Bitcoin Forum
May 16, 2021, 10:23:03 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 724792 times)
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 02, 2017, 05:47:50 AM
 #861

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...


Newbie lg.. nti sy try email lg skli.. harap ada respond la.. syg sbb acc tu dh lama..

Ok cam tu, hrp2 ade berita baik dr pihak BCT ni Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
1621203783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621203783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621203783
Reply with quote  #2

1621203783
Report to moderator
1621203783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621203783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621203783
Reply with quote  #2

1621203783
Report to moderator
1621203783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621203783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621203783
Reply with quote  #2

1621203783
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1621203783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621203783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621203783
Reply with quote  #2

1621203783
Report to moderator
1621203783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621203783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621203783
Reply with quote  #2

1621203783
Report to moderator
1621203783
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1621203783

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1621203783
Reply with quote  #2

1621203783
Report to moderator
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 02, 2017, 06:19:19 AM
 #862

Kalau ada sapa2 yang mencari bounty utk signature...sy suggest buat yg sy skang - demeter.
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 02, 2017, 03:54:09 PM
 #863

Kalau ada sapa2 yang mencari bounty utk signature...sy suggest buat yg sy skang - demeter.

Bro dah start buat signature ke? Knape I X nampak pon?  Huh

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 04, 2017, 09:33:50 AM
 #864

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..


Saya dapat reactivate, tapi akaun saya banned sebab bitcointalk ada kena hack kemudian ada akaun yang compromised, maksudnya email pada profile tu kena tukar oleh hacker tu, mulanya thymos dan cyrus langsung tak reply bila pakai template untuk reactivate akaun mau sampai 4 PM saya send, lepas tu saya tulis sendiri PM katakan akaun saya tidak compromised masih lagi email yang sama, selepas tu thymos reactivate akaun saya, kalau kes yang sama boleh cuba tulis sendiri PM explain pada thymos atau cyrus apa yang berlaku

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2017, 08:42:47 PM
 #865

salam satu malaysia. baru perasan ade bahasa melayu. alhamdulillah...semoga terus berkembang. ..
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2017, 09:34:01 PM
 #866

ada sessi teh tarik tak area lembah klang n sekitar? saya org baru nak belajar...boleh kenal2
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 05, 2017, 01:47:15 AM
 #867

salam satu malaysia. baru perasan ade bahasa melayu. alhamdulillah...semoga terus berkembang. ..

Salam bro, selamat dtg ke ruangan Malaysia ni, khas utk Malaysians Cheesy

Klu u nak buat bounty program - kena rajin2lah berusaha sikit...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
whiteseven
Member
**
Offline Offline

Activity: 171
Merit: 12


View Profile
November 05, 2017, 02:46:26 AM
 #868

Hello! Smiley
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 05, 2017, 09:14:57 AM
 #869

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 02:34:16 AM
 #870

ada sessi teh tarik tak area lembah klang n sekitar? saya org baru nak belajar...boleh kenal2

salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 02:35:03 AM
 #871

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 06, 2017, 07:52:27 AM
 #872

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 08:35:56 AM
 #873

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Hahaha...nnt i hantar proposal dekat dierang  Wink Wink Wink
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 06, 2017, 08:53:14 AM
 #874

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile WWW
November 06, 2017, 12:30:27 PM
 #875



salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link
[/quote]

ok. terima kasih cek pm. area mana bro?
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 03:06:35 PM
 #876



salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link

ok. terima kasih cek pm. area mana bro?
[/quote]


Ok dah reply...nnt dah join baca pinned group
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile WWW
November 06, 2017, 05:04:48 PM
 #877

boleh sape2 bagitau...berapa post untuk upgrade ye. terima kasih
danipay
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 512



View Profile
November 06, 2017, 05:30:29 PM
 #878

hai sodaraku malaysian.. Grin cuma keliling-keliling aja dari tadi saya cari informasi , malah tersesat di lokal forum malaysia.
cuma mau nyapa aja siapa tau ada informasi menarik dari sini hehe.  Wink
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 06, 2017, 11:56:08 PM
 #879

boleh sape2 bagitau...berapa post untuk upgrade ye. terima kasih

Cuba dlu sembang sehari 1 atau 2 post jer.. maintain kn dlu
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 07, 2017, 08:13:44 AM
 #880

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...

Bro, u tinggal kat mane ya? Klu kat Cheras & Kajang area - mmg dekatlah haha. Klu ade masa nnt, blh lepak2 & tukar pendpt Cheesy
hai sodaraku malaysian.. Grin cuma keliling-keliling aja dari tadi saya cari informasi , malah tersesat di lokal forum malaysia.

cuma mau nyapa aja siapa tau ada informasi menarik dari sini hehe.  Wink

Bro ni org Malaysia ke Indonesia? Biasanya, informasi yg penting hanya terpapar kat grup Telegram aje (Tu kena invitation link ponya)

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!