Bitcoin Forum
May 09, 2021, 11:56:01 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 717632 times)
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
August 21, 2018, 10:44:43 AM
 #1421

Salam Pengenalan otai2 crypto malaysia.
wasalam mari berkampung juga di
https://bitcoingarden.org/forum/index.php?board=65.0
https://www.altcoinstalks.com/index.php?board=290.0

1620561361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561361
Reply with quote  #2

1620561361
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620561361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620561361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620561361
Reply with quote  #2

1620561361
Report to moderator
unexcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 21, 2018, 12:30:49 PM
 #1422

ok. terima kasih.
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
August 24, 2018, 02:57:33 AM
 #1423

Salam rakan2 dah banyak translate dlm 3 blm nie saya cekup n kebanyakkannya yg boleh diutamakan adalah cashberry , rateonium ,foresting sila buat bounty atau beli...nanti ada projek besar menyusul 2 minggu akan dtg slps partner saya selesai conference di UK. ikuti perkembangan
https://t.me/BountyCastle  saya dan partner bergabung....wajah dia ada di dlm ANN saya handle...
penting kita ada room malaysia di altcointalk sila berkampung kita tak dipinggirkan...

https://www.altcoinstalks.com/index.php?board=290.0
SEMUA ORANG MALAYSIA BERKAMPUNG SANA

untuk mengetahui projek saya boleh follow rapat2
https://drive.google.com/open?id=1IAq0XQq467rLiHGmbnv2DU4RILHwOzJ6lObB0UG2cu0
semua info disitu sekarang tak cukup tangan nak handle
3 Main ANN, Bounty, Airdrop
18 ICO translate
semua dlm 3 bln

akhir sekali sokonglah group kripto telegram saya my love https://t.me/myicoportfolio


Ps#dulunya ada group yg pandang rendah saya beberapa kali apply terjemahan kena tolak
Prinsip saya I want to the best i will be the best
group tu motonya leading community  Roll Eyes Roll Eyes tapi kick member dan skrg projek krg komuniti lari jgn sombong dengan komuniti

salam dr zuten12000 dimana2 forum zuten12000
unexcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 24, 2018, 04:42:45 AM
 #1424

Dalam bitcointalk ni.. x de forum untuk Bahasa Melayu (Malaysia) ke? macam Bahasa Indonesia (indonesia) siap ada Child Boards Jual Beli, Mining dan Altcoins..

kalau ada kan bagus untuk komunity Malaysia.
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
August 24, 2018, 06:07:09 PM
 #1425

Dalam bitcointalk ni.. x de forum untuk Bahasa Melayu (Malaysia) ke? macam Bahasa Indonesia (indonesia) siap ada Child Boards Jual Beli, Mining dan Altcoins..

kalau ada kan bagus untuk komunity Malaysia.

kita dipinggirkan Sad
unexcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 25, 2018, 07:38:29 AM
 #1426

Bukan ke ada ahli2 Blockchain Access Malaysia dalam forum ni.. yang sangat hebat pasal bitcoin dan blockchain untuk community malaysia.

boleh la ketengahkan buat Offical Boards from Malaysia..

rujukan https://coin.dance/volume/localbitcoins

Malaysia tangga ke 13 - volume $77m

info grafik https://imgur.com/a/WQuTiAb
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1000



View Profile WWW
August 27, 2018, 03:51:24 AM
 #1427

Bukan ke ada ahli2 Blockchain Access Malaysia dalam forum ni.. yang sangat hebat pasal bitcoin dan blockchain untuk community malaysia.

boleh la ketengahkan buat Offical Boards from Malaysia..

rujukan https://coin.dance/volume/localbitcoins

Malaysia tangga ke 13 - volume $77m

info grafik

ya saya dari Exco Access Blockchain Association of Malaysia [http://access-my.org]

AGM kami pada September.

ahli dijemput untuk hadir.


unexcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 10:06:48 AM
 #1428

Bukan ke ada ahli2 Blockchain Access Malaysia dalam forum ni.. yang sangat hebat pasal bitcoin dan blockchain untuk community malaysia.

boleh la ketengahkan buat Offical Boards from Malaysia..

rujukan https://coin.dance/volume/localbitcoins

Malaysia tangga ke 13 - volume $77m

info grafik https://imgur.com/a/WQuTiAb

ya saya dari Exco Access Blockchain Association of Malaysia [http://access-my.org]

AGM kami pada September.

ahli dijemput untuk hadir.



Okay. Terima kasih. Kena jadi ahli dulu baru boleh hadir.
juwelr898
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 2


View Profile WWW
September 22, 2018, 01:30:50 AM
 #1429

Hi I am new member Of bitcoin..
So Everyone Help Me
juwelr898
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 2


View Profile WWW
September 22, 2018, 01:42:05 AM
 #1430

Cryptocurrency is essentially a digital form of money. Instead of physical notes and coins, they are data stored through digital code and accessed through various apps and software. Where Government issued currency is backed by the Government and redeemable for things of value (such as gold), cryptocurrencies are not. Because of this, the value is driven purely by economic supply and demand; that is, it is only worth as much as other people are willing to pay you for it.
my dream2021
Member
**
Offline Offline

Activity: 352
Merit: 60

︻┳デ═—


View Profile
September 24, 2018, 03:56:53 PM
 #1431

Dalam bitcointalk ni.. x de forum untuk Bahasa Melayu (Malaysia) ke? macam Bahasa Indonesia (indonesia) siap ada Child Boards Jual Beli, Mining dan Altcoins..

kalau ada kan bagus untuk komunity Malaysia.

kita dipinggirkan Sad
Sorry teman menurut saya pribadi hal itu tidak lah benar INDONESIA dengan MALAYSIA adalah satu rumpun yang sama-sama menggunakan bahasa Melayu dan kita adalah saudara sedarah. Dan saya pribadi menyambut teman-teman dan para brother & sister MALAYSIA lets talk about Bitcoin & Altocoin in Local INDONESIA Smiley



"BTC Bitcoin is a man-made, open-source technology – not a gift handed down from the heavens"
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
September 24, 2018, 04:06:55 PM
 #1432

Dalam bitcointalk ni.. x de forum untuk Bahasa Melayu (Malaysia) ke? macam Bahasa Indonesia (indonesia) siap ada Child Boards Jual Beli, Mining dan Altcoins..

kalau ada kan bagus untuk komunity Malaysia.

kita dipinggirkan Sad
Sorry teman menurut saya pribadi hal itu tidak lah benar INDONESIA dengan MALAYSIA adalah satu rumpun yang sama-sama menggunakan bahasa Melayu dan kita adalah saudara sedarah. Dan saya pribadi menyambut teman-teman dan para brother & sister MALAYSIA lets talk about Bitcoin & Altocoin in Local INDONESIA Smiley



Ada persamaan tapi ada perbezaan hanya orang malaysia yang betul2 je tau
jauhari mengenal manikam
semua masuk altcointalk saya ada manage main thread dan bounty sana sini post asyik kene delete je
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
September 25, 2018, 04:07:32 PM
 #1433

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh
JWKY
Member
**
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 11


View Profile
September 26, 2018, 03:42:01 AM
 #1434

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh

peraturan baru : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030366.0
semua Jr.Member yang tiada 1 merit telah diturunkan kepada Newbie
 Lips sealed

●⚫ ▬▬▬▬▬ Bitcoin RM(First smart fork of Bitcoin,100% Proof-of-Work) ▬▬▬▬▬ ⚫●
▬ ● ▬   Bitcoin RM is NOW LIVE, Pool mining, ECI apply now HERE   ▬ ● ▬
●⚫ ▬▬▬ Website | ANN | Discord | GitHub | Reddit | Youtube | Medium | Facebook | Twitter | Pool ▬▬▬ ⚫●
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
September 26, 2018, 04:09:20 PM
 #1435

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh

peraturan baru : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030366.0
semua Jr.Member yang tiada 1 merit telah diturunkan kepada Newbie
 Lips sealed
macam mana dengan cooper member apa kelebihan dia selain signature
Terima kasih tentang info
JWKY
Member
**
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 11


View Profile
September 27, 2018, 12:26:36 AM
 #1436

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh

peraturan baru : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030366.0
semua Jr.Member yang tiada 1 merit telah diturunkan kepada Newbie
 Lips sealed
macam mana dengan cooper member apa kelebihan dia selain signature
Terima kasih tentang info

Saya tak berapa pasti, tapi terdapat informasi seperti dibawah

Available paid memberships:
Quote
https://bitcointalk.org/index.php?action=credit;promote
Copper - 0.00208333 BTC: Allows you to post images even if you are a newbie, reduces the time-between-actions limit, and provides some of the same benefits as being of natural Member rank.
mungkin sesetengah kelebihan same dengan status member

●⚫ ▬▬▬▬▬ Bitcoin RM(First smart fork of Bitcoin,100% Proof-of-Work) ▬▬▬▬▬ ⚫●
▬ ● ▬   Bitcoin RM is NOW LIVE, Pool mining, ECI apply now HERE   ▬ ● ▬
●⚫ ▬▬▬ Website | ANN | Discord | GitHub | Reddit | Youtube | Medium | Facebook | Twitter | Pool ▬▬▬ ⚫●
ZUTEN12000
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 0


View Profile
September 29, 2018, 03:56:28 PM
 #1437

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh

peraturan baru : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030366.0
semua Jr.Member yang tiada 1 merit telah diturunkan kepada Newbie
 Lips sealed
macam mana dengan cooper member apa kelebihan dia selain signature
Terima kasih tentang info

Saya tak berapa pasti, tapi terdapat informasi seperti dibawah

Available paid memberships:
Quote
https://bitcointalk.org/index.php?action=credit;promote
Copper - 0.00208333 BTC: Allows you to post images even if you are a newbie, reduces the time-between-actions limit, and provides some of the same benefits as being of natural Member rank.
mungkin sesetengah kelebihan same dengan status member

bila dah bayar apa perlu buat ye
ZUTEN12000.
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
October 03, 2018, 05:05:02 PM
 #1438

haha kena ban pulak act lama sbb plagrm
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1000



View Profile WWW
October 04, 2018, 01:45:25 AM
 #1439

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh

peraturan baru : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030366.0
semua Jr.Member yang tiada 1 merit telah diturunkan kepada Newbie
 Lips sealed

wow new rules. kesian budak baru masuk sini. kena post kat thread lain untuk dapatkan karma lebih..

JWKY
Member
**
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 11


View Profile
October 04, 2018, 01:57:02 AM
 #1440

tiba2 ranking turun ke newbies Huh Huh

peraturan baru : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030366.0
semua Jr.Member yang tiada 1 merit telah diturunkan kepada Newbie
 Lips sealed

wow new rules. kesian budak baru masuk sini. kena post kat thread lain untuk dapatkan karma lebih..

wow, boss 1000 merit memang hebat  Shocked legendary
kalau boss tidak keberatan boleh lawati projek saya seperti dibawah (signature)  Smiley
kalau ada btc boleh juga claim BCRM

●⚫ ▬▬▬▬▬ Bitcoin RM(First smart fork of Bitcoin,100% Proof-of-Work) ▬▬▬▬▬ ⚫●
▬ ● ▬   Bitcoin RM is NOW LIVE, Pool mining, ECI apply now HERE   ▬ ● ▬
●⚫ ▬▬▬ Website | ANN | Discord | GitHub | Reddit | Youtube | Medium | Facebook | Twitter | Pool ▬▬▬ ⚫●
Pages: « 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!