Bitcoin Forum
April 08, 2020, 01:00:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327335 times)
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile WWW
October 11, 2017, 06:39:54 AM
 #741

OK geng2 semua,

Di bawah ni ade tiga airdrop yg I rasa "mungkin" ade potensi. Korang boleh jenguk2 ni...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256260.0 - Etheruem Blue Airdrop

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254082.0 - Altocar Airdrop

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254522.0 - ILS (Internet, Light & Security) Airdrop

dua tu sy dah buat..tinggal satu lg
1586350848
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350848

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350848
Reply with quote  #2

1586350848
Report to moderator
1586350848
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350848

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350848
Reply with quote  #2

1586350848
Report to moderator
Best Rates For Exchanging Cryptocurrency Buy Crypto With Credit Card Smooth Exchange Multiple E-Payment Systems Check Now Check Now
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1586350848
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350848

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350848
Reply with quote  #2

1586350848
Report to moderator
1586350848
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350848

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350848
Reply with quote  #2

1586350848
Report to moderator
1586350848
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350848

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350848
Reply with quote  #2

1586350848
Report to moderator
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 11, 2017, 06:54:45 AM
 #742

Yg ni ade satu lagi gempak ponya (I missed first round, skrg baru je join second round)

Cepat2 perg isi borang airdrop: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256651.0 - EthereumCash airdrop

PS: 2nd round hanya utk 2 ribu org BTT member!

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
anakinisme
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 579
Merit: 500



View Profile WWW
October 11, 2017, 08:44:13 AM
 #743

Miningpuppets the first retail outlet in the world & the first repair centre in Malaysia will have a Repair and Troubleshooting customer service support in telegram group for Bitmain Antminer products.
Please feel free to join us if you ever need any help from us!

Telegram Group For Technical Support
https://t.me/joinchat/BXJb7EPtgX0SXGeOnj9MjQ

Fb Page To Shop For Mining Parts
https://www.facebook.com/miningpuppets

Fb Group For Info
https://www.facebook.com/groups/807831712707054/


PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 11, 2017, 09:44:04 AM
 #744

Yg ni ade satu lagi gempak ponya (I missed first round, skrg baru je join second round)

Cepat2 perg isi borang airdrop: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256651.0 - EthereumCash airdrop

PS: 2nd round hanya utk 2 ribu org BTT member!

fuh.. nasib baik sempat dpt 2nd round hehe.. tp ada lg round ke 3 & 4.. tgk mcm ada potensi jer ni..
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 11, 2017, 10:32:18 AM
 #745

Yg ni ade satu lagi gempak ponya (I missed first round, skrg baru je join second round)

Cepat2 perg isi borang airdrop: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256651.0 - EthereumCash airdrop

PS: 2nd round hanya utk 2 ribu org BTT member!

fuh.. nasib baik sempat dpt 2nd round hehe.. tp ada lg round ke 3 & 4.. tgk mcm ada potensi jer ni..

Nasib baik bro dpt masuk 2nd round (Skrg dah tutup lol) Yup, tapi round 3 & 4, tu airdrop dah semakin kurang...

Okay, sini ade lagi dua airdrop baru:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256480.0 - Dashstake (Kena muat turun dompet, lepas tu PM & gitau author)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256367.0 - Tokyocoin (Kena muat turun dompet, tak yah PM, tapi ingat guna Promo code "0BADL" utk dpt 500 coins)

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 11, 2017, 03:54:38 PM
 #746

Yg ni ade satu lagi gempak ponya (I missed first round, skrg baru je join second round)

Cepat2 perg isi borang airdrop: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256651.0 - EthereumCash airdrop

PS: 2nd round hanya utk 2 ribu org BTT member!

fuh.. nasib baik sempat dpt 2nd round hehe.. tp ada lg round ke 3 & 4.. tgk mcm ada potensi jer ni..

Nasib baik bro dpt masuk 2nd round (Skrg dah tutup lol) Yup, tapi round 3 & 4, tu airdrop dah semakin kurang...

Okay, sini ade lagi dua airdrop baru:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256480.0 - Dashstake (Kena muat turun dompet, lepas tu PM & gitau author)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256367.0 - Tokyocoin (Kena muat turun dompet, tak yah PM, tapi ingat guna Promo code "0BADL" utk dpt 500 coins)


nk download2 wallet nie lemah dh.. naik penuh dh wallet kt lapy nie  Cry
cari mana yg mudah2 jer dlu.. tp minggu ni mmg menang token e jer.. alhamdulillah.. ada la gaji lebih sikit hehe  Roll Eyes
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 12, 2017, 04:15:57 AM
 #747

Salam geng,

Hari ni ade airdrop baru, sila merujuk di bawah:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259135.0

Hai, saya berfikir untuk masa yang panjang dan akhirnya saya mempunyai masa untuk melakukan sesuatu untuk anda. saya ingin memperkenalkan kepada anda - KOIN MARVEL! Saya mencipta mereka khas untuk anda dan saya pasti mereka akan memberi inspirasi kepada anda untuk menggunakannya dengan cara yang terbaik.

Geng2, saya cukup yakin bahawa ramai daripada anda tahu rakan-rakan saya Steven, Thor, Hulk, Natalia, Clint dan lain-lain. Kami membuat laman web mudah untuk anda.

Ceritanya seperti berikut:
Hari ini adalah hari untuk PRE-ICO dan AIRDROP. Harga untuk PRE-ICO adalah 0.10 USD. Anda boleh mendapatkannya sekarang hanya klik pautan ke laman
sesawang. Saya mahu memberi hadiah kecil untuk setiap orang. + 15% BONUS GROOT dari MARV COINS hanya untuk hari ini. Saya menjangkakan + 2500% usd dalam satu bulan, + 5000% usd dalam 60 hari dan banyak lagi. Sekiranya saya katakan kepada anda bahawa nilai MARVEL COIN akan meningkat dengan keluaran setiap MARVEL PREMIERE FILM!? Lebih banyak perspektif dan keterangan lanjut, saya akan teks anda selepas saya mendapati anda berminat dengan koin Marvel.

Jadi mengenai airdrop.
JUMLAH AIRDROP akan menjadi 10.000.000 koin marv. Hanya 10,000 pengguna untuk airdrop dan hanya selama 24 jam! Oleh itu, pada dasarnya 1000 koin MARV percuma untuk setiap orang. Jangan kehilangan kesempatan untuk menjadi orang yang pertama menerimanya, bergabung dengan airdrop dan periksa laman web untuk pesanan.

COIN MARVEL
Jadi di sini adalah laman sesawangnya. Lebih baik pergi ke sana dan menyemaknya: semua maklumat, kertas putih dan banyak lagi.
http://marv.space

Sertai saya dalam kumpulan telegram. Saya akan berada di sana untuk anda. Saya akan menunggu anda di sana.
◆ Kumpulan Telegram
https: //t.me/marvcoin

Koin MARVEL adalah versi ERC20 pada blok Ethereum.

Tetapi boleh membeli mereka dengan btc atau eter. semak laman web.

Bekalan Jumlah: 160 juta
Harga PRE-ICO: 1 MARV = 0.10 USD
Simbol: MARV
Laman web: http://marv.space
Kumpulan Telegram https://t.me/marvcoin

TERUS BERHUBUNG

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 09:43:42 AM
 #748

Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 12, 2017, 09:44:22 AM
 #749

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 12, 2017, 10:01:44 AM
 #750

Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0

Makasih bro, dah apply ni, huhuhu... Cheesy

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

Betoi cakap bro, sama2 kita push up thread Malaysia ni.  Wink

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 12, 2017, 10:10:27 AM
 #751

Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0

Makasih bro, dah apply ni, huhuhu... Cheesy

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

Betoi cakap bro, sama2 kita push up thread Malaysia ni.  Wink


Bro..kita ada group telegram utk free coin - faucet/airdropo/bounty...malaysian group...mau join??? ini link dia https://t.me/joinchat/AahCUERArgpHLbT3B-EezQ
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 12:44:46 PM
 #752

Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0

Makasih bro, dah apply ni, huhuhu... Cheesy

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

Betoi cakap bro, sama2 kita push up thread Malaysia ni.  Wink


Bro..kita ada group telegram utk free coin - faucet/airdropo/bounty...malaysian group...mau join??? ini link dia https://t.me/joinchat/AahCUERArgpHLbT3B-EezQ

ni group terbaik pernah joins
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 12:55:57 PM
 #753

Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0

Makasih bro, dah apply ni, huhuhu... Cheesy

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

Betoi cakap bro, sama2 kita push up thread Malaysia ni.  Wink

nampaknya kene usaha lebih la kita sebagai newbie ni hehehehe
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 01:40:59 PM
 #754

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

NEGARAKU MALAYSIA
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 12, 2017, 01:50:52 PM
 #755

Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0

Makasih bro, dah apply ni, huhuhu... Cheesy

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

Betoi cakap bro, sama2 kita push up thread Malaysia ni.  Wink


Bro..kita ada group telegram utk free coin - faucet/airdropo/bounty...malaysian group...mau join??? ini link dia https://t.me/joinchat/AahCUERArgpHLbT3B-EezQ

Wow, mantap bro. Mestilah kena join, kitarong kena sokong ni kau2 Cheesy
Ada airdrop baru ni.. jr member keatas... huhu.. xdpt la nk join.. bila la nk dpt naik rank ni.. Undecided

🌟[ANN] 🚀 FREE AIRDROPS 🚀 - 🌟 eBIT 🌟 - 21M Tokens - 🌟 1st of 25 rounds 🌟
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2259442.0

Makasih bro, dah apply ni, huhuhu... Cheesy

Tq..apply done...  Wink Wink Wink... harap thread malaysia boleh masuk main thread...barulah bangga... hehehehe

Betoi cakap bro, sama2 kita push up thread Malaysia ni.  Wink

nampaknya kene usaha lebih la kita sebagai newbie ni hehehehe

Bah pepatah, "sikit2, lama2 jadi bukit" - ayuh kita berusaha sama2 Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 13, 2017, 04:19:54 AM
 #756

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

harap melambung la.. hehehe dah beli ni
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 13, 2017, 04:33:55 AM
 #757

BTC will reach 6kusd soon.....teruk altcoin kene hentam....harap BTC stable nnt altcoin comeback balikk  Angry Angry Angry
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 13, 2017, 04:36:09 AM
 #758

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

cara macm leh gi jauh je dgn coins die yg sedikit
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 13, 2017, 05:51:50 AM
 #759

BTC will reach 6kusd soon.....teruk altcoin kene hentam....harap BTC stable nnt altcoin comeback balikk  Angry Angry Angry

Yalah bro, BTC tu mmg dahsyat. Kalo dia tak bergerak - steady aje; bila memecut - macam enjin turbo up lol

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

cara macm leh gi jauh je dgn coins die yg sedikit

Ok bro. Kalo you nak lebih byk Postoken, I suggest you ikut cara ni: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2110712.msg21934703#msg21934703

PS: Ingat guna tu postoken kalkulator dulu, baru buat kontrak baru~

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 13, 2017, 08:24:06 AM
 #760

BTC will reach 6kusd soon.....teruk altcoin kene hentam....harap BTC stable nnt altcoin comeback balikk  Angry Angry Angry

kaw2 btc terbang... untung la sapa beli BTC time murah dulu
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!