Bitcoin Forum
April 08, 2020, 01:00:37 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 327335 times)
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
July 31, 2017, 04:07:27 PM
 #661

Original: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2035348.0



1586350837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350837
Reply with quote  #2

1586350837
Report to moderator
1586350837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350837
Reply with quote  #2

1586350837
Report to moderator
1586350837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350837
Reply with quote  #2

1586350837
Report to moderator
Bitcoin addresses contain a checksum, so it is very unlikely that mistyping an address will cause you to lose money.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1586350837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1586350837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1586350837
Reply with quote  #2

1586350837
Report to moderator
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
July 31, 2017, 04:15:20 PM
 #662



Kurang dari 2 hari lagi untuk menyertai Stox ico pada 2/8/17

1eth=200stx

https://www.stox.com
Sitimunirah
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 100



View Profile
August 01, 2017, 04:42:44 PM
 #663



Kurang dari 2 hari lagi untuk menyertai Stox ico pada 2/8/17

1eth=200stx

https://www.stox.com
Bila details untuk menyertai ICO ni keluar?
Berapa lah total supply token ni?
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 01, 2017, 04:46:12 PM
 #664



Kurang dari 2 hari lagi untuk menyertai Stox ico pada 2/8/17

1eth=200stx

https://www.stox.com
Bila details untuk menyertai ICO ni keluar?
Berapa lah total supply token ni?

Awak boleh lihat di website rasmi mengenai details pembelian ICO nanti.
Beberapa jam sebelum ICO start.

https://www.stox.com

Total supply token ni adalah bersamaan dgn
1eth=200stx
Hardcap ETH ialah 148,000
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 02, 2017, 03:31:48 AM
 #665



Cara-cara untuk menyertai STOX ico kali ini,
https://www.stox.com/assets/MyEtherWallet_User_Guide.pdf
Jangan percaya links yang orang lain bagi,
Boleh sentiasa lihat di official twitter and website for real update.
https://mobile.twitter.com/stx_coin
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 02, 2017, 09:13:16 AM
 #666

STOX – ico Platform Pasaran Ramalan bermula sekarang!

http://www.newsbtc.com/2017/08/02/stox-prediction-platforms-ico-begins-now/
Sitimunirah
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 100



View Profile
August 02, 2017, 12:03:30 PM
 #667

Macam mana nak sertai Stox Ico ni?

Tiada guide ka untuk sertai dan beli token ni?
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 02, 2017, 12:04:49 PM
 #668

Macam mana nak sertai Stox Ico ni?

Tiada guide ka untuk sertai dan beli token ni?
Boleh tengok guide ini
https://www.stox.com/assets/MyEtherWallet_User_Guide.pdf
Dan boleh join telegram rasmi untuk update terbaru.
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 04, 2017, 01:24:38 AM
 #669

Stox iCO sudah tamat, di mana 148k eth telah dikumpul dalam masa kurang dari 34hours.

Terima kasih kepada semua pembeli.
fanten
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 101

The Future of Global Copyright Registration


View Profile
August 04, 2017, 05:18:50 AM
Last edit: August 04, 2017, 05:29:24 AM by fanten
 #670

Thread asal dari https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0


Masternodecoin yang desentralisasi dan sulit



Nod adalah dimaksudkan satu komputer sedang berkomunikasi dengan satu lagi komputer yang lain di rankaian yang sama. Jadi, kalau anda sedang melayari internet di komputer anda, anda tidak menggunakan nod sebab anda sedang melayari dengan diri anda sendiri dan tidak disambungkan dengan kumpulan komputer yang tertentu di rangakain komuniti yang dikongsi. Nod membayangkan bahawa komputer anda adalah sebahagian daripada rangkaian komputer yang khusus.

Semua orang patut untuk mengkongsi kegembiraan dan kebahagiaan yang dicipta oleh pencapaian ekonomi, ia adalah sebahagian daripada inovasi pengkongsian ekonomi yang disukai oleh saya dam ia juga membuatkan dunia ini jadi lebih bagus. Tetapi apa yang paling penting adalah dengan membenarkan lebih banyak lagi orang untuk menikmati ganjaran yang semakin mengembang, ia boleh tolong untung mengelakkan pergolakan sosial pada masa depan.



Ringkasan Masternodecoin
Masternodecoin 【MTNC】 adalah blokrantain asas kepada matawangkripto yang desentralisasi, ganjaran penyertaan rangkaian dibagi melalui bukti pegangan statik. Masternodecoin membagi ganjaran berdasarkan "umur sambungan" dan bukannya "umur duit syiling" dengan ini penyalahgunaan daripada pertukaran dan pengguna yang tidak aktif menyumbang kepada rangkaian dapat dihapuskan. Dengan mempunyai sistem ganjaran statik, ganjaran penyertaan adalah ikut nisba setiap kerja yang disumbang olek nod yang aktif. Ini tidak menggalakkan kepada pemusatan dan menggalakkan rangkaian yang sihat. Sebagai tambahan kepada ganjaran statik ini, Masternodecoin akan menerapkan satu rangkaian tuan punya node (masternode) untuk memberi insentif kepada pemegang besar, dan melaksanakan fungsi yang canggih seperti transaksi yang hampir segera dan swasta. Transaksi 50,000 MTNC adalah dengan 15 blok pengesahan.  

Transaksi yang Sulit
Tuan punya nod (Masternodes) melicinkan transaksi sulit melalaui servis percampuran desentralisasi yang mengambil kesempatan daripada kelangsungan mata wang yang sempurna. Mana-mana satu unit Masternodecoin pun mempunyai nilai yang setara dengan mana-mana unit lain yang sama saiz, ini tidak mengira dengan mana-mana unit tertentu dalam sejarah transaksi. Tuan punya node (masternodes) menggunakan harta ini untuk memecahkan transaksi sulit ke dalam pelbagai transaksi yang sama dan tidak dapat dibezakan secara automatik, kedua-dua akan menambahkan kerumitan kepada tansaksi asal dan akan menghalang keruntuhan mana-mana unit yang dibagi.

Asas PenghantaranSulit
PenghantaranSulit (PrivateSend) benar-benar akan membagi anda kerahsiaan kewangan dengan mengaburkan asal-usul dana anda. Semua MTNC yang ada di dompet anda terdiri daripada "imput" yang berbeza di mana anda boleh memikirkan ia sebgai duit syiling yang terpisah dan diskret. PenghantaranSulit (PrivateSend) menggunakan proces yang inovatif untuk mencampurkan input anda dengan input dua lagi orang lain tanpa perlu meninggalkan duit syiling anda dengan dompet anda lagi. Anda mengekalkan kawalan wang anda pada setiap masa.



Suffix Syiling: MTNC
PoW Algoritma: SHA256d
Pengesahan Penuh: 60 Blok
PoS Sasaran Ruang: 64 Seconds
PoS Sasaran Kesukaran Semula: 2 Blok
PoS Ganjaran: Berubah-ubah
PoS Min: 1 Hari
Jumlah Syiling: 100,000,000 MTNC
Saiz Blok: 2 Mega-bait (MB)
Pelabuhan RPC = 10085
Port = 10086
Masternode yang diperlukan: 50,000 MTNC (minima)




Masternodes yang diperlukan: 50,000 (minimum)
Ganjaran: 50% daripada ganjaran blok + semua bayaran untuk transaksi yang terkandung di dalam blok Peer mengesahkan masa rangkaian di talian + bayaran POS
tuan punya nod(Masternodes) akan menerima ganjaran tetap (50% daripada ganjaran blok) yang akan diedarkan secara probabilistik di antara tuan punya nod(masternodes) yang disahkan oleh rakan sebayanya. Tuan punya nod(Masternodes) akan mengimbas prestasi rakan nod berulang-ulang, dan hanya nod yang prestasi tinggi dengan 5 sambungan internet yang berkekalan, stabil dan berkelajuan tinggi layak untuk mendapat ganjaran sahaja. Selain daripda itu, untuk menerima 50% daripada ganjaran blok, tuan punya nod(masternode) akan menerima semua bayaran bagi transaksi awam yang diselesaikan di dalam blok dan untuk semua transaksi kolam sulit yang dimulakan di dalam blok. Semua insentif itu akan menggalakkan sambungan yang berterusan dalam pengekalan prestasi rangkain yang tinggi.

Jadual Blok Ganjaran
[/color]
Sejumlah 100,000,000 MTNC akan digunakan untuk bekalan duit syiling permulaan.
Tahun MTNC / Blok MTNC / Tahun Jumlah
1 30 17058660 117058660
2 20 10512000 127570660
3 10 5256000 132826660
Kemudian ... 5 2628000 135454660 + ...



Masternodecoin akan diedarkan semua secara percuma, bantuan dari langit akan datang tidak lama lagi.
Catatan: Ahli yang bertahap tinggi di BTT amat diperlukan, kita memerlukan sahabat setia (peraturan terperinci akan datang tidak lama lagi).
Harapan kami: 1000 ahli peringkat tinggi telah dirancang untuk menerima pengedaran secara percuma dan 1000 tuan punya nod(masternodes) yang berkualiti tinggi


1. Kurnia limpahan tandatangan
2. 2: Kurnia limpahan terjemahan --- Tempahan diperlukan
500000 MTNC kurnia limpahan untuk terjemahan, setiap terjemahan 10000 MTNC
3. Kurnia limpahan ikut twitter
4: Hadiah koperasi rakan kongsi
A: Explorer blok MTNC --- 50000 MTNC kurnia limpahan akan dihantar selama 5 kali dalam tempoh 5 bulan (10000MTNC / BULAN)
B: Kami memerlukan dua promoter yang hebat dalam promosi.
Bounty: 150000 MTNC / ahli, jumlah 300000 mntc (kurnia limpahan akan dihantar selama 5 kali dalam 5 bulan (30000MTNC / BULAN))
PM saya jika anda berminat.



A: Belanjawan kurnia limpahan terjemahan: 500000 MTNC dan 10000MTNC / terjemahan.
Peraturan dan Syarat:
Terjemahan mesti asli, menggunakan apa-apa jenis alat seperti Google adalah tidak dibenarkan. Jika didapati, penterjemah akan disenarai dalam senarai hitam.
Penterjemah topik ANN akan bertanggungjawab untuk menjaga topik juga. Penterjemah mesti mengekalkan post aktif dengan menjemah pengumuman rasmi, berita, siaran.
Sekiranya anda gagal mengekalkan post aktif dan terkini, ganjaran anda boleh dikurangkan kepada 50% daripada bayaran sebenar atau anda akan terus ditendang keluar.
Pengguna baru yang tidak mempunyai pengalaman menjemah juga tidak akan diterima.
Pengurus dan pemilik berhak untuk menambah peraturan, atau melakukan apa-apa perubahan yang munasabah.
Bayaran akan dikeluarkan selepas 9.15.2017
Terjemahan yang dicadangkan:
Perancis -> ditempah oleh gloupsy
Bahasa Sepanyol -> ditempah oleh freemind1
Filipino -> ditempah oleh arwin100
Italia -> ditempah oleh davide72
Bahasa Indonesia -> ditempah oleh PEKKA
Poland -> ditempah oleh sud
Jepun -> ditempah oleh nekohachicoin
Denmark -> ditempah oleh vikingchild
Bahasa Jerman -> ditempah oleh RbiggerG
Bahasa Melayu -> ditempah oleh fanten
Cina -> ditempah oleh wnfmzm74
Bahasa Arab -> ditempah oleh


B: Kurnia limpahan Twitter
Twitter yang rasmi: https://twitter.com/masternodecoin Ikut twitter kami dan kemudian ..
Sila hantar maklumat Twitter anda di sini 【Mesti】 >> Hantar maklumat Twitter anda Di sini
Belanjawan: 1,000,000 MTNC
Bayaran akan berdasarkan kepada MTNC mingguan dan hanya akan dibagi kepada pengguna yang layak seperti berikut:
100 MTNC setiap minggu
Terma dan syarat:
Akaun Twitter anda mesti mempunyai minimum 200 pengikut.
Akaun Twitter anda mesti asal. Akaun palsu, mati, tidak aktif dan bot adalah tidak dibenarkan.
Anda mesti adalah pengguna Twitter yang aktif dan biasa, dan mesti tweet balik and kemas kini tweet rasmi MTNC.
Bergabung dengan akaun yang bayak adalah tidak dibenarkan. Pengguna yang didapati menggunakan banyak akaun, akan disenarai dalam senarai hitam.
Terma dan Syarat boleh diubah atau lebih banyak boleh ditambah jika perlu.
Catatan: pautan twitter dan alamat MTNC dalam topik adalah tidak dibenarkan.


C: Kempen Tandatangan
Hantar maklumat Bitcointalk anda di sini 【Mesti】 >> Hantar akaun BTT anda Di sini
Belanjawan: 1,000,000 MTNC akan diperuntukkan untuk Program Kempen Tandatangan.
Pembayaran akan dibuat berdasarkan mingguan MTNC:
Jr Ahli dan Ahli: 40 MTNC / minggu
Ahli Penuh: 60 MTNC / minggu
Sr Ahli: 100 MTNC / minggu
Hero dan Legendaris: 150 MTNC / minggu
Peraturan, Terma dan Syarat:
mengekalkan tandatangan sehingga kempen tamat, menbuang tandatangan di tengah kempen akan membatalkan kelayakan anda.
Anda mesti melakukan sebanyak 50 pos semasa tempoh kempen.
Pos mestilah lancar dan tidak keluar topik. Spam, pos berkualiti rendah, salin dan tampal dan topik yang keluar tajuk tidak akan dikira.
Pos yang layak mestilah 75 aksara panjang, lebih pendek daripada 75 aksara tidak akan dikira.
Pembayaran akan dilakukan pada akhir semua kurnia limpahan.
kekalkan tandatangan anda sehingga "spreadsheet" dikemas kini dengan kiraan pos terakhir anda (membenarkan sekurang-kurangnya satu minggu untuk mengira pos) menbuangkan tandatangan sebelum kiraan pos akan membatalkan kelayakan anda.
Ahli baru tidak dibenarkan untuk menyertai.
Catatan: Pos alamat MTNC dalam topik adalah tidak dibenarkan.
 
*******REKA BENTUK TANDATANGAN*******[/b]
Jr Ahli
Code:
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0]Masternodecoin   ●   Airdrop  ●   Economic of Masternode
[u]   ▬▬▬▬▬▬   {Airdrop & Many bounty coming}   ▬▬▬▬▬▬   [/u][/center]

Ahli
Code:
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0]Masternodecoin   ●   Airdrop  ●   Economic of Masternode
▬▬▬▬▬▬   {Airdrop & Many bounty coming}    ▬▬▬▬▬▬[/url]
[u][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0]   ▼   NO ICO   [/url][url=https://www.facebook.com/node.master.56]▼   Facebook   [/url][url=https://twitter.com/masternodecoin]▼   TWITTER   [/url][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0]▼   ANN THREAD   ▼   [/url][/u][/center]

Ahli Penuh
Code:
[center][b][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][font=arial black][color=#03417F] Masternodecoin [/color][/font]    [font=arial narrow][i][color=#03417F] ●   Airdrop  ●   Economic of Masternode ● [/color][/i][/font]
[font=arial][color=#09E1D8]▬▬▬▬▬▬   [color=#03417F]  Airdrop  [color=#000]{All Free Distribution}[/color][/color]   ▬▬▬▬▬▬[/color][/font][/url]
[font=calibri][color=#09E1D8][u]  ▼   [url=https://www.facebook.com/node.master.56][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]FACEBOOK [/color][/color][/u][/color]     ▼   [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][color=#09E1D8][u][color=#005FCE] NO ICO [/color][/url]   ▼   [url=https://twitter.com/masternodecoin][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]T[color=#0079CE]WI[color=#00A0CE]T[color=#0079CE]T[color=#005FCE]ER[/color][/color][/color][/color][/color][/url]   ▼   [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]AN[color=#0079CE]N T[color=#00A0CE]HR[color=#0079CE]EA[color=#005FCE]D[/color][/color][/color][/color][/color][/url]   ▼  [/font][/center]

Sr Ahli dan keatas
Code:
[center][table][tr][td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][size=2pt][tt][color=#09E1D8][color=#03417F] ▄████▄[/color]
[color=#04509C]▄█████▄[/color]
[color=#045DB6]▄█████▀[/color]
[color=#045DB6]▄█████▀[/color]  
[color=#0369CF]▄█████▀[/color]    
[color=#0369CF]▄█████▀[/color]    
[color=#045DB6]▄█████▀[/color]
[color=#045DB6]▄█████▀[/color]
[color=#04509C]▄█████▀[/color]
[color=#03417F]▄█████▄[/tt][/size][/url][/td]
[td][left][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][font=arial black][size=16pt][color=#03417F][u]Masternodecoin[/u][/color][/size][/font]
[size=9pt][font=Arial][b][color=#000] ● NO ICO ● Free ● Masternode[/color][/b][/font][/size][/url][/left][/td]
[td][b][size=24pt][color=#1653A8]▲[/color][/size][/b][/td]
[td][font=arial black][size=16pt][color=#03417F][u][color=transparent]a[/color][/u][/size][/font][/td][td][/td][td][/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][size=2pt][tt][color=#0AE3D4][color=#F2D906]              ▄████▄[/color]
[color=#0878BF]        ▄[/color]▄[color=#F2D906]   ████████[/color]
[color=#0878BF]        █[/color]██▄ [color=#F2D906]████████[/color]
[color=#0878BF]       ██[/color]███████████▄▄
     ▄██████████████████▄
   ▄████████████████[color=#53F6F8]████[/color]██▄
▄████[color=#0878BF]█[/color]███████████████[color=#53F6F8]████[/color]██
███████████████████████████
[color=#0878BF]▀███[/color]███████████████████████
[color=#0878BF]  ▀▀████[/color]██████████████[color=#0878BF]███▀
     ▀▀[/color]█[color=#0878BF]████████████████▀[/color]
       ▀██[color=#0878BF]█▀▀█████▀▀██[/color]█▀
        ▀█[color=#0878BF]█         █[/color]█▀[/color][/size][/td]
[td][center][i][font=arial narrow][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][size=15pt][b][color=#03417F] ●  Airdrop  ●  All Free Distribution ● Masternode Economic[/size][/url][/font][/i]
[b][font=Arial black][size=8pt][color=#09E1D8][u]  ▼   [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]   NO ICO  [/color][/u][/color][/url]   ▼   [url=https://www.facebook.com/node.master.56][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]   FACEBOOK   [/color][/url]   ▼   [url=https://twitter.com/masternodecoin][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]T[color=#0079CE]WI[color=#00A0CE]T[color=#0079CE]T[color=#005FCE]ER[/color][/color][/color][/color][/color][/url]   ▼   [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][color=#09E1D8][u][color=#005FCE]AN[color=#0079CE]N T[color=#00A0CE]HR[color=#0079CE]EA[color=#005FCE]D[/color][/color][/color][/color][/color][/url]   ▼  [/u][/size][/font][/b][/center][/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][size=2pt][tt][color=#04B0E2]▄██
▀███
 [color=#04A1E2]▀███
  ▀█ █
[color=#0491E2]   ▀█▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
    ▀█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▀
[color=#047CE2]     ▀█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀█
      ▀█ ▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀
[color=#0673CF]  ▄    ███████████████
▄▄ ▀▄  █▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▀ ▄
 [color=#066ECF]▀█▄ ▀ █ ▄▄     ▄▄ █ ▀
   ▀██▄█  ▀▀▀▀▀▀▀  ██▄█▀
[color=#0363BD]      ▀▀▀█████████▀▀▀[/size][/td]
[td][font=arial black][size=16pt][color=#03417F][u][color=transparent]a[/color][/u][/size][/font][/td]
[td][b][size=24pt][color=#1653A8]▲[/size][/b][/td]
[td][right][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056867.0][font=arial black][size=16pt][color=#03417F][u]     [font=Arial narrow][b][color=#03417F]NO ICO[/b][/font][/u][/size][/font]
[size=9pt][font=Arial][b][color=#000]FREE DISTRIBUTION[/b][/font][/size][/url][/right][/td][/tr][/table][/center]



D: Kurnia limpahan pengembara
Pengembara blok MTNC --- 50000 MTNC ganjaran akan dihantar selama 5 kali dalam tempoh 5 bulan (10000MTNC / BULAN)
Ditempah untuk onnz423


E: Kurnia limpahan Promoter

Kurnia limpahan: 150000 MTNC / ahli, jumlah 300000 mntc (Kurnia limpahan akan dihantar selama 5 kali dalam 5 bulan (30000MTNC / BULAN))
Terma dan syarat:
Mengekal aktif dalam topik ANN, jawab soalan, menggalakkan ahli untuk mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti Masternodecoin dengan aktif.
Pos yang bermakna dalam Topik ANN yang tidak kurang daripada 6 pos sehari. Pos mestilah lancar dan tidak keluar topik. Spam, pos berkualiti rendah, salin dan tampal dan pos yang keluar topik tidak akan dikira.
Penyertaan aktif dalam aktiviti dari pasukan rasmi, termasuk kurnia limpahan twitter dan facebook, dan sebagainya
Mempunyai kumpulan anda sendiri mengenai mata wang krypto, mempromosikan MTNC kepada kumpulan anda secara aktif
Menerbitkan artikel dan menerbitkan semula artikel ke laman web industri yang relevan yang tidak kurang daripada 20 artikel, menbuat video akan mendapat 30000 MTNC untuk ganjaran tambahan.
Menyelaras dan membantu tugas untuk pasukan rasmi
Pastikan anda melakukan pekerjaan di atas, atau ganjaran anda boleh dikurangkan kepada 50% daripada bayaran yang dijanjikan atau kelayakan anda boleh dibatalkan.

Smile
Rahman11
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 250


[https://hitmex.io/ Supporter]


View Profile
August 05, 2017, 06:58:46 AM
 #671

Hi, i want to connected with other members.

Code:
             ▄
           ▄███▄
         ▄████▀ ▄
       ▄████▀ ▄███▄
     ▄████▀ ▄████▀ ▄
   ▄████▀ ▄████▀ ▄███▄
 ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄
▀███▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄███▄
  ▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀
   ▀███▀ ▄████▀ ▄████▀
     ▀ ▄████▀ ▄████▀
      ▀███▀ ▄████▀ 
        ▀ ▄████▀
         ▀███▀
           ▀
.
HITMEX
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 07, 2017, 12:43:13 PM
 #672

Sedikit berita tentang stox
https://www.cryptoninjas.net/2017/08/06/prediction-platform-stox-utilizing-bancor-protocol-raises-33-million-ico/amp/
effect515
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile WWW
August 08, 2017, 08:50:17 AM
 #673

Sekejap sangat ICO stox ni. Pasaran hadapan pula tu.
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 08, 2017, 05:09:21 PM
Last edit: August 11, 2017, 02:14:20 PM by Shahrul09
 #674

Sekejap sangat ICO stox ni. Pasaran hadapan pula tu.
Yeah, stox ico ni mula buat promosi around tengah bulan Julai, so dlm masa 2 minggu di perkenalkan kepada umum sampai hari ICO cuma mengambil masa 2 minggu.

tapi still dapat mengutip dana sebanyak 33Juta dalam masa 34jam.

Boleh join Official telegram untuk perkembangan lanjut.
 https://t.me/stx_coin

Roadmap stox ico
nellz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100



View Profile
August 11, 2017, 06:20:38 AM
 #675

shahrul kau melayu ke indon.asal translate kau mcm loghat indon erk. jgn marah cuma saya baca ada terasa x mcm bahasa malaysia yg betul.
gittoproject
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
August 11, 2017, 11:34:14 AM
 #676

Assalamualaikum. Saya Khusairy. Sedang dlm proses menyediakan ICO utk Gitto Project, sebuah projek kereta sewa dgn konsep peer to peer. Doakan semoga projek ini sukses nanti. Kwn-kwn boleh rujuk link ini utk announcement. Gitto Project bakal adakan Pre-ICO token sale 15 September nanti. Sila la subscribe post tu ya.

▬▬▬▬▬▬▬ ●   GITTO PROJECT  ●  Peer To Peer Car Rental   ● ▬▬▬▬▬▬▬
❱❱❱  White Paper  ❱❱❱  Twitter  ❱❱❱  Telegram  ❱❱❱  ANN Thread  ❱❱❱
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●  ❱❱  ICO | December 14-28  ❱❱  ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 11, 2017, 02:11:53 PM
 #677

shahrul kau melayu ke indon.asal translate kau mcm loghat indon erk. jgn marah cuma saya baca ada terasa x mcm bahasa malaysia yg betul.
Well kalau guna bahasa melayu yg standard exam mmg la akan bunyi baku sikit and mcm weird...
Kalau nak ak tulis stail budak wicet dgn shortform KL boleh je.
tapi benda yg related dengan ICO kena guna bahasa melayu full standard sbb ak translate guna bahasa melayu yg ori. Mmg ramai tak guna dah bahasa melayu betul tu yg bila baca rasa lain gila.
And term english crypto ni bukan selalu pun guna dlm bahasa melayu, tu bila translate bunyi pelik.
gittoproject
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
August 12, 2017, 10:16:25 AM
 #678

Saya ada request utk kita ada local board sendiri. Tapi mcm xda harapan sebab thread ni tak bermaya sangat. Kalau kita aktif mgkin diorg akan pertimbangkan.

Kwn-kwn boleh komen di post tu utk tgk mcm mana feedback dr mod & admin forum ni kalau sudi, best jgk kalau ada local board sendiri. Tak la serabut tgk [ANN] dalam 1 thread ni je.

▬▬▬▬▬▬▬ ●   GITTO PROJECT  ●  Peer To Peer Car Rental   ● ▬▬▬▬▬▬▬
❱❱❱  White Paper  ❱❱❱  Twitter  ❱❱❱  Telegram  ❱❱❱  ANN Thread  ❱❱❱
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●  ❱❱  ICO | December 14-28  ❱❱  ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Shahrul09
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 251



View Profile
August 12, 2017, 03:02:53 PM
 #679

Saya ada request utk kita ada local board sendiri. Tapi mcm xda harapan sebab thread ni tak bermaya sangat. Kalau kita aktif mgkin diorg akan pertimbangkan.

Kwn-kwn boleh komen di post tu utk tgk mcm mana feedback dr mod & admin forum ni kalau sudi, best jgk kalau ada local board sendiri. Tak la serabut tgk [ANN] dalam 1 thread ni je.
That would be nice.
Tp macam yg diorg bgtw inside the thread, not that much org yg guna bitcointlk ni. Try spread the word lah dekat mana mana msian forum/fb crypto group supaya support that thread.
gittoproject
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile WWW
August 13, 2017, 10:32:58 PM
 #680

Kalau ahli sedia ada yg pernah post di sini dpt aktif balik pun ok jgk. Ada tak group telegram yg besar utk perbicangan berkaitan cryptocurrency yg saya boleh join?

Saya ada buat satu di http://t.me/bincangcrypto

Di situ boleh bincang ttg apa-apa jenis cryptocoin, kalau ada idea menarik maybe kita boleh collaborate utk buat smtg di masa akan dtg.

▬▬▬▬▬▬▬ ●   GITTO PROJECT  ●  Peer To Peer Car Rental   ● ▬▬▬▬▬▬▬
❱❱❱  White Paper  ❱❱❱  Twitter  ❱❱❱  Telegram  ❱❱❱  ANN Thread  ❱❱❱
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ●  ❱❱  ICO | December 14-28  ❱❱  ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!