Bitcoin Forum
March 28, 2020, 09:32:47 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327293 times)
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
September 03, 2016, 09:27:54 AM
 #561

https://telegram.me/btcmalaysia2

our group has grown to 1111 members!

But some of your admin tak boleh pakai

stop the drama please

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585431167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585431167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585431167
Reply with quote  #2

1585431167
Report to moderator
1585431167
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585431167

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585431167
Reply with quote  #2

1585431167
Report to moderator
anakinisme
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 579
Merit: 500



View Profile WWW
September 07, 2016, 05:16:19 PM
 #562

https://telegram.me/btcmalaysia2

our group has grown to 1111 members!

But some of your admin tak boleh pakai

stop the drama please

Drama? Yes, you should tell them to get a life instead of gossiping around. Some of them that I doesn't want to mention name even still owes me money and yet dare to became drama king.
Arrrgghmin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
September 24, 2016, 06:21:16 AM
 #563

hmm if there are too many drama to read, how to solve it?

i'm a newbie and i'm keen in learning more about bitcoin mining.

have order myself an antminer r4 that are suitably for home mining.

come to this thread to ask 'tunjuk ajar' and need to gather many info from the trustiest forum but end up seeing and reading drama.

sorry for my bad word and i hope someone who are trustworthy and also want to help in giving guidance on how to mine bitcoin will reply me.

once a malaysian, always a malaysian Wink
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 08, 2016, 10:29:34 AM
 #564

Kenapa image tak kluar?
PlanetOfBets
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
October 11, 2016, 01:19:31 AM
Last edit: January 20, 2017, 11:55:50 AM by PlanetOfBets
 #565

https://telegram.me/btcmalaysia2

our group has grown to 1111 members!

But some of your admin tak boleh pakai

stop the drama please

what is drama dude ? and The country which has serious sensitivity about air conditioning systems works even when the air conditioners are turned off, and if you say it is warmer than 24 degrees centigrade, if you say "middle of the way, we are burning, I am rooting at 16 degrees." They replied, in the middle of the tropical climate, you will be sick till you get sick. In the country, there are nations such as india, china, java, nepal, etc. Especially economic centers are a perfect blend of culture. There is a loving nation that loves help. Red colored taxis are less comfortable, subject to a taximeter-free working system. The blue ones are more comfortable, they open taximeters, but they are more expensive, and bargaining in such taxis is forbidden. There is a smell filling the eye of the fruit called durian which is sold in the shopping center inside the shopping mall; It is forbidden to have many public places in Singapore.
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 11, 2016, 04:18:21 AM
 #566

Byk post kena padam tanpa sebab munasabah...
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 12, 2016, 05:56:41 PM
 #567

Mcm mana nk suggest letak Malaysia ke mainboard?
KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
October 26, 2016, 07:36:23 AM
 #568

Mcm mana nk suggest letak Malaysia ke mainboard?

ayat tergantung myboss, tak faham langsung. apa2 cadangan harus digariskan dahulu lah. "ke mainboard?"..?? apa rancangan kamu? Huh

mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
November 01, 2016, 09:44:05 PM
 #569

Mcm mana nk suggest letak Malaysia ke mainboard?

ayat tergantung myboss, tak faham langsung. apa2 cadangan harus digariskan dahulu lah. "ke mainboard?"..?? apa rancangan kamu? Huh

Contoh mcm indonesia kan ada mainboard sendiri kat forum bitcointalk ni. So sy terfikir mcm mana nk suruh admin buat jugak utk Malaysia. Skarang ni forum "Malaysia" hanya childboard ni ajer
Confusman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2016, 12:21:34 AM
 #570

Hello sifu2 bitcoin. Sy bdak bru disini. Ap perkembangan bitcoin kt sini
GWS My Boy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 510
Merit: 100


CurioInvest [IEO Live]


View Profile WWW
November 08, 2016, 12:18:21 PM
 #571



Contoh mcm indonesia kan ada mainboard sendiri kat forum bitcointalk ni. So sy terfikir mcm mana nk suruh admin buat jugak utk Malaysia. Skarang ni forum "Malaysia" hanya childboard ni ajer

Boleh disuruh senior  hantar mesej ke moderator  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=78147
tapi perlu banyak member aktif kat sini

Kenapa image tak kluar?

upload image ke imgur.com

ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1000



View Profile WWW
November 14, 2016, 03:55:16 AM
 #572

14 Nov 2016 - You are welcomed to re-join our Bitcoin/Blockchain Group on Telegram —> https://telegram.me/joinchat/AYXCDz8HdXGQ8Yhsm8SRrQ

mfaidzul
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
November 27, 2016, 01:59:14 AM
 #573

BitX crapped out already. Anybody want to unload btc? Rm3080. Meet up at public places. Pay cash when 1 confirmation pops up in my wallet. I can come to your location anywhere in klang valley if trade value more than 1k.
unknown04
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100

Art is the triumph over chaos


View Profile
November 27, 2016, 12:10:04 PM
 #574

BitX crapped out already. Anybody want to unload btc? Rm3080. Meet up at public places. Pay cash when 1 confirmation pops up in my wallet. I can come to your location anywhere in klang valley if trade value more than 1k.

You can use coinhako. maybe just transfer your bitcoins from BitX.
anakinisme
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 579
Merit: 500



View Profile WWW
November 28, 2016, 06:36:33 AM
 #575

Unload/ sell your btc @RM3150/ btc. 30btc quota available to buy for today!
unknown04
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100

Art is the triumph over chaos


View Profile
November 29, 2016, 05:07:04 AM
 #576

Damn, what happen to bitx... price dropped like crazy today...
Chinesegandalf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 250


View Profile
November 29, 2016, 05:22:13 AM
 #577

Hai , nmpak nya semakin Banyak yang dah tahu pasal Bitcoin di Malaysia.
Salam otai2 Bitcoin semua Smiley
boris singer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 254


View Profile
December 04, 2016, 06:14:07 AM
 #578

Mcm mana nk suggest letak Malaysia ke mainboard?
ayat tergantung myboss, tak faham langsung. apa2 cadangan harus digariskan dahulu lah. "ke mainboard?"..?? apa rancangan kamu? Huh
Contoh mcm indonesia kan ada mainboard sendiri kat forum bitcointalk ni. So sy terfikir mcm mana nk suruh admin buat jugak utk Malaysia. Skarang ni forum "Malaysia" hanya childboard ni ajer
Halo kawan kawan serumpun melayu, saya yakin pengguna bitcoin di kawasan ASEAN sudah berkembang pesat, terutama indonesia, philipina, singapura, dan malaysia. Mungkin saya bisa membantu beberapa hal agar kawan kawan bisa lebih giat lagi di forum ini dan membuat mainboard sendiri.

Contoh seperti mainboard korea, member dan posting mereka tak sebanyak mainboard negara lain, hal utama yang dibutuhkan adalah local board butuh moderator aktif untuk mengurusnya, dan member aktif juga tentunya untuk membuat thread local dan interaksi.

Jika malaysia ada person yang berminat untuk serius bisa hubungi :
-cyrus https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=78147
-sirius https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=4
-theymos https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=35

Saya menyertakan aturan main untuk membuat local thread agar lebih berkualitas:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=20333.0

Dan ini untuk penyusunan thread dan pemilihan moderator dalam bahasa indonesia:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=749933.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=751626.0

Saya percaya jika bitcointalk mampu meningkatkan perekonomian masyarakat ASEAN dan saling bantu membantu antar negara. Terima kasih atas perhatiannya. Jadikan bitcointalk sebagai tempat utama untuk memahami bitcoin, komunitas disini hyperaktif dengan interaksi yang sangat baik.

Selamat berjaya di local board bahasa negara sendiri.
kucindacat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
December 05, 2016, 09:57:58 PM
 #579

wahh.. ada gak group btc gak sini
imok
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 15, 2016, 06:43:04 AM
 #580

hi all ! im a new here. nice to meet all ! Wink
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!