Bitcoin Forum
May 13, 2021, 12:21:50 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 721646 times)
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 13, 2017, 02:48:42 PM
 #761

Masih x menjadi lg nk stake postoken ni..nk set cmne lg xtau.. dh btl dh buat raseny.. buntu dh..  Huh
1620908510
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620908510

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620908510
Reply with quote  #2

1620908510
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620908510
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620908510

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620908510
Reply with quote  #2

1620908510
Report to moderator
1620908510
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620908510

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620908510
Reply with quote  #2

1620908510
Report to moderator
1620908510
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620908510

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620908510
Reply with quote  #2

1620908510
Report to moderator
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 13, 2017, 03:02:49 PM
 #762

BTC will reach 6kusd soon.....teruk altcoin kene hentam....harap BTC stable nnt altcoin comeback balikk  Angry Angry Angry

Yalah bro, BTC tu mmg dahsyat. Kalo dia tak bergerak - steady aje; bila memecut - macam enjin turbo up lol

any whale or music miners here?

Tiada kot...

I ade satu soalan nak tanya bro ni. Ape pendapat anda ttg "Postoken"? Ramai member kata ni coin ponya harga ade potensi utk melambung tinggi...

cara macm leh gi jauh je dgn coins die yg sedikit

Ok bro. Kalo you nak lebih byk Postoken, I suggest you ikut cara ni: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2110712.msg21934703#msg21934703

PS: Ingat guna tu postoken kalkulator dulu, baru buat kontrak baru~

Terbaik ni...sy dah buat..dpt la sikit hasil mint...hehehehe

Bro, u ponya "gas limit" letak brp yah? Tu coinage lbh lama lbh untung - I kena stake dulu Smiley
Guys, nmpk x postoken blh stake dlm mew.
Itu la pointnye. Org akan buy n hold
berbeza dgn token2 lain.
mmg berpotensi.

Betoi cakap bro. Postoken ni mmg lain drpd yg lain Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 14, 2017, 08:17:49 AM
 #763

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 14, 2017, 08:42:55 AM
 #764

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

kemah abe pokpijan kita...terima kasih...kemah website tu
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 14, 2017, 10:39:52 AM
 #765

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
October 14, 2017, 01:10:24 PM
 #766

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Terbaik. Tq share.
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 14, 2017, 02:10:43 PM
 #767

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

kemah abe pokpijan kita...terima kasih...kemah website tu

haritu dh share kn dlm group kite.. korg x perasan kot..hehe Cheesy
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
October 14, 2017, 06:10:10 PM
 #768

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

kemah abe pokpijan kita...terima kasih...kemah website tu

haritu dh share kn dlm group kite.. korg x perasan kot..hehe Cheesy

ade.. perasan.. haha...
sikit lagi... naik pakat ....
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 15, 2017, 12:59:25 PM
 #769

Harap2 la naik.. acc lama dh kne banned.. tu yg dok pulun kt sini..

So.. ada soalan sikit ni.. seperti yg sedia maklum.. nk hard fork ni xde pe ke biarkn btc kt exchanger bittrex? Kot2 dpt btcg.. blh trade terus kt situ..
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 15, 2017, 04:02:48 PM
 #770

Harap2 la naik.. acc lama dh kne banned.. tu yg dok pulun kt sini..

So.. ada soalan sikit ni.. seperti yg sedia maklum.. nk hard fork ni xde pe ke biarkn btc kt exchanger bittrex? Kot2 dpt btcg.. blh trade terus kt situ..

den simpan dekat coinomi jer...takut simpan dekat exchanger...hahahah
penglipurlara
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
October 15, 2017, 11:44:46 PM
 #771

stand by.. airdrop postoken lg 1/2 jam.. haha...

Harap2 la naik.. acc lama dh kne banned.. tu yg dok pulun kt sini..

So.. ada soalan sikit ni.. seperti yg sedia maklum.. nk hard fork ni xde pe ke biarkn btc kt exchanger bittrex? Kot2 dpt btcg.. blh trade terus kt situ..

rase takat ni bittrex x umum ape2 lg psl hardfork. nak playsave, offline wallet lah.

Harap2 la naik.. acc lama dh kne banned.. tu yg dok pulun kt sini..

So.. ada soalan sikit ni.. seperti yg sedia maklum.. nk hard fork ni xde pe ke biarkn btc kt exchanger bittrex? Kot2 dpt btcg.. blh trade terus kt situ..

den simpan dekat coinomi jer...takut simpan dekat exchanger...hahahah


kayooo  Grin
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 16, 2017, 02:46:38 AM
 #772

Postoken airdrop dah mula ke ni?  Shocked


________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 16, 2017, 11:18:57 AM
 #773

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

thanks bro sudi share
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 16, 2017, 11:54:38 AM
Last edit: October 16, 2017, 12:45:50 PM by wilhb81
 #774

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

thanks bro sudi share

Sama2 bro Cheesy

Ok geng, kpd sesiapa yg berminat dgn Pundi X, skrg ni peluang utk anda mendapat sekurang2nya 1 stake.

Bagaimana caranya utk mendapat 1 stake tersebut? Senang aje, anda hanya perlu menyertai telegram "Pundi X" (https://t.me/Pundix) Lepas tu, isi borang ni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FSV5mJnQ_urhDCNPBeA6S7c_3ZwDFzOo8fVFSW9DHY4T3Q/viewform. Juga jangan lupa join telegram khas utk geng2 Malaysia - "Pundi X|Malaysia" (https://t.me/pundix_my)

Zac, CEO Pundi X adalah orang Malaysia. Kalo boleh, sokonglah sikit kpd projek ni Smiley

Lepas tu, ingat salam kat dlm group tu (Ni adelah utk mengesahkan bahawa anda dah menyertai group tersebut)

PS: I hanya share informasi terkini ttg Pundi X dari semasa ke semasa~

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Ikhsan85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 16, 2017, 01:09:32 PM
 #775

Postoken airdrop dah mula ke ni?  Shocked



untung la... newbie tak dapat
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 16, 2017, 01:59:24 PM
 #776

Kne register blk la ni postoken.. sbb acc baru dh ni..  Cheesy
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 16, 2017, 02:12:06 PM
 #777

Postoken 3rd airdrop dah bermula geng...selamat berairdrop..   Kiss Kiss Kiss
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 16, 2017, 02:15:31 PM
 #778

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

thanks bro sudi share

Sama2 bro Cheesy

Ok geng, kpd sesiapa yg berminat dgn Pundi X, skrg ni peluang utk anda mendapat sekurang2nya 1 stake.

Bagaimana caranya utk mendapat 1 stake tersebut? Senang aje, anda hanya perlu menyertai telegram "Pundi X" (https://t.me/Pundix) Lepas tu, isi borang ni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FSV5mJnQ_urhDCNPBeA6S7c_3ZwDFzOo8fVFSW9DHY4T3Q/viewform. Juga jangan lupa join telegram khas utk geng2 Malaysia - "Pundi X|Malaysia" (https://t.me/pundix_my)

Zac, CEO Pundi X adalah orang Malaysia. Kalo boleh, sokonglah sikit kpd projek ni Smiley

Lepas tu, ingat salam kat dlm group tu (Ni adelah utk mengesahkan bahawa anda dah menyertai group tersebut)

PS: I hanya share informasi terkini ttg Pundi X dari semasa ke semasa~

Done bro..tq for the sharing.. Smiley
mrzell
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 100


View Profile
October 17, 2017, 01:07:41 AM
 #779

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

thanks bro sudi share

Sama2 bro Cheesy

Ok geng, kpd sesiapa yg berminat dgn Pundi X, skrg ni peluang utk anda mendapat sekurang2nya 1 stake.

Bagaimana caranya utk mendapat 1 stake tersebut? Senang aje, anda hanya perlu menyertai telegram "Pundi X" (https://t.me/Pundix) Lepas tu, isi borang ni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FSV5mJnQ_urhDCNPBeA6S7c_3ZwDFzOo8fVFSW9DHY4T3Q/viewform. Juga jangan lupa join telegram khas utk geng2 Malaysia - "Pundi X|Malaysia" (https://t.me/pundix_my)

Zac, CEO Pundi X adalah orang Malaysia. Kalo boleh, sokonglah sikit kpd projek ni Smiley

Lepas tu, ingat salam kat dlm group tu (Ni adelah utk mengesahkan bahawa anda dah menyertai group tersebut)

PS: I hanya share informasi terkini ttg Pundi X dari semasa ke semasa~

Orang malaysia ke indon bro? Mcm indon jer
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 17, 2017, 02:58:42 AM
 #780

Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

thanks bro sudi share

Sama2 bro Cheesy

Ok geng, kpd sesiapa yg berminat dgn Pundi X, skrg ni peluang utk anda mendapat sekurang2nya 1 stake.

Bagaimana caranya utk mendapat 1 stake tersebut? Senang aje, anda hanya perlu menyertai telegram "Pundi X" (https://t.me/Pundix) Lepas tu, isi borang ni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FSV5mJnQ_urhDCNPBeA6S7c_3ZwDFzOo8fVFSW9DHY4T3Q/viewform. Juga jangan lupa join telegram khas utk geng2 Malaysia - "Pundi X|Malaysia" (https://t.me/pundix_my)

Zac, CEO Pundi X adalah orang Malaysia. Kalo boleh, sokonglah sikit kpd projek ni Smiley

Lepas tu, ingat salam kat dlm group tu (Ni adelah utk mengesahkan bahawa anda dah menyertai group tersebut)

PS: I hanya share informasi terkini ttg Pundi X dari semasa ke semasa~

Done bro..tq for the sharing.. Smiley

Sama2 bro Cheesy
Guys.. kt sini blh tgk upcomming airdrop

https://airdropalert.com/

Oh, bestlah website ni, makasih bro Cheesy

thanks bro sudi share

Sama2 bro Cheesy

Ok geng, kpd sesiapa yg berminat dgn Pundi X, skrg ni peluang utk anda mendapat sekurang2nya 1 stake.

Bagaimana caranya utk mendapat 1 stake tersebut? Senang aje, anda hanya perlu menyertai telegram "Pundi X" (https://t.me/Pundix) Lepas tu, isi borang ni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4FSV5mJnQ_urhDCNPBeA6S7c_3ZwDFzOo8fVFSW9DHY4T3Q/viewform. Juga jangan lupa join telegram khas utk geng2 Malaysia - "Pundi X|Malaysia" (https://t.me/pundix_my)

Zac, CEO Pundi X adalah orang Malaysia. Kalo boleh, sokonglah sikit kpd projek ni Smiley

Lepas tu, ingat salam kat dlm group tu (Ni adelah utk mengesahkan bahawa anda dah menyertai group tersebut)

PS: I hanya share informasi terkini ttg Pundi X dari semasa ke semasa~

Orang malaysia ke indon bro? Mcm indon jer

U cakap pasai Zac ke siape, bro? Kalo Zac, mmg confirm org Malaysia, tapi dia bisanya stay kat Jakarta. Dia ni fasih bahasa Indon Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!