Bitcoin Forum
March 31, 2020, 08:13:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327294 times)
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 03, 2017, 08:46:57 AM
 #721

den buat airdrop jer postoken tu...hehehe....rembat yang free dulu

Lawa signature :-))
1585685637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685637
Reply with quote  #2

1585685637
Report to moderator
1585685637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685637
Reply with quote  #2

1585685637
Report to moderator
1585685637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685637
Reply with quote  #2

1585685637
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585685637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685637
Reply with quote  #2

1585685637
Report to moderator
1585685637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685637
Reply with quote  #2

1585685637
Report to moderator
1585685637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585685637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585685637
Reply with quote  #2

1585685637
Report to moderator
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 03, 2017, 01:31:21 PM
 #722

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

Tengok pada jumlah supply dia memang ada potensi harga jadi tinggi.., pastu sebab dia mendahului konsep baru dalam mining guna wallet mew.., so orang akan beli token ni untuk mining,  so kat sini dah jimat kos untuk mining tak perlu beli mesin hanya kos beli token ngee3x

Ah, analisis bro ni mmg bagus. Kalo cam ni, I akan letak Postoken signature, lepas kempen bagi wordcoin tamat nanti Smiley

Sama2 korek Postoken sebanyak mungkin lol

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Rusteleport
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
October 04, 2017, 03:07:40 PM
 #723

[ANN][ICO] 
ICO telekomunikasi pertama bermula!

https://tele2-teleport.io

 Ia adalah sistem komunikasi tulang belakang antara benua dan pengendali selular maya berdasarkan TELE2 dengan pengiraan dalam token.

Kertas putih
https://tele2-teleport.io/?lang=en#docs


Bagaimana ia berfungsi?
Kami membina saluran optik berkelajuan tinggi 12700 km melalui Rusia yang akan menghubungkan Eropah dan China. Ia akan mewujudkan kelajuan Internet yang luar biasa dan tidak terhad untuk Eropah, Rusia dan China.

PILIH KEUNTUNGAN
Token pertukaran pada keuntungan wang, akses kepada saluran berkelajuan tinggi atau kad SIM prabayar dengan internet tanpa had.

UNTUK PENYEDIA INTERNET
Penyedia telekomunikasi boleh menukar TELE2 token ke atas akses kepada saluran kelajuan tinggi yang murah.

UNTUK MANUSIA
Orang perseorangan boleh menukar token TELE2 pada kad SIM prabayar dengan trafik Internet kelajuan tinggi tanpa had.

UNTUK PEMULIHAN
Peruncit telekomunikasi boleh menukar banyak token pada banyak kad SIM untuk dijual semula.

UNTUK PERNIAGAAN
Perusahaan boleh menukar token TELE atas akses kepada saluran Internet tanpa kelajuan berkelajuan tinggi yang murah.

UNTUK PELABUR
Pelabur yang memerlukan hanya keuntungan wang boleh menjual semula kepada kami dengan keuntungan 250%.


30% daripada saluran sistem ini dijual kepada pengendali di wilayah Rusia dan kami membayar balik projek itu sepenuhnya selama 1.5 tahun. (Aplikasi dari mereka dikumpulkan dan terdapat pautan ke arkib dokumen)
30% saluran dijual kepada operator China.
40% saluran rangkaian diubah dari operator selular ke kad SIM (1-3 juta unit).
Kad SIM ini diformalkan oleh perjanjian pengendali selular maya (MVNO), TELE2 menunjukkan minat terbesar dalam pertukaran. Di Rusia ia adalah pengendali kecil dan ia mempunyai beberapa saluran jarak jauh.
Untuk mengaktifkan perkhidmatan pengendali selular maya, kami menggunakan penyelesaian MTT MVNE MTT sedia ada di mana mereka membuat kami sebuah kabinet peribadi di suis mereka yang telah disambungkan ke MTS dan TELE2 di mana kami mengenakan tulang belakang untuk saluran komunikasi utama dan menjana bilangan yang diperlukan SIM dengan keadaan mudah. Kami memperluaskan pelayan kami pejabat peribadi ini dengan pautan ke dompet crypto dan fungsinya.

Anda boleh menulis kepada mel:
admin@rusteleport.com

https://twitter.com/TELE2_Teleport

https://t.me/telerusteleport









https://bitcointalk.org/index.php?topic=2218512.0

shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 05, 2017, 07:04:40 AM
 #724

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

Tengok pada jumlah supply dia memang ada potensi harga jadi tinggi.., pastu sebab dia mendahului konsep baru dalam mining guna wallet mew.., so orang akan beli token ni untuk mining,  so kat sini dah jimat kos untuk mining tak perlu beli mesin hanya kos beli token ngee3x

Ah, analisis bro ni mmg bagus. Kalo cam ni, I akan letak Postoken signature, lepas kempen bagi wordcoin tamat nanti Smiley

Sama2 korek Postoken sebanyak mungkin lol

jangan lambat2...nnt airdrop dah habis...rugi pulakk...heheheh
amorey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
October 05, 2017, 08:42:07 AM
 #725

bagaimana ni xfhm aku
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 05, 2017, 01:14:04 PM
Last edit: October 05, 2017, 01:28:09 PM by wilhb81
 #726

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

Tengok pada jumlah supply dia memang ada potensi harga jadi tinggi.., pastu sebab dia mendahului konsep baru dalam mining guna wallet mew.., so orang akan beli token ni untuk mining,  so kat sini dah jimat kos untuk mining tak perlu beli mesin hanya kos beli token ngee3x

Ah, analisis bro ni mmg bagus. Kalo cam ni, I akan letak Postoken signature, lepas kempen bagi wordcoin tamat nanti Smiley

Sama2 korek Postoken sebanyak mungkin lol

jangan lambat2...nnt airdrop dah habis...rugi pulakk...heheheh

Hehe, betoi cakap bro. Ni Postoken cam ade potensi utk pergi jauh, kena cepat2 sapu sebanyak yg mungkin Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 07, 2017, 01:09:36 AM
 #727

HArini last airdrop postoken kan?
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 07, 2017, 05:58:54 AM
 #728

HArini last airdrop postoken kan?

The second round airdrop will last for 2 weeks, start on September 24th, 2017 at 15:00 UTC and last until October 7th, 2017 at 15:00 UTC.

aah harini
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 102
Merit: 10


View Profile
October 07, 2017, 06:41:07 PM
 #729

HArini last airdrop postoken kan?

The second round airdrop will last for 2 weeks, start on September 24th, 2017 at 15:00 UTC and last until October 7th, 2017 at 15:00 UTC.

aah harini

Miss the train.. haaha newbi tumpang lalu.
kalau ade airdrop lg tlg update dlm grop Mrzell @ CTC  Smiley
Signals.network
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 100



View Profile WWW
October 09, 2017, 03:30:03 PM
 #730

Become an ambassador for the Signals project for your country!

We are looking for an ambassador to help us translate from Malaysian and manage Chinese crypto community here on Bitcointalk. Signals.network is a new data science marketplace for building, training and monetizing crypto trading strategies. If you think you have what it takes to represent us in your country’s crypto community, contact us at team@signals.network. You will be rewarded via our bounty program, full terms can be found on our blog.

What is the Signal Platform?

Signals network connects cryptotraders with data science developers. Signals will offer a simple UI for assembling indicators and creating signals to optimise profit on various cryptocurrency exchanges. It’s a place where you can build strategies from specific trading indicators, ranging from technical analysis to crowd wisdom insights, train it on historical data, and monetise your strategy by offering copytrading.

Website | Bitcointalk announcement | Bounty thread

**Sorry for English post, I hope it's not a problem as we are looking for Malaysian ambassador and this is the best place to go to.

Automated trading for everyone.
From day trader to data scientist - Signals lets you create, test and monetize automated trading bots. Access trusted trading strategies with no technical knowledge - http://signals.network
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 10, 2017, 01:41:44 AM
 #731

hi i am from malaysia.. look forward with u all
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 10, 2017, 04:01:29 AM
 #732

hi i am from malaysia.. look forward with u all

Salam bro, selamat datang ke Bitcointalk forum. Kalo you nak menjana pendapatan sampingan, coba sedaya upaya utk meningkatkan tahap anda, sekurang2nya kpd pangkat "Jr.newbie". Lepas tu, you boleh buat kempen signature  Wink

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 10, 2017, 06:34:39 AM
 #733

Geng ada bounty signature best2 tak...kalau ada kasi share satu...postoken signature dah habiss
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 10, 2017, 09:22:39 AM
 #734

hi i am from malaysia.. look forward with u all

Salam bro, selamat datang ke Bitcointalk forum. Kalo you nak menjana pendapatan sampingan, coba sedaya upaya utk meningkatkan tahap anda, sekurang2nya kpd pangkat "Jr.newbie". Lepas tu, you boleh buat kempen signature  Wink

wassalam bro, akan cuba sedaya upaya.. mana tahu rezeki Allah nak bagi
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 10, 2017, 01:17:15 PM
 #735

Geng ada bounty signature best2 tak...kalau ada kasi share satu...postoken signature dah habiss

Oh, bro skrg ni promote Wordcoin kan? You bercadang nak tukar bounty signature ke? Kalo ya, I rasa2 tu Pundi X boleh tahan kot, sebab dia ponya team berasal dr Indonesia, Malaysia & China.

PS: I pon nak tukar kpd Pundi X besok, lepas Wordcoin ponya kempen signature abis nanti.


hi i am from malaysia.. look forward with u all

Salam bro, selamat datang ke Bitcointalk forum. Kalo you nak menjana pendapatan sampingan, coba sedaya upaya utk meningkatkan tahap anda, sekurang2nya kpd pangkat "Jr.newbie". Lepas tu, you boleh buat kempen signature  Wink

wassalam bro, akan cuba sedaya upaya.. mana tahu rezeki Allah nak bagi

Betoi cakap bro, sama2 kita berusaha Cheesy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm, I baru perasan bahasa Arab dah ade main board sendiri. Bila sampai bahasa Malaysia pulak...  Roll Eyes

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 10, 2017, 03:09:52 PM
 #736

Geng ada bounty signature best2 tak...kalau ada kasi share satu...postoken signature dah habiss

Oh, bro skrg ni promote Wordcoin kan? You bercadang nak tukar bounty signature ke? Kalo ya, I rasa2 tu Pundi X boleh tahan kot, sebab dia ponya team berasal dr Indonesia, Malaysia & China.

PS: I pon nak tukar kpd Pundi X besok, lepas Wordcoin ponya kempen signature abis nanti.


hi i am from malaysia.. look forward with u all

Salam bro, selamat datang ke Bitcointalk forum. Kalo you nak menjana pendapatan sampingan, coba sedaya upaya utk meningkatkan tahap anda, sekurang2nya kpd pangkat "Jr.newbie". Lepas tu, you boleh buat kempen signature  Wink

wassalam bro, akan cuba sedaya upaya.. mana tahu rezeki Allah nak bagi

Betoi cakap bro, sama2 kita berusaha Cheesy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm, I baru perasan bahasa Arab dah ade main board sendiri. Bila sampai bahasa Malaysia pulak...  Roll Eyes



ok bro...nnt kita join Pundi X
hanum
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
October 10, 2017, 03:56:30 PM
 #737

any update about new airdrop..please share here Wink thanks
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 11, 2017, 01:42:48 AM
 #738

any update about new airdrop..please share here Wink thanks

sama jugak menanti..
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 11, 2017, 04:22:34 AM
 #739

OK geng2 semua,

Di bawah ni ade tiga airdrop yg I rasa "mungkin" ade potensi. Korang boleh jenguk2 ni...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256260.0 - Etheruem Blue Airdrop

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254082.0 - Altocar Airdrop

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254522.0 - ILS (Internet, Light & Security) Airdrop

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 11, 2017, 05:37:14 AM
 #740

OK geng2 semua,

Di bawah ni ade tiga airdrop yg I rasa "mungkin" ade potensi. Korang boleh jenguk2 ni...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256260.0 - Etheruem Blue Airdrop

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254082.0 - Altocar Airdrop

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254522.0 - ILS (Internet, Light & Security) Airdrop


Terbaik sharing...dah buat semua...kalau ada lagi bgtaw...ahahah
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!