Bitcoin Forum
April 04, 2020, 01:04:08 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327327 times)
Confusman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile WWW
September 11, 2017, 05:32:51 PM
 #701

Hi

I'm a Chinese bitcoiner, I'm looking for a partner in Malaysia.
the bitcoin price in Chinese exchange is much lower than  exchange in Malaysia.
So i want to buy bitcoin in china, and send it to the partner in Malaysia. then he sells it in Malaysia and transfer money back to me, we can share the profit.
Is anyone interested?
my email is dannielchou3@gmail.com

Thanks


Hye. i think is good to be true
1586005448
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586005448

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586005448
Reply with quote  #2

1586005448
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1586005448
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586005448

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586005448
Reply with quote  #2

1586005448
Report to moderator
gittoproject
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
September 12, 2017, 05:29:45 AM
 #702

Hi everyone. We have done the official announcement for our project on https://bitcointalk.org/index.php?topic=2148623.0

You can see the list of bounty campaigns that we have on https://bitcointalk.org/index.php?topic=2151398.0

Thank you in advance and we hope to see you on board

▬▬▬▬▬▬▬ ●   GITTO PROJECT  ●  Peer To Peer Car Rental   ● ▬▬▬▬▬▬▬
❱❱❱  White Paper  ❱❱❱  Twitter  ❱❱❱  Telegram  ❱❱❱  ANN Thread  ❱❱❱
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●  ❱❱  ICO | December 14-28  ❱❱  ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SaaM78
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 115



View Profile WWW
September 12, 2017, 05:47:54 AM
 #703

it is a good idea
i hope u will success .
fr3ker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 17, 2017, 04:24:15 AM
Last edit: September 18, 2017, 08:07:49 AM by fr3ker
 #704

Salam 1Malaysia,

Di sini saya ingin berkongsi tentang satu project baru yang akan di lancarkan tidak lama lagi, Projek ini di kenali sebagai ETHLend. Maklumat lanjut seperti di bawah



Salam 1 Malaysia @spikyz, is it something like lending out loans? I can't get a clear picture  Grin #silly#

put it easy word so I can at least get "kinda clear picture"

also if anyone wants to sell their used miner PM me, would like to buy for a good price
soulripper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 332
Merit: 100



View Profile
September 22, 2017, 06:59:34 AM
 #705

Ada tak orang dari sarawak kat sini? Nak tahu berapa orang ada. Saya nak buat group untuk kita.

HYDAX EXCHANGE BOUNTY ANN
A Secure, Efficient, Simple Cryptocurrency Exchange
Exchange Futures & Options IEO APP Community
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 24, 2017, 01:12:00 PM
 #706

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
September 25, 2017, 02:34:28 AM
 #707

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

Masih di sub forum...Kalau dapat main local languange forum lagi bagus rasanya sebab sub forum masih bercampur...
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 25, 2017, 10:22:14 AM
 #708

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

Masih di sub forum...Kalau dapat main local languange forum lagi bagus rasanya sebab sub forum masih bercampur...

Betoi cakap bro. Sebab kat sub forum, jarang2 ade members baru dari Malaysia mengetahuai ttg kewujudan ruangan ni. Harap2, ia akan menjadi main local language forum secepat mungkin Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
September 26, 2017, 08:55:25 AM
 #709

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

Masih di sub forum...Kalau dapat main local languange forum lagi bagus rasanya sebab sub forum masih bercampur...

Betoi cakap bro. Sebab kat sub forum, jarang2 ade members baru dari Malaysia mengetahuai ttg kewujudan ruangan ni. Harap2, ia akan menjadi main local language forum secepat mungkin Smiley

Ada cara ke? Kena bykkan komuniti malaysia supaya BM boleh naik ke forum utama...
tzegian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100

Co-Founder of CORE: www.thecoreadmin.com


View Profile WWW
September 26, 2017, 10:44:25 PM
 #710

Sekiranya ada orang yang berminat dengan projek yang telah dimulakan oleh ICO dan saya dapati ia peluang yang besar dengan ROI yang tinggi (Return On Investment) berasa bebas untuk PM saya untuk mendapatkan maklumat dan maklumat lanjut.
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
September 29, 2017, 08:53:05 AM
 #711

Salam satu malaysia....baru perasan ada thread malaysia...hahahah...niceeee
orchardcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 101



View Profile WWW
September 29, 2017, 09:03:25 AM
 #712

any whale or music miners here?

OrchardCoins MUSICOIN Mining Pool: CLICK HERE
Chatroom Support: Discord
Mining Rig Monitor: Download Here
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
September 29, 2017, 09:36:17 AM
 #713

Tak simpan coin tu....den byk simpan xem dgn blk dgn stratis  Wink Wink Wink
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 01, 2017, 09:18:52 AM
 #714

Salam satu malaysia....baru perasan ada thread malaysia...hahahah...niceeee

Dah lama bro..ngee..jom aktifkan thread ni supaya dia up dan mana tau up terus ke thread utama
metalbean
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 102



View Profile
October 01, 2017, 10:39:45 PM
 #715




Something by Malaysians abroad.

Pundi X is rolling out their X POS device and they have reached agreement to work on apps that have 100 million users (NU Cash), roll out in 65,000 stores in Indonesia (Kocek Pay). And opening their third office in Seoul. They already have offices in Jakarta and Shenzhen.

Previously they ran a successful Fintech startup where they took 8 months to roll out to >500 merchants QR support in Indonesia with 100,000 users. Something like Alipay.

FYI, I work for Pundi X but only checks in every few days. Fastest way to reach Pundi X is to join our telegram t.me/pundix

Thanks Smiley
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 02, 2017, 01:56:00 PM
 #716

any whale or music miners here?

Tiada kot...
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 02, 2017, 04:23:37 PM
 #717

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
gilbert5107
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
October 03, 2017, 07:46:17 AM
 #718

Hello,

something to share.
im using a riser for PCIe x16 to x16 for my gaming PC, i did a custom made the riser extension.
surprisingly it works and it running perfectly.

so request friend do a mining riser to test it out. Now im using x1 to x16 of this riser for mining. try and tested for 7 month.
is custom made
Do not need power source from molex
Do not need usb cable

this are the picture.
https://image.ibb.co/i9Omkb/pcie_x1_riser_mining_no_usb_and_no_power_source_1504183089_1a9468a5.jpg
https://thumb.ibb.co/iBZyyw/IMG_20170817_223853.jpg
https://thumb.ibb.co/b4swkb/IMG_20170817_230641.jpg
https://thumb.ibb.co/b116kb/IMG_20170818_172702.jpg

Material :
30 AWG Tin-Plating Copper
TPE covered layer
Covered with PE Insulating layer


mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 03, 2017, 08:20:25 AM
 #719

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

Tengok pada jumlah supply dia memang ada potensi harga jadi tinggi.., pastu sebab dia mendahului konsep baru dalam mining guna wallet mew.., so orang akan beli token ni untuk mining,  so kat sini dah jimat kos untuk mining tak perlu beli mesin hanya kos beli token ngee3x
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 03, 2017, 08:24:34 AM
 #720

den buat airdrop jer postoken tu...hehehe....rembat yang free dulu
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!