Bitcoin Forum
May 09, 2021, 12:00:50 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 717632 times)
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 24, 2017, 09:19:35 AM
 #821

hello all friends. how are you. Huh

Khabar baik...welcome to bct...selamat menyelami dunia crypto
1620561650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561650
Reply with quote  #2

1620561650
Report to moderator
1620561650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561650
Reply with quote  #2

1620561650
Report to moderator
1620561650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561650
Reply with quote  #2

1620561650
Report to moderator
Make sure you back up your wallet regularly! Unlike a bank account, nobody can help you if you lose access to your BTC.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620561650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561650
Reply with quote  #2

1620561650
Report to moderator
1620561650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561650
Reply with quote  #2

1620561650
Report to moderator
waitinglist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 0


View Profile
October 24, 2017, 09:01:42 PM
 #822

awak baru disini macamane awak dapat bitcoin in here ??
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 25, 2017, 01:55:13 AM
 #823

awak baru disini macamane awak dapat bitcoin in here ??


Salam bro,

Klu u benar2 nak dpt Bitcoin, I recommend you naik pangkat akun dulu, sekurang2nya kpd Jr. member. Lepas tu, u boleh buat kempen Bounty, samada pakai signature, post kat Twitter, Facebook, Youtube, LinkedIn, Reddit, Pinterest etc, atau join telegram group.

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
October 25, 2017, 05:38:04 AM
 #824

dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 25, 2017, 05:39:25 AM
 #825

dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR

Hahahh...kesian...yup...2 minggu sekali naik... 2 minggu hanya max 14aktiviti = sebulan 28aktiviti jer
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 25, 2017, 07:05:59 AM
 #826

dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR

X yah ari2 post, bro. Klu dah sampai pangkat member - tu reward bg bounty lg lumayan, huhu Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
October 25, 2017, 06:10:46 PM
 #827

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
biogas_klin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 02:45:52 AM
 #828

Salam/Hai,

Sunyi betul thread malaysia,tak meriah.Kat thread mmne korang lepak.
Sye tengok thread indonesia aktif,dan sekarang mereka akan buat coin
mereka sendiri (indocoin).Wow,memang terbaiklah. https://bitcointalk.org/index.php?topic=612311.0

Kita kat thread malaysia nie,bila lagi ada coin sendiri....hu..hu..mungkin akan
datang ada,kalau ada sye akan support yang terbaik untuk coin malaysia (Myrcoin).



Coin sendiri... senang buat lah
jika kau nak aku pun boleh buat
tapi coin ini mesti ada keinginan untuk diguna
jika tidak, coin ini tiada nilai
sebenarnya aku pun boleh buat..dan pernah buat pun..cuma tak tahu nak guna mcm mana... Roll Eyes

lagi bagus kalo dah nak buat coint u orang info kat forum indo, jom kita bantu brother

salam sukses BTCBTCBTC
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 26, 2017, 06:42:17 AM
 #829

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy




________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
hebatman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 11:39:25 AM
 #830

Become a Country Ambassador for the Signals project

Hello, I’d like to introduce you to Signals. It’s a new data science-powered marketplace for building, training and monetizing crypto trading strategies. Our goal is to revolutionize cryptocurrency trading by providing a unique tool which connects data scientists and developement community with crypto traders.






What’s in it for you?

We are looking for an Ambassador to keep the Malaysian crypto community updated about Signals latest news. The main responsibilities are translating Signals official Announcements into Malaysian and spreading the word about Signals in other Malaysian crypto forums and social media groups. The Ambassador can also present Signals directly to Malaysian influencers or known investors, getting rewarded for each successful cooperation.

If you become a Signals Ambassador, you’ll get a chance to earn SGN tokens within the Signals bounty program and you will get a referral bonus from SGN token sales that came in thanks to your propagation. The bounty rewards for ambassadors are significantly increased as compared to regular users.

Does it sound interesting to you? Please let me know at team@signals.network.


**I’m sorry for an English post, however we don’t speak Malaysian - that’s why we're looking for local ambassadors who could translate for us.



still looking for Malaysian signal ambassador? im interested...im a freelance FOREX trader
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 11:55:00 AM
 #831

dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR

Hahahh...kesian...yup...2 minggu sekali naik... 2 minggu hanya max 14aktiviti = sebulan 28aktiviti jer

dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR

X yah ari2 post, bro. Klu dah sampai pangkat member - tu reward bg bounty lg lumayan, huhu Cheesy

Haha... yahoo.. dah naik pangkat... ok skit blh join bounty.
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 12:00:41 PM
 #832

Salam/Hai,

Sunyi betul thread malaysia,tak meriah.Kat thread mmne korang lepak.
Sye tengok thread indonesia aktif,dan sekarang mereka akan buat coin
mereka sendiri (indocoin).Wow,memang terbaiklah. https://bitcointalk.org/index.php?topic=612311.0

Kita kat thread malaysia nie,bila lagi ada coin sendiri....hu..hu..mungkin akan
datang ada,kalau ada sye akan support yang terbaik untuk coin malaysia (Myrcoin).



Coin sendiri... senang buat lah
jika kau nak aku pun boleh buat
tapi coin ini mesti ada keinginan untuk diguna
jika tidak, coin ini tiada nilai
sebenarnya aku pun boleh buat..dan pernah buat pun..cuma tak tahu nak guna mcm mana... Roll Eyes

lagi bagus kalo dah nak buat coint u orang info kat forum indo, jom kita bantu brother

salam sukses BTCBTCBTC

Geng utk info.. byk dah coin dr Mesia.. yg dah list cmc pon ade.. yg x msk lg pon ade.. tgh ico pon ade... dlm perancangan pon ade... Smiley
hebatman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
October 26, 2017, 01:12:25 PM
 #833

banyak coin scam, susah nk cari yg bebetul legit dan sah
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 26, 2017, 03:13:33 PM
 #834

Become a Country Ambassador for the Signals project

Hello, I’d like to introduce you to Signals. It’s a new data science-powered marketplace for building, training and monetizing crypto trading strategies. Our goal is to revolutionize cryptocurrency trading by providing a unique tool which connects data scientists and developement community with crypto traders.






What’s in it for you?

We are looking for an Ambassador to keep the Malaysian crypto community updated about Signals latest news. The main responsibilities are translating Signals official Announcements into Malaysian and spreading the word about Signals in other Malaysian crypto forums and social media groups. The Ambassador can also present Signals directly to Malaysian influencers or known investors, getting rewarded for each successful cooperation.

If you become a Signals Ambassador, you’ll get a chance to earn SGN tokens within the Signals bounty program and you will get a referral bonus from SGN token sales that came in thanks to your propagation. The bounty rewards for ambassadors are significantly increased as compared to regular users.

Does it sound interesting to you? Please let me know at team@signals.network.


**I’m sorry for an English post, however we don’t speak Malaysian - that’s why we're looking for local ambassadors who could translate for us.



still looking for Malaysian signal ambassador? im interested...im a freelance FOREX trader

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Klu u berminat sbg ambassador - u kena tulis email kpd Pavel (I dah sent email kpd dia, tapi dia nak interview dgn melalui videocam - Klu X silap, dia tu org Republik Czech.
dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR

Hahahh...kesian...yup...2 minggu sekali naik... 2 minggu hanya max 14aktiviti = sebulan 28aktiviti jer

dah bape ari x post.. hahah... bosan tul... asyik dpt msg thread delete...

Aktiviti ni update 2 mg skali ker.. lmbt lak nak naik JR

X yah ari2 post, bro. Klu dah sampai pangkat member - tu reward bg bounty lg lumayan, huhu Cheesy

Haha... yahoo.. dah naik pangkat... ok skit blh join bounty.

Hehe, kena byk berusaha ni bro Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 26, 2017, 11:10:35 PM
 #835

banyak coin scam, susah nk cari yg bebetul legit dan sah

Kita layan airdrop yang free jer...kalau rasa nak invest dekat coin..tgk dekat cmc yg top 20 ke top 30...yg tu boleh diinvest
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 27, 2017, 03:04:45 AM
 #836

banyak coin scam, susah nk cari yg bebetul legit dan sah

Kita layan airdrop yang free jer...kalau rasa nak invest dekat coin..tgk dekat cmc yg top 20 ke top 30...yg tu boleh diinvest

Betoi pandangan bro ni. Free airdrop tu X de risiko, klu utk ICO - kena buat research sikit.

PS: Tahniah bro dah naik pangkat kpd member (Tu POStoken ponya signature bounty lbh byk ni Cheesy)

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
October 27, 2017, 07:17:14 AM
 #837

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 27, 2017, 07:21:03 AM
Last edit: October 27, 2017, 10:26:36 AM by shafiqsakri
 #838

banyak coin scam, susah nk cari yg bebetul legit dan sah

Kita layan airdrop yang free jer...kalau rasa nak invest dekat coin..tgk dekat cmc yg top 20 ke top 30...yg tu boleh diinvest

Betoi pandangan bro ni. Free airdrop tu X de risiko, klu utk ICO - kena buat research sikit.

PS: Tahniah bro dah naik pangkat kpd member (Tu POStoken ponya signature bounty lbh byk ni Cheesy)

Hahah...tq bro...syok sikit jadi Member ni...rasa best pulak....kekeekeke
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 27, 2017, 07:21:55 AM
 #839

banyak coin scam, susah nk cari yg bebetul legit dan sah

tu la kita labur ingat leh pergi last sekali kene scam
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 27, 2017, 10:26:17 AM
 #840

akaun buka tahun 2013 tapi tak pernah post apa apa, rasa rugi pulak tak dapat pangkat

Huhu, klu bro post dr thn 2013 hingga skang - sekurang2nya dah jadi senior member atau Hero member Cheesy






masa dulu tu banyak perbincangan teknikal kadang tak berapa berani nak menyampuk takut tak betul, nak beli2 tak berapa boleh lagi, sebab tak banyak exchanger, dapat bitcoin orang bagi gitu je


sama la kita
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!