Bitcoin Forum
December 08, 2016, 02:27:48 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 170888 times)
ron9se7en
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
August 26, 2015, 06:41:42 PM
 #441

Halo halo eerrr
1481164068
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481164068

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481164068
Reply with quote  #2

1481164068
Report to moderator
1481164068
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481164068

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481164068
Reply with quote  #2

1481164068
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481164068
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481164068

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481164068
Reply with quote  #2

1481164068
Report to moderator
roldenro
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
August 27, 2015, 10:20:47 AM
 #442

Did you knoe Christofle??
He a malaysian making hundreds of btc everyday

https://nitrogensports.eu/r/503962

If you want to know him, register on my link

He gives btc to newbies

0.02 for someone who knws to speak malaysian

Just chat Christofle

And if he reply, he will give tou automatically a 0.01, 0.02

Or even he hosted a trivia and you answer ot, he will give

You 0.05 btc on same place,  same time

Register guys on my link
bdkminang
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
September 10, 2015, 03:14:53 AM
 #443

Newbie masuk..

Step pertama untuk bermula dengan bitcoin macam mana yea?
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512



View Profile WWW
September 23, 2015, 06:52:12 AM
 #444

Newbie masuk..

Step pertama untuk bermula dengan bitcoin macam mana yea?

beli dan jual btc kat https://bitx.co/market#/XBTMYR

ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512



View Profile WWW
September 23, 2015, 06:53:29 AM
 #445


Hackcoin Kuala Lumpur Photos
http://bitcoinmalaysia.com/2015/09/22/hackcoin-kuala-lumpur-photos/

KIMMY91
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Keep Calm and Get Your Own Some Bitcoin


View Profile
September 24, 2015, 07:01:15 AM
 #446

Hi,

just want to see if there's anyone on the forums located in or having bonds to Malaysia.
I'm considering setting up an exchange, but want to start small trading directly with ppl.
Any Malaysians wanting to send money home from abroad using bitcoins f.ex. , are welcome to contact me.
masih lagi mencari bgaimana utk mgunakan bitcoin ni.. Tolibg beri tunjuk ajar..

KOZO
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

"BITCOIN CRAZE" EARN, USE & LIVE WITH IT. JOIN ME.


View Profile
October 05, 2015, 03:45:48 AM
 #447

Did you knoe Christofle??
He a malaysian making hundreds of btc everyday

https://nitrogensports.eu/r/503962

If you want to know him, register on my link

He gives btc to newbies

0.02 for someone who knws to speak malaysian

Just chat Christofle

And if he reply, he will give tou automatically a 0.01, 0.02

Or even he hosted a trivia and you answer ot, he will give

You 0.05 btc on same place,  same time

Register guys on my link
Hi,

just want to see if there's anyone on the forums located in or having bonds to Malaysia.
I'm considering setting up an exchange, but want to start small trading directly with ppl.
Any Malaysians wanting to send money home from abroad using bitcoins f.ex. , are welcome to contact me.

ya, i'm interested to join Nitrogen sport and just join. macam mana nak dapatkan bitcoin percuma 0.02 ni? tyvm
KIMMY91
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Keep Calm and Get Your Own Some Bitcoin


View Profile
October 06, 2015, 10:05:40 AM
 #448

Newbie masuk..

Step pertama untuk bermula dengan bitcoin macam mana yea?

kalau nak senang,main jer faucetbox. kumpul jer satoshi tu byk2. point itu nanti ler yg jadi bitcoin.  Wink

KIMMY91
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


Keep Calm and Get Your Own Some Bitcoin


View Profile
October 06, 2015, 10:12:52 AM
 #449

ada sapa -2 nak pinjamankan aku btc tak.

Hahahaha berapa ko nak pinjam??? Ko nak wat pa ngan BTC tu?? & camna plak ko nak pulang balik lepas pinjam???


hahha..kan.. mcam ler dpt plg kn balik.. relax jer bro..slow2.. sama newbie kiter nie.. Grin

peggy93
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
October 07, 2015, 09:45:59 PM
 #450

Newbie masuk..

Step pertama untuk bermula dengan bitcoin macam mana yea?

kalau nak senang,main jer faucetbox. kumpul jer satoshi tu byk2. point itu nanti ler yg jadi bitcoin.  Wink

kau cuba cari altcoin baru dan mining,pastikan koin yg berkualiti.. jgn silap pilih altcoin scam lak,buat rugi jee.. nati kalau koin dh msk exchange boleh laa kau jual.. Wink Wink Wink
suwenxu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
October 09, 2015, 12:06:30 PM
 #451

Hi Guys,

Is there anyone from malaysia mining on antminer s7 and willing to give me some suggestion on buying it? Cause the S5+ batch is totally a nightmare.
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512



View Profile WWW
October 12, 2015, 02:06:24 PM
 #452

Hi Guys,

Is there anyone from malaysia mining on antminer s7 and willing to give me some suggestion on buying it? Cause the S5+ batch is totally a nightmare.

someone in my group said those antminer s7s were acting weird.

KOZO
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

"BITCOIN CRAZE" EARN, USE & LIVE WITH IT. JOIN ME.


View Profile
October 13, 2015, 02:16:55 AM
 #453

Why don't you try

http://localbitcoins.com

You can try to find anyone around you. Hope I was of help!

I am a Sabahan, I'm still looking to buy more bitcoins (T & C apply). so if you wanna sell it, please find my username : oriKOZO at localbitcoins.com

thanks, c ya
bitcoinwarlord
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
October 13, 2015, 06:17:20 AM
 #454

hi kozo, u can try bitx.co
i been using it for some times and it is safe.
KOZO
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

"BITCOIN CRAZE" EARN, USE & LIVE WITH IT. JOIN ME.


View Profile
October 14, 2015, 11:25:04 PM
 #455

Newbie masuk..

Step pertama untuk bermula dengan bitcoin macam mana yea?

kalau nak senang,main jer faucetbox. kumpul jer satoshi tu byk2. point itu nanti ler yg jadi bitcoin.  Wink

yerlah, main faucet memang boleh saja dapat bitcoin tapi untuk berapa lama? diri kita sendirilah saja yang tahu kan...kena rajin bro..
anyway sedikit-sedikit lama-lama jadi banyak jugalah...  Grin Grin Grin
The Bitcoin Co-op
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 945



View Profile WWW
October 20, 2015, 09:57:51 PM
 #456

NewsBTC became a franchise this year. Our franchise continues to grow, and our Alexa ranking is near 39K. However, we are still looking for franchisees in Southeast Asia. Please tell us if you want to have NewsBTC Malaysia; we give you a strong brand and help in other ways. Our franchise map is below. It is FREE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NewsBTC menjadi francais tahun ini. Francais kami terus berkembang, dan kami Alexa ranking dekat 39K. Walau bagaimanapun, kami masih mencari francaisi di Asia Tenggara. Sila beritahu kami jika anda ingin mempunyai NewsBTC Malaysia; kami memberi anda jenama yang kukuh dan membantu dalam cara lain. Peta francais kami adalah di bawah. Ia adalah PERCUMA


We work hard to promote Bitcoin adoption and the decentralization of society. You can support our efforts by donating BTC to 35wDNxFhDB6Ss8fgijUUpn2Yx6sggDgGqS
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512



View Profile WWW
October 20, 2015, 10:45:09 PM
 #457

NewsBTC became a franchise this year. Our franchise continues to grow, and our Alexa ranking is near 39K. However, we are still looking for franchisees in Southeast Asia. Please tell us if you want to have NewsBTC Malaysia; we give you a strong brand and help in other ways. Our franchise map is below. It is FREE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NewsBTC menjadi francais tahun ini. Francais kami terus berkembang, dan kami Alexa ranking dekat 39K. Walau bagaimanapun, kami masih mencari francaisi di Asia Tenggara. Sila beritahu kami jika anda ingin mempunyai NewsBTC Malaysia; kami memberi anda jenama yang kukuh dan membantu dalam cara lain. Peta francais kami adalah di bawah. Ia adalah PERCUMA


nice, might pm you later.

KOZO
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

"BITCOIN CRAZE" EARN, USE & LIVE WITH IT. JOIN ME.


View Profile
October 22, 2015, 04:31:39 AM
 #458

NewsBTC became a franchise this year. Our franchise continues to grow, and our Alexa ranking is near 39K. However, we are still looking for franchisees in Southeast Asia. Please tell us if you want to have NewsBTC Malaysia; we give you a strong brand and help in other ways. Our franchise map is below. It is FREE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NewsBTC menjadi francais tahun ini. Francais kami terus berkembang, dan kami Alexa ranking dekat 39K. Walau bagaimanapun, kami masih mencari francaisi di Asia Tenggara. Sila beritahu kami jika anda ingin mempunyai NewsBTC Malaysia; kami memberi anda jenama yang kukuh dan membantu dalam cara lain. Peta francais kami adalah di bawah. Ia adalah PERCUMA


Tuan, Saya amat berminat sekali untuk menyertai NewsBTC Malaysia. Kami peminat bitcoin dari Malaysia terutamanya di Negeri Sabah mengalu-alukan pertumbuhan matawang maya bitcoin ini sebagai matawang altenatif kami. saya inginkan penjelasan lebih lanjut berkaitan francaisi untuk Asia Tenggara (SEA region). Terima Kasih.
KOZO
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

"BITCOIN CRAZE" EARN, USE & LIVE WITH IT. JOIN ME.


View Profile
October 22, 2015, 04:46:28 AM
 #459

Greetings.. ! salam semua, saya sangat berminat untuk memulakan sebuah syarikat bitcoin exchange dan sebagainya di negeri Sabah terutamanya di Ibunegeri Bandaraya Kota Kinabalu(BKI) dan bandar-bandar lain di Sabah ini. Sesiapa yang ingin atau berminat menjadi rakan kongsi syarikat bolehlah menghubungi saya melalui emel yang ada dalam profile tersebut atau pm saya dalam inbox di sini. Terima kasih.
The Bitcoin Co-op
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 945



View Profile WWW
October 22, 2015, 05:51:27 AM
 #460

NewsBTC became a franchise this year. Our franchise continues to grow, and our Alexa ranking is near 39K. However, we are still looking for franchisees in Southeast Asia. Please tell us if you want to have NewsBTC Malaysia; we give you a strong brand and help in other ways. Our franchise map is below. It is FREE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NewsBTC menjadi francais tahun ini. Francais kami terus berkembang, dan kami Alexa ranking dekat 39K. Walau bagaimanapun, kami masih mencari francaisi di Asia Tenggara. Sila beritahu kami jika anda ingin mempunyai NewsBTC Malaysia; kami memberi anda jenama yang kukuh dan membantu dalam cara lain. Peta francais kami adalah di bawah. Ia adalah PERCUMA


Tuan, Saya amat berminat sekali untuk menyertai NewsBTC Malaysia. Kami peminat bitcoin dari Malaysia terutamanya di Negeri Sabah mengalu-alukan pertumbuhan matawang maya bitcoin ini sebagai matawang altenatif kami. saya inginkan penjelasan lebih lanjut berkaitan francaisi untuk Asia Tenggara (SEA region). Terima Kasih.

Kami memerlukan francaisi di Asia Tenggara. Malaysia akan menjadi tempat yang baik untuk memulakan sebuah laman web NewsBTC. Anda perlu berupaya untuk menghasilkan artikel. Anda mungkin perlu satu pasukan penulis. Kami hanya mendapat 30% daripada pendapatan anda, jadi kami akan cuba untuk membantu anda mencari pengiklan.

We work hard to promote Bitcoin adoption and the decentralization of society. You can support our efforts by donating BTC to 35wDNxFhDB6Ss8fgijUUpn2Yx6sggDgGqS
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!