Bitcoin Forum
May 16, 2021, 10:02:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 724268 times)
fr3ker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 17, 2017, 04:24:15 AM
Last edit: September 18, 2017, 08:07:49 AM by fr3ker
 #701

Salam 1Malaysia,

Di sini saya ingin berkongsi tentang satu project baru yang akan di lancarkan tidak lama lagi, Projek ini di kenali sebagai ETHLend. Maklumat lanjut seperti di bawah



Salam 1 Malaysia @spikyz, is it something like lending out loans? I can't get a clear picture  Grin #silly#

put it easy word so I can at least get "kinda clear picture"

also if anyone wants to sell their used miner PM me, would like to buy for a good price
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
soulripper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 381
Merit: 101


Bitgesell (BGL) Decentralized Cryptocurrency!


View Profile
September 22, 2017, 06:59:34 AM
 #702

Ada tak orang dari sarawak kat sini? Nak tahu berapa orang ada. Saya nak buat group untuk kita.

███   ████     Bitgesell's first yearly halving is coming in less than a month!     ████   ███
B I T G E S E L L      BUY BGL/USDT NOW AT DIGIFINEX
██               ████████     •     Telegram     •     Twitter     •     ████████               ██
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 24, 2017, 01:12:00 PM
 #703

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
September 25, 2017, 02:34:28 AM
 #704

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

Masih di sub forum...Kalau dapat main local languange forum lagi bagus rasanya sebab sub forum masih bercampur...
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 25, 2017, 10:22:14 AM
 #705

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

Masih di sub forum...Kalau dapat main local languange forum lagi bagus rasanya sebab sub forum masih bercampur...

Betoi cakap bro. Sebab kat sub forum, jarang2 ade members baru dari Malaysia mengetahuai ttg kewujudan ruangan ni. Harap2, ia akan menjadi main local language forum secepat mungkin Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
September 26, 2017, 08:55:25 AM
 #706

Dah hampir setengah tahun join forum ni, baru tau sini ade Malaysia ponya thread. Rasa berbangga sebab ade ruangan khas untuk org Malaysia  Cheesy

Masih di sub forum...Kalau dapat main local languange forum lagi bagus rasanya sebab sub forum masih bercampur...

Betoi cakap bro. Sebab kat sub forum, jarang2 ade members baru dari Malaysia mengetahuai ttg kewujudan ruangan ni. Harap2, ia akan menjadi main local language forum secepat mungkin Smiley

Ada cara ke? Kena bykkan komuniti malaysia supaya BM boleh naik ke forum utama...
tzegian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100

Co-Founder of CORE: www.thecoreadmin.com


View Profile WWW
September 26, 2017, 10:44:25 PM
 #707

Sekiranya ada orang yang berminat dengan projek yang telah dimulakan oleh ICO dan saya dapati ia peluang yang besar dengan ROI yang tinggi (Return On Investment) berasa bebas untuk PM saya untuk mendapatkan maklumat dan maklumat lanjut.
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
September 29, 2017, 08:53:05 AM
 #708

Salam satu malaysia....baru perasan ada thread malaysia...hahahah...niceeee
orchardcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 101



View Profile WWW
September 29, 2017, 09:03:25 AM
 #709

any whale or music miners here?

OrchardCoins MUSICOIN Mining Pool: CLICK HERE
Chatroom Support: Discord
Mining Rig Monitor: Download Here
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
September 29, 2017, 09:36:17 AM
 #710

Tak simpan coin tu....den byk simpan xem dgn blk dgn stratis  Wink Wink Wink
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 01, 2017, 09:18:52 AM
 #711

Salam satu malaysia....baru perasan ada thread malaysia...hahahah...niceeee

Dah lama bro..ngee..jom aktifkan thread ni supaya dia up dan mana tau up terus ke thread utama
metalbean
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 102



View Profile
October 01, 2017, 10:39:45 PM
 #712




Something by Malaysians abroad.

Pundi X is rolling out their X POS device and they have reached agreement to work on apps that have 100 million users (NU Cash), roll out in 65,000 stores in Indonesia (Kocek Pay). And opening their third office in Seoul. They already have offices in Jakarta and Shenzhen.

Previously they ran a successful Fintech startup where they took 8 months to roll out to >500 merchants QR support in Indonesia with 100,000 users. Something like Alipay.

FYI, I work for Pundi X but only checks in every few days. Fastest way to reach Pundi X is to join our telegram t.me/pundix

Thanks Smiley
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 02, 2017, 01:56:00 PM
 #713

any whale or music miners here?

Tiada kot...
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 02, 2017, 04:23:37 PM
 #714

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
gilbert5107
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
October 03, 2017, 07:46:17 AM
 #715

Hello,

something to share.
im using a riser for PCIe x16 to x16 for my gaming PC, i did a custom made the riser extension.
surprisingly it works and it running perfectly.

so request friend do a mining riser to test it out. Now im using x1 to x16 of this riser for mining. try and tested for 7 month.
is custom made
Do not need power source from molex
Do not need usb cable

this are the picture.
https://image.ibb.co/i9Omkb/pcie_x1_riser_mining_no_usb_and_no_power_source_1504183089_1a9468a5.jpg
https://thumb.ibb.co/iBZyyw/IMG_20170817_223853.jpg
https://thumb.ibb.co/b4swkb/IMG_20170817_230641.jpg
https://thumb.ibb.co/b116kb/IMG_20170818_172702.jpg

Material :
30 AWG Tin-Plating Copper
TPE covered layer
Covered with PE Insulating layer


mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 03, 2017, 08:20:25 AM
 #716

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

Tengok pada jumlah supply dia memang ada potensi harga jadi tinggi.., pastu sebab dia mendahului konsep baru dalam mining guna wallet mew.., so orang akan beli token ni untuk mining,  so kat sini dah jimat kos untuk mining tak perlu beli mesin hanya kos beli token ngee3x
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 03, 2017, 08:24:34 AM
 #717

den buat airdrop jer postoken tu...hehehe....rembat yang free dulu
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 03, 2017, 08:46:57 AM
 #718

den buat airdrop jer postoken tu...hehehe....rembat yang free dulu

Lawa signature :-))
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 03, 2017, 01:31:21 PM
 #719

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

Tengok pada jumlah supply dia memang ada potensi harga jadi tinggi.., pastu sebab dia mendahului konsep baru dalam mining guna wallet mew.., so orang akan beli token ni untuk mining,  so kat sini dah jimat kos untuk mining tak perlu beli mesin hanya kos beli token ngee3x

Ah, analisis bro ni mmg bagus. Kalo cam ni, I akan letak Postoken signature, lepas kempen bagi wordcoin tamat nanti Smiley

Sama2 korek Postoken sebanyak mungkin lol

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Rusteleport
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
October 04, 2017, 03:07:40 PM
 #720

[ANN][ICO] 
ICO telekomunikasi pertama bermula!

https://tele2-teleport.io

 Ia adalah sistem komunikasi tulang belakang antara benua dan pengendali selular maya berdasarkan TELE2 dengan pengiraan dalam token.

Kertas putih
https://tele2-teleport.io/?lang=en#docs


Bagaimana ia berfungsi?
Kami membina saluran optik berkelajuan tinggi 12700 km melalui Rusia yang akan menghubungkan Eropah dan China. Ia akan mewujudkan kelajuan Internet yang luar biasa dan tidak terhad untuk Eropah, Rusia dan China.

PILIH KEUNTUNGAN
Token pertukaran pada keuntungan wang, akses kepada saluran berkelajuan tinggi atau kad SIM prabayar dengan internet tanpa had.

UNTUK PENYEDIA INTERNET
Penyedia telekomunikasi boleh menukar TELE2 token ke atas akses kepada saluran kelajuan tinggi yang murah.

UNTUK MANUSIA
Orang perseorangan boleh menukar token TELE2 pada kad SIM prabayar dengan trafik Internet kelajuan tinggi tanpa had.

UNTUK PEMULIHAN
Peruncit telekomunikasi boleh menukar banyak token pada banyak kad SIM untuk dijual semula.

UNTUK PERNIAGAAN
Perusahaan boleh menukar token TELE atas akses kepada saluran Internet tanpa kelajuan berkelajuan tinggi yang murah.

UNTUK PELABUR
Pelabur yang memerlukan hanya keuntungan wang boleh menjual semula kepada kami dengan keuntungan 250%.


30% daripada saluran sistem ini dijual kepada pengendali di wilayah Rusia dan kami membayar balik projek itu sepenuhnya selama 1.5 tahun. (Aplikasi dari mereka dikumpulkan dan terdapat pautan ke arkib dokumen)
30% saluran dijual kepada operator China.
40% saluran rangkaian diubah dari operator selular ke kad SIM (1-3 juta unit).
Kad SIM ini diformalkan oleh perjanjian pengendali selular maya (MVNO), TELE2 menunjukkan minat terbesar dalam pertukaran. Di Rusia ia adalah pengendali kecil dan ia mempunyai beberapa saluran jarak jauh.
Untuk mengaktifkan perkhidmatan pengendali selular maya, kami menggunakan penyelesaian MTT MVNE MTT sedia ada di mana mereka membuat kami sebuah kabinet peribadi di suis mereka yang telah disambungkan ke MTS dan TELE2 di mana kami mengenakan tulang belakang untuk saluran komunikasi utama dan menjana bilangan yang diperlukan SIM dengan keadaan mudah. Kami memperluaskan pelayan kami pejabat peribadi ini dengan pautan ke dompet crypto dan fungsinya.

Anda boleh menulis kepada mel:
admin@rusteleport.com

https://twitter.com/TELE2_Teleport

https://t.me/telerusteleport









https://bitcointalk.org/index.php?topic=2218512.0

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!