Bitcoin Forum
May 16, 2021, 10:02:23 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 724770 times)
JaydenBlackRaven
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
May 27, 2018, 06:30:20 AM
 #1361

ICO buat masa sekarang agak kurang hangat berbanding beberapa bulan yang lepas.

Sementara itu, macam mana nak dapatkan "merit" yeah?

Saya cuba tumpukan untuk Merit posting di thread Malaysia ne saja, sebab orang lain tak akan Merit posting di sini, cuma pastikan post tu yang bermakna dan membantu orang lain
1621202543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621202543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621202543
Reply with quote  #2

1621202543
Report to moderator
1621202543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621202543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621202543
Reply with quote  #2

1621202543
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1621202543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621202543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621202543
Reply with quote  #2

1621202543
Report to moderator
1621202543
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621202543

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621202543
Reply with quote  #2

1621202543
Report to moderator
acryptolion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile WWW
May 30, 2018, 09:14:31 AM
 #1362

Could anyone suggest me some reliable airdrop and bounty programs?
I did a few ones but they still not pay me yet


I personally use this channel only. Run by a few well-knowned crypto traders.

https://t.me/MutualCapitalAnn
Beep-Eminent
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile WWW
May 30, 2018, 09:19:45 AM
 #1363

Hello fellow Malaysian, checkout this ICO launched by fellow Malaysian :

https://eminent.beepbeepnation.com/

We appreciate any feedbacks  Smiley

acryptolion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile WWW
May 30, 2018, 09:27:12 AM
 #1364

Hey guys ~ Looking for fellow Malaysian who've been actively trading crypto.

I've been trading since June 2017. So far manage to get back all my capital and still heavily invested in some alts using profits earned.

Let's get in touch if you're actively trading as I'm looking to form a trading community. Kinda bored trading alone on twitter where all the big names are from different region.
acryptolion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile WWW
May 30, 2018, 09:35:19 AM
 #1365

Gais, mcm mana korang buat portfolio korang ya? brapa % korang invest dalam established coins (BTC, ETH), brapa % korang invest dalam new altcoins, dan brapa % korang invest dalam ICO?

50% BTC/ETH
50% Mid/Low Cap Alts. 1% on each. Sell for atleast 3x
Shim
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 03:04:59 PM
 #1366

Salam 1 malaysia. Macam mana saya nak add myetherwallet dalam im token? Boleh siapa2 tolong saya. Terima kasih
zurylostboys
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10

Earn Need Patient's


View Profile WWW
May 30, 2018, 03:12:00 PM
 #1367

try use coincube
Gais, mcm mana korang buat portfolio korang ya? brapa % korang invest dalam established coins (BTC, ETH), brapa % korang invest dalam new altcoins, dan brapa % korang invest dalam ICO?

50% BTC/ETH
50% Mid/Low Cap Alts. 1% on each. Sell for atleast 3x

zurylostboys
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10

Earn Need Patient's


View Profile WWW
May 30, 2018, 03:13:01 PM
 #1368

Salam 1 malaysia. Macam mana saya nak add myetherwallet dalam im token? Boleh siapa2 tolong saya. Terima kasih

pergi contract address then copy
buka myetherwallet then add address token
finish ..

Luminaryxi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 31, 2018, 04:25:13 AM
 #1369

please take a look at http://epic-coin.io.

discord link :- https://discord.gg/qpRDCE9

dev is from malaysia, founder and some team members also from malaysia. a malaysian coin !
Ahmad15th
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 0


View Profile WWW
June 05, 2018, 09:13:45 AM
Last edit: June 05, 2018, 08:52:34 PM by Ahmad15th
 #1370





Dapatkan token TRT PERCUMA!



KEMAS KINI #2:

500,000 LAGI TOKEN TRT!!!

JUMLAH KESELURUHAN 800,000 TOKEN TRT! SERTAI SEKARANG!



KEMAS KINI:


200,000 LAGI TOKEN TRT!!!


Jumlah asal 100,000 TRT token, kami memberikan 200,000 TRT token lagi!


Kedudukan/penyertaan AIRDROP: 2084/8000




TuurnT secara rasmi mengumumkan AIRDROP pertamanya. Tujuan AIRDROP adalah untuk mengiklankan Pre-ICO & ICO TUURNT. Jumlah keseluruhan token yang diperuntukkan untuk AIRDROP ini adalah sebanyak 800,000 TRT. Setelah selesai ICO, 1 TRT akan didagangkan di pertukaran crypto dari nilai $0.06 hingga $0.1. AIRDROP telah dirancangkan bermula dari 22.3.2018.



Setiap pengguna yang layak akan menerima 100 TRT token percuma.



Setiap pengguna boleh menerima ganjaran ini HANYA SEKALI!



Sila ikuti beberapa langkah mudah untuk kelayakan menerima ganjaran ini:

• Sertai TuurnT Telegram channel rasmi dan hantar sekurang-kurangnya satu mesej - www.t.me/tuurntio
• Isi borang pendaftaran untuk AIRDROP - https://goo.gl/forms/ZuXjv1t0CrzwUlv03;
• Tulis, di thread (pautan) ini https://bitcointalk.org/index.php?topic=3179474.0 , ulasan mengenai projek ini (minimum 100 huruf)



Pengguna yang teleh menyertai TuurnT Telegram channel hanya perlu mengikuti langkah 2 dan 3.

Paling awal kami boleh membayar token dalam masa dua minggu dari pelancaran Airdrop ini


Sila bersabar jika kamu tidak melihat nama kamu tidak tersenarai dalam list. Senarai ini adalah untuk pengguna yang layak dan ia dikemas kini setiap hari. Kami mendapat banyak penyertaan baru setiap hari, jadi ia mengambil masa untuk kami mengemaskini senarai itu.



Mocoinaire
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 212
Merit: 2

ICO Whitepaper Writer, Pitch Decks & Promoter


View Profile
June 05, 2018, 09:39:53 AM
 #1371

ICO and Blockchain Whitepaper Writing Service
Hello,
I am a whitepaper writer and have written several ICO whitepapers for many start-ups and a few international companies. If anyone is interested on collaboration where you source for projects that need English whitepapers, research notes or press releases. I have a team of proficient and dedicated content creators who are willing to work and deliver quality work. We can always negotiate and reach an agreement on sharing revenues between the two parties involved. To discuss more add me on Telegram https://t.me/ICO_Services or email mocoinaire@gmail.com.

╬  ICO Whitepapers, Investor Pitch Deck, Press Release Writing, Place Your Order Today  Telegram @ICO_Services : https://t.me/ICO_Services ○ ╬
projekgallus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
June 07, 2018, 10:12:16 PM
 #1372

Salam sahur,
jom support Projek Gallus https://bitcointalk.org/index.php?topic=4315296.0
apa-apa permasalahan/pertanyaan boleh hubungi kami di discord https://discord.gg/VMJ3QJE
Mocoinaire
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 212
Merit: 2

ICO Whitepaper Writer, Pitch Decks & Promoter


View Profile
June 14, 2018, 04:23:20 AM
 #1373

I am happy to announce new discounts on my whitepaper writing service. Please PM for more information and discuss about your project.

╬  ICO Whitepapers, Investor Pitch Deck, Press Release Writing, Place Your Order Today  Telegram @ICO_Services : https://t.me/ICO_Services ○ ╬
CodeMail
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0


View Profile
June 14, 2018, 08:23:12 PM
 #1374

CodeMail
New Reddit Campaign.
Bounty details here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4468089
projekgallus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
June 17, 2018, 01:16:22 AM
 #1375

Mengapa Anda Perlu Belajar Tentang Cryptocurrency Galluscoin ?

1. Supaya anda tahu mengapa Galluscoin bakal menggoncangkan dunia.

2. Supaya anda dapat turut serta dalam revolusi mata wang ini.

3. Supaya anda dapat meraih keuntungan yang boleh menolong anda membina kehidupan yang lebih baik untuk diri dan keluarga.

4. Supaya anda boleh melabur dalamnya dengan betul tanpa melakukan kesilapan (yang amat mahal dan merugikan).

5. Supaya anda tidak tertipu dalam ratusan scam yang wujud dalam dunia cryptocurrency ini.

6. Supaya anda dapat melabur dengan hati yang tenang. Tanpa ilmu tentang cryptocurrency, anda akan gelisah setiap kali mendengar komen daripada mereka yang tak tahu dan tak bisa mengerti!

7. Supaya anda dapat menyebarkan keindahannya yang akan menjadikan Galluscoin lebih berguna, lebih diterima, lebih popular dan seterusnya lebih bernilai.


Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri dari kami - Projek Gallus!
CoinSenSei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 0


View Profile
June 19, 2018, 01:46:02 PM
 #1376

I am happy to announce new discounts on my whitepaper writing service. Please PM for more information and discuss about your project.

pm me your price and services.
CoinSenSei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 0


View Profile
June 19, 2018, 01:52:24 PM
 #1377

anyone heard about vv coin ?
CoinSenSei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 0


View Profile
June 20, 2018, 10:15:33 AM
 #1378

Hihi im providing hosting service in klang valley, any machine. RM250 each . minimum 10 unit ! no contract no frontpayment !
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1000



View Profile WWW
June 20, 2018, 06:25:47 PM
 #1379

Thanks for attending the Ethereum KL Meetup today.

Introducing our new Telegram channel: Blockchain Technology Events in Malaysia  - https://t.me/blockchainmyevents. PM us for services and rates


ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
June 21, 2018, 12:22:07 AM
 #1380

▐░░░ WHITELISTING SEDANG BERLANGSUNG  ░░░▌




Misi VoxelX adalah untuk merevolusikan pembelajaran multi disiplin dengan menerusi platform DICOM menerusi blokchain untuk mensimulasikan pembelajaran perubatan

Pages: « 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!