhidmatan mereka
- perkongsian dan kerjasama (membantu dengan beberapa tugas anda)
- pinjaman dalam bentuk token (mereka mengambil token anda, dan memulangkan semula kepada anda dengan pendaraban selepas tempoh tertentu, membeli token BALT pada bursa kripto awam)

Bagaimana startups boleh menyertai:

- di luar talian, menggunakan ruang inkubator dan kemudahan pengeluarannya
- dalam talian, menggunakan perkhidmatan dan kemudahan rakan kongsi kami

Bagaimana Dana Baltik dan inkubator BHV membantu startups menerusi token yang anda telah laburkan:

- program inkubasi dengan pakar dari EU dan Amerika Syarikat, dan mentor kami sendiri
- kemudahan pengeluaran dan kejuruteraan, peluang pejabat inkubator lain
- Pemaju, pereka, pemasar, profesional PR, penganalisa, jurutera BHV.Lab, dll.
- rakan kongsi peneroka permodalan
- dan semakin banyak peluang-peluang baru!

Apakah yang berlaku selepas pengeraman:

- startups melancarkan produk mereka (dan penyumbang juga mendapat sesuatu)
- startups membangun dan berkembang (dan harga pelaburan anda akan meningkat)

Seorang pelabur mendapat produk dan pendapatan kewangan, satu startup terhasil, kami membantu dan menguruskannya. Keuntungan!

Manfaat Tambahan

Ahli teknologi dan pakar
Menjadi sebahagian daripada komuniti dan mengumpul semua faedah: diskaun besar ataupun tiket percuma untuk acara teknologi di seluruh dunia,
diskaun dalam kerjasama rakan kongsi di seluruh dunia, diskaun ke atas perisian.
Kongsi pengalaman anda dan dapat ganjaran token di platform.

Kripto mania
Harga token akan terus meningkat dalam beberapa tahun akan datang sementara permodalan startups semakin berkembang.
Niagakan token anda di bursa saham atau di komuniti dan dapatkan hasilnya.

Pengasas startups dan startupers masa hadapan
Menjadi sebahagian daripada komuniti dan ekosistem yang hebat: dapatkan akses kepada mentor,
pelabur, acara, menggunakan token anda untuk mendapatkan perkhidmatan PR, pemasaran, dan pembangunan dari
pakar di seluruh dunia, dan membantu startup anda berkembang. Sekiranya anda ingin memangsi startup yang sedia ada,
atau lebih lagi - anda adalah baru di dunia ini, dan hanya mempunyai idea. Menjadi sebahagian daripada komuniti,
pilihlah satu pasukan dari mana-mana pelusuk dunia dan bantulah mereka!

Pelabur profesional
Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang peralihan startup kami.
Unikorn seterusnya mungkin berada di sini, hanya di sekitar sudut di sana.

Orang lain yang mempunyai minda yang sama
Anda tahu bahawa senjata yang sejati pada abad ke-21 adalah keselamatan siber.
Anda akur bahawa perbankan tradisional harus berubah selama-lamanya.
Anda mempercayai dengan robotik. Anda lihat bahawa blockchain merubah segala-galanya.
Dan sedar bahawa perisian yang baik adalah dasar persaingan yang benar dalam dunia moden.


Bekalan token maksima: 165,000,000 | Permodalan Tegar (Hard Cap) untuk jualan: ~150,000,000 token BALT

PRA-JUALAN  AWAM TOKEN
19 hb Februari , 20:00 (GMT+1)

1 ETH = 5,000 token BALT untuk pra-jualan

Jumlah minima untuk pra-jualan dan jualan = 100 token

Permodalan minima (Soft cap) = 50,000,000 token untuk jualan token



Lebih suka Discord? Ok, KLIK DI SINI!


PROGRAM BOUNTY BALTIC FUND - KLIK DI SINI





csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
bonusdeposit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
March 14, 2018, 10:04:50 AM
 #1176

wts twitter acoount https://bitcointalk.org/index.php?topic=3122504.msg32280227#msg32280227
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 15, 2018, 03:49:42 PM
 #1177

[ANN][ICO] 📊OPTITOKEN📈: Portfolio Token Kripto Automatik Berciri Hyper-Deflasi 🌍



Sertai Telegram kami: https://t.me/optitoken


Daftar menggunakan borang ini: https://goo.gl/besLBS

Semak penyertaan anda menggunakan borang ini: https://goo.gl/VrFmSc

Free ke ni bro?  Kalau macam tu sy pun nak join jugaklah.  Thank you for posting bro!

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
March 15, 2018, 04:12:48 PM
 #1178

Sapa2 yang dah join bounty Airdrop Optitoken sebelum ni sila re-join balik guna link di atas sebab diorang dah update form baru.  Link dah dibetulkan di atas.  Harap maaf.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
PenMerahDotCom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 07:03:55 AM
 #1179

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?
Cuma
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 09:38:47 AM
 #1180

Salam Jumaat pekabar semua? Senyap saja semuanya.  Takde cerita ke?

Ni Penmerahdotcom yang tulis blog PenMerah tu ke?  Orang terengganu kan?
Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!